Pi**ujouluralli 2023

Pi**ujouluralli 2023

22.11.2023

Nyt se on täällä! Ai mikä? No TARE ry:n, Konekerho ry:n sekä SOPU ry:n Pi**ujouluralli! Tänä vuonna uudessa loistossaan uudelleen brändättynä Bussirissenä!

No mikä ihmeen Bussirisse?

Bussirissellä kierretään Pirkanmaan aluetta busseilla. Pysähdellään paikallisissa baareissa matkan aikana, mutta pelkkää kaljan kittaamista ei tämä reissu (välttämättä) ole! Mukaan on kehitetty nimittäin erilaisia aktiviteetteja, mm. kaljamölkkyä, pallopelejä sekä bussibingo! Tapahtumaan voi osallistua myös alkoholittomasti! :)
(omat juomat kaljamölkkyyn)

Kerää porukkasi, osta lippu ja lähde mukaan tälle ainutlaatuiselle, sekä aivan uudelleen luotuun tapahtumaan! Matkan kuljettajana toimii opiskelijoille jo entuudestaan tuttu Hene Oy.

Tapahtuma järjestetään 22.11. ja lähtö tien päälle tapahtuu klo. 15:00. Lähtö tapahtuu TAMKin pääkampukselta. Saavithan kuitenkin ajoissa, klo. 14:30-14:45, jotta päästään matkaan heti klo. 15!

Huom! Aikaisempaan Pi**uralli-tapahtumaan osallistuneilla ryhmillä on Pi**ujoulurallin lippuihin etuosto-oikeus. Pi**uralliin osallistuneiden ryhmien kapteeneille lähetetään 6.11. lipunmyyntilinkki, jonka kautta pääsette halutessanne ostamaan liput ennakkoon myös tähän tapahtumaan!
Kaikille avoin lipunmyynti alkaa 8.11. klo 13:00, mikäli lippuja on vielä jäljellä.

Tapahtuma kustantaa jäseniltä 12€ ja ei-jäseniltä 14€. Lipun hinta sisältää mm. osallistumisen tapahtumaan, jatko-osan semi hienolle haalarimerkille, salaista matkajuotavaa sekä jatkot kaikkien tuntemassa Kaijakassa noin klo. 22-23 alkaen!

View full calendar