Edustajiston kokoustiedote 20.10.2020 

Edustajiston kokous pidettiin tiistaina 20.10.2020 klo 17.00 Tamkilla. Kokouksessa käsiteltiin Tamkon hallituslaisten kuulumiset, edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset, toistamiseen sääntömuutokset, kommentoitiin Ryhmä 35 vaalivaikuttamissuunnitelmaa sekä käytiin läpi SAMOKin liittokokousmateriaalit.

Ilmoitusasiat
Edustajistovaalien äänestys alkoi tänään ja loppuu 4.11.

Hallituksen kuulumiset  
Puheenjohtajisto on tavannut uutta rehtoria tällä viikolla sekä valmistellut hallitus evakkoa, jossa on tarkoitus suunnitella ensi vuotta. SAMOK:in liittokokous on ensiviikolla, joka on vaatinut valmisteluja sekä järjestelyjä, viime viikolla tavattiin etänä myös SAMOK-kummia. Tursaspassivoittajat on kontaktoitu ja palkinnot jaettu. Neuvottelukuntien haut alkaneet. Röntgenhoitajat ovat perustaneet uuden ainekerhon ja se on hyväksytty Tamkon alayhdistykseksi.

Edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset  
Edustajiston puheenjohtajisto on viettänyt aikaa edustajistovaaleihin liittyvien asioiden parissa sekä edustanut työryhmissä. Huvi-, kulttuuri-, ja liikuntatiimi on varovasti suunnitellut pikkujouluja, seuraten korona tilanteen etenemistä.

Tamkon sääntöjen hyväksyminen
 Säännöt käsiteltiin 6.10. edustajiston kokouksessa. Tamkon säännöt tulee hyväksyä kahdessa peräkkäisessä edustajiston kokouksessa, joiden välillä on vähintään 14 vrk. Kokouksessa hyväksyttiin säännöt toistamiseen.

R35 vaalivaikuttamissuunnitelman kommentointi
R35 valmistautuu kevään kuntavaaleihin. Kuntavaaleja varten on luotu vaalivaikuttamissuunnitelma, jota käytiin läpi ja jota edustajisto kommentoi.

SAMOKin liittokokousmateriaalit
SAMOKin liittokokous pidetään 29.–30.10. poikkeuksellisesti etänä. Liittokokousmateriaalit ovat jo kerran käyneet edustajistolla kommentoitavana opiskelijakuntien lausuntokierroksen aikaan. Nyt SAMOKin hallitus on käynyt kokousmateriaalit läpi ja tehneet tarvittavat muutokset sekä vastanneet kommentteihin. Edustajisto päätti hyväksyä versiot muutamilla muutoksilla liittyen YTHS- ohjesääntöihin. Samalla valtuutettiin liittokokousdelagaatio tekemään hyviä päätöksiä SAMOKin liittokokouksessa ensi viikolla.

Seuraava kokous on syyskokous: 10.11.2020.

Jos edustajiston toiminnasta tai kokouksista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!  

Puheenjohtaja: edustajisto.pj(at)tamko.fi  
Varapuheenjohtaja: edustajisto.vpj(at)tamko.fi  
tai koko edustajiston saa kiinni osoitteesta: edustajisto(at)tamko.fi