YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 5 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tule uusimaan tarrasi!

2. Tamkon illanvietto 20.2.

3. Verenluovutus 26.3.

4. Tulevia Tursaspassitapahtumia

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Tolun keilailta 28.1.

6. Hae vaihtoon nyt! - Jätä hakemus 31.1. mennessä

7. Pappilan pullakahvit 31.1.

8. Tolun Biljarditurnaus 28.1.

9. Tolun vakiovuoro 29.1.

10. Campusravitan Vilkas-viikko

11. Tule kertomaan Pivosta kehittäjille 30. - 31.1!

12. Kirjaston juhlaviikko 28.1.-1.2.

13. Kolpakko Pyynikin panimolla 23.2.

14. Tolun talviliikuntaviikko 28.1. - 1.2.

15. Sparris-pajassa "Jumittaako opinnäytetyö?" 29.1.

16. NääsPeksi hakee tuottajia

17. Bubiklubin Mallasrundi 14.2.

18. Osallistu tutkimukseen ja ansaitse leffalippu!

19. Kouluttaudu Pakolaisavun vapaaehtoiseksi kotoutumistyöhön 2. - 3.2.

English Summary

20. Come to change your student card sticker!

21. Tolu’s Winter Sports Week is back!

22. Bubiklubi's Mallasrundi pub crawl 14 February

23. Tolu's Bowling night 28 January

24. Tolu's 8-ball tournament 28 January

25. CLINT's Spring trips

26. Ski trip to Sappee 1 February

27. NääsPeksi is looking for producers!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tule uusimaan tarrasi!

Opiskelijakortin 01/2019 oranssin tarran voimassaolo päättyy torstaina 31.1.2019. Nyt on siis aika tulla vaihtamaan uusi tarra opiskelijakorttiin, ettei tule suru puseroon perjantain lounaalla. 09/2019 vihreä tarra on voimassa 30.9.2019 saakka. Toimistomme on avoinna ma - pe kello 9 - 16, tervetuloa Solulle!

 

2. Tamkon illanvietto 20.2.

Tervetuloa Tamkon illanviettoon keskiviikkona 20.2. kello 17 - 21 pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Illanvietosta saat leiman tursaspassiin joko haalarimerkkien ompeluillan tai lautapeli-illan kohdalle. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton.

 

3. Verenluovutus 26.3.

Jälleen olisi aika luovuttaa verta, kun SPR:n Veripalvelu saapuu TAMKiin maaliskuussa. Suuntaa askeleesi Pääkampuksen B-aulaan tiistaina 26.3. kello 11-15 ja ojenna auttava kätesi! Tapahtuma on esteetön, sillä paikalle pääsee hyvin myös hissiä käyttäen.

Sopivuutesi luovuttajaksi voit testata etukäteen täällä. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, sillä pelkkä opiskelijakortti ei riitä. Tarvitset myös suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen, jotta voit luovuttaa verta (löytyy esim. Kela-kortista). Tapahtumasta saa myös Tursaspassi-leiman!4. Tulevia Tursaspassitapahtumia

Tursaspassin leimoja metsästäville vinkkejä, olkaa hyvät!

28.1. Tolun Biljarditurnaus

28.1. Tolun keilailta  

29.1. Tolun vakiovuoro

14.2. Bubiklubin Mallasrundi

20.2. Tamkon illanvietto

23.2. Kolpakko Pyynikin panimolla

26.3. Verenluovutus

9. - 11.4. Tamkon edunvalvontaviikko plus kerho- ja ainejärjestöpäivä

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Tolun keilailta 28.1.

Vuoden ensimmäinen Tolun keilailta ottaa paikkansa osana Tolun Talviliikuntaviikkoa maanantaina 28.01. klo 17.45 - 19, ja paikkana on edelleen tuttu Space Bowling & Billiards! Keilailu kustantaa vain 5€ per naama ja tähän uskomattomaan hintaan sisältyy myös kenkävuokra.

Tapahtuman aikana iso hanalimu alennuksella 2€ (norm. 3,80€), kun kertoo olevansa Tolun porukkaa. Liput myynnissä verkkokauppa Holvissa.Space Bowling & Billiardsin löydät osoitteesta Hämeenkatu 23, 3. krs. Tulethan paikalle ajoissa! HUOM! Heti keilauksen jälkeen samaisessa paikassa klo 19:00 Biljarditurnaus, johon myös pian saatavilla lippuja Holvista. Saat tapahtumasta myös leiman Tursaspassiin!6. Hae vaihtoon nyt! - Jätä hakemus 31.1. mennessä

TAMKin kautta sinulla on oiva mahdollisuus suorittaa osa tutkinnostasi ulkomailla. Opinnot hyväksiluetaan TAMKin tutkintoon ja vaihto ei pidennä opiskeluaikaasi! Vaihtohakemus on jätettävä SoleMOVEen 31.1. mennessä.

Opiskelijavaihdosta on tulossa useampia infotapahtumia. Mediapoliksella pidetään virallinen vaihtoinfo 17.1. klo 13 - 17. Lisäksi on luvassa kansainvälisyyskahvit 23. ja 24.1. kello 12 - 14 TAMKin pääkampuksen B1-palvelukäytävällä Incoming Students' officen edessä. Tule rohkeasti kysymään vaihtoon lähdöstä, Suomeen paluusta ja muista mieltä askarruttavista kysymyksistä!

Vaihtokohteita on runsaasti, sillä käytössäsi on yli 300 yhteistyökorkeakoulun lista. Vaihtoon voivat lähteä kaikki TAMKin opiskelijat, joilla opinnot ovat edenneet suunnitelmallisesti ja joilla vaihto mahtuu tutkintoon sekä ajallisesti että sisällöltään. Ennen vaihdon alkua tulee olla suoritettuna 60 op (YAMK 30 op).

Kohteita voi selata SoleMOVE-järjestelmässä. Älä kirjaudu järjestelmään vaan valitse kouluksi TAMK ja klikkaa sivun yläreunasta "exchange destinations abroad".  Valittuasi 3 - 10 kohdetta, kirjaudu TAMKin tunnuksilla SoleMOVEen (HAKA-kirjautuminen), ja täytä hakemus sekä vaadittavat liitteet.7. Tolun Biljarditurnaus 28.1.

Luuletko olevasi hyvä pussipallossa? Oletko mielestäsi paras kavereistasi käsittelemään keppiä ja palloja? Tulkaa selvittämään välinne biljarditurnaukseen 28.1. kello 19 - 20.30. Voittajalle luvassa palkintoja ja tietenkin TAMKin biljardimestarin titteli. Kisat järjestetään Tolun keilaillan jälkeen Space Bowling & Billiardsissa.

Osallistumismaksu: 5€ - Tolun nettikaupasta Holvista. Lisätietoja Facebookissa.8. Pappilan pullakahvit 31.1.

Pappilassa on jälleen pannu kuumana torstaina 31.1. klo 12 - 15! Anna itsellesi hetki aikaa huokaista hektisten opintojen ja työn lomassa. Tule nauttimaan kahvista, pullasta ja leppoisasta rupattelusta! Pappilan löydät Kuntokatu 4:n aulasta. Tervetuloa toivottelee oppilaitospastorit Katriina ja Merja!9. Tolun vakiovuoro 29.1.

Tolun vakiovuorolla pelataan pipolätkää tiistaina 29.1. kello 17 - 19 Kaupin SportUnin palloiluhallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenyyttä, eli mukaan pääsee kuka vain. Tervetuloa!10. Campusravitan Vilkas-viikko

Tällä viikolla Campusravitan ravintoloissa vietetään teemaviikkoa. Vilkasviikko näkyy teemavaihtoehtoina ruokalistalla, ja mm. Deli-salaattilinja palvelee koko viikon myös iltaruokailun ajan kello 15 - 17.30. Tervetuloa!11. Tule kertomaan Pivosta kehittäjille 30. - 31.1!

Etsimme Tampereella korkeakoulussa opiskelevia haastatteluun 30.1.-31.1.2019. Haastattelu järjestetään Tampereen Yliopiston keskustakampuksella ja siihen on hyvä varata tunti aikaa. Voit olla minkä tahansa pankin asiakas, mutta tärkeintä on, että olet käyttänyt Pivoa. Haastateltaville annamme 50 €:n SuperLahjakortin vaivanpalkaksi.

Tässä antamiasi tietoja käytetään ainostaan haastatteluun liittyvään viestittelyyn ja tulosten analysointiin. Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

12. Kirjaston juhlaviikko 28.1.-1.2.

Uuden korkeakouluyhteisön mukana yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta saivat myös uuden yhteisen kirjaston. Tammikuun viimeisellä viikolla 28.1.-1.2. on aika juhlia uutta Tampereen yliopiston kirjastoa asiakkaiden kanssa teemalla "Yhteinen kirjastomme". '

Juhlaviikon ohjelma:

- Kirjaa toiveesi ja palautteesi uudelle kirjastolle juhlaviireihin.

- Osallistu tietovisaan: vastaa paikan päällä tai kirjaston Instagramissa tai Facebook-sivuillamme. Palkintoina kaksi Fjällräven Kånken -reppua ja 20 elokuvalippua.

- Osallistu aarrejahtiin: etsi kirjastoon kätketty elokuvalippu ja rentoudu elävissä kuvissa. TAMKin pääkampuksella piilossa kaksi lippua, Mediapoliksella ja Musiikkiakatemialla kummassakin yksi.

- Tule kahville torstaina 31.1. klo 12 - 14. Tarjoamme uuden kirjaston kunniaksi kahvit TAMKin pääkampuksella  ja TAMK musiikkiakatemialla.

- Vie mukanasi tarpeelliset ja näppärät työvälineet: kirjaston kosketusnäyttökynä ja muistilappulehtiö.

Tervetuloa juhlaviikolle!13. Kolpakko Pyynikin panimolla 23.2.

Oletko miettinyt missä, miten ja millaisissa olosuhteissa sitä Pyynikin Käsityöläispanimon olutta oikein valmistetaankaan? Nyt on oiva tilaisuus saada vastauksia, sillä Kaupin olut- ja panimokerho KOLPAKKO lähtee 23.2 kello 12 - 15 Pyynikin panimolle!

Panimokierroksen aikana pääsemme tutustumaan panimotoimintaan, oluen valmistukseen sekä maistelemaan Pyynikin Käsityöläispanimon ihania, huurteisia antimia. Kierroksen jälkeen on mahdollisuutta shoppailla Pyynikin panimon kaupassa ja ostaa mm. ikihyviä oluita. Paikkasi vierailulle voit lunastaa Solun tiskiltä jäsenhintaan 20€ (30€ ei-jäsenille) ja lisäksi bussimatkat omakustanteisesti. Muistathan Kolpakon jäsenyyden hinnan olevan maagiset 10€ vuodessa ja 4 vuotta saat huokeaan 25€ hintaan!14. Tolun talviliikuntaviikko 28.1. - 1.2.

Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura - Tolu Ry järjestää jälleen tammikuun viimeisellä viikolla perinteisen Tolun Talviliikuntaviikon. Talviliikuntaviikon ideana on tarjota monta erilaista tapaa saada liikuntaa näin talven pimeinä päivinä. Tämä on mainio mahdollisuus aktivoida itsensä ja kaverit, ja kokeilla kaikkea mitä meillä on tarjolla, biljardista lasketteluun.

Viikon aikataulu on seuraava:

Ma 28.1. - Tolun Biljarditurnaus ja Keilailta - Space Bowling ja Billiardsissa

Ti 29.1 - Tolun ständit päivällä ja pipolätkä Tolun vakiovuorolla

Ke 30.1. - Perinteistä mäenlaskua Saukonpuistossa

To 31.1. - Curlingia ulkojäällä kaupissa, jonka jälkeen saunomista ja avantouintia kaupinojan saunalla.

Pe 1.2. - SAPPEEn laskettelureissu yhteistyössä Pirate Ry:n kanssa!15. Sparris-pajassa "Jumittaako opinnäytetyö?" 29.1.

Seuraavassa Sparris-pajassa luvassa apuja opparin etenemiseen 29.1. Sparris-pajat on tarkoitettu sinulle, joka etsit ratkaisuja erilaisiin oppimisen haasteisiin. Pajoja vetävät erityisopettajankoulutuksen suorittaneet TAMKin opettajat.

Kaikille TAMKin opiskelijoille avoimet drop in -ryhmät kokoontuvat lähes viikoittain. Valitse itsellesi sopiva aihe ja tule mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Pajat järjestetään Floworksin tiloissa, B3-08 (Kuntokatu 3), klo 16 - 17.30.

Lue lisää pajojen sisällöistä opinto-oppaasta.

 

16. NääsPeksi hakee tuottajia

Rakastatko musiikkiteatteria ja improvisaatiota? Palaako sisälläsi halu toteuttaa parinsadan tekijän voimin taiteellinen produktio? Haluatko kokea uuden korkeakoulyhteisön henkeä kaikkein parhaimmillaan? Vastasitpa kyllä yhteen tai kaikkiin kysymyksiin, sinun tilaisuutesi on nyt – hae tuottamaan NääsPeksiä 2019!

Tuottajatiimi on speksin alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii produktion alusta loppuun saakka. Tuottajan tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä hyvää ajankäytön hallintaa, mutta vaihdossa voi saada yhden elämänsä ikimuistoisimpia vuosia upean speksiporukan ruorissa! Tuottajalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta speksin tai muun teatterin tekemisestä, mutta se on suuri etu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus NääsPeksin hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)naaspeksi.fi sunnuntaihin 3.2. klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessa itsestäsi, motivaatiostasi ja taustastasi. Tuottajia valitaan tyypillisesti kolme tai neljä, eli voit hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Hallitus haastattelee hakijat viikolla 6. Tuottajan työ alkaa heti valinnan jälkeen ja työtä on tasaisesti koko vuoden ajan (toki kesällä voi olla hiljaisempaa).

Mikäli haluat lisätietoja tuottajuudesta tai hakuprosessista, ota rohkeasti yhteyttä hallitus(at)naaspeksi.fi!17. Bubiklubin Mallasrundi 14.2.

Bubiklubin pubikierros Mallasrundi järjestetään jälleen 14.2. klo 17 - 23. Mallasrundi© on Bubirundin© platinum-versio, jossa anniskeluravintolat tarjoavat vain parhaita käsityöläispanimotuotteitaan - opiskelijan snadisti keskivertoa alhaisemman American Express -kortin luottorajan tuomat rajoitukset hinnoittelupolitiikassaan huomioiden, totta kai!

Joten kerää mukaan kaveriporukkasi kovimmat (tai teennäisimmät) alkoholikonossöörit ja osta passi vuoden tasokkaimmalle rundille! Rundin jälkeen voit jatkaa nousukiitoa helmikuun PISTOT-bileissä Unionissa! (Huom. PISTOT-lippu ei sisälly hintaan). Passit tulevat myyntiin @Kide.app (ent. bailataan.fi) myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Ständimyynti kuntokatu 3 B lämpiön edessä (passien riittäessä) oheisen aikataulun mukaan:

Tiistaina 12.2. kello 11-13

Torstaina 14.2. kello 11-13

Tapahtuman lähtönä ja maalina toimii Ravintola Kaijakka (Laukontori 12, 33200 Tampere). Disclaimer: Mallasrundilla© on tarjolla muitakin kuin oluttuotteita.18. Osallistu tutkimukseen ja ansaitse leffalippu!

Etsimme osallistujia tutkimukseen, jossa tarkastelemme yhteistyötä ongelmanratkaisutehtävien tekemisen aikana. Koetilanne kestää noin tunnin verran ja kaikki osallistujat palkitaan Finnkinon leffalipulla. Ilmoittautumisohjeet löydät viestin lopusta.

Tutkimukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joilla ei ole todettua neurologista tai psykiatrista diagnoosia (esim. masennus, paniikkihäiriö, ADHD, epilepsia ym.). Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, ja tutkittavalla on oikeus keskeyttää tutkimus milloin tahansa, syytä ilmoittamatta. Tutkimuksen keskeyttämisestä ei aiheudu mitään haittaa. Kaikki tutkittavien luovuttamat tiedot käsitellään anonyymisti ja ehdottoman luottamuksellisesti. Aineiston analysoinnissa ilmiöitä tarkastellaan vain ryhmätasolla. Tiedostoihin pääsy on ainoastaan tutkimuksen avainhenkilöillä, ja tiedostoja säilytetään lukollisessa arkistokaapissa tutkimuksen tekopaikassa viiden vuoden ajan, minkä jälkeen ne hävitetään. Sähköisessä muodossa olevat tiedot ja videotallenteet arkistoidaan tietoarkiston Aila-palveluun. Koko koetilanne kuvataan videolle.

Tutkimuspaikka on psykologian oppiaineen Human Information Processing -laboratorio, joka sijaitsee Tampereen yliopiston Pinni B -rakennuksen 3. kerroksessa, osoitteessa Kanslerinrinne 1. Lisätietoja laboratoriosta ja sen sijainnista löydät täältä.

Osallistuaksesi tutkimukseen, lähetä sähköposti osoitteeseen milja.jarvelin(at)tuni.fi, niin tarjoamme sinulle mahdollista tutkimusaikaa. Ilmoittautuminen ei ole tässä vaiheessa sitova.19. Kouluttaudu Pakolaisavun vapaaehtoiseksi kotoutumistyöhön 2. - 3.2.

Kouluttaudu Pakolaisavun vapaaehtoiseksi ja tule mukaan edistämään yhdenvertaista Suomea ja maahan muuttaneiden kotoutumista. Koulutus järjestetään Helsingissä 2. - 3.2. klo 10 - 16.

Edistä kotoutumista 1) Puhutaan! -ryhmissä, 2) Kaveriksi tapahtumilla tai 3) Lähiluotsina vastaanottokeskuksissa. Tutustu vapaaehtoistehtäviin paremmin täällä, ennen kuin teet valinnan: pakolaisapu.fi/osallistu/vapaaehtoiset

Koulutuksessa perehdytään Pakolaisavun työn tavoitteisiin ja arvoihin, pakolaisuuteen maailmalla ja Suomessa, vapaaehtoisten rooliin Pakolaisavussa, kotoutumisen tavoitteisiin, kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen sekä ryhmän ohjaamiseen.

Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu, joten hae mukaan nyt! Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.1. Jos vielä pohdit, mikä tehtävä sopii juuri sinulle tai voiko sitä toteuttaa paikkakunnallasi, ota meihin yhteyttä: emma.lipasti(at)pakolaisapu.fi

Hae mukaan täällä.

Lue lisää.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

20. Come to change your student card sticker!

Student card's 01/2019 orange sticker is valid till Thursday, 31st of January. Now is the time to change your sticker so that you can get a discount from your lunch also on Friday, 1st of February. 09/2019 green sticker is valid till 30th of September 2019. Our office is open from Monday to Friday at 9:00 - 16:00, welcome to Solu!21. Tolu’s Winter Sports Week is back!

The “Burgeoning Muscles of Tampere” sports club (TOLU) is organizing their annual Winter Sports Week. The idea is to activate our members and provide some fun ways to get some exercise in the colder months. For you, this is a perfect opportunity to get some friends together and come try any and all of our activities. Below is a list of the activities for the week. All of Tolu’s events are alcohol free. Monday Jan 28. - Billiards tournament and Bowling night @ Space Bowling and Billiards.

Tuesday Jan 29. - Tolu info stand during the day, and outdoor hockey during our weekly sports shift in the evening (17:00 - 19:00)

Wednesday Jan 30. - Sledding at Saukonpuisto. Come enjoy a classic winter pastime.

Thursday Jan 31. - Curling outdoors in Kauppi, followed by sauna and ice swimming at Kaupinojan Sauna.

Friday Feb 1. - Ski Trip to SAPPEEn in co-operation with Pirate Ry!22. Bubiklubi's Mallasrundi pub crawl 14 February

Bubiklubi’s Mallasrundi© is a pub crawl that takes its participants through numerous Tampere based pubs who are serving their craft beers/ciders and other fine beverages at a student friendly price tag.

The passes will be on sale at the kide.app (formerly known as @bailataan.fi.) Date will be released later on. In addition passes can be bought on campus on the following dates (given that there are any left from the online sale):

Tuesday 12.2. 11.00 - 13.00  @ TAMK, B-building

Thursday 14.2. 11.00 - 13.00 @ TAMK, B-building23. Tolu's Bowling night 28 January

TOLU's monthly bowling event is here again! As usual, it will take place at Space Bowling & Billiards on Monday, January 28th between 17:45 and 19:00. This is an excellent opportunity to meet other TAMK students. It's an even better opportunity to bowl.

Tickets are 5€ (includes shoe rental) and can be purchased from Tolu’s webstore Holvi.

Please arrive by 17:45 to avoid waiting. Space Bowling & Billiards is situated at Hämeenkatu 23, 3rd floor.24. Tolu's 8-ball tournament 28 January

Are you the best billiards player you know? Prove it on 28th of January at 19:00 - 20:30. Enter the Tolu billiards tournament and come show off your skills with the old ‘stick and balls’. In addition to fabulous prizes, you could win the title of TAMK 8-ball champion for 2019. This event is being produced as part of the Tolu Winter Sports Week, and will take place right after our bowling night at Space Bowling & Billiards Tampere.

Entrance fee is 5€, and you can purchase it from the Tolu's web store.

More information in Facebook.25. CLINT's Spring trips

- CLINT Lapland Adventure 1 - 7 March

In March we will head north! The first big trip of the semester will take you to the land of Santa Calus, reindeer and Aurora Borealis. Starting price 339€. More info from Facebook event and Tamko's office Solu.

- CLINT St. Petersburg and Tallinn Trip 19 April

Join us for an unforgettable trip to the Eastern Neighbour's most beautiful city! Dubbed "The Venice of the North" by some, and Estonia's capital city Tallinn are sure to offer you memories you won't make anywhere else. Travel back in time with us and experience the history and culture! Starting price 295€. More info from Facebook and Tamko's office Solu.26. Ski trip to Sappee 1 February

Have a hankerin’ to hit the slopes? Tolu ry and Pirate ry are organizing a ski trip to the Sappee ski resort for Friday, February 1st. Ticket options range from just a bus ride, to lift tickets and equipment rentals. For more information, visit the Facebook page for the Ski trip, or just buy tickets from our Holvi web store. Sappee ski trip Facebook event.27. NääsPeksi is looking for producers!

If you have a passion for musical theatre and improvisation, this is your chance to fulfill your dreams – apply to be producer for the NääsPeksi 2019!

Speksi’s producers (3-4) work through the year, beginning in spring and ending after the autumn’s show-run. Producers are responsible of the recruitment of the creative and technical talents, deciding schedules for the autumn’s performances and maintaining finances of the production. Therefore persistence, organizational skills, financial responsibility and time management are a must for a producer. Fluent Finnish is not required but it is a major asset as the working language for the production will be Finnish.

Interested? That’s great! Send your application to hallitus(at)naaspeksi.fi at the latest on Sunday 3rd of February at 23.59. We’ll get back to you and arrange an interview with you after the application period!

 

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics