Tapahtumat

Opiskelijatapahtumat tuovat tenttien ja luentojentäyteiseen arkeen iloa. Suurin osa tapahtumista on ainejärjestöjen ja kerhojen järjestämiä ja moni tapahtuma on poikkitieteellinen, eli niihin voivat osallistua kaikki korkeakouluyhteisön opiskelijat. Tapahtumia järjestetään viikoittain laidasta laitaan, urheilusta ekskursioihin, alkoholillisia ja holittomia. Katso tulevia tapahtumia Tamkon tapahtumakalenterista!

TAPAHTUMAKALENTERI

Päivitämme tapahtumakalenteria viikoittain!

syyskuu 2023

maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
28.8.2023
29.8.2023(1 event)

18:00: Teatteri Äärirajan treenikauden aloitus


29.8.2023

Tervetuloa mukaan niin kaikki uudet kuin vanhatkin jäsenet ensimmäiselle treenikerralle TAMKin pääkampuksen juhlasaliin D1-04 klo 18 eteenpäin. Jos olet kiinnostunut mm. näyttelemisestä, lavastamisesta, puvustamisesta, tekniikasta, tuottamisesta, bändissä soittamisesta tai ylipäänsä teatteritoiminnasta, niin tervetuloa mukaan Äärirajaan! Minkäänlaista kokemusta teatterin teosta ei tarvitse olla, riittää että on kiinnostusta hypätä teatterin maailmaan.

 Alkusyksyn ajan luvassa matalan kynnyksen teatteritreeniä, kuten improvisaatiota, tanssia sekä tietenkin hauskanpitoa!

Seuraa Teatteri Äärirajan Instagramia saadaksesi lisää tietoa! @aariraja

30.8.2023
31.8.2023(1 event)

16:00: Bubirundi


31.8.2023

Elokuu on saapunut ja syksy on jälleen käsillä. Bubirundi on täällä taas ja Bubiklubin sukkula on lähtenyt liikkeelle kohti Tampereen keskustaa ja tutkimuskohteiksi on valittu kaikkein kuumimmat ja kosteimmat ravintolat. Kasaa siis matkakumppanisi yhteen, löydä sisäinen Astronauttisi ja lähde tutkimusmatkalle kohti Tampereen juottoloita.

Liput myynnissä ständillä Tamkon toimisto Solun takana säävarauksella. (Monsuunin yllättäessä ilmoitamme lipunmyyntipaikan tarkemmin somessamme)

Ständit:
To 17.8. klo. 11-14
Ke 23.8. klo. 11-14
To 24.8. klo. 11-14

Lippuja on varattu jokaiselle myyntipäivälle, mutta ne loppuvat yleensä nopeasti, joten saavu myyntipäivänä ajoissa paikalle.
Rundipassin hinta on jämpti tasaraha, eli 5€ kipale. Passeja on rajoitettu määrä, joten ole nopea ja hanki omasi ennen kuin ne loppuvat.

Rundipassi toimii myös pääsylippunasi jatkoille viihdemaailma Ilonaan, jossa passin omistajille on oma, priorisoitu jono klo 24:00 asti. Pääsylippuja jatkoille myydään myös ovelta hintaan 5€/kpl.

Rundi potkaistaan käyntiin perinteisellä yhteislähdöllä, joka tapahtuu TAMKin Teiskontien puoleiselta sisäpihalta, eli tuttavallisemmin Taivaallisen rauhan aukiolta. Lähdöstä saat passiisi lähtöleiman sekä ihka-aidon Bubirundi haalarimerkin vuosimallia 2023! Lähtöpaikalle kannattaa tulla nauttimaan jo ennen omaa lähtöaikaa, jotta rundifiilis olisi täysin optimaalinen illan suoritusta varten.

Kaikkien passin Ilonaan ennen klo 23.30 palauttaneiden kesken arvotaan huikean märkä palkinto. Muistathan siis kirjoittaa koko nimesi passiin ja palauttaa passisi Ilonan sisäänkäynnin yhteydessä.

HUOM!
Sticky Wingersissä, Bonkerissa ja Damissa tarjolla rundijuomien lisäksi myös opiskelijahintaista rundisapuskaa
Jatkoista vastaa Viihdemaailma ILONA, Verkatehtaankatu 3.

Mitä?? - No Bubirundi!
Milloin?? - Torstaina 31.8.2023
Mistä ja milloin liput?? - Lue ylempää
Lähtö ja jatkot?? - Lähtö TAMK, jatkot Ilona

1.9.2023(1 event)

16:30: Beer Pong Tournament


1.9.2023

ESN FINTin järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille kansainvälismielisille opiskelijoille, mukaan lukien suomalaiset tutkinto-opiskelijat! Tulkaa rohkeasti vaan mukaan tapahtumiimme nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä. Tiedoksi vielä, että näissä tapahtumissa ensisijainen käyttökieli on englanti, mutta usein vaihtarit haluavat myös kovasti harjoitella suomen kielen käyttämistä.

Welcome to the ultimate International Beer Pong Tournament! International students from all over the world have come to Tampere and now it is time to find out who are the Beer Pong Champions!  CLINT and ESN FINT join forces to organise this event. Get ready for an epic showdown of skill and competition as you battle it out against your fellow students.

One team has four members, and the sign up is done by only one of the team members! The team ticket is 20€ and it includes beers to play with for all of the team and a unique patch for each team member. If you do not wish to play but want to join the party, you can buy a spectator ticket for only 2€ which also includes a patch of the event! 

As you progress through the tournament, you'll have a chance to win an amazing top prize, and bragging rights to the title of ultimate Beer Pong Champion 2023! And even if you don't make it to the top, you'll still have an amazing night with us!

So, grab your tutors or new and old friends, dust off your beer pong skills, and get ready for an exciting competition! Don't miss out on this epic event – secure your spot now as tickets sell fast! Cheers to a night of fierce competition and endless fun! 

TL;DR
WHAT: Beer Pong Tournament
WHEN: 01.09.2023, doors open 16:30, games start 17:00
WHERE: Bommari
FOR WHOM: Everyone!

INCLUSION INFORMATION
Noise: Possible extremely loud music and shouting
Crowds: More than 25 people are expected
Accessibility: Accessible terrain for everyone
Alcohol: Alcohol is served but alcohol-free options are available

This event is harrasment free - if you face any inappropriate behavior, you can contact harassment@trey.fi to get help confidentially.

2.9.2023
3.9.2023
4.9.2023(1 event)

17:00: Hangouts


4.9.2023

Hangoutsit ovat täällä taas! Syyskuun teemana on lautapelit, saavu siis Solun saunalle 4.9 klo 17 alkaen. Tule kokeilemaan uusia pelejä, päihittämään uudet/vanhat kaverit Kimblessä ja testaamaan ystävyyden rajoja Monopolissa! Paikalle voi myös saapua ihan vain oleskelemaan ja seurailemaan muiden pelailua.

Illan aikana on tarjolla jos jonkinlaista purtavaa ja juotavaa, sekä omat eväät ovat sallittuja! Saunassakin voi käydä rentoutumassa. Otathan tällöin omat saunatarvikkeet mukaan!

Hangouts on ilmainen ja alkoholiton tapahtuma!

Tapahtumasta saa leiman Tursaspassiin kohtaan ”Osallistu chillouttiin”.

MITÄ? Hangouts
MISSÄ? Solun saunalla
MILLOIN? 4.9 klo 17 alkaen

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Häirintäyhdyshenkilöt tavoitat sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot@tamko.fi.

Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi

5.9.2023(1 event)

16:00: SyysFest


5.9.2023

Opiskelijan Tampereen ja Särkänniemen SyysFest on täällä taas!
Jo viidettä kertaa järjestettävä opiskelijafestivaali saapuu Särkänniemeen heti lukukauden alussa. Edellisvuosina jo hyvissä ajoin loppuunmyyty SyysFest on syksyn vauhdikkain tapahtuma, joka kerää opiskelijat yhteen Särkänniemeen juhlimaan syksyn ensimmäistä isoa tapahtumaa.

Tiistaina 5.9.2023 klo 16−21
Särkänniemi, Tampere
Lipunmyynti Kide.app
Hinta 15 € (+ Kide.app palvelumaksu 0,50 €)

Lippu sisältää Särkänniemen rannekkeen ja haalarimerkin.

Lippu vaihdetaan Särkänniemen rannekkeeseen.
Tarvitset rannekkeenvaihdossa voimassa olevan opiskelijakortin tai -todistuksen.
SyysFestissä Särkänniemi on varattu illan ajaksi vain lipunostaneille opiskelijoille! Avoinna ovat huvipuiston hurjimmat huvilaitteet sekä ravintoloita, kioskeja ja pelejä.

Katsele Tamperetta ylösalaisin X:ssä, palaa lapsuusmuistoihin Troikassa ja jännitä viimeistä laskua Tukkijoessa! SyysFest on opiskelijalle paras tapa tutustua Tampereen ylpeyteen, Särkänniemen huvipuistoon. Etsi siis haalarisi, kutsu mukaan ystävät ja nauti syksyn hauskimmasta illasta huvilaitteiden pyörteissä!

RANNEKKEENVAIHTO:
Ma 4.9. klo 11-16 TAMK (Solun takana)
tapahtumapäivänä klo 15.30-18.30 Särkänniemessä

6.9.2023(1 event)

12:00: Tamkon Tursajaiset


6.9.2023

On taas se aika vuodesta, kun Tampere on täynnä tietämättömiä pieniä Tursaita. Tursaspaimenien on aika lähteä töihin ja paimentaa eksyneet Tursaat opiskelijaelämään. Nyt on siis Tamkon 82. Tursajaisten aika!

Tursajaiset 2023 järjestetään 6.9. ja päivätapahtuma on kaikille Tursaille ilmainen. Tapahtuma alkaa kello 12:00, jolloin ryhmät ovat kokoontuneet Teiskontien ovien puoleiselle aukiolle, josta lähdetään kulkueena kohti Keskustoria. Keskustorilla Tursaat vannovat Tursasvalan, jonka jälkeen kulkue jatkaa matkaansa kohti Tursasmaata. Tursasmaassa ryhmät kiertelevät eri alayhdistysten rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Parhaat pisteet saanut sekä parhaiten pukeutunut ryhmä palkitaan tapahtuman jälkeen.

Tursajaisten päivätapahtuma loppuu kello 19:00, josta voikin siirtyä kohti tapahtuman jatkoja, jonka ovet aukeaa kello 21:00. Jatkopaikkana toimii Viihdemaailma Ilona. Ennakkolippu jatkoille kustantaa 5€ Tamkon jäsenille ja ei-jäsenille 8€. Liput ovelta 10€. Liput tulevat myyntiin kide.appiin tiistaina 29.8. klo 14. Ennakkolippu ei sisällä narikkamaksua ja jäsenyydet tarkastetaan ovella.

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös Tursajaisissa on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt ja tavoitat heidät sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi.

Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi

TLDR:
Mitä: Tamkon Tursajaiset 2023
Missä: Lähtö pääkampuksen Teiskontien puoleiselta aukiolta.
Milloin: 6.9.2022 klo 12:00 eteenpäin, jatkot Viihdemaailma Ilonassa klo 21:00

7.9.2023(1 event)

21:00: Haalaribileet – Vegas Lights


7.9.2023

Syyskuun haalaribileet eivät vain kuljeta juhlakansaa uuteen alkavaan lukuvuoteen, vaan myös kohti Vegasin kirkkaiden valojen loistetta. Kesä on ollut pitkä ja aurinkoinen, mutta nyt on aika viimeistään kaivaa haalarit kaapista ja tulla juhlimaan syksyn ensimmäisiä Haalaribileitä Vegasin valojen alle. Luvassa on teemaan sopivia drinkkejä, hyvää musiikkia ja tanssilattialla viihtymistä aamuun asti, unohtamatta tietenkään keskiyön kisaa. Myös teemaan sopiva pukeutuminen voi palkita illan mittaan drinkkilipuilla, eli näissä bileissä asuissa saa olla kimalletta ja värejä! Haalaribileissä myös jaetaan hohtotikkuja illan mittaan.

Syyskuussa Haalaribileissä on luvassa hupia ja hyvää menoa kahden edestä, sillä Ilonan lisäksi bileitä vietetään myös Bricksissä! Sopiva paikka puolestaan vaihtaa kesän kuulumiset opiskelukaverien kanssa on viralliset Haalaribile-etkot, joita vietetään tunnelmallisessa Café Europassa kello seitsemästä eteenpäin.

MITÄ: Syyskuun poikkitieteelliset Haalaribileet – Vegas Lights
MISSÄ: Viihdemaailma Ilona (Verkatehtaankatu 3) ja Bricks (Hämeenkatu 18)
MILLOIN: Torstaina 7.9.2023 klo 21-05
ETKOT: Cafe Europa klo 19-22 (Aleksanterinkatu 29)
MITEN: Ennakkolippu 4 €, ovelta 5 €. Ennakkolipulliset ovat ovella ensisijaisia klo 23 saakka, jonka jälkeen lippuja myydään 5 € hintaan tai jo aiemmin, mikäli ennakkolipullisten jono loppuu.
Ennakkoliput Kide.app-palvelusta tiistaina 29.8.2023 klo 12:00

Se mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin!

Haalaribileet on häirinnästä vapaa tapahtuma! Jos kuitenkin koet tapahtumassa häirintää, neuvoa ja tukea on saatavilla TREY:n häirintäyhdyshenkilöltä (hairinta@trey.fi). Saavuthan paikalle ainoastaan terveenä ja huolehdithan hyvästä hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista juhlia.

8.9.2023
9.9.2023
10.9.2023
11.9.2023(1 event)

17:00: Tolumppialaiset


11.9.2023

Jälleen on Tolun Tolumppialaisten vuoro! Kerää voittajajengisi kasaan ja lähde kilpailemaan erilaisten lajien parissa. Voittajalle tietenkin mainetta ja kunniaa sekä jokaiselle osallistujalle haalarimerkki!

TL; DR
Mitä?: Tolumppailaiset
Milloin?: 11.9. klo 17>
Missä?: Liisanpuistossa
Mistä liput?: https://kide.app/events/2f823e0a-0930-4a75-a40e-5956e83b85ee

12.9.2023
13.9.2023
14.9.2023(1 event)

21:00: PISTOT


14.9.2023

Mikä susta tulee isona on varmasti kaikkien huulilla näin kouluvuoden alkaessa ja missä siitä onkaan parempi ottaa selvää kuin PISTOT-MIKÄ SUSTA TULEE ISONA?

Mahtava hetki ottaa pölyttyneet haalarit kaapista ja näyttää uusille opiskelijoille miten PISTOT valtaavat jälleen Tampereen keskustan.

Ovet aukeavat klo 21 ja pysyvät auki aina klo 5 saakka, be there!

Liput tulevat myyntiin Kide.appiin torstaina 07.09. klo 10

MITÄ: PISTOT MIKÄ SUSTA TULEE ISONA?
MILLOIN: Torstaina 14.9. klo 21.00–05.00
MISSÄ: Ravintolamaailma: Koskikeskus Ranta & Poro.
MITEN: Liput ennakkoon 4€/ ovelta 6€. Bilepassilla 0 € (huom! ilmaislippu lunastettava)
Kide.app

PISTOT järjestää TTO ry, TIRO ry ja PIRATE ry
Kaikki PISTOT tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. PISTOT bileissä on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt Susanna (hairinta.susanna@tiro.fi), Ville (hairinta.ville@ttory.fi) ja Riku (hairinta.riku@piratery.fi), joihin voi tarvittaessa olla yhteydessä.

15.9.2023
16.9.2023
17.9.2023
18.9.2023
19.9.2023(1 event)

16:15: Kaljamölkky


19.9.2023

Täältä se jälleen tulee, suurempana kuin koskaan – se on SOPUn ja Konekerhon kaljamölkky-turnaus 19.9. klo 16 Hakametsän hiekkakentällä.

Kasaa siis janoisten ystäviesi kanssa viiden (5) pelaajan joukkue ja tule kilpailemaan yhdessä muiden kanssa!

Joukkueiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 5.9. kello 13:00 tutussa ja turvallisessa Kide.app:ssä.
Kaikki tarpeellinen info löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta ja Kide.appista!

Huom. tursaat! Tämä on tursaspassitapahtuma, joten otathan tursaspassisi mukaan. 

Tapahtuma on täysin häirintävapaa. Jos koet että olet nähnyt tai kokenut tapahtumassa häirintää tai muuta sopimatonta käyttäytymistä, voit tulla kertomaan tapahtumassa paikan päällä oleville häirintäyhdyshenkilöille Saaralle ja Ida-Marialle, tai olla järjestäjiin myöhemmin yhteydessä.

saara.hallapelto@tuni.fi
hairinta@konekerho.com

Valitettavasti tapahtuma ei ole esteetön.

LYHYESTI JA YTIMEKKÄÄSTI:
MITÄ: Kaljamölkkyturnaus
MISSÄ: Hakametsän hiekkakentällä
PALJON MAKSAA RAHAA: Jäsenille 25€/joukkue (sis. jatkot), ei-jäsenille 30€/joukkue (sis. jatkot)
MILLOIN: 19.9. pelit alkavat noin klo 16:15. HUOM!!! Joukkueiden tulee olla ILMOITTAUTUNEITA klo 16 mennessä. Pelistä myöhästyminen = 5-0 häviö.
JATKOT?: Old Irish Pub klo 20 alkaen (jatkolippuja myynnissä erikseen hintaan 3€)

20.9.2023
21.9.2023(2 events)

16:00: Hervannan Hum*la Hyppely


21.9.2023

Syksy on saapunut ja Badger on ryöminyt kolostaan. Hän maistelee tuota pyhää juhlajuomaa, jaloviinaa, samalla muistellen menneitä. Hänen mielessään pyörii yksi tietty päivämäärä… 12.9.2013.

12.9.2013 on erittäin merkittävä päivämäärä, jolloin tapahtui erittäin merkittäviä asioita. Muun muassa Ylikiimingin suuralueen yhteistyöryhmällä oli kokous, Ray Dolby menehtyi leukemiaan, Katy Perryn Roar-kappale oli listaykkösenä ja The New York Yankeesin kapteeni Derek Jeter jätti kauden kesken nilkkavamman takia. Mutta mikä tärkeintä, tuona kyseisenä päivänä Badger saapui ensimmäistä kertaa Hervantaan, legendaariseen Hervannan Hum*la Hyppelyyn.

Nyt onkin aika juhlia Hervannan Hum*la Hyppelyn 10-vuotisjuhlavuotta. Mahdatko vielä muistaa, mitä kaikkea Hervannassa on näiden vuosien aikana ehtinyt tapahtua? Jos et, se ei haittaa, useilla meistä on vain hyvin hatarat muistikuvat Hervannasta… Tule kuitenkin mukaan juhlistamaan Hervannan Hum*la Hyppelyn 10-vuotisjuhlavuotta 21.9.2023!

Huomioithan, että kide.app-lippu tulee vaihtaa tapahtumapassiin ennen tapahtumapäivää. Lippuja vaihdetaan TTO:n ständillä, jonka ajankohdat julkaistaan myöhemmin TTO:n Instagramissa (@tto_ry) ja Hervannan Hum*la Hyppelyn Facebook-tapahtumassa (fb.me/e/1t86L5V2K) . Kaikki tiedotus tapahtumaa koskien tapahtuu näissä kanavissa.

Mitä: Hervannan Hum*la Hyppely
Missä: No Hervannassa
Koska: 21.9.2023
Mistä liput: Kide.appista 6.9.2023 klo 10.00
Mitä maksaa: 9€
Jatkot: Viihdemaailma Ilona
Kysyttävää: viihde@ttory.fi

21:00: Megareivi Kolmiot


21.9.2023

Megareivi Kolmiot tulee, oletko valmis?? Syyskuun Kolmiot järjestetään Ranta & Porossa 21.9. klo 21-05 ja tällä kertaa luvassa on MEGAREIVIT! Spinnin DJ:t soittavat jytää Porossa koko illan heti klo 21 lähtien, joten valmistaudu reivaamaan läpi yön!

Näillä Kolmioilla jaossa myös teemaan sopiva haalarimerkki, joita jaetaan ovella niin kauan kuin merkkejä riittää, eli kannattaa olla ajoissa paikalla.

KOLMIOT X TAMPPI BOMMARIETKOT
Syyskuussa järjestetään myös kaikille avoimet maksuttomat etkobileet Hervannan kampuksen Bommarissa, jossa reivaajien tamppausjalkoja lämmittelee Spinni ja luvassa on myös rentoa kilpailuhenkistä ohjelmaa ja paljon muuta! Ovet Bommariin avautuvat klo 17, be there or be square!

MITÄ: Megareivi Kolmiot ft. Spinni
MISSÄ: Ranta & Poro, Hatanpään valtatie 1
MILLOIN: 21.9. klo 21-05
VAPAAEHTOINEN PUKUKOODI: Reivigearit päälle, valmistaudu hikoilemaan

Minkäänlainen häirintä ei ole Kolmioilla hyväksyttyä. Jos kuitenkin koet tapahtumassa häirintää, neuvoa ja tukea on saatavilla TREY:n häirintäyhdyshenkilöltä (sähköpostilla hairinta@trey.fi tai häirintäilmoituslomakkeella bit.ly/hairintalomake_trey). Akuuteissa tilanteissa käänny matalalla kynnyksellä ravintolan henkilökunnan puoleen, mikäli havaitset epäilyttävää toimintaa.

Seuraa Kolmioita Instagramissa ja Facebookissa (@Kolmiobileet), jotta et missaa ajankohtaisimpia uutisia Kolmiobileisiin liittyen!

22.9.2023
23.9.2023
24.9.2023
25.9.2023(1 event)

16:30: Kaljafriba


25.9.2023

TASO:ry järjestää Ma 25.9. klo 16:30 alkaen hikiliikuntaa kaljafriban muodossa Vihiojan frisbeegolf radalla. Olethan ajoissa paikalla!

HUOM SÄÄVARAUS! Mahdollisesta kovan sateen aiheuttamista perumisesta ilmoitetaan kerhon telegram ryhmässä, tässä eventissä sekä TASO ry:n ig:ssä.

Ryhmät muodostetaan vasta paikan päällä, joten ei haittaa vaikkei paras kaveri tulisikaan mukaan. Myös ensikertalaiset ovat erittäin toivottuja mukaan. Mikäli itseltäsi tai kaveriltasi ei löydy kiekkoa, niin ei hätää, lainakiekkoja löytyy, kunhan ilmoitat tarpeesta ajoissa Tasolle esim. Instagramissa.

Lipun ostaneena olet ilmoittautunut tapahtumaan. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä osallistujaa, jotta radalla on riittävästi tilaa kaikille. Tapahtumalipun hinta TASO ry:n jäsenille on 4 € ja ei jäsenille 6 €.

Tapahtumasta saa Tursas-passiin leiman!

Kaljafribaa pelataan muutoin tavallisesti frisbeegolffin säännöin, mutta perinteisistä säännöistä poiketen pelissä on oltava toisessa kädessä avattu tölkki. Lisäksi tölkkejä on oltava mukana vähintään yksi (1) enemmän kuin kiekkoja. Huomaathan että tölkkien radalle jätöstä rangaistaan ja puistossa löytyy muitakin heittäjiä. Myös muut tölkit ovat sallittuja. Lipun hintaan kuuluu 2 pelijuomaa ja tapahtuman voi suorittaa myös alkoholittomasti.

Omat kaljat ja kiekot kantoon ja baanalle!
TL;DR:
Mitä? Rento kaljafriba
Milloin? Maanantai 25.9.2023 Klo 16:30
Missä? Vihiojan frisbeegolfrata, Vihiojantie 11, 33800 Tampere
Miksi? Koska liikunta (ja kalja) on terveellistä.

26.9.2023(2 events)

16:00: Wingssiappro


26.9.2023

Tampere on tunnettu siivistä ja opiskelijakulttuurista, miksi emme siis yhdistäisi näitä?

Tervetuloa viettämään kanssamme jo syntyessään legendaarista WingssiApproa! WingssiAppro järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä 26.9.2023 Tampereen keskustan alueella löytyvissä ravintoloissa.WingssiApprot toimivat kuten normaalit approt, mutta vain maukkaammin; syöt ravintoloiden tarjoamia kana- tai kasvismaisteluannoksia, joista saat leiman Appro-passiisi! Muita erikoisruokavalioita ei pysty takaamaan WingssiApprojen aikana.

WingssiApprojen lähtö- ja maalipaikka tiedotetaan myöhemmin. Approjen suoritusaika on 4 tuntia valitsemastasi lähdöstä alkaen.Liput tulevat myyntiin 28.8 kello 12.00. Lipun hinta sisältää WingssiApprojen suorituspassin sekä suorituksen jälkeen saatavan haalarimerkin. 

MITÄ: WingssiApprot kaupungin kuumimpien siipien parissa!
MILLOIN: 26.9.2023 kello 16:00 eteenpäin
MISSÄ: Tampereen keskustan alueella, lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin, stay tuned
LIPUT: 5 € sisältäen Appropassin ja suorituksen jälkeen saatavan haalarimerkin
LIPUNMYYNTI: Lipunmyynti alkaa 28.8 kello 12:00, ole nopea ja nappaa omasi!

Lisätietoa tapahtumasta saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen clint@tamko.fi tai Instagramissa @tamkclint. Nähdään Approilemassa! 

17:00: Kenttäapprot


26.9.2023

Kenttäapprot tulee jälleen! Viime kerrasta tuttuun tapaan Kenttäapprot nähdään jälleen jääkiekon parissa Nokia Arenalla, tunnetaanhan meidät suomalaiset melkoisena jääkiekkokansana.

Kenttäapproilla pääset nauttimaan teemaan sopivasta lätkämatsista Nokia Arenalla opiskelijoille erikseen varatuissa katsomossa, jossa kaikki palvelut ovat välittömässä läheisyydessä!  Pääset nauttimaan huippu-urheilusta ystäviesi kanssa, bilettämään haalarit päällä, täyttämään appropassin tehtäviä ja tietenkin hörppimään kylmää juotavaa!

Kenttäapprot lippu sisältää: Ottelulippu SM-liigassa pelaavan Ilveksen kotiotteluun, appropassin ja jatkot. Jatkot pelin jälkeen Ravintolamaailmassa tai Bricksissä! Suoritetulla appropassilla saat hienon Kenttäapprot haalarimerkin.

Pysy kuulolla ja ota meidän Instagram sivu seurantaan! Ilmoitamme tapahtuman tarkemmasta kulusta myöhemmin Instagramissa. Instagram sivulla tulossa myös mm. arvontoja!

MITÄ: Jääkiekkoa ja hauskanpitoa, SM-liigan ottelussa Ilves - KalPa
MISSÄ: Nokia Arena, jatkot @Ravintolamaailma ja @Bricks  
MILLOIN:  tiistaina 26.9.2023. Ottelu alkaa klo 18.30, portit aukeavat klo 17.00
HINTA: 15e 

Pakkaa seurueesi mukaan ja tule nauttimaan monipuolisesta ja ainutlaatuisesta opiskelijatapahtumasta! 

Kide.app lippujen vaihto ottelulippuun, appropasseihin ja jatkorannekkeisiin:

Lisätietoa tulossa Kide.appiin ja Instagramiin myöhemmin.

Instagram: @kenttaapprot

27.9.2023(2 events)

15:30: Sisämaaristeily


27.9.2023

Laiva lähtee Sisämaaristeilylle! Siis kaikki kyytiin!

Taas on vuoden kosteimman risteilyn aika. Tänäkin vuonna laivamme pysähtyy toinen toistaan huikeammissa satamissa. Mikäli mielit tälle seilailulle, saavu Hakametsän jäähallille 27.9. kello 15.30. Laivat lastattuamme, nostamme ankkurit ja käännämme nokan kohti etelän aurinkoa. Ikuista janoamme sammutamme neljässä tarkoin valitussa juottolassa ympäri Pirkanmaata. Joten nappaa pelastusliivit narikasta, tätä reissua et halua missata!

Merellä matkustaminen on aina aikaa vievää ja tähänkin reissuun kannattaa varata seitsemän tuntia. Takaisin kotisatamaamme Tampereelle päästyä risteilykokemuksia kannattaa mennä jakamaan virallisille jatkoille.

Tule siis messiin ja nappaa opiskelijatoveri tai pari mukaan. Tämän ikimuistoisen elämyksen teille tarjoaa Happo, Kolpakko sekä SOURCE. Lipun saat itsellesi Kide.appista hintaan 17€. Lipun hintaan kuuluu pari juomaa, joten janoisempien kannattaa mukaan ottaa myös omaa juotavaa.

Tl;dr

Mitä: Sisämaaristeily
Mistä: Hakametsän jäähalli
Milloin: 27.9. 15:30
Hinta: 17€
Jatkopaikka: Selviää merimatkalla

18:00: Trangiapitsakurssi opiskelijoille


27.9.2023

Trangiapizzakurssi 27.9. klo 18.00 alkaen Tampereen Sorsapuistossa (lintuhäkkien lähettyvillä). Paikalle voit tulla klo 17.30 lähtien, mutta tulethan viimeistään klo 20.30, jotta ehdit paistaa itsellesi maistuvan trangiapizzan. Järjestäjänä Hämeen Partiopiiri.

Lisäksi, jotta osaamme varata suunnilleen oikean määrän ruokaa, pyydämme ennakkoilmoittautumista (joskaan se ei estä sinua saapumasta paikalle muuten vaan).
Ennakkoilmoittautuminen tehdään Kide.appin kautta ostamalla lippu ilmaiseksi: https://kide.app/events/13926a1f-af3a-4936-b5bc-5f2528a298d1

Erityisesti erityisruokavalion omaavien henkilöiden olisi hyvä ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuneille jaossa myös upea haalarimerkki!

28.9.2023(1 event)

12:00: Asfaltti Sähäly


28.9.2023

Jos joku on varma nii se on aivan varma, että syksyn kovin urheiluspektaakkeli on JÄLLEEN täällä!

Antura järjestää tänäkin syksynä Asfalttisähälyturnauksen. 3x3 formaatilla pelattava Gladiaattoritaistelu käydään tällä kertaa särkänniemen parkkipaikalla! Joukkueessa saa olla maksimissaan 6 pelaajaa
Tässä turnauksessa selvitellään tulevan luokkavuoden luokkajako ja jaetaan ruokajonon etuiluluvat!
Tapahtuma järjestetään 28.9 Torstaina Särkänniemen parkkipaikalla klo 12-19. Voittajille tiedossa kovat palkinnot!

Joukkuelipun hinta vaivaiset 27€

MISSÄ: Särkänniemen parkkipaikka.
MILLOIN: 28.9 klo 12:00 eteenpäin
MITÄ MUKAAN: Iloista mieltä ja urheiluvaatetus!
MIKSI: Koska syksyn paras spektaakkeli.

29.9.2023
30.9.2023
1.10.2023

Klikkaa aktiiviseksi kategoria suomi, niin kalenteri näyttää tapahtumakuvaukset ainoastaan suomeksi.

Häirintä ja saavutettavuus tapahtumissa

  • Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Tamkon kouluttamat häirintäyhdyshenkilöt tavoitat sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot@tamko.fi.
  • Osalla järjestäjätahoista saattaa olla myös omat erikseen nimetyt häirintäyhdyshenkilöt tapahtumissaan.
  • Mikäli haluat lisätietoa tietystä Tamkon tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, vastaamme kysymyksiisi sähköpostitse: saavutettavuus@tamko.fi.

Tamkon tapahtumat

Tamko haluaa järjestää opiskeluiden oheen mahdollisimman monipuolisia kulttuuri-ja vapaa-ajan tapahtumia. Vakiintuneisiin Tamkon järjestämiin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi syyskuussa ja tammikuussa järjestettävät uusien opiskelijoiden Tursajaiset, Portti työelämään -rekrytointitapahtuma, vuoden aloitusbileet eli Alkumetri ja lopetustapahtuma Loppumetri sekä erilaiset teematapahtumat.

Otamme mielellämme uusia ideoita vastaan – ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on idea uuden tapahtuman tiimoilta: tapahtumat@tamko.fi.

Kide.app

Kide.app- mobiilisovellus on avain opiskelijatapahtumiin. Sovelluksen kautta voit selata, etsiä ja tutustua alueellasi järjestettäviin opiskelijatapahtumiin.
Suurimman osan opiskelijatapahtumista lipunmyynti tapahtuu Kide.appin kautta. Lataa sovellus ilmaiseksi sovelluskaupasta!