YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 5 / 2020

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee perjantaina!

2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

3. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

4. Verenluovutus 12.2.

5. TR3fest! 18.2.

6. Tamkon illanvietto 19.2.

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

7. TAMKin Tammat

8. Tolun vakiovuoro 28.1.

9. HAPPO ry - Talvirieha 6.2.

10. SYNTAKSI: Vuoden ensimmäinen tikoilta 29.1.

11. Aamulehti TAMKissa – pisteellä kävijöille Kismet! (rajoitettu erä)

12. Tolun talviliikuntaviikko 27. - 31.1.

13. Laskettelureissu Sappeelle 31.1.

14. Bubiklubin Mallasrundi 20.2.

15. Järjestö tai bändi! Tule osaksi ensimmäistä TR3festiä!

16. Inssikyykkä 2020

17. MM-kyykän karsinnat

18. Tampere film festival 4. - 8.3.

English Summary

19. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

20. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

21. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

22. Tamko's evening 19 February

23. Downhill skiing at Sappee with Tolu & Pirate 31 January

24. Tolu's weekly sports shift 28 January

25. HAPPO ry's Talvirieha 6 February

26. Tolu's Winter Sports Week 27 - 31 January

27. CLINT Vasatokka trip (Lapland) 28 February - 4 March

28. We're looking for junior mentors!******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee perjantaina!

Onko opiskelijakortissasi syyskauden keltainen tarra (1/2020)? Se vanhene 31.1.2020 mennessä, joten muistathan tulla vaihtamaan sen ajoissa! Opiskelijakortin violetti tarra (lukuvuosi, 9/2020) vanhenee vasta 30.9.2020, eli sitä ei tarvitse vielä uusia. Voit suorittaa jäsenmaksun ja päivittää jäsentietojasi joko nettisivujemme "Jäsenyyden jatkaminen" -lomakkeen kautta tai toimistollamme toimiston aukioloaikoina.  

Tamkon toimisto Solu palvelee maanantaista perjantaihin kello 9 - 16. Tervetuloa!2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

Tamkon hallitus ja edari näkyvät ja kuuluvat aktiivisesti 14. - 28.1. välisenä aikana Tamkon Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan kunkin toimijan arkipäivää Tamkon pestissä ja esittämään kysymyksiä!

Tulevat somepäivät:

Edustajiston puheenjohtajisto

27.1. Kia, puheenjohtaja

28.1. Ronja, varapuheenjohtaja3. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

Tamkolla on useamman vuoden ollut nimettynä mies- ja naisoletetut häirintäyhdyshenkilöt, jotka ovat TAMKin opiskelijoita. Nämä häirintäyhdyshenkilöt tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisuussopimuksen alaisuudessa. Kiusaamiseen, syrjivään tai loukkaavaan sekä epätasa-arvoiseen käytökseen suhtaudutaan Tampereen ammattikorkeakoulussa vakavasti ja häirintäyhdyshenkilöt ovat tukena tällaisissa tilanteissa.

Valitut opiskelijat koulutetaan tehtävään, joten haemme empaattisia, kuuntelevaisia ja luotettavia opiskelijoita eri koulutuksista. Toivomme hakijoilta myös välttävää englannin kielen taitoa, sillä opiskelijayhteydenottoja saattaa tulla myös englanniksi. Valittuja häirintäyhdyshenkilöitä työssään tukee Tamkon sosiaalipoliittinen vastaava ja Tamkon työntekijä.  

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus tehtävään osoitteeseen edunvalvonta(at)tamko.fi tiistaihin 4.2.2020 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Lue lisää tai tutustu häirintäyhdyshenkilötoimintaan Tamkon nettisivuilla.  4. Verenluovutus 12.2.

Jälleen olisi aika luovuttaa verta, kun SPR:n Veripalvelu saapuu TAMKiin. Suuntaa siis askeleesi Pääkampuksen B-aulan lämpiöön keskiviikkona 12.2. kello 11-15 ja ojenna auttava kätesi! Tapahtuma on esteetön, sillä paikalle pääsee hyvin myös hissiä käyttäen.

Sopivuutesi luovuttajaksi voit testata etukäteen täällä ja tämänhetkisen veren tarpeen löydät Veripalvelun nettisivuilta. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, sillä pelkkä opiskelijakortti ei riitä. Tarvitset myös suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen, jotta voit luovuttaa verta (löytyy esim. Kela-kortista). Tapahtumasta saa myös Tursaspassi-leiman!5. TR3fest! 18.2.

TR3fest kokoaa yhteen kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat tapahtumarikkaille festareille Kuivaamoon tiistaina 18. helmikuuta! Tämä urbaani kaupunkifestari pitää sisällään rentoa meininkiä, musiikkia, toimintapisteitä ja ruokakojuja! Tapahtuman liput ovat myynnissä nyt kide.appissa hintaan 5 euroa! Pääesiintyjinä nähdään elektronista suomipoppia soittava Retropop sekä pitkään suomirock-uralla ollut Uniklubi!

TR3festin järjestävät Tampereen ylioppilaskunta, Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ja Tampereen ylioppilaskunnan tapahtumajaosto Kollektiivi yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.6. Tamkon illanvietto 19.2.

Tervetuloa Tamkon illanviettoon  tutustumaan uusiin ihmisiin, pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä tai muuten vain viettämään hauskaa iltaa. Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tamko tarjoaa osallistuville iltapalaa! : )

Saat illanvietosta leiman Tursaspassiin. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. Tervetuloa Solulle!******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

7. TAMKin Tammat

Hei sinä neitonen, joka tykkäät palloilulajeista! Tule meidän kanssa Sportunille liikkumaan rennolla meiningillä sunnuntaisin klo 19-20. Mukaan voi lähteä missä vaiheessa kevättä tahansa.

TAMKin Tammat on tarkoitettu kaikille TAMKin tytöille, naisille, daameille ja muille itsensä sellaiseksi kokeville. Vuorolle tulee olla maksettuna Sportunin jäsenyys. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiempaan liikuntataustaan katsomatta ja lajitoiveita otetaan ilomielin vastaan! Ilmoitathan, kun olet tulossa vuorolle mukaan osoitteeseen mikaela.salmi(at)tuni.fi tai p. 0407451718 ja jos jotain kysymyksiä tulee, vastaan toki myös niihin!8. Tolun vakiovuoro 28.1.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 28.1. klo 17 - 19 pelaamaan piposäbää TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.9. HAPPO ry - Talvirieha 6.2.

HAPPO ry:n järjestämä vauhdikas talvirieha on taas täällä! Nyt on aika päästää sisäinen lapsi valloilleen ja rynnätä pulkkamäkeen. Tai oikeastaan tätä menoa luultavammin kuramäkeen. Luvassa on myös muita (kura)aktiviteetteja, joista ilmoitetaan myöhemmin. Ja vaikka lämmikkeelle tuskin on tarvetta, niin onhan minttukaakao muutenkin hyvää! Saavu siis Sorsapuistoon klo 18 alkaen. Rieha päättyy klo 21, josta menoa jatketaan helmikuun Haalaribileille Ilonaan. Tursaat muistakaa ottaa Tursaspassi mukaan, sillä paikalla on leimoja jaossa.10. SYNTAKSI: Vuoden ensimmäinen tikoilta 29.1.

On aika aloittaa vuosikymmen Tikoillan merkeissä! Laittakaa siis haalarit jalkaan ja tulkaa pubi RUBY & Fellakseen 29. päivä seitsemästä eteenpäin. Jälleen on luvassa tikoille alennuksia juoma- ja ruokatarjonnasta. Nauti illasta kavereiden kanssa tai verkostoidu muiden tikojen kanssa!

Opiskelija-alennuksia löytyy shoteista, ruuasta, limusta, kaljasta, siideristä ja lonkerosta. Pukeutuminen vapaa, mutta haalareille suositus!11. Aamulehti TAMKissa – pisteellä kävijöille Kismet! (rajoitettu erä)

Tervetuloa Aamulehden pisteelle keskiviikkona 29.1. ja maanantaina 3.2. klo 9-13. Tarjoamme Aamulehden tilauksen 18-29-vuotiaalle -40% tilaushinnasta! Tilauksen päivien aikana tehneille leffalippu kaupan päälle. Halutessasi saat mukaasi myös päivän lehden.

Aamulehden pisteen löydät ruokalaan menevien portaiden alapuolelta paikalta (B0-17a).12. Tolun talviliikuntaviikko 27. - 31.1.

Tolun Talviliikuntaviikko tulee taas! Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura - Tolu Ry järjestää jälleen tammikuun viimeisellä viikolla perinteisen Tolun Talviliikuntaviikon. Talviliikuntaviikon ideana on tarjota monta erilaista tapaa saada liikuntaa näin talven pimeinä päivinä. Tämä on mainio mahdollisuus aktivoida itsensä ja kaverit, ja kokeilla kaikkea mitä meillä on tarjolla, biljardista lasketteluun. Viikon aikataulu on seuraava:

Ma 27.1. - Tolun Biljarditurnaus ja Keilailta - Space Bowling ja Billiardsissa

Ti 28.1 - Tolun ständit päivällä ja pipolätkä/sähly Tolun vakiovuorolla

Ke 29.1. - Perinteistä mäenlaskua Saukonpuistossa (jos sää sen sallii)

To 30.1. - Avantouintia kaupinojan saunalla.

Pe 31.1. - SAPPEEn laskettelureissu yhteistyössä Pirate Ry:n kanssa!13. Laskettelureissu Sappeelle 31.1.

Ärsyttääkö lumeton ja pimeä talvi? Ei pääse suksimaan kuuseen eikä räiskimään kiekkoa ulkojäillä. Tolu ja Pirate järjestävät loistoratkaisun Sinulle, joka kaipaat talvista aktiviteettia piristämään arkeasi. Lähde kanssamme viettämään laskettelupäivä Sappeella, siellä on sitä talvista ihmeainetta lunta tarjolla. Tapahtuma on Tolun talviliikuntaviikon päätöstapahtuma.

Olemme sopineet hinnat opiskelijaystävällisiksi, joten ei kun vain kipin kapin lippuja lunastamaan, niitä on rajoitetusti. Nappaa vaikka kaveri mukaan ja kirmaa rinteisiin!

Hinnat: bussi 10e, bussi+hissi: 10e+18e=28e, bussi+hissi+välineet: 10e+18e+18e=46e, kypärä: 5e. Liput löytyy Holvista.

Aikataulusta:

  • 15:00 lähtö TAMK:lta
  • 16:00 Sappeella
  • 20:00 lähtö takaisin
  • n. 21:00 TAMK:lla takaisin

 

14. Bubiklubin Mallasrundi 20.2.

Iskikö maltaisen makean nälkä? Kelpaisiko kulinaristinen keppana? Pänniikö pienpanimo-oluiden puute Pistoilla? Jos vastauksesi yhteenkään kysymykseen on kyllä, on aika suunnata katse kohti Bubiklubin Mallasrundia!

Tämä ipahaukkojen iloinen tutkimusretki Tampereen tasokkaimpiin anniskeluliikkeisiin järjestetään 20.2.2020 jo kolmatta kertaa, ja se on tietenkin parempi kuin koskaan!

Kaikissa rundin pubeissa on tarjolla totuttua parempia virvokkeita haalarikansaa hivelevään hintaan, joten kaiva sinäkin monokkeli rintataskusta, lue kattavimmat olutarvostelut ja tule mukaan larppaamaan bättrefolkkia hyvässä seurassa!

Ja mikäli olut ei ollutkaan se omin juttu, löytyy listoilta toki myös muitakin erinomaisia eliksiirejä. Rundilla on myös fine dining -mahdollisuus Ruby & Fellasissa!

Lähtönä sekä maalina toimii kaikille meille rakas Yöbaari Kaijakka, ja yön pimeydessä jatkoille voi hiipiä Pistoille!

Liput voit lunastaa itsellesi ja kavereillesi Kide.Appista, jossa niiden myynti alkaa tiistaina 28.1. klo 12.00. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!15. Järjestö tai bändi! Tule osaksi ensimmäistä TR3festiä!

TR3fest kokoaa yhteen kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat tapahtumarikkaille festareille Kuivaamoon tiistaina 18. helmikuuta! Tämä urbaani kaupunkifestari pitää sisällään rentoa meininkiä, musiikkia, toimintapisteitä ja ruokakojuja! TR3festin järjestävät Tampereen ylioppilaskunta ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Haemme nyt järjestöjä pitämään toimipisteitä osana TR3festin mahtavaa ohjelmaa! Haluamme tapahtumalla tuoda esiin tamperelaista korkeakouluyhteisöä ja sen taitoja. Järjestöjen toimipisteet ovat käynnissä klo 19-23 tapahtumapäivänä. Jos järjestö voi pitää toimipistettä vähemmän aikaa kuin neljä tuntia, on siitä selkeästi mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Toimipiste voi olla mitä tahansa pomppulinnasta tietovisoihin tai beer pongiin! Toivomme, että järjestöt voivat tarjota osallistujille hauskaa ajanvietettä esitellen samalla järjestökenttämme moninaisuutta!

Bändi, tule soittamaan TR3festeille! TR3fest on myös huikea mahdollisuus bändille päästä näyttämään taitojaan! Haemme korkeakouluyhteisön sisältä kahta opiskelijabändiä, ja kaikki genret funkista heviin ja duosta orkesteriin ovat tervetulleita! Esiintymisaika on puoli tuntia ja keikkapalkkio 400 euroa.

Lisätietoja TREYn nettisivuilta ja Tamkon hallituksen tapahtumavastaava Suvi Välilehdolta.16. Inssikyykkä 2020

Joko kyykkähammasta kolottaa? Etkö malta odottaa Akateemisen kyykän MM-kilpailut 2020 vai jäikö lippu saamatta? Ei hätää, Inssikyykkä on täällä taas!

TIRO ry yhdessä tekniikan kerhojen kanssa tarjoavaa kaikille TAMKin insinööriopiskelijoille mahdollisuuden hioa kyykkätaitojaan tulevia MM-kisoja varten. Perinteisessä Inssikyykässä on jälleen jaossa mainetta, kunniaa sekä huikeita palkintoja, joista pieni insinöörin alku voi vain haaveilla villeimmissä unissaan. Palkintojen joukosta löytyy muun muassa joukkuepaikkoja Inssibeerpongiin ja  Akateemisen kyykän MM-kilpailut 2020 ja mahdollisesti jotain tähdellistä. Jos et kuitenkaan pääse kipuamaan palkintopallille asti, niin ei hätää: jokainen tapahtumaan osallistuja saa silmiä hivelevän haalarimerkin, sekä paikan päällä on nälkäisimmille tarjolle makkaraa ja mehua.

Joten kerää siis itsellesi neljän (4) hengen joukkue, marssikaa Solulle ilmoittautumaan tapahtumaan ja saapukaa 1.2 kello 12.00 Solun parkkipaikalle! Joukkuepaikka kustantaa 20 € / joukkue.

Pelipäivänä Solun sauna on lämmin koko päivän! Innokkaimmat pääsevät siis saunomaan heti pelien päätyttyä. Jatkopaikkana toimii vielä mystinen paikka X, joka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin!17. MM-kyykän karsinnat

TTO, SOPU ja PIRATE järjestävät 28.1. yhteiset kyykkäkarsinnat jäsenilleen klo 17 alkaen Sorsapuistossa, joissa valitaan parhaat joukkueet mukaan 8.2. järjestettäviin Akateemisen Kyykän MM-kilpailuihin. Jokainen ainejärjestö tarjoaa parhaiten menestyvälle joukkueelleen paikan MM-kilpailuissa. Kokoa itsellesi neljän hengen joukkue ja liity mukaan talviseen hauskanpitoon. Paikan päällä on loistava kisatunnelma, jota kaikki ovat tervetulleita katsomaan, vaikka kilpaileminen ei itseä kiinnostaisi.

Tapahtuma on ilmainen! Tarjolla on kuumaa juomaa ja makkaraa.  Tapahtumapaikkana toimii Sorsapuisto. Iltaa jatketaan Social Clubille (haalarit sallittu).

Ilmoittautuminen tapahtuu 20.1. klo 10 Kide.appissa:

- 12 joukkuetta pääsee mukaan (4 joukkuetta per järjestö)

- Pitää olla joukkueen nimi sekä joukkuelaisten nimet.

- 4 henkilöä / joukkue. Kaikki joukkueessa samasta yhdistyksestä.

- HUOM! Varsinaisille jäsenille. Jäsenyydet tarkistetaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.1. klo 12 mennessä!18. Tampere film festival 4. - 8.3.

Tampereen elokuvajuhlat järjestetään 50. kerran 4.—8. maaliskuuta 2020. Elokuvajuhlat on yksi maailman johtavia lyhytelokuvafestivaaleja, jonka näytökset ja tapahtumat houkuttelevat yli 30 000 kävijää ja satoja ulkomaalaisia vieraita vuosittain. Festivaalin sydämen muodostavat kilpailusarjat, teemoitetut erikoisohjelmistot sekä erilaiset tapahtumat, joita on suunnattu sekä alan ammattilaisille että yleisölle.

“Me juhlimme, mutta maailma ei juhli” – Globaalit kriisit puhuttavat Tampereen elokuvajuhlien 50-vuotisohjelmistossa. Voit tutustua ohjelmistoon ja festivaaliin tarkemmin heidän nettisivuillaan

Filkkarit hakee myös talkoolaisia! Tutustu tarkemmin monipuolisiin tehtäviin sekä mahtaviin etuihin täällä.  Ilmoittautuminen on avoinna 10.2. saakka.******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

19. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

Do you've a yellow sticker on your student card? It's also known as autumn sticker and it will be valid 'till 31 January 2020, please make sure that you renew it in time! The violet sticker (also known as study year sticker 9/2020) will be valid 'till 30 September 2020, so there's no need to renew that one.

You can renew your sticker at our office. We're open from Monday to Friday at 9am - 4pm.20. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

Tamko's Board and Council are having social media weeks at Tamko's Instagram on 14 - 28 January. Welcome to check out what happens in the everyday life of Tamko volunteers. You're also welcome to shoot some questions at us!

Upcoming social media days:

27.1. Kia, Council's chairperson

28.1. Ronja, Council's vice chairperson21. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

Tamko has had assumed male and female Harassment Contacts for years, who are students at TAMK. These Harassment Contacts provide help and guidance for students who have experienced disturbance in any form. We do not document these cases and the contact people have full confidentiality.  Bullying, inappropriate or discriminating behaviour are taken seriously in TAMK and Harassment Contact Persons are supporting students in these kinds of situations.

The chosen persons for the position will be trained for the part, so we are searching for emphatic, listening and reliable students of different Degree Programmes. We also hope for good written and spoken Finnish skills. Tamko´s board member and employee are supporting these Harassment Contact Persons.

If you are interested, send a free-formed application to edunvalvonta(at)tamko.fi. Application period is open until Tuesday 4th of February 2020. All applicants will be noted after this time. Read more about the activity from Tamko's website.22. Tamko's evening 19 February

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people! You can bring some games, activities etc. with you. :) Tamko offers evening snack!

You will get a stamp on your Tursaspassi from this event. Please note that the happening is non-alcoholic. Welcome to the Solu!23. Downhill skiing at Sappee with Tolu & Pirate 31 January

Are you frustrated with the lack of snow and abundance of darkness? We at Tolu and Pirate have a perfect solution for those of you hoping for a wintery activity to brighten up your day: Come downhill

skiing with us to Sappee! They have that magical, wintery, snow you’ve been missing. This event is the final highlight of Tolu’s Winter Sports Week this year.

We’ve made sure to keep the prices student friendly as well, so don’t wait too long because the number of tickets is limited. Grab a friend and come hit the slopes with us!

Prices: bus ride 10€, bus+lift-ticket: 10€+18€=28€, bus+lift-ticket+equipment: 10€+18€+18€=46€, helmet: 5€.

You can buy the tickets here.

Schedule:

  • 15:00 Bus leaves TAMK for Sappee
  • 16:00 Arrival to Sappee
  • 20:00 Bus leaves back for TAMK
  • 21:00 (approx.) Arrival at TAMK24. Tolu's weekly sports shift 28 January

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM - 7PM at TAMK's sports hall. We'll play a different sport each week and on next time it's going to be beanie floorball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don't need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you're coming to Tolu's sport shift.25. HAPPO ry's Talvirieha 6 February

Christmas holiday is over and we are getting back to school routine. We have a nice little jump out of the school stress as Happo ry arranges their yearly Talvirieha (Crazy winter outdoor event).

So gather up your pals, dress warmly and get to Sorsapuisto on the 6th of February starting at 18:00. The happening will go on until 21:00, as long as there are plenty of energized people on the move! From Sorsapuisto we can continue our journey towards Ilona, where the Haalaribileet is held. At HAPPO ry's Talvirieha you can activate yourself in many activities which will be announced later.26. Tolu's Winter Sports Week 27 - 31 January

Tolu’s Winter Sports Week is back! The “Burgeoning Muscles of Tampere” sports club (TOLU) is organizing their annual Winter Sports Week. The idea is to activate our members and provide some fun ways to get some exercise in the colder months. For you, this is a perfect opportunity to get some friends together and come try any and all of our activities. Below is a list of the activities for the week. All of Tolu’s events are alcohol free.

Monday Jan 27. - Billiards tournament and Bowling night @ Space Bowling and Billiards.

Tuesday Jan 28. - Tolu info stand during the day, and outdoor hockey (or possibly indoor floor ball) during our weekly sports shift in the evening (17:00 - 19:00)

Wednesday Jan 29. - Sledding @ Saukonpuisto. Come enjoy a classic winter pastime.

Thursday Jan 30. - Winter swimming @ Kaupinojan Sauna.

Friday Jan 31. - Ski Trip to SAPPEEn in co-operation with Pirate Ry!27. CLINT Vasatokka trip (Lapland) 28 February - 4 March

In February we will head north! The first big trip of the semester will take you to the land of Santa Claus, reindeer, and Aurora Borealis. This is your chance for the ultimate Northern Adventure; brave the cold and the dark and experience the Northern Lights.

This time we head to Vasatokka Lapland on 28 February - 4 March. The cost for the trip starts from 349€. The tickets are now available through Timetravels here.28. We're looking for junior mentors!

Are you ready to share your knowledge and help a new entrepreneur to grow?  This mentorship program is a new way to build and improve your business coaching skills with an experienced business mentor from Pirkanmaan Yrityskummit ry.

Together you will be helping a new business to bloom: getting the first customers, setting up digital marketing channels or defining the product offering.  All based on the needs of the fresh entrepreneur and your insights.

To earn the credits, you need to be an active member of the mentoring team, concretely work with the entrepreneur and write a learning diary to be shared among your colleagues at the course. In addition to mentoring tasks, each junior mentor has a chance to write a development report and apply for financial reward of 200€.

This program is organized together with City of Tampere/ Työllisyyspalvelut. More info: ramona.bilmez(at)tampere.fi or marika.vuorenmaa(at)tuni.fi

Business cases can be found here.

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics