Kalevan k*nnikierroksen mainoskuva

Kalevan K*nni Kierros 2024

Kalevan K*nni Kierros 2024


11.4.2024

Aamu sarastaa. Badger tuntee lämmön kasvoillaan ja raottaa turvonneita silmiään huomatakseen valonlähteeksi… hervottomat valonheittimet?! Badger katselee hämmentyneenä ympärilleen muuten autiolla stadionilla. Mieleen alkaa muistua eiliset kannustushuudot ja penkkiurheilijalle tutut peräpukamavaivat. Oman elämänsä Zlataniksi julistautuminen “muutaman” kisakatsomojuoman jälkeen saattoivat vaikuttaa lähikontaktiin tekonurmikon kanssa. Badgerin pää tuntuu kipeältä ja suukin kaipaa palautusjuomaa…

Onneksi hätä ei ole tämän näköinen! Badgerin mieleen pilkahtaa, että keväisessä Kalevassa on aina ollut tarjolla herkullista palautusjuoman aatelia, tähtimerkittyä nesteytysjuomaa. “Kuono kohti Kalevaa!” Badger huudahtaa.

Tulkaa Badgerin kanssa juhlistamaan jo yhdeksättä Kalevan K*nni Kierrosta 11.4.2024! Tämä poikkitieteellinen appro-tapahtuma tutustuttaa kulkijansa Kalevan kuppiloihin.

Liput tulevat myyntiin kide.appiin perjantaina 15.3. klo 10.00! Lipun hinta ei päätä huimaa: 5,97€.

Huomioithan, että lippu tulee vaihtaa suorituspassiin TTO:n ständillä.

Passin vaihto ti 9.4. klo 10-14 Tamkilla.

Mitä? Kalevan K*nni Kierros: Badger The Player
Milloin? 11.4.2024
Missä? No Kalevassa tietty
Mitä maksaa? 5,97€
Jatkot? PISTOT (Lippu ostettava erikseen)
Kysyttävää? viihde@ttory.fi

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Tapahtumassamme on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt Netta (hairinta.netta@ttory.fi) ja Rasmus (hairinta.rasmus@ttory.fi), joihin voi tarvittaessa olla yhteydessä.

View full calendar