Hae Tamkon hallitukseen!

Vuoden 2024 Tamkon hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa keskiviikkona 22.11. klo 16:30 lähtien TAMKin pääkampuksen tilassa E1-06. Kokouksessa nykyinen hallitus esittelee roolinsa ja sen jälkeen kiinnostuneet voivat asettua ehdolle. Etukäteen voi miettiä puheenvuoroja omasta itsestäsi kertomiseen sekä esimerkiksi perusteluita miksi hakee hallitukseen.

Hallitus on viime vuosina ollut kooltaan 10 henkilöä sisältäen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Edustajiston kokouksen jälkeen hallitus järjestäytyy omassa kokouksessaan keskenään, jolloin jokaiselle jäsenelle jaetaan oma vastuualue. Viime vuosina vastuualueita ovat olleet edunvalvonta, sidosryhmät, viestintä, tapahtumat, hyvinvointi ja kulttuuri, tuutorointi sekä kansainvälisyys. 

Tamkon hallituksen kyydissä pääset upottamaan kädet saveen opiskelijoiden edunvalvonnan, alayhdistysten, tapahtumien ja vaikuttamisen parissa. Vuoden aikana voit kehittää muun muassa esiintymis- ja johtamistaitojasi, osaamistasi tiimityöskentelijänä ja luottamushenkilönä sekä kielitaitoasi. Hallituksessa toimiessa eteen tulee mahdollisuuksia tutustua opiskelijakuntatoimijoihin koko maan laajuisesti ja päästä mielenkiintoisiin tapaamisiin esimerkiksi poliitikkojen ja kaupungin sekä koko Suomen johtajien kanssa.

Hallitukseen tarvitaan tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilta vuosikursseilta, jotta opiskelijoiden kirjoa saadaan mahdollisimman kattavasti edustettua! Etukäteen ei tarvitse tuntea ketään tai tietää mitään, Riittää, että opiskelet TAMKissa ja olet Tamkon jäsen! Hallitusvuoden aikana järjestetään ryhmäytymistä, työn touhussa tutustuu huippuihin uusiin ihmisiin ja kaikki tarvittava tieto perehdytetään hallitushommien alussa ja pitkin vuotta. Toiminta on opiskelijavetoista, mutta Tamkon upeat omat työntekijät ovat koko vuoden ajan hallituksen tukena tuomassa näkökulmia ja apua hankaliin tilanteisiin.

Hallituksessa toimiminen on hauskaa ja siihen on hyvä varata kalenteristasi aikaa. Se on sopivasti vakavaa ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ottaa opiskelijuudesta kaiken mahdollisen irti!

Toivomme kaikkien hallitushakijoiden saapuvan keskiviikkona kokoukseen, mutta jos et pääse paikalle voit ehdottomasti lähettää vapaamuotoisen hakemuksen etukäteen edustajisto.pj@tamko.fi. Voit halutessasi kertoa hakemuksessasi esimerkiksi itsestäsi, taustastasi, miksi haet hallitukseen sekä oletko kokouksen aikaan tavoitettavissa esimerkiksi etänä Teamsin tai puhelimen kautta.

Nähdään järjestäytymiskokouksessa!