YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 42 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Solun aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla

2. Edustajiston järjestäytymiskokous ja Tamkon uuden hallituksen valinta 22.11.

3. Tuutorihaut käynnistyvät! 

4. Tamkon jäsenetuna 2 kuukauden Aamulehdet

5. Tamkon illanvietto 24.10. 

6. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin

7. Tamko etsii opiskelijaedustajia tutkintolautakuntaan ja korkeakouluneuvostoon!

8. Tule kannustamaan Huuhkajat voittoon 15.10. - liput jäsenhintaan Solulta!

9. Hyvinvointiviikko 29.10. - 2.11. 

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

10. Tolun keilailta 22.10. 

11. Unipoli Sportin tilat avoinna normaalisti itsenäisen opiskelun viikolla 15. - 21.10. 

12. Campusravitan aukioloajat syyslomalla ja kassapäivitys - varaa käteistä mukaan!

13. Tule Instagram-lähettilääksi TAMKiin ja uuteen Tampereen yliopistoon!

14. Tampereen Liikesivistyssäätiön apurahat kaupallisiin opintoihin vuonna 2018

15. Unipoli Sportin kurssi-ilmoittautumisjakso 17. - 28.10.

16. PISTOT - Naughty Halloween 25.10. 

17. Opiskelijan Tampereen lokakuun mahtavat opiskelija-alennukset!

18. Ruokaoivallus -kilpailu 

19. Manse Games etsii talkoolaisia!

20. Tanssiteatteri MD: Susanna Leinosen ja Alpo Aaltokosken nykytanssikoreografiat 26.10. 

English Summary

21. Tamko's office opening hours during independent study week 

22. Become a tutor!

23. Wellness week 29 October - 2 November

24. Football tickets!

25. Tolu's bowling night 22 October

26. Wanted: Instagram Ambassadors for TAMK and the new Tampere University!

27. PISTOT - Naughty Halloween 25 October

28. Awesome student discounts from Students' Tampere!

29. Free English Language Comedy

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Solun aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla

Itsenäisen opiskelun viikolla (42) toimistomme on avoinna ma - to (15. - 18.10.) kello 10 - 14. Perjantaina 19.10. toimistomme on kiinni. Tervetuloa Solulle!2. Edustajiston järjestäytymiskokous ja Tamkon uuden hallituksen valinta 22.11.

Tamkon hallitus vuodelle 2019 valitaan uuden juuri valitun edustajiston ensimmäisessä kokouksessa. Kokous pidetään keskiviikkona 22.11. kello 17.00 auditoriossa G00-10.

Tamkon hallituksen toimintaan voivat hakea kaikki TAMKin läsnäolevat opiskelijat. Hallitukseen voi hakea, vaikka ei olisi ollut ehdolla edustajistovaaleissa. Hallituksessa toimimiseen ei myöskään tarvitse aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta.

Kokouksessa hallitukseen valitaan ensin vaalilla puheenjohtaja, ja sitten seitsemän hallituksen jäsentä. Hallituksen jäsenten kesken jaetaan seuraavia vastuualueita: varapuheenjohtaja, tuutorointi, kansainvälisyys, sosiaalipolitiikka, koulutuspolitiikka, hyvinvointi ja liikunta sekä kulttuuri ja kerhot. Uuden hallituksen perehdytys on 8. - 10.12.2018. Mikäli kiinnostuit, niin tervetuloa kokoukseen! 3. Tuutorihaut käynnistyvät! 

Tamkon tuutoritoimintaan kaivataan vuosittain innokkaita opiskelijoita, jotka tuntevat mielenkiintoa toisten opiskelijoiden ohjaamiseen. Tamko kouluttaa vertais-, kansainvälisyys-, degree- ja aktiivituutorit. Voit valita tuutoroinnin muodoista sen, joka sinua eniten kiinnostaa, tai vaikka kaikki! Tuutoroinnista saa mahtavan kokemuksen lisäksi opintopisteitä.

Haku aktiivituutoriksi 1.10. - 21.10.2018

Aktiivituutorit pääsevät kannustamaan palautteen antamiseen ja antamaan itsekin rakentavaa palautetta, eli kertomaan kuinka opiskelijat näkevät ja kokevat opintoihin liittyvät asiat. He myös ideoivat ja toteuttavat Tamkon edunvalvontaviikon keväisin. Aktiivituutoroinnin myötä TAMKin palautekanavat tulevat tutuiksi ja tutustuu samalla isoon joukkoon muita TAMKilaisia. 

Koulutus on kaksi-iltainen ja koulutuspäivät ovat ti 30.10 ja ke 7.11.

Hae tästä

Haku kansainvälisyystuutoriksi 8.10. - 4.11.2018

Kansainvälisyystuutorit ovat vaihto-opiskelijoiden tuki ja turva vaihdon ajan. He pitävät huolta, että vaihto-opiskelijat sopeutuvat TAMKissa opiskeluun ja suomalaiseen opiskelijaelämään. KV-tuutorointi antaa elämyksiä ja kartuttaa kielitaitoa. Älä huoli, mikäli jännität englannin puhumista, se parantuu automaattisesti tuutoroidessa!

Koulutus on kaksi-iltainen ja koulutuspäivät ovat ke 21.11. ja to 29.11.

Hae tästä

Haku vertaistuutoriksi 22.10. - 15.11.2018

Vertaistuutorit ovat uusien opiskelijoiden apu, tuki ja turva. Heidän tulee kyetä kertomaan uusille opiskelijoille kaikki tietämisen arvoinen. Vertaistuutorit saavat kukin oman ryhmän, jota he tuutoroivat koko ensimmäisen lukuvuoden ajan. Koulutuspäivät sijoittuvat keväälle 2019.

Haku degree-tuutoriksi 22.10. - 15.11.2018

Degree-tuutoreiksi koulutetaan ulkomaalaisia tutkinto-opiskelijoita englanninkielisistä koulutusohjelmista. Tuutoreiden koulutuskieli on englanti. He toimivat vertaistuutoreiden työpareina ja ovat uusien opiskelijoiden tukena ja apuna koko ensimmäisen lukuvuoden ajan. Koulutuspäivät sijoittuvat keväälle 2019.

Lisää eri tuutorointimuodoista voit lukea Tamkon nettisivuilta: tamko.fi/tuutorointi.4. Tamkon jäsenetuna 2 kuukauden Aamulehdet

Tamko tarjoaa nyt jäsenetuna Aamulehden kahdeksi kuukaudeksi täysin veloituksetta. Lahjatilaukseen sisältyy Aamulehti painettu lehti päivittäin, uutissovellus (iOS ja Android), aamulehti.fi kaikki sisällöt sekä digitaalinen näköislehti. Halutessasi voit hyödyntää etusi digitilauksena, johon ei sisälly painettua lehteä.

Toimi siis pian ja hyödynnä jäsenetusi! Lisätietoja voit lukea Tamko Topicsin sähköpostiversiostasi. Tilaus on tehtävä viimeistään 4.11.2018.

 

5. Tamkon illanvietto 24.10.

Tervetuloa Tamkon illanviettoon pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Illanvietosta saat leiman tursaspassiin. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. Tervetuloa Solulle!6. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin

Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä kovin paljon.

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Neuvottelukuntien toimikaudet alkavat tammikuussa 2019 ovat kaksivuotisia, mutta ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2019 ajaksi. Tamko järjestää toimikauden alussa perehdytyksen opiskelijaedustajille.

Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta. Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi opiskelijaedustajalomakkeen kautta 18.11. mennessä tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.7. Tamko etsii opiskelijaedustajia tutkintolautakuntaan ja korkeakouluneuvostoon!

Etsimme neljää opiskelijaa, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan ja tuomaan esille opiskelijanäkökulmaa. Avoinna olevat paikat ovat tutkintolautakunnassa ja korkeakouluneuvostossa. 

Tutkintolautakunnan tehtävänä on käsitellä oikaisupyyntöjä, jotka liittyvät opintosuorituksiin, opiskelijavalintoihin tai opiskeluoikeuden menettämiseen. Korkeakouluneuvostossa taas käsitellään esimerkiksi koulutustarjontaan, sen sisältöön sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan liittyviä asioita. Tutkintolautakunta kokoontuu noin 4-5 kertaa vuodessa ja korkeakouluneuvosto puolen vuoden välein. 

Ehdolle voivat asettua kaikki Tampereen ammattikorkeakoulun tutkintoon johtavassa koulutuksessa läsnäolevat opiskelijat, joiden opiskeluaika kestää tutkintolautakunnan ja korkeakouluneuvoston toimikausien ajan (syksyyn 2020 saakka). Haut ovat avoinna 2.11.2018 saakka. 

Lue lisää Tamkon nettisivuilta.8. Tule kannustamaan Huuhkajat voittoon 15.10. - liput jäsenhintaan Solulta!

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa maanantaina 15.10.2018 kello 21.45 Nations Leaguen ottelussa Kreikan. Ottelu pelataan Tampereella, Ratinan stadionilla. Tamko ja Huuhkajat tarjoavat Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille myös tähän peliin edun: Tamkon jäsenille opiskelijaliput hintaan 11€ (sis. haalarimerkin. Lipun normaalihinta on 16,50€). Täytetään yhdessä Ratinan stadion ja kannustetaan Suomi voittoon!

Nations League on UEFAn uusi kilpailu, josta on mahdollisuus edetä vuoden 2020 EM-lopputurnaukseen. Ratinan stadion raikaa, kun Suomi taistelee voitosta tähän asti loistavasti sujuneessa Nations Leaguen ottelussa! Oi Suomi on!

HUOM. Rajattu 100kpl. erä.9. Hyvinvointiviikko 29.10. - 2.11. 

Tamko, TTYY ja Tamy järjestävät 29.10.–2.11. hyvinvointiviikon, jonka aikana on paljon liikunnallista ja terveyteen liittyvää asiaa, kuten luentoja, työpajoja, ständejä, kursseja ja tempauksia. 

Unipoli Sport osallistuu ohjelmaan pitämällä palveluissaan avointen ovien päivän tiistaina 30.10. Avointen ovien päivänä saat käydä veloituksetta ryhmäliikuntatunneilla, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla. Nyt on siis hyvä tilaisuus houkutella työ-/opiskelukavereita mukaan esim. ryhmäliikuntatunneille! Sulkapallovuorojen vuoromaksut ovat normaalin käytännön mukaisesti voimassa. Tervetuloa liikkumaan ja edistämään hyvinvointiasi! 

Voit tutustua hyvinvointiviikon ohjelmaan Tamy:n nettisivuilla.

HUOM. Saat Hyvinvointiviikolla käymisestä leiman Tursaspassiisi!******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

10. Tolun keilailta 22.10. 

Taas on perinteisen Tolun keilaillan aika! Paikkana toimii tuttu Space Bowling & Billiards ja ajankohtana maanantai 22.10. klo 18-19. Tulethan paikalle kuitenkin viimeistään 17.45, jotta saadaan pelit käyntiin jo tasalta. Tunnin keilaukselle hintaa kertyy vaivaiset 5 euroa (sis. kenkävuokran). Voit lunastaa paikkasi Tolun Holvi-verkkokaupasta tai Solulta.11. Unipoli Sportin tilat avoinna normaalisti itsenäisen opiskelun viikolla 15. - 21.10. 

Itsenäisen opiskelun viikolla (15.–21.10.2018) Unipoli Sportin tilat ovat avoinna normaalisti. Tarkistathan aukiolot aina erikseen aukiolotaulukosta nettisivuilta tai tilakohtaisesti Tilakalenterista, jolloin näet myös mahdolliset käyttöä rajoittavat tilavaraukset.12. Campusravitan aukioloajat syyslomalla ja kassapäivitys - varaa käteistä mukaan!

Campusravitalla on kassapäivitys maanantaina 15.10. Päivityksestä johtuen maksutapana toimii vain käteinen. Ravintolan Deli kahvilinja on avoinna ma -  pe klo 8 - 15. Lounasta on tarjolla B-linjastoilta 4 ja 5, kello 10.30 - 14.00. Aamiainen tarjolla B-linjastolla 5, kello 8 - 9.15. Ravintola on suljettu lauantaina 20.10. Muut lounaslinjat sekä Campus Café ja Campus Shop ovat suljettuna koko syyslomaviikon ajan. 13. Tule Instagram-lähettilääksi TAMKiin ja uuteen Tampereen yliopistoon!

Haemme aktiivisia ja some-taitoisia opiskelijoita suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden korkeakouluyhteisön Instagram-viestintää. Tehtävästä maksetaan palkkio. Haku päättyy 21.10.2018, lisätiedot ja hakeminen tällä lomakkeella.14. Tampereen Liikesivistyssäätiön apurahat kaupallisiin opintoihin vuonna 2018

Tampereen Liikesivistyssäätiö myöntää vuosittain apurahoja tamperelaistaustaisille opiskelijoille kaupallisten opintojen tukemiseksi. Perusopintoja on viime vuosina rahoitettu 800 - 1500 euron ja jatko-opintoja 2000 – 3500 euron suuruisilla apurahoilla. Vuonna 2017 apurahan saajia oli yhteensä 62.

Apurahahakemukset tulee lähettää 23.10.2018 mennessä verkkosivustomme kautta osoitteesta: www.tampereenliikesivistyssaatio.fi. Lisätietoja apurahoista antaa säätiön asiamies Niilo Järkäs (KTM), p. 040 5336 198, niilo.jarkas(at)gmail.com15. Unipoli Sportin kurssi-ilmoittautumisjakso 17. - 28.10.

Unipoli Sportin syyskauden toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa keskiviikkona 17.10.2018. Katso loppukauden kurssit kurssilistauksesta ja ilmoittaudu mukaan!16. PISTOT - Naughty Halloween 25.10. 

Happy Halloween! Torstaina 25. lokakuuta Union Work & Leisure Club täyttyy tuhmista, mutta karmivista kävijöistä, sillä bileet juhlitaan Halloween-teeman tuhmalla vivahteella. Tänä yönä saat päästää sisäisen paholaisesi valloilleen ja juhlia yön pikkutunneille saakka! 

Ovet avautuvat bileisiin klo 21.30, ja bileet jatkuvat klo 05.00 saakka. Unionin tiskiltä pääset tilaamaan pitkin iltaa voimaannuttavia juomia. Asuvinkkejä teemaan löydät runsaasti Punanaamiosta, josta PISTOT-bilepassia näyttämällä saat -20% alennuksen.

Ennakkolipulla pääset jonon ohi klo 23 saakka. Huomioithan, että tapahtumassa kuvataan ja kuvat julkaistaan PISTOT-sivulla. Liput ennakkoon 3 €/ Ovelta 5 € (Bilepassilla ilmaiseksi oman priorisoidun jonon kautta). 

Liput saat Tamkon toimistolta, Piraten toimistolta, Kuntokatu 3:n ständeiltä bileviikolla tai Bailataan.fi:stä. 

PISTOT järjestää TTO ry, TIRO ry ja PIRATE ry17. Opiskelijan Tampereen lokakuun mahtavat opiskelija-alennukset!

 • Bar K: Alennusta hanaoluesta ja kuohuvasta
 • Frankly: -20% juomista ruokailun yhteydessä
 • Teerenpeli: Onnenpekka ja jättitoast 10€
 • Tullin Sauna: Hanat -50%, ilmainen aamupala ja saunapaketti
 • Varimport: -10% Mac-koneista ja lisävarusteista
 • Kesko: 5% takaisin ruokaostoksista
 • OP Nano: 10 vinkkiä opiskelijabudjettiin

Lisätietoja alennuksista Opiskelijan Tampereen uutiskirjeessä. 

Lisää tarjouksia löydät Opiskelijan Tampereen nettisivuilta.18. Ruokaoivallus -kilpailu 

Nuorten valtakunnallinen Ruokaoivallus®-kilpailu on jälleen käynnissä. Tällä kertaa etsimme ideoita vegaanista ruokavaliota noudattavan lounaalle sekä uusia välipalatuotteita.Ideakilpailu järjestetään nyt toisen kerran. Kilpailun konseptia on kehitetty eteenpäin, jotta kilpailun hyvät ideat saadaan työstettyä valmiiksi ruoiksi ruokapalveluihin. Myös evästuotteille pyritään löytämään jatkokehittelymahdollisuuksia.

Ruokaoivallus®-kilpailussa on kaksi sarjaa:

1. Lounasruoka vegaaninuorille

· Uusi kasvisruoka vegaaniruokavaliota noudattaville lounastarjoiluun: ravintolassa tarjoiltava, mukaan otettava tai muuten toteutettava ruokatuote.

2. Take away välipalatuote

· Uudenlainen mukaan otettava välipalatuote itse valittavista raaka-aineista.

Sarjojen voittajat palkitaan 1000 euron tunnustuspalkinnoilla. Molempien sarjojen parhaimmisto kutsutaan esittelemään töitään 16.11.2018 tuomaristolle ja saamaan ohjeita ideoidensa jatkotyöstöön. Samalla heille järjestetään elämyspäivä Mikkelissä. Arviointiraati valitsee voittajat, lisäksi palkitaan asiakasraadin suosikit tuotepalkinnoin. Voittajat julkistetaan 6.2.2019.

Ruokaoivallus®-kilpailuun voi osallistua yksin tai pareittain. Kilpailuun osallistuvien tulee olla 16–29 -vuotiaita opiskelijoita. Kilpailuaikaa on 31.10.2018 saakka.

Lisätietoja kilpailusta: projektipäällikkö Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, gsm +35840 662 5560, taina.harmoinen(at)xamk.fi, www.ruokaivallus.fi.19. Manse Games etsii talkoolaisia!

Tänä syksynä Tampereella räjähtää kun paikalliset mobiilipelifirmat marssittavat legendaarisen Viihdeteatteri Palatsin täyteen pelialan huippuammattilaisia ja pääomasijoittajia 22.11.2018 järjestettävään Manse Games-tapahtumaan.

Nyt sinulla opiskelija, on mahdollisuus päästä osallistumaan tapahtumaan ja antamaan oma panoksesi tamperelaisen mobiilipelialan kehitykseen.

Haemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin tapahtuman aikana. Vapaamuotoisen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen: contact(at)mansegames.com. 

Kerrothan hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit paras valinta tehtävään. Palkkioksi talkoolaiset saavat osallistujapassin tapahtumaan, joka sisältää ilmaiset ruuat, juomat ja jatkobileet. Talkoohaku on auki 2.11. asti, joten ole nopea, nämä paikat viedään käsistä!

Lisää tapahtumasta voit lukea verkkosivuiltamme20. Tanssiteatteri MD: Susanna Leinosen ja Alpo Aaltokosken nykytanssikoreografiat 26.10. 

Tanssiteatteri MD tuo ensi-iltaan kahden palkitun ja kansainvälisesti menestyneen koreografin, Susanna Leinosen ja Alpo Aaltokosken, nykytanssiteokset perjantaina 26.10. klo 19 Hällä-näyttämöllä Tampereella.

Esitysillan kesto on yhteensä n. 1,5h sisältäen väliajan. Ennen esitystä ja väliajalla yleisöä palvelee Hällä-näyttämön oma A-oikeudet omaava aulabaari.

ESITYKSET

Pe 26.10. klo 19 ensi-ilta

Ke 31.10. klo 19                    

Pe 2.11. klo 19        

Ti 6.11. klo 19        

Ke 7.11. klo 19            

Ke 14.11. klo 19        

La 17.11.klo 19        

Su 18.11. klo 17

OPISKELIJALIPUT 10 €

Opiskelijoiden ryhmäliput väh. 5 hengen ryhmille 8 €

Lippuvaraukset:

liput(at)tanssiteatterimd.fi, p. 050 556 6025, ryhmämyynti p. 050 550 7019.

www.lippu.fi******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

21. Tamko's office opening hours during independent study week 

Our office is open with exceptional opening hours during independent study week (15 October - 18 October). We're open Mon - Thu 10am - 2pm. On Friday 19 October, we're closed.

22.  Become a tutor!

Tamko is looking for enthusiastic students who find interest in guiding new students of TAMK. Tamko is training degree and international tutors. You can choose any tutoring form you like, or you can choose all of them! In addition to this great experience, you will also get study credits from tutoring.

Enroll for International Tutoring 8.10. - 4.11.2018

International tutors are helping our incoming exchange students. They take care that exchange students adapt tot TAMK and Finnish student life. International tutoring will give you a bunch of nice experiences and improve your language skills. Trainings will take place on Wednesday 21st of November and Thursday 29th of November.

Link for applying 

Enroll for Degree Tutoring 22.10. - 15.11.2018

Tamko is seeking for new degree tutors to guide students starting in TAMK at autumn 2019! As a degree tutor you'll meet new people and get amazing memories! Degree tutoring is only for students who study in degree programs and don't speak Finnish as their native language. Degree tutors work together with their Finnish peer tutors colleagues. 

Trainings will be organized in the spring 2019.

More info about the tutoring forms you can find from Tamko's website.23. Wellness week 29 October - 2 November

Something new to brighten your Autumn! You’re welcome to join Tamko, TamY and TTYY’s mutual Wellness week from 29th Oct to 2nd Nov 2018. From Monday to Friday there are various events to support one’s wellness and health in all three campuses – for both students and staff. 

On Tuesday 30th Oct you can hop on to a free wellness bus that runs between all campuses from 10am to 2pm, and participate in a Wellness fair held in TUT. Organizations that are focused on wellness are represented in the fair. You can get information on how to support your wellness during and after your studies. You can also visit related events in other campuses. The schedule of the wellness bus and full program of the Wellness Week are published soon!

You will receive a stamp to your Tursaspassi Passport by organizing or participating in an event during Wellness week. 24. Football tickets!

Finnish football Nations League game tickets now available at Solu! Finland's national football team Huuhkajat will play against Greece on Monday 15 October at 9.45PM at Ratina stadion, Tampere. Team Huuhkajat is now offering a special treat for Tamko members: student ticket at the price of 11 euros! (normal ticket price is 16,50€). Let's fill out the end stand of Ratina stadium with students and cheer Finland to victory!

Nations League is UEFA's new competition where a team has a chance to move on to 2020 European championship competition. Ratina stadion will blare when Finland fights for victory in Nations League's game. Oi Suomi on!

NB! Limited amount of tickets.25. Tolu's bowling night 22 October

Tolu’s monthly bowling nights are back! The TAMK students sporting association Tolu is organizing their next bowling night on the 22nd of October from 6PM to 7PM at Space Bowling and billiards. For 5€ (includes shoe rental), you can bowl for one hour, so get your friends together join us for some leisurely fun. Tickets can be purchased at Tolu’s webstore Holvi or Tamko's office (Solu). Please arrive by 5.45PM so that we can start right at 6 o'clock sharp.

Space Bowling and Billiards 

 

26. Wanted: Instagram Ambassadors for TAMK and the new Tampere University!

We are looking for active students with good social media skills to coordinate and update the Instagram pages of TAMK and Tampere University. A fee will be paid to the elected students. Apply by 21 October 2018, more information and application.27. PISTOT - Naughty Halloween 25 October

Happy Halloween! On Thursday the 25th of October, Union Work & Leisure club is filled with naughty but terrifying partygoers because the party is with a Halloween-theme, with a dash of naughty! On this night you get to release your inner devil and party until the morning!

The doors will be opened at 9.30PM and closed at 5AM. The bar contains a bunch of strengthening potions for you to enjoy all through the night. If you're in need for costume ideas, you can go check Punanaamio where by using your PISTOT partypass you'll get -20% off!

Cut the line with a pre-ticket until 11PM. Please note that there is a photographer at the event and the pictures are published on the PISTOT Facebook page.

TICKETS in advance 3€/ from the door 5€: (With party pass, free entry and separate queue). You can get the tickets from Tamko's office (SOLU) (Mon - Fri 9AM - 4PM, Independent study week 15 - 18 October Mon - Thu 10AM - 2PM, Friday closed), Pirate's office (Wed 10AM - 1PM), Kuntokatu 3 stands during the partyweek or from Bailataan.fi (www.bailataan.fi). 

PISTOT is organized by TTO ry, TIRO ry and PIRATE ry. 28. Awesome student discounts from Students' Tampere!

 • Bar K: Discount from tap beer and sparkling wine
 • Frankly: -20% off from drinks with meal
 • Teerenpeli: Onnenpekka and giant toast for 10€
 • Tullin Sauna: Taps -50%, free breakfast and free sauna package
 • Varimport: -10% off from Apple computers and accesories
 • Kesko: 5% back from your groceries
 • Aamulehti: -40% from newspaper subscription
 • OP Nano: Top 10 tips for student budget

Download Pivo, show your mobile student card and enjoy student discounts!

Read more about the discounts from Student's Tampere blog post29. Free English Language Comedy 18 October!

Welcome to enjoy free English language comedy at O'Connell's Irish Bar on 18 October at 8PM. This time Comedy O'Connell's presents guest + improv!

Each month, ComedyO'Connell's host and professional improviser Trent Pancy is joined by a different player to perform an unrehearsed and unrestricted 2 person show! And each GUEST this season will feature a performance by Multiplayer, the YesFinland House Team!

ComedyO'Connell's - Free English Language Comedy Every Single Thursday. More info from Facebook. 

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics