Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

Tamkolla on häirintäyhdyshenkilöitä, jotka tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisuussopimuksen alaisuudessa. Kiusaamiseen, syrjivään tai loukkaavaan sekä epätasa-arvoiseen käytökseen suhtaudutaan Tampereen ammattikorkeakoulussa vakavasti ja häirintäyhdyshenkilöt ovat tukena tällaisissa tilanteissa. 

Häirintäyhdyshenkilöt ovat tavallisia opiskelijoita ja kaikki valitut koulutetaan tehtävään. Kannustamme opiskelijoita kaikenlaisista taustoista hakemaan tehtävään! Toivomme hakijoilta myös englannin kielen osaamista, sillä opiskelijayhteydenottoja saattaa tulla myös englanniksi. Valittuja häirintäyhdyshenkilöitä työssään tukee Tamkon sosiaalipoliittinen vastaava ja Tamkon työntekijä.  

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus tehtävään tästä linkistä: https://lomake.tamk.fi/lomakkeet/34538/lomake.html sunnuntaihin 23.4.2023 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Lue lisää tai tutustu häirintäyhdyshenkilötoimintaan osoitteessa http://tamko.fi/hairintayhdyshenkilot.