Jatka jäsenyyttäsi

Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta sekä päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jatkavien jäsenten ei tarvitse täyttää jäsenhakemusta uudestaan. Jatkavat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan jäsenrekisterissämme tällä lomakkeella. Käyttämällä jäsenrekisterimaksutapaa maksu kirjautuu suoraan jäsenrekisteriimme.

Voit myös maksaa jäsenmaksun toimistollamme (korttimaksu ja käteinen) tai tilisiirtona*. Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta tai Solun pop up -päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jos opiskelusi jatkuvat yliajalla, voit todistaa opinto-oikeutesi toimistolla näyttämällä tiedot PAKKI-järjestelmän kautta.

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa! Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Kuittia ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää maksutiedon nettipankista. Kuvakaappauksen suoritetusta maksusta voi lähettää myös sähköpostitse toimisto@tamko.fi -osoitteeseen (huolehdi, että kuvakaappauksessa näkyy maksaja, summa, tilinumero ja maksunsaaja).

Hinnasto

  • 1 vuosi 32,00 € (viite 2600)
  • ½ vuotta 16,00 € (viite 2600)

Jäsenmaksun voit myös maksaa tilille:

  • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
  • BIC: OKOYFIHH

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa!

Tarrojen voimassaolo

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta. 

09/2021 (lukuvuosi) punainen tarra on voimassa 1.8.2020 – 30.9.2021
01/2022 (syksyn lukukausitarra) vihreä tarra on voimassa 1.8.2021 – 31.1.2022
09/2022 (lukuvuosi) musta tarra on voimassa 1.8.2021 – 30.9.2022

päivitä jäsentietosi

Täältä pääset päivittämään jäsentietosi ja tarkastamaan tietosi jäsenrekisteristä. Mikäli kirjautuminen ei onnistu tuni.fi sähköpostiosoitteella, niin kokeile vanhaa tamk.fi sähköpostiosoitettasi.

Päivitä tietosi täältä.

LUKUVUOSITarran postitus

Poikkeusaika ja pandemia vaativat poikkeuksellisia tekoja, jotta arki sujuu jouhevammin. Jatkava jäsen, nyt sinun on mahdollista lunastaa postitus omalle lukuvuositarrallesi Kide.appin kautta. 3.-4. vuoden opiskelijoiden ilmainen postitus lukuvuositarralle 30.9.2021 asti täältä (syyskampanja).

Mikäli opiskelijakunnan jäsenyytesi on maksettu ennakkoon useammaksi vuodeksi tai olet jatkanut jäsenyyttäsi Tamkon nettisivujen kautta, voit lunastaa tämän tuotteen ja postitamme lukuvuositarran sinulle. Huomioithan, että jäsenyys tarkistetaan ennen lukuvuositarran lähettämistä.

Mikäli olet maksanut jäsenyyden tilisiirtona, lähetäthän kuitin sähköpostitse toimisto@tamko.fi, niin saamme sinunkin tarrasi postiin. HUOM! Lukuvuositarran voi noutaa opiskelijakunnan toimistolta missä vaiheessa vuotta tahansa ilmaiseksi kun jäsenyys on voimassa. Tamkon jäsen voi käyttää ilmaiseksi PIVO-mobiilisovelluksesta löytyvää opiskelijakorttia käyttäessään opiskelija-alennuksia. Tutustu PIVO-mobiilisovellukseen.

Lukuvuositarra lähetetään Postin Plus-merkillä varustettuna eli lähettäjä näkee kun kirje on perillä.

JÄSENYYDEN SIIRTÄMINEN / LYHYT POISSAOLO

Monivuotiset ennakkoon maksetut jäsenmaksut voidaan siirtää eteenpäin, mikäli kausi siirretään (siirrosta ilmoitetaan Tamkolle) etukäteen (et ole vielä noutanut ko. kauden tarraa eikä kausi ole kulunut). Mikäli tiedät, että olet tai tulet olemaan poissaolevana opiskelijana TAMKista, niin ota yhteyttä toimisto@tamko.fi osoitteeseen. Jälkeenpäin ilmoitettua poissaoloa ei hyvitetä. Maksettu jäsenmaksukausi kuluu riippumatta siitä, onko noutanut lukuvuositarran tai ei, ellei ole etukäteen ilmoittanut poissaolosta.

ESIM:

  • Vaihtoon lähtiessä voit itse päättää siirretäänkö jäsenyyttä vai oletko sen ajan jäsen. Mikäli siirto tehdään, niin tällöin et saa ko. kaudelle lukuvuosi tarraa. Mikäli käytät jäsenyytesi, niin saat tarran normaalisti ja voit hyödyntää mm. VR:n etuja opiskelijakortilla kulkiessasi lentokentälle ja takaisin.
  • Armeijaan lähtiessä kannattaa pyytää jäsenyyden siirto vuodeksi. Sillä mikäli olet siellä vain puolisen vuotta, niin se saadaan kyllä tarvittaessa otettua aiemmin käyttöön.

Uuden kortin tilaaminen

Voit tilata uuden opiskelijakortin kadonneen tai hajonneen tilalle tällä lomakkeella. Lomakkeella pystyt myös lataamaan uuden kuvan uuteen korttin. HUOM! Tällä lomakkeella ei pysty liittymään jäseneksi!

Mikäli tilaat uuden kortin nimenmuuttumisen johdosta tai koet, että uusi opiskelijakortti pitäisi saada ilmaiseksi, niin ota yhteyttä toimisto@tamko.fi. Tällä lomakkeella, et pysty vaihtamaan nimeä tai tilaamaan korttia maksutta.

Mikäli kirjautuminen ei onnistu tuni.fi -osoitteellasi, niin käytä kirjautumiseen tamk.fi sähköpostiosoitettasi.

Tilaa uusi kortti tästä.

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski. Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.