YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 9 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamkon toimiston aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla

2. Verenluovutus 26.3.

3. Ehdota vuoden TAMKilaista 2018 – 2019

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

4. Tolun vakiovuoro tauolla lomaviikon ajan

5. Pitsalle Pizzeria Napoliin? Vastaa OP Tampereen Insta-kyselyyn!

6. Saavutettavuuskysely TAMKin opiskelijoille

7. CLINT etsii uusia officereita!

8. Harjoittelupaikkoja Tampereen ammattikorkeakoulun tietohallinnossa

9. SCIL-projekti: Someta ja viesti peliprojekteista (2–5 op)

10. Vuoden ensimmäinen Tikoilta 5.3.

11. TaRen lumikenttien kutsu 6.3.

12. Pimpla med Tamio och Tiro 9.3.

13. Tolun säbäturnaus 15. - 17.3.

14. Anturan kaamoksen torjunta 21.3.

15. Sossujen elämää: Ummikot Pirkanmaalla -sitsit 21.3.

16. TES sinkkusauna 4.4.

17. Konekerhon Spring Break 7.4.

18. "Miltä nyt tuntuu" -videokilpailu

19. Maaliskuun haalaribileet 7.3.

20. Pakolaisapu etsii vapaaehtoisia Puhutaan! -ohjaajia Tampereelle

English Summary

21. Tamko's office opening hours during independent study week

22. Blood donation at TAMK 26 March

23. Sping Break 25 February - 1 March

24. CLINT is looking for new officers!

25. Tiro and Tampio's ice fishing event 9 March

26. TaRe's traditional sledding evening 6 March

27. March overall party - Magic in the air 7 March

28. TAMK students wanted for Design Hackathon!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tamkon toimiston aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla

Tamkon toimisto Solu on avoinna itsenäisen opiskelun viikolla (25. - 28.2.) lyhennetyllä aukioloajalla maanantaista torstaihin kello 10 - 14. Perjantaina 1.3. toimistomme on kiinni.

2. Verenluovutus 26.3.

Jälleen olisi aika luovuttaa verta, kun SPR:n Veripalvelu saapuu TAMKiin maaliskuussa. Suuntaa askeleesi Pääkampuksen B-aulaan tiistaina 26.3. kello 11-15 ja ojenna auttava kätesi! Tapahtuma on esteetön, sillä paikalle pääsee hyvin myös hissiä käyttäen.

Sopivuutesi luovuttajaksi voit testata etukäteen täällä. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, sillä pelkkä opiskelijakortti ei riitä. Tarvitset myös suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen, jotta voit luovuttaa verta (löytyy esim. Kela-kortista). Tapahtumasta saa myös Tursaspassi-leiman!

3. Ehdota vuoden TAMKilaista 2018 – 2019

Vuoden TAMKilainen-tunnustus jaetaan syksyllä lukuvuoden 2019 – 2020 alkuviikkoina. Tunnustus myönnetään henkilölle, joka on merkittävästi ja pitkäjänteisesti kehittänyt opetusta, opiskeluympäristöä tai ammattikorkeakouluyhteisöä kuluneen lukuvuoden aikana. Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko on jakanut Vuoden TAMKilainen-tunnustusta lukuvuodesta 2004 – 2005 lähtien.

Tunnustuksella opiskelijakunta haluaa kannustaa ammattikorkeakouluyhteisön kehitystä tukevia toimintapoja ja käytänteitä sekä rohkaista ja kannustaa TAMKilaisia jatkamaan hyvää työtä. Opiskelijakunnan hallitus päättää tunnustuksen saajan henkilökunnan joukosta kirjallisten esitysten perusteella. Perustellut esitykset toimitetaan 20. toukokuuta 2019 kello 12.00 mennessä tällä lomakkeella.

Lomakkeen voi täyttää kuka tahansa TAMKissa opiskeleva tai työskentelevä henkilö. Kuka on mielestäsi Vuoden TAMKkilainen?

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

4. Tolun vakiovuoro tauolla lomaviikon ajan

Tolun vakiovuoro on peruttu tällä viikolla itsenäisen opiskeluviikon takia. Palaamme jälleen normaaliin vakiovuororytmiin tiistaina 5.3., jolloin vuorossa on salibandya!5. Pitsalle Pizzeria Napoliin? Vastaa OP Tampereen Insta-kyselyyn!

Mitä tuumaat Instagramista? OP Tampere kartoittaa opiskelijoiden tapoja käyttää Instagramia ja fiiliksiä siitä, millainen Insta-tili tuo teille hyötyä ja iloa. Vastaa tähän lyhyeen kyselyyn sunnuntaihin 3.3. mennessä. OP Tampere arpoo vastaajien kesken ison pinkan lahjakortteja pizzeria Napoliin!

”Me OP Tampereessa haluamme olla opiskelijalle iloksi ja avuksi myös Instagramissa, ja tällä vastaamalle kyselyymme autat meitä siinä, kiitos ? Voit antaa meille palautetta myös Instassa @optampere.”

 

6. Saavutettavuuskysely TAMKin opiskelijoille

Mikä voisi tehdä opiskelustasi sujuvampaa? Millainen TAMK on opiskelijoiden mielestä saavutettavuuden näkökulmasta ja miten sitä voisi kehittää? Saavutettavuudella kyselyssä tarkoitetaan sekä fyysisen, eli rakennetun ympäristön esteettömyyttä, että yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia opiskelijoiden erilaisista ominaisuuksista ja oppimisvaikeuksista riippumatta.

Jaa ideasi vastaamalla lyhyeen kyselyyn tästä. Kysely on osa OHO!-hanketta (opiskelukykyä, hyvinvointia ja osallisuutta korkeakouluihin). Lisätietoja kyselyyn liittyen Marko Jääskeläiseltä (marko.jaaskelainen(at)tuni.fi) ja OHO!-hankkeesta osoitteesta www.ohohanke.fi7. CLINT etsii uusia officereita!

CLINT (Club International Tampere) etsii uusia officereita mukaan toimintaansa. Officerit auttavat CLINTin hallitusta toteuttamaan tapahtumia ja kehittämään kerhon toimintaa.

Officereilla ei ole yhtä paljon vastuuta kuin hallituksen jäsenillä, ja he voivat valita tehtäviä omien mielenkiinnon kohteidensa mukaan.  

Kiinnostuitko? Liity mukaan tästä.8. Harjoittelupaikkoja Tampereen ammattikorkeakoulun tietohallinnossa

TAMKin tietohallinto hakee kesäksi kahta harjoittelijaa IT-tuen asiakaspalveluun. Harjoittelu alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppuun. Harjoittelijan viikkotyöaika on 36,75 tuntia ja kuukausipalkka määräytyy TAMKin käytäntöjen mukaan.

IT-tuen harjoittelijoiden pääasiallinen työtehtävä on osallistua IT-tuen asiakaspalveluun. Tämän lisäksi monipuolisiin työtehtäviin kuuluu opetuskäytössä olevien tietokoneiden laitteistoasennukset, -siirrot -huollot ja takuutarkistukset sekä luokkaympäristöjen ohjelmistolevitykset. Etusijalla valinnassa ovat opiskelijat, joilta puuttuu tutkintoon kuuluvaa pakollista harjoittelua.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- Aktiivista ja itsenäistä työotetta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät ja perehdytyksen työhön

- Mukavan ja viihtyisän työympäristön

- Mahdollisuuden tutustua TAMKin ja koko Tampereen korkeakouluyhteisön toimintaan näköalapaikalta

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 3.3.2019 mennessä osoitteeseen miikka.tahkokorpi(at)tuni.fi. Lisätiedot samasta osoitteesta.  9. SCIL-projekti: Someta ja viesti peliprojekteista (2–5 op)

Mikä peliprojekti? Millaisia mobiilipelejä? Mitä on syntynyt teemasta "Mikä saa minut liikkumaan"? Lähde mukaan ottamaan selvää ja kertomaan siitä muille!

Haemme innostuneita opiskelijoita viestintätiimiin viestimään ja markkinoimaan kevään 2019 tietojenkäsittelyn koulutusohjelman (tiko) peliprojektia. Tiimin tehtävänä on huolehtia, että peliprojekti ja pelit sekä näkyvät että kuuluvat somessa, tikon blogissa ja reaalimaailmassa.

Palkkioksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua Pelimessujen jälkeiseen iltatilaisuuteen tiistaina 14.5. Soutupaviljongilla sekä työmäärään ja toteutukseen suhteutetun määrän opintopisteitä. Lisäksi opiskelijat saavat tiimityöskentelykokemusta projektissa, johon osallistuu noin 90 tikon opiskelijaa, 15 opettajaa ja 2 peliprojektin asiakkaan edustajaa. Tässä projektissa someosaaminen, sisällöntuotanto ja vuorovaikutustaidot kehittyvät. Projekti toteutetaan viikoilla 12–21. Lue lisää.

Lisätietoja:

Eija Syrjämäki, SCIL projektivalmentaja, eija.syrjamaki(at)tuni.fi10. Vuoden ensimmäinen Tikoilta 5.3.

Ladies and gentlemen, vihdoin se saapuu.. Vuoden ensimmäinen TIKOILTA! Syntaksi järjestää vuoden ensimmäinen Tikoillan 5.3. eli opetuksettoman viikon jälkeisenä tiistaina. Paikkana on jälleen hyväksi todettu Ruby & Fellas Keskustorin kupeessa. Ilta alkaa klo 19 ja päättyy klo 02. Lisätietoja Facebookissa.11. TaRen lumikenttien kutsu 6.3.

TaRen perinteinen Lumikenttien kutsu tulee jälleen 6.3. klo 16 alkaen! Vedä siis haalarit (suotavat, ei toki pakolliset!) jalkaan ja tule kanssamme laskemaan mäkeä Saukonpuistoon. Mäenlaskun jälkeen jatkamme Solun saunalle, jossa tarjotaan pientä purtavaa. Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen.

Voitte ottaa omia mäenlaskuvälineitä mukaan, mutta TaRe tuo mukanaan muutamia välineitä yhteiskäyttöön. Ja ei muuta kun nokka kohti Saukonpuistoa! Lisätietoja Facebookissa.12. Pimpla med Tamio och Tiro 9.3.

Oletko sinäkin kokenut pilkkijä? Siirrä harrastuksesi baarista ja luennoilta järvelle ja tule kokeilemaan, josko tällä kertaa koukkuusi jäisi muutakin kuin rullakebab tai tenttistressi. On siis jälleen aika kaivaa pilkkivavat ja kairat naftaliinista ja suunnata Hervannan Suolijärven rannalle 9.3. klo 13 - 19, kun TIRO ja TAMPIO järjestävät jo perinteeksi muodostuneen pilkkitapahtuman!

Ei haittaa, vaikka et omistaisikaan omia pilkkitarvikkeita, sillä paikan päällä on myös mahdollista lainata varusteita rajoitettu määrä. Pilkkitoukat tarjoamme osallistujille ilmaiseksi. Pilkkikisan ohella tarjolla on pientä purtavaa ja kuumaa juotavaa. Saunomismahdollisuus avautuu n. klo 16.00 halukkaille. Jotta kilpailuhenkisillekin olisi jotain jännitystä, niin myös tänä vuonna on pilkkikisa, jossa jaossa mahtavat palkinnot! Raahaa mukaasi myös pilkkitaidoton kaveri, sillä ohjelmassa on myös muuta aktiviteettia, kuten avantouintia, saunomista, mölkkyä ja kyykkää, jossa voit esimerkiksi parannella heikkoa MM-kyykän tulosta.

Liput Kide.app 4€ sekä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana TAMKin ständiltä. Lisätiedot Facebook-tapahtumassa.13. Tolun säbäturnaus 15. - 17.3.

Tolun perinteinen säbäturnaus tulee jälleen! Turnaus pelataan 15. - 17.3 L-rakennuksen liikuntasalissa. Joukkueen osallistumismaksu on 10 euroa. Turnauksessa parhaiten menestyneille joukkueille luvassa erinomaiset palkinnot!

Osallistujilta edellytetään SportUnin jäsenyyttä, mutta vaikka sinulla ei olisi jäsenyyttä, niin ei hätää! Ei-jäsenille on tarjolla koko turnauksen ajaksi edullinen 6 euron pääsymaksu. Joukkuepaikat ovat myynnissä Tolun Holvi-verkkokaupassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä keskiviikkona 6.3! Lisätietoja tapahtumasta Tolun Facebook-sivulla.14. Anturan kaamoksen torjunta 21.3.

Alkaako tuntua ettei talvi lopu koskaan ja kaamosmasennus vaanii nurkan takana? Anturalla on siihen ratkaisu!

Tänä vuonna Anturan Kaamoksen torjunta tulee isompana kuin koskaan ennen! Nappaa siis pyyhkeesi sekä mahdollisesti myös uimapukusi mukaan 21.3., ja suuntaa bussiin, joka kuljettaa sinut ja ystäväsi Sastamalan upeisiin maisemiin.

Matkan kohteessa on mahdollista polskutella uima-altaassa, nauttia saunan trooppisesta ilmastosta ja maistella virvokkeita. Paikan päällä on tarjolla Anturan kuuluisaa Akkuhappoa, mutta janoisimpien reissaajien suositellaan ottamaan omat drinkit mukaan. Matkatarjous on 12€ Anturan jäsenille ja 15€ ei-jäsenille, joten halvalla pääsee! Lipun hinta sisältää myös sisäänpääsyn kolmioille. Bussin lähtö ja paluu aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Lipput myynnissä Solulla! Ständimyyntien aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoa Facebookissa.15. Sossujen elämää: Ummikot Pirkanmaalla -sitsit 21.3.

Seinäjoen sosiaalialan opiskelijoiden opiskelijayhdistys SOSSU ry ja Tampereen sosionomiopiskelijoiden opiskelijayhdistys SOPU ry ovat yhdistäneet voimansa ja järjestävät huikean tapahtuman Tampereella 21.3.2019! Päivä pitää sisällään seminaarin Tampereen ammattikorkeakoululla, ja päivä huipentuu yhteisiin sitseihin. Nyt meillä sosiaalialan opiskelijoilla on mahtava tilaisuus verkostoitua ja luoda kontakteja toisen kaupungin ja saman alan opiskelijoihin!

Sitsien teemana on "ummikot Pirkanmaalla" ja sitsipaikkana toimii Tampereen Pursiseura. Lomamatkalla turisteina Pirkanmaalla olevat seinäjokilaiset saavat tuekseen tamperelaiset matkaoppaat. Tamperelaisten tuleekin olla valmiina opastamaan turisteja ja varustautua sitseihin rennoilla matkaoppaan vaatteilla sekä haalareilla.

Liput tulevat pian myyntiin Kide.appiin (pysy kuulolla!). Hinnat: SOPU ry:n jäsenille 15€ (alkoholiton 13€), ei-jäsenille 17€ (alkoholiton 15€). Lue lisää tapahtumasta Facebookissa.

Tapahtumaa on mahdollistamassa Tehy.16. TES sinkkusauna 4.4.

TES - Tampereen korkeakoulujen epätoivoiset sinkut järjestää sinkkusaunan 4.4. klo 17 alkaen Solun saunalla. Sinkkusaunassa pääset verkostoitumaan, saunomaan ja osallistumaan speed datingiin. Mukaan ovat tervetulleita KAIKKI! Niin sinkut kuin sinkunmielisetkin, jäsenet ja jäseniksi vielä harkitsevat. Epävirallisina jatkoina toimivat Haalaribileet.17. Konekerhon Spring Break 7.4.

Alkaa taas olla se aika vuodesta, kun Tampereen Konekerho ry järjestää perinteisen, keväisen Springbreak-risteilyn. Tämän vuoden reissulla kytkintä nostetaan Tampereella, ankkuria Turussa ja päätä seuraavana aamuna Tukholmassa. Luonteeltaan tämä aurinkoinen seikkailumme on 23 tunnin risteily, joten maissa emme pääse käymään, mutta laivan tax-free tarjoaa varmasti kostean shoppailumahdollisuuden.

Konekerhon jäsen pääsee nauttimaan meri-ilmasta todella huokeaan 22 euron hintaan, ja muille reissu kustantaa 25 euroa. Lippusi saat ostettua 7.3. ja 13.3. kello 10-14 Konekerhon ständiltä, Teiskontien puoleisesta aulasta tai netistä Konekerhon Holvista 4.3 klo 12 alkaen.

Lisätietoa tapahtumasta Konekerhon Facebookista.18. "Miltä nyt tuntuu" -videokilpailu

Jyväskylän Nykyteatteriyhdistys on käynnistänyt kampanjan "Miltä nyt tuntuu", jolla pyritään herättämään ihmiset ajattelemaan ilmastonmuutosta ja aktivoimaan heitä kestävämpiin arjen valintoihin.

Yhdistyksemme järjestää kampanjan puitteissa videokilpailun, johon toivomme lyhyitä somevideoita. Kuvaa siis oma videosi ilmastonmuutoksen vaikutusista 28.2. mennessä ja jaa se somessa tunnisteella #miltänyttuntuu. Palkinnot ja lisätietoja löydät: www.miltanyttuntuu.fi.19. Maaliskuun haalaribileet 7.3.

Abracadabra! Maaliskuussa taikuus ja magia valtaavat 7.3. klo 21 alkaen Viihdemaailma Ilonan, kun Poikkitieteellisissä Haalaribileissä juhlitaan taianomaisella teemalla!

Illan pääesiintyjänä Viihdemaailma Ilonan lavalle nousee taikuri ja mentalisti Johannes Malkamäki, joka luo ihmeellisiä illuusioita ja hämmästyttää yleisöä taikuudellaan. Hän on Suomen ainoita  taikureita, joka yhdistää sulavasti mentalismin vuorovaikutteisen taian taikuuden illuusioihin.  

Liput ennakkoon Kide.apista 3,30€, ovelta 5€. Tervetuloa juhlimaan haalareilla tai ilman!20. Pakolaisapu etsii vapaaehtoisia Puhutaan! -ohjaajia Tampereelle

Tule mukaan tukemaan maahan muuttaneiden suomen kielen opiskelua Tampereella! Kouluttaudu Puhutaan!-ohjaajaksi verkkokoulutuksessa 26. helmikuuta.

Etsimme nyt uusia aktiivisia vapaaehtoisia toimimaan Puhutaan!-ryhmissä Kulttuuritalo Laikussa keskiviikkoisin klo 17-18:30. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä tehtävään järjestetään verkkokoulutus 26.2. klo 17-19. Koulutuksessa perehdytään suomen kielen oppimisen tukemiseen, ryhmän ohjaamisen eri menetelmiin ja vapaaehtoisen vastuisiin.

Puhutaan!-ryhmissä vapaaehtoiset suunnittelevat ja järjestävät säännöllisiä keskusteluryhmiä maahan muuttaneiden arjen kielitaidon tueksi. Tehtävä sopii yhteistyötaitoisille vapaaehtoisille, joilla on vahva suomen kielen taito ja intoa kehittyä ryhmänohjaajina. Lue lisää.******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

21. Tamko's office opening hours during independent study week

Tamko's office Solu is open on independent study week (25 - 28 February) with reduced opening hours from Monday to Thursday at 10:00 - 14:00. On Friday, 1st of March, we're closed.22. Blood donation at TAMK 26 March

It is time to reach out your helping hand again when Finnish Red Cross's Blood Service comes to TAMK. Come to the Main Campus' B lobby on Tuesday, 26th March at 11:00 - 15:00.

The event is accessible as you can get there by using the elevator.

You can check your suitability as a donor from here. Please remember to take your ID with you as your student card is not sufficient enough. Note that you will also need a Finnish social security number in order to donate.

More info from Tamko.23. Sping Break 25 February - 1 March

TAMK is having Spring Break on 25 February - 1 March which means that most teachers are not teaching but some are, please check from your teachers!24. CLINT is looking for new officers!

CLINT (Club International Tampere) is looking for new officers to join the club. CLINT Officers are like our Event Organizers, but without the heavy load of responsibilities. Unlike our Organizers, Officers can choose events and tasks they are interested in. They can also carry out their own events with the help of CLINT members! That being said, Officers don’t have to be all about events; they can also be interested in other areas like marketing or photographing. After all, hobbies and peculiarities are the things that makes CLINT different every year! Everybody’s got the chance to bring a little bit of themselves in our missions.

If you’re interested in dipping your toe or completely throwing yourself into our little club’s life, sign up to become a CLINT Officer!

Sign up by filling in this form.25. Tiro and Tampio's ice fishing event 9 March

Welcome to the annual ice fishing event, hosted by student associations TIRO and TAMPIO! The event will take place in Suolijärvi beach in Hervanta on Friday 9th of March. The event begins at 13:00 and ends 19:00. The sauna will be ready circa 16:00. Snacks and hot drinks will be served for free.

There are magnificent prices in the ice fishing competition! It doesn’t matter if you don’t have your own ice fishing equipment because it’s possible to lend some. Baits are sponsored by the organizers. If ice fishing is not your cup of tea, you can try other winter activities like mölkky, kyykkä and ice swimming. Tickets will be available in the Kide.app with the price of 4€. Tickets will also be sold later at TAMK.26. TaRe's traditional sledding evening 6 March

TaRe’s traditional sledding evening, Lumikenttien kutsu (the call of the snowfield), is here again! Get in your overalls (preferred but not mandatory!) and come sledding with us to Saukonpuisto on 6th of March starting at 4pm. After the outdoor event, the evening continues at Solu’s sauna where we have some snacks prepared for you. The event is free for all participants.

You can take your own sledding equipment with you but TaRe will bring a few pieces of sleds and gliders to common use. Just head towards Saukonpuisto and have some fun!27. March overall party - Magic in the air 7 March

Abracadabra! In March, Magic takes over at the night club Ilona on 7 March at 21:00 when Overall party is celebrated with a magical theme.

Evening's headliner is magician and mentalist Johannes Malkamäki who will create miraculous illusions and astounding magic. He is one of Finland's few magicians who can combine smoothly mentalism and interactive magical illusions.

Haalaribileet is the most legendary student party in Tampere. The party is held every month on the first Thursday after student allowance. Come and join the party in the most sparkling and glamorous night club of the city, Viihdemaailma Ilona! (Verkatehtaankatu 3).  

Doors open in Ilona at 21:00. Tickets: 3,30 € in advance from Kide.app or 5 € from the door. Advance tickets include passage past the regular queue until 23:00. We wish that cloakroom would only be used for coats, not for backbags or bags.  28. TAMK students wanted for Design Hackathon!

The northernmost design hackathon in the world will arrive to Rovaniemi and we want YOU to join! Dash Lapland will be held on April 12-14, 2019. For the first time ever, 150 participants from all around the world gather to the capital of Lapland. Teams of 5-6 tackle the challenges set up by real life companies and try to come up with the winning solution. Established by Aaltoes, Dash has been Europe’s biggest design hackathon since 2017. What would be a better way to boost your creativity than spending a weekend in dark, arctic Lapland? The only question is – are you brave enough?

Our six partner companies are Lappset Group, Kemira Oyj, Santa Claus Holiday Village, Suomen Hoivatilat Oyj and Kaleva Media. So there is a great variety of challenges to pick from!

You don't need to be a designer or a coder to apply. Tech, business, social sciences... no matter what your field is, your skills and strengths are needed in the teams! Application is now open and the period lasts until 17th of March. Don't hesitate to apply, we're eagerly waiting to hear from you! PLUS, we guarantee you won’t regret your decision to come along. You can fill in your application form here!

Questions? Please contact: info(at)dashlapland.com.

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics