Jatka jäsenyyttäsi

Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta sekä päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jatkavien jäsenten ei tarvitse täyttää jäsenhakemusta uudestaan. Jatkavat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan jäsenrekisterissämme tällä lomakkeella. Käyttämällä jäsenrekisterimaksutapaa maksu kirjautuu suoraan jäsenrekisteriimme.

Voit myös maksaa jäsenmaksun toimistollamme (korttimaksu ja käteinen) tai tilisiirtona*. Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta tai Solun pop up -päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jos opiskelusi jatkuvat yliajalla, muista ottaa opiskelutodistus mukaan tarraa noutaessasi!

*Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Muista tulostaa kuitti mukaasi, kun tulet noutamaan uutta tarraa, mikäli maksat jäsenyyden Tamkon tilille. PIVO-mobiiliopiskelijakorttia käyttävien tulee myös esittää kuitti tilille suoritetusta maksusta, jotta jäsenyystieto päivittyy Pivoon. 

Hinnasto

  • 1 vuosi 32,00 € (viite 2600)
  • ½ vuotta 16,00 € (viite 2600)

Jäsenmaksun voit myös maksaa tilille:

  • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
  • BIC: OKOYFIHH

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa!

Tarrojen voimassaolo

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta. 

09/2020 (lukuvuosi) violetti tarra on voimassa 30.9.2020 asti
09/2021 (lukuvuosi) punainen tarra on voimassa 1.8.2020 – 30.9.2021
01/2021 (syksyn lukukausitarra) sininen tarra on voimassa 1.8.2020 – 31.1.2021 

päivitä jäsentietosi

Täältä pääset päivittämään jäsentietosi ja tarkastamaan tietosi jäsenrekisteristä. Mikäli kirjautuminen ei onnistu tuni.fi sähköpostiosoitteella, niin kokeile vanhaa tamk.fi sähköpostiosoitettasi.

Päivitä tietosi täältä.

JÄSENYYDEN SIIRTÄMINEN / LYHYT POISSAOLO

Monivuotiset ennakkoon maksetut jäsenmaksut voidaan siirtää eteenpäin, mikäli kausi siirretään (siirrosta ilmoitetaan Tamkolle) etukäteen (et ole vielä noutanut ko. kauden tarraa eikä kausi ole kulunut). Mikäli tiedät, että olet tai tulet olemaan poissaolevana opiskelijana TAMKista, niin ota yhteyttä toimisto@tamko.fi osoitteeseen. Jälkeenpäin ilmoitettua poissaoloa ei hyvitetä. Maksettu jäsenmaksukausi kuluu riippumatta siitä, onko noutanut lukuvuositarran tai ei, ellei ole etukäteen ilmoittanut poissaolosta.

ESIM:

  • Vaihtoon lähtiessä voit itse päättää siirretäänkö jäsenyyttä vai oletko sen ajan jäsen. Mikäli siirto tehdään, niin tällöin et saa ko. kaudelle lukuvuosi tarraa. Mikäli käytät jäsenyytesi, niin saat tarran normaalisti ja voit hyödyntää mm. VR:n etuja opiskelijakortilla kulkiessasi lentokentälle ja takaisin.
  • Armeijaan lähtiessä kannattaa pyytää jäsenyyden siirto vuodeksi. Sillä mikäli olet siellä vain puolisen vuotta, niin se saadaan kyllä tarvittaessa otettua aiemmin käyttöön.

Uuden kortin tilaaminen

Voit tilata uuden opiskelijakortin kadonneen tai hajonneen tilalle tällä lomakkeella. Lomakkeella pystyt myös lataamaan uuden kuvan uuteen korttin.
HUOM! Tällä lomakkeella ei pysty liittymään jäseneksi!

Mikäli tilaat uuden kortin nimenmuuttumisen johdosta tai koet, että uusi opiskelijakortti pitäisi saada ilmaiseksi, niin ota yhteyttä toimisto@tamko.fi. Tällä lomakkeella, et pysty vaihtamaan nimeä tai tilaamaan korttia maksutta.

Mikäli kirjautuminen ei onnistu tuni.fi -osoitteellasi, niin käytä kirjautumiseen tamk.fi sähköpostiosoitettasi.

Tilaa uusi kortti tästä.

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski. Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.