Megareivi Kolmiot

Megareivi Kolmiot


21.9.2023

Megareivi Kolmiot tulee, oletko valmis?? Syyskuun Kolmiot järjestetään Ranta & Porossa 21.9. klo 21-05 ja tällä kertaa luvassa on MEGAREIVIT! Spinnin DJ:t soittavat jytää Porossa koko illan heti klo 21 lähtien, joten valmistaudu reivaamaan läpi yön!

Näillä Kolmioilla jaossa myös teemaan sopiva haalarimerkki, joita jaetaan ovella niin kauan kuin merkkejä riittää, eli kannattaa olla ajoissa paikalla.

KOLMIOT X TAMPPI BOMMARIETKOT
Syyskuussa järjestetään myös kaikille avoimet maksuttomat etkobileet Hervannan kampuksen Bommarissa, jossa reivaajien tamppausjalkoja lämmittelee Spinni ja luvassa on myös rentoa kilpailuhenkistä ohjelmaa ja paljon muuta! Ovet Bommariin avautuvat klo 17, be there or be square!

MITÄ: Megareivi Kolmiot ft. Spinni
MISSÄ: Ranta & Poro, Hatanpään valtatie 1
MILLOIN: 21.9. klo 21-05
VAPAAEHTOINEN PUKUKOODI: Reivigearit päälle, valmistaudu hikoilemaan

Minkäänlainen häirintä ei ole Kolmioilla hyväksyttyä. Jos kuitenkin koet tapahtumassa häirintää, neuvoa ja tukea on saatavilla TREY:n häirintäyhdyshenkilöltä (sähköpostilla hairinta@trey.fi tai häirintäilmoituslomakkeella bit.ly/hairintalomake_trey). Akuuteissa tilanteissa käänny matalalla kynnyksellä ravintolan henkilökunnan puoleen, mikäli havaitset epäilyttävää toimintaa.

Seuraa Kolmioita Instagramissa ja Facebookissa (@Kolmiobileet), jotta et missaa ajankohtaisimpia uutisia Kolmiobileisiin liittyen!

View full calendar