YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tilavuokraus

Tamkon toimiston (Solu, TAMKin Kuntokadun kampuksen L-rakennuksessa) alakerrassa on kokous- ja saunatilat, jotka on mitoitettu 35 hengelle. Tiloja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijakunnan jäsenistölle, mutta myös muille Tampereen ammattikorkeakouluyhteisön jäsenille sekä ulkopuolisille.

 

Tamkon jäsenet ja alayhdistykset sekä muut Tampereen ammattikorkeakouluyhteisön jäsenet voivat käyttää tiloja maksutta arkisin kello 9.00–15.30, ellei päällekäisiä varauksia ole tai toisin ole sovittu. Normaali vuokra-aika on kello 17.00-24.00, mikäli ei toisin sovita. Vuokra tulee maksaa ennen varattua ajankohtaa käteisellä tai kortilla (Visa, Visa Electron, V-Pay, Maestro, American Express ja MasterCard). Tila voidaan vuokrata pyydettäessä myös laskua vastaan Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja järjestöille. Vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

 

Kokoushuone, keittiö ja saunatilat

Tilassa on kokoushuone, keittiö sekä saunatilat. Keittiössä on tarjoiluastiat sekä ruokailuastiasto 40 hengelle. Kokoustilassa on fläppitaulu, videotykki (Full HD 1080p, 1920 x 1080, 16:9), Blu-ray -soitin (toistaa myös CD:t ja DVD:t), digiboksi, valkokangas ja äänentoistolaitteisto. Tilaan on asennettu pyörätuolihissi, mutta inva-wc:tä ei valitettavasti ole. Pefletit löytyvät saunaosastolta, mutta vuokraan ei sisälly pyyhkeitä eikä siivousta.

Hinnasto

Tamkon jäsenet ja alayhdistykset

  • su – to 130,00 €
  • pe – la 170,00 €

Muut Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenet, TREY & Opiskelijan Tampere

  • su – to 155,00 €
  • pe – la 195,00 €

Ulkopuoliset tahot

  • su – to 240,00 €
  • pe – la 280,00 €

Varaukset ja tiedustelut

sauna(at)tamko.fi

+358 443 826 561

Tarkista toimistomme palveluajat. Samoilla sivuilla tiedotetaan myös mahdollisista poikkeuksista toimiston palveluajoissa. Toimistollamme voit tehdä varauksen sekä sopimuksen, maksaa varauksen ja noutaa vuokratilojen avaimen.

Vuokrausehdot

Kokous- ja saunatilojen vuokrausehdot löytyvät pdf-tiedostona täältä.

Useat modernit selaimet pystyvät avaamaan suoraan pdf-tiedostoja. Laitteille asennettavia pdf-lukijoita löytyy monia ilmaisia vaihtoehtoja, mm. Adobe Reader ja Foxit PDF Reader.

Tarjoilu ja ruokatilaus

Solun kokous- ja saunatiloihin voi tilata tarjoilun Campusravita Oy:ltä. Lisätietoja välilehdestä ruokatilaus.

Lisätietoja:

Siivous

Solun kokous- ja saunatiloihin voi tilata loppusiivouksen etukäteen. Siivouksen hinta määritellään aina tapauskohtaisesti. Siivouksesta tehdään aina erillinen vuokrasopimus vuokralaisen kanssa.

 

Sijainti Kuntokadun kampuksella