Kaljafriba

Kaljafriba


25.9.2023

TASO:ry järjestää Ma 25.9. klo 16:30 alkaen hikiliikuntaa kaljafriban muodossa Vihiojan frisbeegolf radalla. Olethan ajoissa paikalla!

HUOM SÄÄVARAUS! Mahdollisesta kovan sateen aiheuttamista perumisesta ilmoitetaan kerhon telegram ryhmässä, tässä eventissä sekä TASO ry:n ig:ssä.

Ryhmät muodostetaan vasta paikan päällä, joten ei haittaa vaikkei paras kaveri tulisikaan mukaan. Myös ensikertalaiset ovat erittäin toivottuja mukaan. Mikäli itseltäsi tai kaveriltasi ei löydy kiekkoa, niin ei hätää, lainakiekkoja löytyy, kunhan ilmoitat tarpeesta ajoissa Tasolle esim. Instagramissa.

Lipun ostaneena olet ilmoittautunut tapahtumaan. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä osallistujaa, jotta radalla on riittävästi tilaa kaikille. Tapahtumalipun hinta TASO ry:n jäsenille on 4 € ja ei jäsenille 6 €.

Tapahtumasta saa Tursaspassiin leiman!

Kaljafribaa pelataan muutoin tavallisesti frisbeegolfin säännöin, mutta perinteisistä säännöistä poiketen pelissä on oltava toisessa kädessä avattu tölkki. Lisäksi tölkkejä on oltava mukana vähintään yksi (1) enemmän kuin kiekkoja. Huomaathan että tölkkien radalle jätöstä rangaistaan ja puistossa löytyy muitakin heittäjiä. Myös muut tölkit ovat sallittuja. Lipun hintaan kuuluu 2 pelijuomaa ja tapahtuman voi suorittaa myös alkoholittomasti.

Omat kaljat ja kiekot kantoon ja baanalle!
TL;DR:
Mitä? Rento kaljafriba
Milloin? Maanantai 25.9.2023 Klo 16:30
Missä? Vihiojan frisbeegolfrata, Vihiojantie 11, 33800 Tampere
Miksi? Koska liikunta (ja kalja) on terveellistä.
Liput: https://kide.app/events/7156274c-d42f-42e8-9f55-e0507efdcfcf

View full calendar