YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 4 / 2019

Tamko Topics 4 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tule uusimaan tarrasi!

2. Portti työelämään -rekrytointitapahtuma 22. - 24.1.

3. Tamkon illanvietto 23.1.

4. Väliaikatietoa mobiiliopiskelijakortin päivityksestä

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Tolun vakiovuoro 22.1.

6. Kirjaston juhlaviikko 28.1.-1.2.

7. Kevään 2019 Sparris-pajat

8. Tolun talviliikuntaviikko 28.1. - 1.2.

9. Tehdään töitä 2019 -ohjelma

10. Teemaseminaari: Tradenomin muuttuva työkenttä 21.1.

11. Tolun keilailta 28.1.

12. Suunnittele haalarimerkki TAMPIO ry:lle – paras palkitaan!

13. Sosionomipäivä ja SOPUn jatkot 1.2.

14. Tolun Biljarditurnaus 28.1.

15. Konekerhon kyykkäkarsinnat 26.1.

16. PISTOT goes Caribbean 24.1.

17. Laskettelureissu Sappeelle 1.2.

18. OP Tampereen kesätyöhaku nyt auki!

19. Capgeminin Graduate-ohjelma

20. Kulttuuriyhdistys Keri ry:n paritanssikurssi 4.2. - 8.4.

21. DIspeksin ratikkadystopia - Viistokatu takaisin!

22. Kesäkuppi - kesäinen säbäturnaus 25.5.

English Summary

23. Come to change your student card sticker!

24. Portti työelämään - recruiting event at TAMK 22 - 24 January 2019

25. Tamko's evening 23 January

26. Tolu’s Winter Sports Week is back!

27. Library's celebration week

28. Tolu's Bowling night 28.1.

29. Tolu's 8-ball tournament 28 January

30. Ski trip to Sappee 1 February

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tule uusimaan tarrasi!

01/2019 oranssin tarran voimassaolo päättyy torstaina 31.1.2019. Nyt on siis aika tulla vaihtamaan uusi tarra opiskelijakorttiin, ettei tule suru puseroon perjantain lounaalla. 09/2019 vihreä tarra on voimassa 30.9.2019 saakka. Toimistomme on avoinna ma - pe kello 9 - 16, tervetuloa Solulle!2. Portti työelämään -rekrytointitapahtuma 22. - 24.1.

Portti työelämään -rekrytointitapahtuma tulee jälleen! Tapahtuma valtaa TAMKin Teiskontien puoleisen aulan 22. - 24.1.2019 kello 10 - 14. Suuren suosion vuoksi olemme kasvattaneet tapahtuman kolmipäiväiseksi, ja tällä kertaa tapahtumassa onkin paikalla yli 90 eri organisaatiota. Tule hakemaan kesä-, oppari-, harjoittelu- tai vakkarityöpaikkasi!

Ensimmäinen tapahtumapäivä (22.1) on tekniikan alan päivä, toinen (23.1) IT, ICT ja liiketalouden päivä ja kolmas (24.1) sosiaali- ja terveysalan, palveluliiketoiminnan, musiikin sekä median ja viestinnän päivä. Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen. Tapahtumassa on mahdollisuus käydä otattamassa ilmaiseksi valokuva ja saada apua sekä vinkkejä CV:n tekoon TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteestä.

Mikäli haluat kattavamman CV-tsekkauksen, niin lähetä CV:si TAMKin työelämäpalveluiden asiantuntijalle osoitteeseen: careerservices.tamk(at)tuni.fi 20.1. mennessä ja tule juttelemaan CV-pisteelle.

Ilmoittautuneiden yritysten listaus ja sähköinen messukatalogi: porttityoelamaan.fi. Facebook-tapahtuma

Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa.

 

3. Tamkon illanvietto 23.1.

Tervetuloa Tamkon illanviettoon 23.1. kello 17 - 21 pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Illanvietosta saat leiman tursaspassiin joko haalarimerkkien ompeluillan tai lautapeli-illan kohdalle. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. Tervetuloa Solulle!4. Väliaikatietoa mobiiliopiskelijakortin päivityksestä

Pivo mobiiliopiskelijakortti ei valitettavasti tällä hetkellä ole käytettävissä iPhonella (iOS-käyttöjärjestelmät) tai TUNI-tunnuksilla. Palvelu toimii tällä hetkellä vain Android -käyttöjärjestelmän puhelimissa oppilaitoksesi vanhoilla tunnuksilla. Pivoa ylläpitävän OP:n mukaan Mobiiliopiskelijakortti tulee käyttöön tammi-helmikuun vaihteessa. Toistaiseksi muista pitää mukana muovista opiskelijakorttia tai opiskelijatodistusta. Tamko pahoittelee päivityksestä aiheutuvaa haittaa!******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Tolun vakiovuoro 22.1.

Tolun vakiovuorolla pelataan futsalia tiistaina 22.1. kello 17 - 19 Kaupin SportUnin palloiluhallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenyyttä, eli mukaan pääsee kuka vain. Tervetuloa!6. Kirjaston juhlaviikko 28.1.-1.2.

Uuden korkeakouluyhteisön mukana yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta saivat myös uuden yhteisen kirjaston. Tammikuun viimeisellä viikolla 28.1.-1.2. on aika juhlia uutta Tampereen yliopiston kirjastoa asiakkaiden kanssa teemalla "Yhteinen kirjastomme". '

Juhlaviikon ohjelma:

- Kirjaa toiveesi ja palautteesi uudelle kirjastolle juhlaviireihin.

- Osallistu tietovisaan: vastaa paikan päällä tai kirjaston Instagramissa tai Facebook-sivuillamme. Palkintoina kaksi Fjällräven Kånken -reppua ja 20 elokuvalippua.

- Osallistu aarrejahtiin: etsi kirjastoon kätketty elokuvalippu ja rentoudu elävissä kuvissa. TAMKin pääkampuksella piilossa kaksi lippua, Mediapoliksella ja Musiikkiakatemialla kummassakin yksi.

- Tule kahville torstaina 31.1. klo 12 - 14. Tarjoamme uuden kirjaston kunniaksi kahvit TAMKin pääkampuksella  ja TAMK musiikkiakatemialla.

- Vie mukanasi tarpeelliset ja näppärät työvälineet: kirjaston kosketusnäyttökynä ja muistilappulehtiö.

Tervetuloa juhlaviikolle!7. Kevään 2019 Sparris-pajat

Sparris-pajat on tarkoitettu sinulle, joka etsit ratkaisuja erilaisiin oppimisen haasteisiin. Pajoja vetävät erityisopettajankoulutuksen suorittaneet TAMKin opettajat.

Kaikille TAMKin opiskelijoille avoimet drop in -ryhmät kokoontuvat lähes viikoittain. Valitse itsellesi sopiva aihe ja tule mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Pajat järjestetään Floworksin tiloissa, B3-08 (Kuntokatu 3), klo 16 - 17.30.

Sparris-pajat:

ti 22.1. Ajankäytön hallinta

ti 29.1. Jumittaako opinnäytetyö?

to 31.1. Jännittääkö?

ti 5.2. Poimi vinkit ja apuvälineet kielten opiskeluun!

ti 12.2. Oppimisen taidot

ti 19.2. Tuntuuko kirjoittaminen hankalalta?

to 7.3. Jumittaako opinnäytetyö?

to 14.3. Ajankäytön hallintaa

ti 19.3. Tuntuuko kirjoittaminen hankalalta?

to 21.3. Poimi vinkit ja apuvälineet kielten opiskeluun!

ti 26.3. Oppimisen taidot

ti 2.4. Jännittääkö?

to 4.4. Jumittaako opinnäytetyö?

Lue lisää pajojen sisällöistä opinto-oppaasta8. Tolun talviliikuntaviikko 28.1. - 1.2.

Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura - Tolu Ry järjestää jälleen tammikuun viimeisellä viikolla perinteisen Tolun Talviliikuntaviikon. Talviliikuntaviikon ideana on tarjota monta erilaista tapaa saada liikuntaa näin talven pimeinä päivinä. Tämä on mainio mahdollisuus aktivoida itsensä ja kaverit, ja kokeilla kaikkea mitä meillä on tarjolla, biljardista lasketteluun.

Viikon aikataulu on seuraava:

Ma 28.1. - Tolun Biljarditurnaus ja Keilailta - Space Bowling ja Billiardsissa

Ti 29.1 - Tolun ständit päivällä ja pipolätkä Tolun vakiovuorolla

Ke 30.1. - Perinteistä mäenlaskua Saukonpuistossa

To 31.1. - Curlingia ulkojäällä kaupissa, jonka jälkeen saunomista ja avantouintia kaupinojan saunalla.

Pe 1.2. - SAPPEEn laskettelureissu yhteistyössä Pirate Ry:n kanssa!9. Tehdään töitä 2019 -ohjelma

Tehdään töitä -ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee-ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja saattaa tulevaisuuden potentiaali suomalaisen yhteiskunnan käyttöön.

Kampanjassa mukana olevat yritykset tarjoavat reilusti palkattuja noin 6 kuukauden mittaisia harjoittelupaikkoja, joissa harjoittelijoille on tarjolla arvokasta työelämäkokemusta oman alansa tehtävistä. Tehdään töitä 2019 -ohjelmassa harjoittelupaikkoja tarjoavat: Ilmarinen, Kela, K-ryhmä, KPMG, Outotec, SRV, VTT ja Wärtsilä. Lisäksi kampanjaa tukevat Akava, Metso ja Stockmann. Avoimet paikat ovat pääsääntöisesti PK-seudulla, mutta paikkoja on myös ympäri Suomen.

Harjoittelupaikkoja tarjotaan muun muassa seuraavilta aloilta:

* Asiakaspalvelu ja yleishallinto

* HR

* IT, teknologia ja teollisuus

* Konsultointi ja koulutus

* Laki

* Myynti, markkinointi ja viestintä

* Osto & hankinta

* Taloushallinto

* T&K

Tehdään töitä 2019 –ohjelman haku on auki 21.1.–10.2. Kaikki avoimet paikat löytyvät Suomen Mentorien sivuilta.10. Teemaseminaari: Tradenomin muuttuva työkenttä 21.1.

TAMKin liiketalouden toisen vuoden opiskelijat järjestävät maanantaina 21.1. klo 14.15 - 16 (TAMK D1-04) teemaseminaarin, jonka aiheena on tradenomin muuttuva työkenttä.  

Tapahtumassa ovat puhumassa Tuuli Lämminmäki ja Samuli Salonen. Lamminmäki on tradenomi ja toimii henkilöstötalo Voiman operatiivisena johtajana ja kehitysjohtajana. Salonen on myös tradenomi ja työskentelee Trainer's Housessa muutoskonsultin (change consultant) roolissa. Lisäksi hän on saavuttanut suuren suosion LinkedInissä.

Tapahtuma on ilmainen ja paikalla on myös kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan! Lisätiedot Facebook-tapahtumassa.11. Tolun keilailta 28.1.

Vuoden ensimmäinen Tolun keilailta ottaa paikkansa osana Tolun Talviliikuntaviikkoa maanantaina 28.01. klo 17.45 - 19, ja paikkana on edelleen tuttu Space Bowling & Billiards! Keilailu kustantaa vain 5€ per naama ja tähän uskomattomaan hintaan sisältyy myös kenkävuokra.

Tapahtuman aikana iso hanalimu alennuksella 2€ (norm. 3,80€), kun kertoo olevansa Tolun porukkaa. Liput myynnissä verkkokauppa Holvissa. Space Bowling & Billiardsin löydät osoitteesta Hämeenkatu 23, 3. krs. Tulethan paikalle ajoissa!

HUOM! Heti keilauksen jälkeen samaisessa paikassa klo 19:00 Biljarditurnaus, johon myös pian saatavilla lippuja Holvista. Saat tapahtumasta myös leiman Tursaspassiin!12. Suunnittele haalarimerkki TAMPIO ry:lle – paras palkitaan!

Nyt on aika laittaa luovuus tulille ja luoda metsäopiskelijoiden ainejärjestö TAMPIO ry:lle uusi haalarimerkki! Kysymys kuuluukin: Mitä sinulla tulee metsäalasta mieleen, jonka voisi ikuistaa haalarimerkin muotoon? Maineen ja kunnian lisäksi parhain haalarimerkki palkitaan ravintolalahjakortilla. Tuotokset voi lähettää TAMPIOn sähköpostiin tampio(at)tamko.fi oman nimen kera. Kilpailuaika on 21.1. - 3.2.2019. Voitto julkistetaan viikon kuluttua kilpailun päättymisestä. Voittajan nimi sekä voittanut haalarimerkki julkaistaan TAMPIOn Facebookissa sekä Instagramissa. Kilpailun järjestää TAMPIO ry:n hallitus.13. Sosionomipäivä ja SOPUn jatkot 1.2.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Sosionomipäivä ja SOPUn Sosionomipäivän jatkot tulevat jälleen! Sosionomipäivät järjestetään TAMKilla perjantaina 1.2. klo 9.30 - 16, ja Sosionomipäivän jatkot Hatanpään soutupaviljongilla (Hatanpäänkatu 6) kello 18 alkaen.

Sosionomipäivän jatkot ovat Tampereen Sosionomiopiskelijat - SOPU ry:n - järjestämä jatkotapahtuma TAMKin Sosionomipäiville. Jatkotapahtumaan ovat tervetulleita opiskelijat sekä työelämän edustajat. Illan aikana luvassa on syötävää, juotavaa, rentoa yhdessäoloa sekä pientä menoa ja meininkiä! Janoisimpien kannattaa varautua perinteisesti omilla juomilla. Lipunmyynti jatkoille on käynnissä kide.appissa (entinen Bailataan). SOPU ry:n jäsenille jatkot kustantavat 5€, ei-jäsenille 7€.

Lisätietoja päivätapahtumasta Facebookissa14. Tolun Biljarditurnaus 28.1.

Luuletko olevasi hyvä pussipallossa? Oletko mielestäsi paras kavereistasi käsittelemään keppiä ja palloja? Tulkaa selvittämään välinne biljarditurnaukseen 28.1. kello 19 - 20.30. Voittajalle luvassa palkintoja ja tietenkin TAMKin biljardimestarin titteli. Kisat järjestetään Tolun keilaillan jälkeen Space Bowling & Billiardsissa.

Osallistumismaksu: 5€ - Tolun nettikaupasta Holvista.

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.15. Konekerhon kyykkäkarsinnat 26.1.

Joko heittokäsi syyhyää? Kiinnostaisiko ansaita joukkuepaikka MM-kyykkään? Helpotusta on luvassa, sillä Konekerhon kyykkäkarsinnat järjestetään jälleen! Tällä kertaa pelit alkavat lauantaina 26.1. Solun edustalla kellon lyödessä 12.

Tapahtuma on ilmainen, mikäli neljän hengen joukkueessanne on vähintään kaksi Konekerhon jäsentä. Muille lysti kustantaa 5€/joukkue. Solulta on varattu sisätiloja lämmittelyä varten. Saavuthan paikalle! Voittajajoukkue ansaitsee maineen ja kunnian lisäksi paikan Akateemisen kyykän MM-kisoihin.16. PISTOT goes Caribbean 24.1.

Tipatonta ei tunneta sillä tammikuun pimeyttä piristää torstaina 24.1. vuoden ensimmäiset PISTOT. Tänä iltana voit kaivaa kaapeistasi kookosrintsikat ja merirosvolakit sillä PISTOT suuntaa Karibian auringon alle! Nappaa kaverit kainaloon ja suuntaa Union Work & Leisure Clubille viettämään tammikuun parhaita ja kuumimpia bileitä. Näitä et halua missata!

PISTOT toimivat Pakoputken virallisina jatkoina. Ovet avautuvat bileisiin klo 21.30, ja bileet jatkuvat klo 05.00 saakka. Unionin tiskiltä pääset tilaamaan pitkin iltaa voimaannuttavia juomia. Asuvinkkejä teemaan löydät runsaasti Punanaamiosta, josta PISTOT-bilepassia näyttämällä saat -20% alennuksen.

Ennakkolipulla pääset jonon ohi klo 23 saakka. Huomioithan, että tapahtumassa kuvataan ja kuvat julkaistaan PISTOT-sivulla. Liput ennakkoon 3 €/ Ovelta 5 € (Bilepassilla ilmaiseksi oman priorisoidun jonon kautta). Liput saat Tamkon toimistolta (Solu), Piraten toimistolta, Kuntokatu 3:n ständeiltä bileviikolla tai Bailataan.fi:stä.

PISTOT järjestää TTO ry, TIRO ry ja PIRATE ry17. Laskettelureissu Sappeelle 1.2.

Kaipaatko rinteille? Osana Tolun talviliikuntaviikon tapahtumia, Tolu ja Pirate järjestävät laskettelureissun Sappeen rinteille perjantaina 1.2. Lippuvaihtoehtoja on pelkästä bussikyydistä koko pakettiin hissilippuineen ja varusteineen. Lisätietoa saat tapahtuman FB-sivuilta. Liput Tolun nettikaupasta.

Sappeen reissun FB-sivut

Tolun nettikauppa18. OP Tampereen kesätyöhaku nyt auki!

Opiskelija, kiinnostaako finanssiala? OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä ja tarjolla on Tampereella 13 sekä maanlaajuisesti 500 kesätyötehtävää Suomen johtavassa finanssiyrityksessä! Lisätietoa ja kaikki avoimet tehtävät löydät täältä.

OP Tampere on mukana myös Portti työelämään -rekrytointitapahtumassa keskiviikkona 23.1. klo 10 - 14. Tervetuloa juttelemaan ständille lisää avoimista työpaikoistamme!19. Capgeminin Graduate-ohjelma

Me Capgeminilla luotamme väkeemme ja palkkaamme vain ihmisiä, joihin uskomme. Myös nuorimmat työntekijämme saavat heti vakituisen työsopimuksen ja runsaasti vastuullisia tehtäviä. Ohjelmassamme autamme sinua kasvamaan teknologia-alan ammattilaiseksi ja saavuttamaan menestyksekkään uran globaalissa IT-konsulttiyhtiössä. Olipa intohimosi sitten koodaaminen tai UI-design, tai jos olet ylipäätään kiinnostunut teknologia-alasta, tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen urapolkuun.

Ensisijaisena kohderyhmänämme ovat kaupallisen ja teknisen alan opiskelijat tai vastavalmistuneet, joita kiinnostaa ura teknologian ja innovatiivisten digiratkaisujen parissa. Kokemus alalta ei ole tärkeintä vaan halu oppia ja kehittyä tulevaisuuden osaajaksi! Haku päättyy 10.2.2019 ja aloitus tehtävässä on 1.4.2019.

Lue lisätietoja tehtävästä ja hae20. Kulttuuriyhdistys Keri ry:n paritanssikurssi 4.2. - 8.4.

Tervetuloa paritanssin pyörteisiin Johanneksen koululle (Postikatu 2) 4.2. - 8.4! Kurssin järjestää Kulttuuriyhdistys Keri ry.

Ohjelma

4.2. Kuviohumppa

11.2. Foksi (vienti ja seuraaminen)

18.2. Foksi

4.3. Hidas valssi

11.3. Hidas valssi

18.3. Fusku

25.3. Fusku

1.4. Rumba

8.4. Cha Cha

Hinta jäsenille 3€/kerta, ei-jäsenille 5€/kerta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot nettisivuilta.21. DIspeksin ratikkadystopia - Viistokatu takaisin!

Vuonna 2019 DIspeksi esittää Post-apokalyptisen ratikkadystopian - Viistokatu takaisin! Näytökset Messukylän työväentalolla 26.1. ja 2.2.

Mikontalon harmaa sumu on laskeutunut Pirkanmaalle. Täällä on vaikea nähdä huomista, kun ei näe edes eteensä. Kaukaisuudessa kuuluu huuto "Ipa vai Tappara". Kysymys on vielä tyhmempi kuin aiemmin. Se on vaipunut taksien takapenkeiltä lastensatuihin, joissa tarunhohtoiset porkkanapöksyt ottavat mittaa kissapedoista.

Kun kukaan ei kuuntele totuutta, ja tarinat ottavat vallan. Näin kävi meillekin. Syntyi legenda kansasta, jonka mielestä "kylä lähtee" on ihan ok pohja 12 tuotantokaudelle sketsikomediaa. Syntyi legenda ajasta ennen ratikkasotia. Ja syntyi legenda kadusta, joka oli ilmeisesti viistossa. Syntyi legenda... Tampereesta.

Näytökset Messukylän työväentalolla (Messukylänkatu 47, Tampere)

La 26.1.2019 klo 19.00

La 2.2.2019 klo 14.00

La 2.2.2019 klo 19.00

Esityksen kesto ilman väliaikaa on noin 2h ja väliajalla on myynnissä pientä purtavaa. Lippujen hinnat: 15e / 10e (Työssäkäyvät/muut)

Liput myynnissä nyt

DIspeksi on Nääspeksistä eläköityneiden speksiammattilaisten tekemä pienimuotoisempi produktio, joka on lähtenyt vanhojen speksiläisten tahdosta esiintyä ja tuottaa iloa niin itselleen kuin muillekin. DIspeksin kantavana ajatuksena on mahdollistaa laadukas speksi, kuitenkin ottaen huomioon ruuhkavuosien ja työelämän aikataululliset haasteet. DIspeksi vuonna 2019 on järjestyksessään kuudes DIspeksin nimellä kulkeva produktio.22. Kesäkuppi - kesäinen säbäturnaus 25.5.

Kesäinen säbäturnaus Linnainmaan Autocenter Areenalla 25.5. Ilmoittautuminen on nyt avoinna, joten kotisivuillemme mars!

Turnauksessa vähintään kolme peliä per joukkue. Ottelun kesto on 2 x 12min, ja finaali 2 x 15min. Hinta 200 euroa / joukkue (laskutus, kun turnaus varmistuu). Voittajat saavat kunnian lisäksi AutoCenter Areenan saunatilat käyttöönsä kolmeksi tunniksi.

Kesäkuppila Reikäpallo pitää huolen kilpailijoiden nestetasapainosta. Tarjolla on myös lounasbuffet, hintaan 8 euroa. Tunnelmaa hallissa luomassa DJ. Ilmoittautuminen: autocenterareena.fi/tapahtumat.******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

23. Come to change your student card sticker!

01/2019 orange sticker is valid till Thursday, 31st of January. Now is the time to change your sticker so that you can get a discount from your lunch also on Friday, 1st of February. 09/2019 green sticker is valid till 30th of September 2019. Our office is open from Monday to Friday at 9:00 - 16:00, welcome to Solu!24. Portti työelämään - recruiting event at TAMK 22 - 24 January 2019

Portti työelämään (Gateway to working life) is a recruiting event for TAMK students. In the event, local and national organizations come to TAMK to meet their future talents.

The organizations are offering different kinds of work, internship and thesis opportunities plus a chance to communicate with them face-to-face.

The event will take place on three days: 22 January – 24 January 2019 at 10am – 2pm. The first day is for technology branches, second for information technology, programming, business and marketing. The final day is for social and health, restaurant and travelling, art & media, communication and music branches. You can find all the participating organizations and the electronic exhibition brochure from event's website.

The event is organized by Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences (Tamko) in cooperation with TAMK’s recruiting services, Student Associations and clubs.25. Tamko's evening 23 January

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people on 23rd of January at 17:00 - 21:00! You can bring some games, activities etc. with you. Tamko offers some light snacks and drinks.

You will get a stamp on your Tursaspassi from this event to Overall patches' sewing evening or Board games evening. Please note that the happening is non-alcoholic. Welcome to the Solu!26. Tolu’s Winter Sports Week is back!

The “Burgeoning Muscles of Tampere” sports club (TOLU) is organizing their annual Winter Sports Week. The idea is to activate our members and provide some fun ways to get some exercise in the colder months. For you, this is a perfect opportunity to get some friends together and come try any and all of our activities. Below is a list of the activities for the week. All of Tolu’s events are alcohol free. Monday Jan 28. - Billiards tournament and Bowling night @ Space Bowling and Billiards.

Tuesday Jan 29. - Tolu info stand during the day, and outdoor hockey during our weekly sports shift in the evening (17:00 - 19:00)

Wednesday Jan 30. - Sledding at Saukonpuisto. Come enjoy a classic winter pastime.

Thursday Jan 31. - Curling outdoors in Kauppi, followed by sauna and ice swimming at Kaupinojan Sauna.

Friday Feb 1. - Ski Trip to SAPPEEn in co-operation with Pirate Ry!

 

27. Library's celebration week

Along with the new higher education community the students and staff of both Universities also got a new joint library. In the last week of January, 28 January - 1 February, it is time to celebrate with our customers the new Tampere University Library with the theme "Our library".

Program of the celebration week:

- Write down your wishes and feedback to the new library on celebration pennants.

- Take part in the quiz: participate in the library or on our Instagram or Facebook. Among all participants we will raffle off two purple Fjällräven Kånken backpacks and 20 movie tickets.

- Take part in the treasure hunt: find a movie ticket hidden in the library and go to the movies. There are two tickets hidden in TAMK Main Campus and in TAMK Mediapolis and Music Academy, one ticket to be found.

- Come and have a cup of coffee on Thursday 31st of January between 12:00 - 14:00 at TAMK Main Campus and TAMK Music Academy campus' libraries.

- Take with you the necessary and handy tools: the library's touch screen pen and note pad.

Welcome to the celebration week!28. Tolu's Bowling night 28.1.

TOLU's monthly bowling event is here again! As usual, it will take place at Space Bowling & Billiards on Monday, January 28th between 17:45 and 19:00. This is an excellent opportunity to meet other TAMK students. It's an even better opportunity to bowl.

Tickets are 5€ (includes shoe rental) and can be purchased from Tolu’s webstore Holvi.

Please arrive by 17:45 to avoid waiting. Space Bowling & Billiards is situated at Hämeenkatu 23, 3rd floor.29. Tolu's 8-ball tournament 28 January

Are you the best billiards player you know? Prove it on 28th of January at 19:00 - 20:30. Enter the Tolu billiards tournament and come show off your skills with the old ‘stick and balls’. In addition to fabulous prizes, you could win the title of TAMK 8-ball champion for 2019. This event is being produced as part of the Tolu Winter Sports Week, and will take place right after our bowling night at Space Bowling & Billiards Tampere.

Entrance fee is 5€, and you can purchase it from the Tolu's web store.

For more information, check Facebook event.30. Ski trip to Sappee 1 February

Have a hankerin’ to hit the slopes? Tolu ry and Pirate ry are organizing a ski trip to the Sappee ski resort for Friday, February 1st. Ticket options range from just a bus ride, to lift tickets and equipment rentals. For more information, visit the Facebook page for the Ski trip, or just buy tickets from our Holvi web store. Sappee ski trip Facebook event ja Web store.******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics