YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 6 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamkon lautapeli-ilta 

2. Vastaa Portti työelämään -kyselyyn ja voita tuotepalkintopaketti!

3. Haemme opiskelijaedustajia

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

4. Tolun vakiovuoro

5. Yksinäisyyden vastainen Enemmän yhdessä -ystävänpäivätapahtuma 

6. Konekerhon spring break

7. Insinööriopiskelijapäivät

8. Perheleiri 

9. Musavisailua Bar Studiolla 

10. Harjoittelupaikkoja opiskelijoille kesäksi TAMKin Tietohallinnossa!

11. TIRO & TTO Ski Trip

12. Share Your Ride ja Share Your Books -someryhmät 

13. Ystävänpäivän parihierontakurssi 

14. Vastaa Easybike-kyselyyn- voit voittaa elokuvalippuja!

15. Aamulehti TAMKilla

16. Etsimme avustajia Juice-elokuvaan! 

17. Nyyti ry:n kevään chatit

18. Kahvikone ja virvoitusjuoma-automaatteja pääkampuksella

English Summary

19. Tamko's Board Games Evening

20. Music Quiz at Bar Studio 

21. Tolu's weekly sport shift

22. Konekerho's spring break

23. TIRO & TTO's Ski Trip

24. Demola is now hosted at each university's Y-kampus!

25. Answer to Easybike questionnaire and win movie tickets!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

*****************************************************************************************

1. Tamkon lautapeli-ilta

Vuoden 2018 ensimmäinen lautapeli-ilta on täällä! Tule ystäviesi kanssa viettämään rentoa iltaa Solun saunalle keskiviikkona 21.2. klo 16 eteenpäin ja nauttimaan pientä naposteltavaa. Tamkolta löytyy hyvä kattaus pelejä, mutta voit myös tuoda omat suosikkipelit mukanasi ja tutustuttaa meidät aivan uusiin peleihin!

Tästä tapahtumasta saa leiman Tursaspassiin! Huomioithan sen, että tämä ilta on alkoholiton. Huomaa myös uusi aiempi aloitusaika: voit tulla Solulle vaikka suoraan koulusta!

2. Vastaa Portti työelämään -kyselyyn ja voita tuotepalkintopaketti!

Portti työelämään -rekrytointitapahtuma järjestettiin TAMKin Kuntokadun kampuksella 23. - 24.1.2018. Olemme luoneet tapahtumaan liittyen TAMKin opiskelijoille suunnatun kyselyn, jonka vastauksia aiomme hyödyntää vuoden 2019 tapahtuman suunnittelussa. Voit vastata kyselyyn nimettömästi tai omalla nimelläsi. Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan ma 5.3.2018 Hammasklinikka Kruunun lahjoittama hampaiden itsehoitopaketti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kyselyyn pääset tästä

3. Haemme opiskelijaedustajia 

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. 

Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta.

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

4. Tolun vakiovuoro

Tolun vakiovuorolla pelataan sulkapalloa tiistaina 6.2. klo 17-19 TAMKin liikuntahallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna Unipoli Sportin jäsenmaksua ja mukaan pääsee kuka vain. Muistathan että käymällä vuoroillamme usein sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti XXL:ään! Vakiovuoron yhteistyökumppanina toimii Unipoli Sport.

5. Yksinäisyyden vastainen Enemmän yhdessä -ystävänpäivätapahtuma

Yksinäisyyden vastainen Enemmän yhdessä -tapahtuma 14.2. klo 12.00- 17.00 kumppanuustalo Arttelilla (Salhojankatu 42). Tervetuloa mukaan!

Ohjelmassa muun muassa alkoholiton drinkkibaari, deittidisco, tulishow, ystävähakua, teatteriesitys, leivontanurkka, sirkuspaja, yhteislaulua ja paljon muuta! Esillä myös järjestöjen ystävä- ja vapaaehtoistoimintamahdollisuuksia. Tapahtumaa on mukana suunnittelemassa ja koordinoimassa joukko TAMKin 3. vuoden sosionomiopiskelijoita. 

Lisätiedot ja koko ohjelma

6. Konekerhon spring break

Tuntuuko siltä, että opiskelumotivaatio vähenee, mitä pidemmälle kevättä edetään? Ei se mitään, sillä Konekerho järjestää 25.3. - 26.3. mahdollisuuden lähteä etsimään kadonnutta motivaatiota Helsinki – Tallinna väliä seilaavalle risteilijälle. Kyseessä on tyypillinen 22h risteily, joten motivaatiota voi poiketa etsimään alennettuun hintaan myös Tallinnan satamasta. Tänä vuonna laivalle pääsee huojumaan hävyttömän halvalla, nimittäin reissu kuljetuksineen kustantaa jäsenille vain 20 euroa ja muille 25 euroa. Risteilypaikan voit lunastaa Solulta tai eksymällä Konekerhon ständille.

Lisätietoa saatavilla Konekerhon Facebookista.

7. Insinööriopiskelijapäivät

TIRO ry kutsuu kaikki suomirock-teemaisille Insinööriopiskelijapäiville (IOP), jotka järjestetään Tampereella 7.4.2018. Vuosittain järjestettävä IOP on tapahtuma, joka tuo yhteen opiskelijoita eri puolilta Suomea. Tapahtuma keskittyy Tampereen keskustaan, jossa voit osallistua rastikierrokselle. Tukikohtana toimii Keskustori, jossa luvassa mm. rock-meininkiä, sponsoriemme tarjoamia aktiviteetteja, haalarimerkkitori ja paljon muuta! Tapahtuma huipentuu jatkoihin Hullussa Porossa sekä Rannassa, jossa esiintyy tamperelainen Uniklubi! HUOM. Kaikkien alojen opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita!

8. Perheleiri 

Ota paussi opiskeluista ja tule viettämään hauska viikonloppu perheesi kanssa! Oppilaitostyön järjestämä perheleiri pe - su 23. - 25.2.2018 Ilkon kurssikeskuksessa Kangasalla. HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 5.2! 

Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, lapsille ja aikuisille pientä omaa ohjelmaa, lyhyt perhemessu, paljon yhdessäoloa, ulkoilua, saunomista ja uimista, hyvää ruokaa ja jotain yllätyskivaa! Leiri alkaa perjantaina päivällisellä klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00 tarjoiltavaan lounaaseen. Hinta: aikuiset 30€, kouluikäiset 20€ ja 2 - 7v. 10€ (tarvittaessa ole yhteydessä talousasioissa Hanna Koivistoon). Mukaan sisätossut, ulkoiluvaatteet, vaihtovaatteet, sauna- ja uimatarvikkeet, lakanat ja innostunut leirimieli!

Vetäjinä oppilaitospastori Marita Hakala ja oppilaitosdiakoni Hanna Koivisto, lastenohjaaja Kati Hiltunen ja Diakin opiskelija Pirta Hakkarainen sekä kaksi isosta Niina ja Iida Kortevaara. Ilmoittautuminen 5.2.2018 mennessä sähköpostitse oppilaitospastori Marita Hakalalle tai oppilaitosdiakoni Hanna Koivistolle. Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)evl.fi. 

9. Musavisailua Bar Studiolla 

Tervetuloa istumaan iltaa ja osallistumaan musavisaan Bar Studiolle 8.2. klo 16.00 - 21.00! Jos makeanhimo iskee, niin Bar Studion tuotteiden ohella tarjolla on myös juustokakkua. Tule siis testaamaan kykysi musavisassa ja viettämään aikaa rennossa ympäristössä. Bar Studion löydät TAMKin Catering Studion tiloista. Sisäänkäynti sijaitsee Kuntokatu 3:n (G-siipi) pääovien vasemmalla puolella. Tervetuloa!

10. Harjoittelupaikkoja opiskelijoille kesäksi TAMKin Tietohallinnossa! 

TAMKin tietohallinto hakee kesäksi IT-tukeen ja järjestelmäylläpitoon työharjoittelijoita. Harjoittelu alkaa toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppuun. Harjoittelijan viikkotyöaika on 36,75 tuntia ja kuukausipalkka määräytyy TAMKin käytäntöjen mukaan. Harjoittelijoiden työpiste on tietohallinnon tiloissa Pääkampuksella.

IT-tuen harjoittelijoiden pääasiallinen työtehtävä on osallistua IT-tuen asiakaspalveluun. Tämän lisäksi monipuolisiin työtehtäviin kuuluu opetuskäytössä olevien tietokoneiden laitteistoasennukset, -siirrot -huollot ja takuutarkistukset sekä luokkaympäristöjen ohjelmistolevitykset.

Järjestelmäylläpidon harjoittelijana osallistut IT-palveluiden kehitykseen erilaisissa ohjelmointitehtävissä (Java, PHP) tai ylläpidät kiinnostuksen ja osaamisen perusteella valittavia palvelinjärjestelmiä (Linux, Windows). Ohjelmointitehtävät liittyvät esimerkiksi käyttäjätunnushallintaan. Palvelinjärjestelmien osalta tehtävänä on esimerkiksi palvelun siirto alustalta toiselle tai nykyisen järjestelmän kehittäminen.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Etusijalla valinnassa ovat tieto- ja viestintätekniikan sekä tietojenkäsittelyn opiskelijat. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.2.2018 mennessä osoitteeseen miikka.tahkokorpi(at)tamk.fi, mainitse hakemuksessasi kumpaa tehtävää haet ensisijaisesti.

Lisätietoja:

Erikoissuunnittelija Miikka Tahkokorpi, miikka.tahkokorpi(at)tamk.fi tai ICT-päällikkö Mikko Uusitalo, mikko.uusitalo(at)tamk.fi

11. TIRO & TTO Ski Trip

TIRO ja TTO lähtevät yhdessä viettämään päivää Himoksen lumisille laskettelurinteille 21.2. Lähtö tapahtuu Kuntokatu 3:n pääovien edestä (G -siipi) klo 13.45. Bussikyyti Himokselta takaisin TAMKille lähtee klo 20.00.

Hinnat: Bussi jäsenille 8€ (ei-jäsenille 13€) / hissilippu 12€ / välinevuokra (sukset tai lauta) 10€ / kypärä 5€. Lipput myynnissä Solulla ja ständillä! Paikkoja on myynnissä rajoitetusti, joten älä jahkaile vaan lunasta paikkasi pikimmiten! 

12. Share Your Ride ja Share Your Books -someryhmät 

TAMKin liiketalouden opiskelijat ovat luoneet osana digi/some-projektiaan Facebookiin kaksi TAMKin opiskelijoiden elämää helpottavaa someryhmää: Share Your Ride ja Share Your Books

Share Your Ride -kimppakyytisivustolla on mahdollisuus tarjota ja kysellä kimppakyytimahdollisuutta TAMKille, harrastuksiin, tapahtumiin, jne. Share Your Books -ryhmässä taas laitetaan jakoon itselle tarpeettomia kirjoja joko ilmaiseksi tai rahaa vastaan. Ryhmässä voi myös kysellä tarvitsemaansa kirjaa. 

Säästä luontoa, aikaa ja rahaa - liity siis ryhmiin jo tänään! 

13. Ystävänpäivän parihierontakurssi 

Onko ystävänpäivän suunnitelmat vielä avoinna? Haluaisitko oppia hieromaan ammattilaisen ottein? Tule viettämään ystävänpäivää ja oppimaan hieronnan perustaidot puolisosi tai ystäväsi kanssa!

TAMKin opiskelijoista muodostuva osuuskunta Motive järjestää parihierontakurssin 14.2.2018, jossa pääsette viettämään ystävänpäivää rennossa tunnelmassa. Illan aikana opitte hieronnan perustaidot- ja otteet, joita voitte hyödyntää kotioloissa. Käymme läpi tyypillisesti kipeitä lihasryhmiä, esimerkiksi jaloista ja niska-hartiaseudusta. Hieronnan lisäksi opitte tunnistamaan kehon pinnallisia lihaksia, niiden kireyksiä sekä eri hierontaotteiden soveltamista eri lihasryhmille.

Päivän sisällöstä ja aikataulusta vastaavat Motiven koulutetut hierojat ja fysioterapeuttiopiskelijat, joilta saatte käytännön opastusta hierontatekniikoiden opettelussa. Paikkoja on rajoitetusti, kurssille pääsee ensimmäiset 10 paria. Hinta 30€/hlö.

Ota mukaan rennot vaatteet kuten verkkarit ja t-paita. Käytämme hieronnassa hierontarasvaa, joten huomioithan tämän vaatteita valitessasi. Naisia suosittelemme laittamaan urheilurintaliviit tai topin, jolloin hartiaseudun hieronta on helpompi suorittaa. Ota myös mukaan vesipullo ja pyyhe. Tee ilmoittautuminen yksin ja ilmoita lomakkeella myös pari, jonka kanssa osallistut kurssille. Ilmoittautumiset viimeistään 11.2.2018 mennessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

14. Vastaa Easybike-kyselyyn - voit voittaa elokuvalippuja!

EASYBIKE on Tampereella toimiva startup, joka kehittää yhteiskäyttöpyöräjärjestelmää, jota kokeillaan myöhemmin tänä vuonna ensisijaisesti Hervannan alueella. EASYBIKE on yhdessä Tampereen teknillisen yliopiston Liikenteen tutkimuskeskus Vernen kanssa koostanut kyselyn, jolla pyritään selvittämään yhteiskäyttöpyörien potentiaalisimpia käyttökohteita ja käyttäjiä. Kysely on ensisijaisesti kohdennettu Hervannassa asuville, opiskeleville tai työskenteleville opiskelijoille ja oppilaitosten työntekijöille. Vastaamalla kyselyyn paitsi autat järjestelmän kehittämisessä, voit myös voittaa leffalippuja. 

Jos olet vastannut jo tähän kyselyyn, sinun ei tarvitse vastata toista kertaa. Vastaa kyselyyn täällä

15. Aamulehti TAMKilla 

Kiinnostaisiko ajankohtaiset uutiset ja SUKLAA? Aamulehti ständeilee 12.2. klo 10-14 TAMKin pääkampuksella Campusravitaan vievien portaiden alapäässä. Tule tutustumaan ja kokeile maksuttomasti Aamulehden uutissovellusta - saat suklaalevyn! 

16. Etsimme avustajia Juice-elokuvaan! 

Juice Leskisen elämästä kertovaa elokuvaa kuvataan kevään aikana Tampereella. Etsimme elokuvaan nyt erilaisia avustajia Tampereelle sijoittuviin 70-luvun kohtauksiin.

Ensimmäinen kuvauspäivä on 14.3. Tampereen YO-talolla, minne tarvitsemme erityisesti miehiä keikkayleisöksi. Lisäksi etsimme muille kevään kuvauspäiville yli 18-vuotiaita avustajia yliopisto-opiskelijoiksi, opiskelijabileisiin, lavatansseihin ja häihin. 

Profiili, jota haemme 14.3. kuvauspäivälle:

- Nuori mies tai nainen, iältään 18-35 -vuotias. 

- Luonnollisen väriset tai luonnollisesti värjätyt hiukset

- Mielellään pitkät tai puolipitkät hiukset (tämä ei pakollinen)

- Miehillä parrat sekä viikset iso plussa

- Ei näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä (eli ei kaulassa tai kasvoissa). 

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta, tai haluat muuten vain hakea mukaan, lähetä hakemuksesi: juice(at)yellowfilm.fi. Sähköpostin aiheeksi "Juice - AVUSTAJA".

Laita viestiisi myös seuraavat tiedot: nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, pituutesi, vaatekokosi, kengänkokosi sekä kasvo- ja vartalokuvasi. Mikäli vaatekaapistasi löytyy 70-luvun aarteita, kerro myös sekin sähköpostissasi. Kuviakin aarteista saa laittaa!

17. Nyyti ry:n kevään chatit

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisenna chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta teemasta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

  • 8.2. Miten helpottaa opiskelustressiä? Jutellaan stressistä ja erilaisista rentoutumiskeinoista.
  • 22.2. Elämää sinkkuna. Keskustelua sinkkuudesta, sen iloista ja suruista, deittailusta ja muustakin sinkkuuteen liittyvästä.
  • 8.3. Taitoja ajanhallintaan: miten vähentää kiirettä, kun aika ei riitä mihinkään tai kun vitkuttelusta on tullut tapa.
  • 22.3. Aihe vapaa:)
  • 5.4. Takkuaako opinnot? Kaipaatko tukea muistitekniikoiden tai keskittymisen kanssa? Illan chatissa jutellaan siitä, millaisin keinoin voi helpottaa keskittymistä ja muistamista.
  • 19.4. Tule juttelemaan yksinäisyydestä, myötätunnosta ja miten yksinäisyyttä voisi vähentää.
  • 3.5. Mietteissä valmistuminen ja työhaku. Illan chatissa jutellaan: esim. löydänkö työpaikan, ja omanlainen työ, oliko opinnot oikea valinta.
  • 17.5. Aihe vapaa:)
  • 31.5. Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin, mutta mietit miten ja missä?
  • 14.6. Kesächat

18. Kahvikone ja virvoitusjuoma-automaatteja pääkampuksella

Konetekniikan opiskelijoiden osuuskunta Pirkanmaan Lohko OSK on kahvikoneen (F0) lisäksi järjestänyt pääkampukselle kaksi virvoitusjuoma-automaattia! Ensimmäinen näistä sijaitsee E-rakennuksessa, eli tunnetummin B- ja F-rakennusten välisellä käytävällä, ja toinen C-rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Käykäähän bongaamassa ja tutustumassa! Virvoikkeet on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja mikä parasta, niitä saa ihan mihin aikaan tahansa kun satutte kampuksella pyörimään.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

19. Tamko's Board Games Evening

First board games evening in 2018 is here! Come with your friends and enjoy this laid-back evening (and some snacks) at Solu in Wednesday 21.2. at 4 pm onwards. Tamko has a good selection of games but you can also bring your own favourite games with you.

NB! You will get a stamp on your Tursaspassi from this event! Please note that this evening is non-alcoholic. Also notice, that there is a new starting time for the event: you can come to Solu straight from school!

20. Music Quiz at Bar Studio 

Welcome to have a nice evening and music quiz at Bar Studio on 8.2. at 4 p.m. - 9 p.m. In addition to our normal menu, we're also serving cheesecake! (If you fancy something sweet). So come and have a nice evening with your friends and test your skills in our quiz! Bar Studio is situated at TAMK's catering studio. Doors are open from 4 p.m. 'till 9 p.m. The entrance to the Bar Studio is on the left side of Kuntokatu 3 main doors (G wing). 

21. Tolu's weekly sport shift

We will play badminton in our weekly sport shift on Tuesday 6.2. from 5pm to 7pm at L-building. Everybody can join our sport shift even if you haven't bought Unipoli membership. Please keep in mind that by visiting our sport shift often you have a chance to win a gift card to XXL!

Unipoli Sport is a partner of our sport shift.

22. Konekerho's spring break

Losing your will to study? Are you drowning in projects and essays? Come and join Konekerho on our quest to find our missing motivation on a 22 hour long cruise from Helsinki to Tallinn on 25.3-26.3. For a low a price of 25€ (20€ for members of Konekerho) you’ll get a bus ride to Helsinki and back and a cruise ticket with a chance of spending four hours in Tallinn. Get a first-hand experience of the famous Finnish booze tourism, wander through the old town of Tallinn or go shopping!

Tickets can be bought from Solu or our stand.

23. TIRO & TTO's Ski Trip

TIRO and TTO are organizing together a trip to Himos's ski resort for all TAMK students on 21.2. The bus will from campus at Kuntokatu 3's main entrance (G wing) at 13.45. The bus back to TAMK leaves from Himos at 20.00. 

Prices: Bus trip for members 8€ (non-members 13€) / ski lift ticket 12€ / ski or snowboard rental 10€ / Helmet 5€. The tickets are for sale at Solu and on our stand. There are only limited spots for this trip so please be quick!

24. Demola is now hosted at each university's Y-kampus!

Demola is now a part of Tampere3 and is hosted at each university's Y-kampus! There will be four project cycles each year and Period 3 projects are already underway! Period 4 will begin in March. Demola is facilitated by one facilitator from each institution. If you are interested in learning more about Demola, becoming a teacher for Demola students, or sharing the Demola opportunity with your students, please contact your campus facilitator at the email address below!

More information: Jennifer Johnson, Senior Advisor, Y-kampus, jennifer.johnson(at)tamk.fi.

Follow us on Twitter, Instagram, and Facebook to keep up with everything that is happening in Demola!

Twitter: @DemolaTampere

Instagram: @Demola.Tampere

Facebook: facebook.com/Demola.Tampere/

25. Answer to Easybike questionnaire and win movie tickets!

EASYBIKE is a startup in Tampere developing a shared-bike system. The system will be tested later this year around Hervanta. EASYBIKE has made a questionnaire in co-operation with Transport Research Centre Verne in TUT. The point of the questionnaire is to find out the potential shared-bike users and usage. The questionnaire is mainly aimed for students and academic staff, who live, study or work in Hervanta. By taking this questionnaire, you will not only help with developing the system but also have a chance to win movie tickets! 

If you have answered this survey earlier, you don't have to answer second time. Take the questionnaire here.

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics