Hervannan Hum*la Hyppely

Hervannan Hum*la Hyppely


21.9.2023

Syksy on saapunut ja Badger on ryöminyt kolostaan. Hän maistelee tuota pyhää juhlajuomaa, jaloviinaa, samalla muistellen menneitä. Hänen mielessään pyörii yksi tietty päivämäärä… 12.9.2013.

12.9.2013 on erittäin merkittävä päivämäärä, jolloin tapahtui erittäin merkittäviä asioita. Muun muassa Ylikiimingin suuralueen yhteistyöryhmällä oli kokous, Ray Dolby menehtyi leukemiaan, Katy Perryn Roar-kappale oli listaykkösenä ja The New York Yankeesin kapteeni Derek Jeter jätti kauden kesken nilkkavamman takia. Mutta mikä tärkeintä, tuona kyseisenä päivänä Badger saapui ensimmäistä kertaa Hervantaan, legendaariseen Hervannan Hum*la Hyppelyyn.

Nyt onkin aika juhlia Hervannan Hum*la Hyppelyn 10-vuotisjuhlavuotta. Mahdatko vielä muistaa, mitä kaikkea Hervannassa on näiden vuosien aikana ehtinyt tapahtua? Jos et, se ei haittaa, useilla meistä on vain hyvin hatarat muistikuvat Hervannasta… Tule kuitenkin mukaan juhlistamaan Hervannan Hum*la Hyppelyn 10-vuotisjuhlavuotta 21.9.2023!

Huomioithan, että kide.app-lippu tulee vaihtaa tapahtumapassiin ennen tapahtumapäivää. Lippuja vaihdetaan TTO:n ständillä, jonka ajankohdat julkaistaan myöhemmin TTO:n Instagramissa (@tto_ry) ja Hervannan Hum*la Hyppelyn Facebook-tapahtumassa (fb.me/e/1t86L5V2K) . Kaikki tiedotus tapahtumaa koskien tapahtuu näissä kanavissa.

Mitä: Hervannan Hum*la Hyppely
Missä: No Hervannassa
Koska: 21.9.2023
Mistä liput: Kide.appista 6.9.2023 klo 10.00
Mitä maksaa: 9€
Jatkot: Viihdemaailma Ilona
Kysyttävääviihde@ttory.fi

View full calendar