Bubirundi

Bubirundi


31.8.2023

Elokuu on saapunut ja syksy on jälleen käsillä. Bubirundi on täällä taas ja Bubiklubin sukkula on lähtenyt liikkeelle kohti Tampereen keskustaa ja tutkimuskohteiksi on valittu kaikkein kuumimmat ja kosteimmat ravintolat. Kasaa siis matkakumppanisi yhteen, löydä sisäinen Astronauttisi ja lähde tutkimusmatkalle kohti Tampereen juottoloita.

Liput myynnissä ständillä Tamkon toimisto Solun takana säävarauksella. (Monsuunin yllättäessä ilmoitamme lipunmyyntipaikan tarkemmin somessamme)

Ständit:
To 17.8. klo. 11-14
Ke 23.8. klo. 11-14
To 24.8. klo. 11-14

Lippuja on varattu jokaiselle myyntipäivälle, mutta ne loppuvat yleensä nopeasti, joten saavu myyntipäivänä ajoissa paikalle.
Rundipassin hinta on jämpti tasaraha, eli 5€ kipale. Passeja on rajoitettu määrä, joten ole nopea ja hanki omasi ennen kuin ne loppuvat.

Rundipassi toimii myös pääsylippunasi jatkoille viihdemaailma Ilonaan, jossa passin omistajille on oma, priorisoitu jono klo 24:00 asti. Pääsylippuja jatkoille myydään myös ovelta hintaan 5€/kpl.

Rundi potkaistaan käyntiin perinteisellä yhteislähdöllä, joka tapahtuu TAMKin Teiskontien puoleiselta sisäpihalta, eli tuttavallisemmin Taivaallisen rauhan aukiolta. Lähdöstä saat passiisi lähtöleiman sekä ihka-aidon Bubirundi haalarimerkin vuosimallia 2023! Lähtöpaikalle kannattaa tulla nauttimaan jo ennen omaa lähtöaikaa, jotta rundifiilis olisi täysin optimaalinen illan suoritusta varten.

Kaikkien passin Ilonaan ennen klo 23.30 palauttaneiden kesken arvotaan huikean märkä palkinto. Muistathan siis kirjoittaa koko nimesi passiin ja palauttaa passisi Ilonan sisäänkäynnin yhteydessä.

HUOM!
Sticky Wingersissä, Bonkerissa ja Damissa tarjolla rundijuomien lisäksi myös opiskelijahintaista rundisapuskaa
Jatkoista vastaa Viihdemaailma ILONA, Verkatehtaankatu 3.

Mitä?? - No Bubirundi!
Milloin?? - Torstaina 31.8.2023
Mistä ja milloin liput?? - Lue ylempää
Lähtö ja jatkot?? - Lähtö TAMK, jatkot Ilona

View full calendar