Kaljamölkky ja itsetutkiskelubingo

Kaljamölkky ja itsetutkiskelubingo


7.11.2023

ANTURA X PAPERIKERHO X TASO KALJAMÖLKKY JA ITSETUTKISKELUBINGO 

Jäikö kesän jäljiltä harmittamaan, että mölkkypelit jäivät pelaamatta ja saunaoluet korkkaamatta? Ei hätää! ANTURAlta, Paperikerho Ry:ltä ja TASO Ry:ltä löytyy tähän ratkaisu!

Nimittäin KALJAMÖLKKY!

Mutta mikä on kaljamölkky?
Kaljamölkky on petangin sekä mölkyn lapsen lapsen lapsi, eli periaatteessa noin 2000 vuotta nuori lajii. Kaljamölkky on perinteisen mölkyn sekä kesäisten juomien nauttimisen luova yhdistelmä, missä yhdistyvät hauskanpito sekä heittämisen taituruus!

Kaljamölkyssä on kaksi tiimiä vastakkain. Tiimit heittävät vuorotellen mölkkykapulalla heidän keskellään olevaa pulloa, ajatuksena kaataa pullo. Pullon kaaduttua, toisen tiimin (ei heittäneen joukkueen) jäsen juoksee nostamaan pullon pystyyn. Pullon nostamisen aikana, heittänyt tiimi pääsee nauttimaan kesäisiä juomiaan siihen asti, kunnes pullo on nostettu pystyyn ja pelajaa on tiiminsä luona. Voittaja pelissä on se tiimi, jonka juomat ovat ensin loppuneet. Simppeliä eikö!


Eli siis, kokoa itsellesi 5 henkilön joukkue ja tule päästämään sisäinen mölkkymestarisi valloilleen 7.11. klo 17.00 Hakametsän kentällä!

Kaljamölkyn joukkuelippuun kuuluu joukkueelle juomat (0.33 suuruinen holiton juoma tai olut) kolmeen alkulohkon peliin, haalarimerkit sekä pääsy ItsetutkiskeluBingoon!

Varaathan lippuun kuuluvien juomien lisäksi jatkopelejä varten 3 kappaletta 0.33 suuruisia juomia! Omien juomien tuominen on sallittua!

KALJAMÖLKYN FINALISTEILLE LUVASSA PALKINNOT!

Mölkyn jälkeen on mahdollista osallistua ItsensätutkiskeluBingoon myöhemmin ilmoitettavassa jatkopaikassa!


Mitä? Kaljamölkky sekä mölkkyilyn jälkeinen ItsensätutkiskeluBingo
Missä? Hakametsän hiekkakentällä sekä myöhemmin ilmoitettavassa jatkopaikassa!
Milloin? Mölkky 7.11. klo 17.00 -> , ItsensätutkiskeluBingo klo 22.00 ->
Miksi? Kylminä iltoina on kiva muistella lämpimiä mökkipelejä ja hyvinvointi on tärkeää!
Mitä maksaa? 3 euroa Bingolippu tai 30 euroa mölkkylippu

View full calendar