Haalaribileet – Vegas Lights

Haalaribileet – Vegas Lights


7.9.2023

Syyskuun haalaribileet eivät vain kuljeta juhlakansaa uuteen alkavaan lukuvuoteen, vaan myös kohti Vegasin kirkkaiden valojen loistetta. Kesä on ollut pitkä ja aurinkoinen, mutta nyt on aika viimeistään kaivaa haalarit kaapista ja tulla juhlimaan syksyn ensimmäisiä Haalaribileitä Vegasin valojen alle. Luvassa on teemaan sopivia drinkkejä, hyvää musiikkia ja tanssilattialla viihtymistä aamuun asti, unohtamatta tietenkään keskiyön kisaa. Myös teemaan sopiva pukeutuminen voi palkita illan mittaan drinkkilipuilla, eli näissä bileissä asuissa saa olla kimalletta ja värejä! Haalaribileissä myös jaetaan hohtotikkuja illan mittaan.
Syyskuussa Haalaribileissä on luvassa hupia ja hyvää menoa kahden edestä, sillä Ilonan lisäksi bileitä vietetään myös Bricksissä! Sopiva paikka puolestaan vaihtaa kesän kuulumiset opiskelukaverien kanssa on viralliset Haalaribile-etkot, joita vietetään tunnelmallisessa Café Europassa kello seitsemästä eteenpäin.
MITÄ: Syyskuun poikkitieteelliset Haalaribileet – Vegas Lights
MISSÄ: Viihdemaailma Ilona (Verkatehtaankatu 3) ja Bricks (Hämeenkatu 18)
MILLOIN: Torstaina 7.9.2023 klo 21-05
ETKOT: Cafe Europa klo 19-22 (Aleksanterinkatu 29)
MITEN: Ennakkolippu 4 €, ovelta 5 €. Ennakkolipulliset ovat ovella ensisijaisia klo 23 saakka, jonka jälkeen lippuja myydään 5 € hintaan tai jo aiemmin, mikäli ennakkolipullisten jono loppuu.
Ennakkoliput Kide.app-palvelusta tiistaina 29.8.2023 klo 12:00
Se mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin!
Haalaribileet on häirinnästä vapaa tapahtuma! Jos kuitenkin koet tapahtumassa häirintää, neuvoa ja tukea on saatavilla TREY:n häirintäyhdyshenkilöltä (hairinta@trey.fi). Saavuthan paikalle ainoastaan terveenä ja huolehdithan hyvästä hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista juhlia.

View full calendar