YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Edunvalvonta

1.1. Edunvalvontaviikko - Opiskelijaa varten

TAMKissa opiskelijoita on n. 10 000, ja korkeakouluopiskelijoita Tampereella kokonaisuudessaan 35 000. Ketkä ovat ne ihmiset ja elimet, jotka toimivat sinun ja muiden opiskelijoiden äänitorvena? Tähän kysymykseen vastauksen saa Tamkon vuosittain järjestämältä edunvalvontaviikolta, tuttavallisemmin EVVK:lta.

Edunvalvontaviikko on tapahtuma, jossa opiskelijalle tärkeitä asioita tuodaan esille monin eri tavoin. Paikalle saapuu erilaisia valtakunnallisia vaikuttajia Kelasta ammattiliittoihin, joiden kanssa voi keskustella koulutuksen ja työelämän polttavista aiheista. Paikalliset yritykset taas sisältävät asuntotoimistoja ja muita tamperelaiselle opiskelijalle hyödyllisiä palveluita. Lisäksi paikalle saapuu TAMKin henkilökuntaa ja opiskelijayhdistyksiä, jotka esittelevät omaa toimintaansa.

Suosittelen käväisemään EVVK:lla, kun se ensi kerralla järjestetään. Olen varma, että löydät sieltä yllättäviäkin tahoja (ja karkkia), joiden kanssa keskustelusta on sinulle hyötyä. Ja jos sinulle tulee idea, mitä EVVK voisi sisältää, tule vinkkaamaan tästä Tamkolaisille! Teemme parhaamme, että opiskelijoilla on jatkossakin hyvä olla koulussamme. Edunvalvonta kuuluu kaikille - se ei vois enempää kiinnostaa.

Miska Rantala, Hallituksen varapuheenjohtaja