YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tule mukaan kansainvälisyystuutorointiin!

Ilmoittautuminen kansainvälisyystuutorointiin nyt käynnissä! 

Tamko kouluttaa kansainvälisyystuutoreita TAMKiin tulevien vaihto-opiskelijoiden avuksi. Koulutuksissa käsitellään muun muassa vaihto-opiskelijan saapumiseen liittyviä käytännön asioita, tuutorin vastuita sekä kulttuurishokkia.

Koulutus on kaksi-iltainen ja järjestetään tiistaina 10.4. ja torstaina 12.4. klo 17-20 auditoriossa G00-10. Kutsumme kaikki ilmoittautuneet kuulemaan lisää kansainvälisyystuutoroinnista vielä ennen koulutuksia. Koulutuksissa on tarjolla kahvia ja sämpylää. Muistathan, että monen muun kivan kokemuksen ja uuden tuttavuuden lisäksi kansainvälisyystuutoroinnista saa myös opintopisteitä. Lisäksi opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon.

Voit ilmoittautua koulutukseen alla olevasta linkistä, ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 28.3.2018. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: international(at)tamko.fi. PS. Saat Tursaspassiisi leiman kohtaan "Hae tuutoriksi", kun haet kansainvälisyystuutoriksi! Tervetuloa mukaan tuutoroimaan!