YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 38 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Edustajistovaalien ehdolle asettuminen on alkanut!

2. Tamkon pop up -toimistopäivystys Mediapoliksen kampuksella 18.9.

3. Tamkon illanvietto 19.9.

4. Uusi lukuvuositarrasi nyt ja osallistut kilpailuun!

5. Martat & Tamko presents: Uusia alkuja 19.9. 

6. Verenluovutus TAMKilla 3.10.

7. Tamkon avoin kokous ja tutustumisilta 4.10.

8. Tamko goes Tallinn 15.10. - 17.10.

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

9. Cirque De La Medicine 18.9.

10. Verkostoitumisen mestarien opit 25.9.

11. Opiskelijakortilla risteilylle

12. Tule yleisöksi Villiin korttiin 1.10.

13. Opiskelijaryhmille supertarjous Cats-musikaaliin!

14. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi! 

15. Never Remember the Name of the Cruise Again - Pikkujouluristeily 25.11.

16. Nyyti ry: Mukaan porukoihin -Facebook live 25.9.

17. Y-Kampus - Young Achievers 20.9.

English Summary

18. Council election's nomination of candidates has started!

19. Tamko's evening 19 September

20. Renew your study year sticker now and you'll take part in competition!

21. Blood Donation at TAMK 3 October

22. Tamko pop up office at Mediapolis campus

23. Tamko goes Tallinn 15 October - 17 October 2018

24. Cirque De La Medicine 18 September

25. Join AIESEC Tampere!

26. Y-Kampus - Young Achievers 20 September

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Edustajistovaalien ehdolle asettuminen on alkanut!

TAMKissa opiskelee noin 10 000 opiskelijaa, ja näitä opiskelijoita edustaa Tampereen Ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta, eli Tamko. Sitä, miten Tamko opiskelijoita edustaa, säätää sen ylin päättävä elin, eli Edustajisto. Se koostuu puheenjohtajasta ja 20:stä jäsenestä, joista yksi voit olla sinä! 

Ehdolle voivat asettua kaikki äänioikeutetut jäsenet. Ehdokasasettelu alkoi ke 12.9.2018 kello 9.00 ja se päätttyy ke 10.10.2018 kello 12.00. Jokainen ehdokas täyttää henkilökohtaisen ehdokasilmoituksen joko Tamkon sivuilta löytyvällä e-lomakkeella tai paperisena versiona Tamkon toimistolla Solulla. Vaalit suoritetaan listavaaleina, joten etsi lista, joka mielestäsi parhaiten edustaa sinua itseäsi. Jos sellaista ei löydy, perusta uusi lista. Ehdokaskuva tulee lähettää tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja(at)tamko.fi. 

Lisää infoa löydät Tamkon nettisivuilta.

Älä valita! Välitä ja vaikuta. 2. Tamkon pop up -toimistopäivystys Mediapoliksen kampuksella 18.9.

Tamko päivystää Mediapoliksen oranssilla alueella tiistaina 18.9. kello 10.00 - 14.00. Palvelut: neuvonta, lukuvuositarrat, Unipoli Sport -liikuntamaksut, haalarimerkit, jäsenmaksun maksaminen ja jäseneksi liittyminen. Maksuvaihtoehtoina käteinen sekä korttimaksut. HUOM! Valmiita opiskelijakortteja ei voi noutaa pop-up toimistopäivystyksestä! 3. Tamkon illanvietto 19.9.

Tervetuloa Tamkon illanviettoon pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin 19.9. kello 17 - 21! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Illanvietosta saat leiman tursaspassiin. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. Tervetuloa Solulle!4. Uusi lukuvuositarrasi nyt ja osallistut kilpailuun! 

Tamkolla on meneillään syksyn jäsenkampanja, jonka palkintona on Ticketmasterin 100€ lahjakortteja! Palkintoja jaetaan sekä uusien että jatkavien jäsenten kesken. 

Kesäkuussa 2018 tai sen jälkeen sähköisellä jäsenlomakkeella liittyneiden ja monivuotisen jäsenmaksun maksaneiden jäsenten kesken arvotaan 2 kpl Ticketmasterin sadan euron (100,00€) lahjakortteja. Lisäksi jatkavien jäsenten, eli ennen kesäkuuta 2018 liittyneiden kesken, joiden jäsenyys on voimassa 1.10.2018, arvotaan 3 kpl sadan euron (100,00€) lahjakortteja. 

Orientoivien viikkojen ruuhkat ovat laantuneet toimistollamme, eli tarranvaihdon ajankohta on mitä mainioin. Huomioithan, että sininen (09/2018) tarra on voimassa enää pari viikkoa, 30.9. saakka.

Tamkon toimisto Solu on avoinna ma - pe kello 09.00 - 16.00. Tervetuloa Solulle!5. Martat & Tamko presents: Uusia alkuja 19.9.

Pirkanmaan Martat järjestää yhteistyössä Tamkon kanssa Uusia alkuja -tapahtuman 19.9. kello 10-16 TAMKin pääkampuksella. Tapahtumassa on jaossa keittiötarvikkeita, Marttojen kullanarvoisia neuvoja opiskelija-arkeen sekä haalarimerkkejä. Ständin löydät Campusravitaa vastapäätä olevasta lämpiöstä. 

Opintonsa aloittavien opiskelijoiden keittiöstä puuttuu usein monta arkista ja tarpeellista tavaraa. Samaan aikaan monien keittiökaapit pursuavat toimivia ja hyväkuntoisia kodin pientavaroita, astioita ja ruoanvalmistusvälineitä. Marttaliitto haluaa saada nämä tarpeet kohtaamaan - toisen turhake on toisen aarre. Mikäli sinulta siis uupuu keittiöstäsi jotain, löydät sen täältä! Martat tarjoavat tapahtumassa myös erilaisten maistatusten lisäksi neuvoja kierrätykseen, ravintoon ja arkeen liittyen. 6. Verenluovutus TAMKilla 3.10.

Jälleen olisi aika luovuttaa verta, kun SPR:n Veripalvelu saapuu TAMKiin. Suuntaa siis askeleesi Pääkampuksen B-aulaan keskiviikkona 3.10. kello 11-15 ja ojenna auttava kätesi! Tapahtuma on esteetön, sillä paikalle pääsee hyvin myös hissiä käyttäen.

Sopivuutesi luovuttajaksi voit testata etukäteen täällä, ja tämänhetkisen veren tarpeen Veripalvelun nettisivuilla. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, sillä pelkkä opiskelijakortti ei riitä. Tarvitset myös suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen luovuttaaksesi verta (löytyy esim. Kela-kortistasi). Tapahtumasta saa lisäksi Tursaspassi-leiman!7. Tamkon avoin kokous ja tutustumisilta 4.10.

Syksy tulee ja opiskelijakunnan edustajistovaalit lähestyy. Nyt on siis aika alkaa miettimään, olisitko juuri sinä oikea ihminen opiskelijakunnan toimintaan vuodelle 2019. Tamko järjestää 4.10. klo 16 alkaen mahdollisuuden tutustua paremmin toimintaan. Ilta alkaa avoimella hallituksen kokouksella ja jatkuu vapaamuotoisena illanviettona Solun saunalla. Illan aikana voi haastaa nykyisiä toimijoita ja kysellä mieltä painavia kysymyksiä. 

Opiskelijakunnan toiminta on avoinna kaikille Tamkon jäsenille. Tervetuloa! Lisätietoja Facebook-tapahtumassa8. Tamko goes Tallinn 15.10. - 17.10.

Syksy, pimeys ja kylmät ilmat saapuvat - nyt on aika lähteä etelään! Tule ja koe Tallinnan lämmin tunnelma virkistävällä minilomalla Tamkon kanssa. Matkalle lähtö on maanantaina 15.10. ja paluu keskiviikkona 17.10. (itsenäisen opiskelun viikko). 

Tamkon pakettimatkaan sisältyy:

 • Bussimatkat Tampere - Helsinki - Tampere (lähtö n. 13.45 TRE)
 • Meno 15.10.2018 laivamatka Helsinki - Tallinna sekä majoitus 2 hengen hytissä (MS Silja Europa)
 • Hotelliyö 2 hengen huoneessa (16. - 17.10 välinen yö, hinta sis. aamiaisen)
 • Paluu laivamatka Tallinna - Helsinki kansipaikoin (MS Silja Europa). (Paluu TRE n. klo 19.00).

Hinta tälle etelän matkapaketille on vaivaiset 80€ (Tamkon jäsenille, ei-jäsen 100€). Nappaa siis kaverit matkaan ja ilmoittautukaa pikapikaa mukaan! Matkan tarkemmat aikataulut löydät ilmoittautumislinkin takaa. 

Huom. ilmoittautuminen on sitova. Matka tulee olla maksettuna ennen matkalle lähtöä. 

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

9. Cirque De La Medicine 18.9.

Mahtipontinen Cirque de la Medicine on täällä taas! Tiistaina 18.9. Suomen terveydenhoidon tulevaisuudet lähtevät ottamaan mittaa alkoholin kohtuukäytön rajoista, kun lääkisläiset ja terveysalan opiskelijat tarjoavat mahdollisuuden läträtä luvan kanssa kiertäen Tampereen keskustan baareja. 

Kokoonnu siis kavereidesi kanssa Koskenrantaan klo 17, mukana tietenkin hyvää meininkiä. Tarkoituksena on kerätä passiin vähintään 5 leimaa baareista ja 1 leima koskipuistossa sijaitsevista rasteista. Osallistuviin baareihin on tietenkin neuvoteltu samat opiskelijahintaiset juomat! 

Lisätietoja tapahtumasivulta. Menossa mukana Grr8t Sports, Kaalimato, RedBull ja  Catapult cat10. Verkostoitumisen mestarien opit 25.9.

Tampereen Insinöörit järjestävät yhteistyössä TIROn sekä Tekniikan Akateemiset TEK ry:n kanssa verkostoitumiskoulutuksen ja -tapahtuman Tampereen alueen nuorille tekniikan ammattilaisille 25.9. kello 17.30 Komediateatterin juhlatalolla. Kouluttajana tilaisuudessa on ihmissuhdeasiantuntija ja diplomi-insinööri Karla Nieminen Jäänmurtajat Oy:sta.

Illan aikana käydään läpi seuraavia asioita:

– mistä syntyy erinomainen ensivaikutelma

– mitkä ovat tärkeimmät periaatteet verkostoitumisessa

– miten avaat keskustelun

– miten aloittaa tutustuminen ensikohtaamisen jälkeen

Tilaisuus alkaa kello 17.30 kahvitarjoilulla. Koulutuksen jälkeen järjestetään tamperelaisten tekniikan alan nuorten verkostoitumistapahtuma. Näin pääset siis heti testaamaan illan aikana oppimiasi teoreettisia niksejä käytännössä! Mikäli siis haluat vinkkejä ja treeniä uusien ihmiskontaktien luomiseen, tule ihmeessä mukaan!

Illan päätteeksi verkostoitumista on mahdollista jatkaa yhteisessä jatkopaikassa. Ilmoittautuminen koulutukseen 18.9. mennessä. Tilaisuus on ilmainen TIROn jäsenille. Ilmoittaudu mukaan.

 

11. Opiskelijakortilla risteilylle

Heippa arki ja aherrus, Itämeri kutsuu! Nyt olisi tarjolla laivan täydeltä hauskanpitoa huippu-edulliseen opiskelijahintaan - kyllä se opiskelu vaan kannattaa. Käytä etusi ja varaa nyt syksyn hauskin reissu parhaalla porukalla. 

Matkaetu AMK-opiskelijakortin haltijalle: 22h -risteily Helsingistä Tallinaan 10€/C-hytti tai 20€/A-hytti (voimassa su - to -lähdöillä 20.12.2018 asti). 23h -risteily Turusta 15€/B-hytti tai 20€/A-hytti (voimassa su - ke -lähdöillä 20.12.2018 asti. Ei 17. - 19.10). Lisäksi päiväristeilyt ja edestakaiset reittimatkat Helsingistä Tallinnaan jopa -20€ (voimassa ma - la lähdöillä 19.12.2018 asti. Ei koske hotellipaketteja). 

Varaa heti alennuskoodilla TS115383 osoitteessa silja.fi. HUOM. AMK-opiskelijakortti esitettävä lähtöselvityksessä. 

 

12. Tule yleisöksi Villiin korttiin 1.10.

Etsimme studioyleisöä Villi kortti -ohjelman kuvauksiin maanantaille 1.10 Tampereelle. Tapahtuma on maksuton. 

Villi kortti on Yle TV2:lla esitettävä viihteellinen paneelishow, joka käsittelee ajankohtaisia urheilumaailmassa tapahtuneita asioita. Vieraanamme käsikirjoittaja-näyttelijä-ohjaaja Joonas Nordman.

Ohjelman juontajana ja tuomarina toimii Riku Riihilahti. Muita ohjelmassa nähtäviä kasvoja ovat Tommy Lindgren, Aki Riihilahti, Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Kalle Palander, Ville Myllyrinne, Jenni Poikelus sekä Mikko

Töyssy. Ohjelmaa vauhdittavat paneeliskeskustelun lisäksi erilaiset sketsit, studiotehtävät ja insertit. Kuvausten jälkeen on mahdollisuus tervehtiä panelisteja ja ottaa heidän kanssaan kuvia!

Mikäli sinulla, kavereilla tai tutuilla olisi kiinnostusta lähteä mukaan, voitte ilmoittautua joko sähköpostilla villikortti(at)yellowfilm.fi, tai täällä. Samalla voitte halutessanne ilmoittautua ilmaiselle tutustumiskierrokselle Ylen tiloihin! Kierros alkaa klo 12.30, lähtö on aulasta. Nauhoitukset ovat aina klo 14.30-17.30. Ikäraja on 16 vuotta. Paikalla aulassa tulee olla klo 14.

Mikäli et ehdi 1.10. kuvauksiin, niin katso myös tulevat kuvauspäivät alla:

 • Villi kortti 8.10.2018
 • Villi kortti 15.10.2018
 • Villi kortti 22.10.2018
 • Villi kortti 29.10.2018
 • Villi kortti 5.11.2018
 • Villi kortti 12.11.2018
 • Villi kortti 19.11.2018
 • Villi kortti 26.11.201813. Opiskelijaryhmille supertarjous Cats-musikaaliin!

Valloittavan vauhdikas ja kehuttu kissamusikaalimme Cats palaa ohjelmistoon tällä viikolla. Koska katsomomme eivät vielä ole viimeistä paikkaa myöten täynnä, kuten viime keväänä, haluamme myös opiskelijoiden voivan nauttia Catsin vastustamattomasta ilosta ja energiasta.

Tarjoamme opiskelijaryhmille lippuja 25 €/kpl. Tarjous koskee kaikkia syyskuun näytöksiä sekä loka- ja marraskuun ma-to näytöksiä. Tiedustelut ja lippuvaraukset markkinointi(at)tampereenteatteri.fi tai 010 346 2400. Tarjous koodilla ”CATS OPISKELIJATARJOUS”. Paikkoja on rajoitetusti. Cats on ohjelmistossamme vain 17.11. saakka, joten pidäthän kiirettä!

 

14. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi! 

Kiinnostaako sinua itsesi kehittäminen käytännön haasteiden kautta, ja kehittää parempaa tulevaisuutta nuorten johtajuuden kautta? Tahdotko kokemusta globaalista toimintaympäristöstä ja onko kansainvälinen verkostoituminen mielestäsi tärkää? Jos vastasit kyllä, AIESEC voi olla juuri sinua varten! 

Sinulla on mahdollisuus hakea tiimijohtajan/projektimanagerin tai tavallisen jäsenen paikkaa mm. henkilöstöhallinnosta, B2C (Business to customers) tai B2B (Business to business) -osastoilta! Sinun ei tarvitse opiskella tiettyä alaa, hakeaksesi positioihin etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Halu oppia riittää!

Täytä lomake täällä viimeistään 18.9.2018 klo 23.59, ja otamme sinuun yhteyttä!15. Never Remember the Name of the Cruise Again - Pikkujouluristeily 25.11.

TTYY:n teekkarijaosto järjestää vuosittaisen pikkujouluristeilynsä 25.11.2018 Baltic Princesillä. Tampere3 -hengessä kutsu käy myös TAMKin opiskelijoille, sillä tavoitteena on koko Tampereen korkeakouluyhteisön yhteinen tapahtuma. 

Bussit lähtevät sunnuntaina 25.11. iltapäivällä Tampereelta ja Helsingistä kohti Suomen Turkua ja Baltic Princesiä, joka lähtee satamasta 20.15. Paluu takaisin on maanantaina 26.11. myöhään illalla.

Pikkujouluilla pukukoodina toimii smart casual.

Lipunmyynti on avoinna täällä. Hytistä yksi tekee varauksen koko hyttiporukalle. Varaajalla tulee olla verkkopankkitunnukset sekä kaikkien hytissä majoittujien nimi ja syntymäaika. 

Hyttien hinnat alkavat huokeasta 37 euron hinnasta risteilijää kohden, sisältäen bussikuljetukset sekä haalarimerkin. Lisätietoa löydät Facebook-tapahtumasta. 

 

16. Nyyti ry: Mukaan porukoihin -Facebook live 25.9.

Syksy ja opintojen alku tuovat mukanaan uusia sosiaalisia tilanteita ja tuttavuuksia. Pohditko, miten löytää oma porukka ja lähteä mukaan erilaisiin opiskelijarientoihin? Kaipaatko vinkkejä sosiaalisiin taitoihin ja -tilanteisiin?

Tiistaina 25.9. klo 19 – 19.30 järjestetään Facebook Live teemalla: “Mukaan porukoihin”. Lähetyksessä jutellaan mm. tutustumisesta, ihmissuhteista ja vuorovaikutuksesta. Samalla myös pohditaan, mitä oikeastaan tarkoittaa olla sosiaalisesti taitava ja tarvitseeko aina edes olla sosiaalinen.

Mukana keskustelemassa ovat psykologit Elina Marttinen (Nyyti ry) ja Katri Laine (YTHS) sekä opiskelija Paula Takkinen. Lähetystä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki. Lähetystä seuraamaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet. Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. 

Lähetystä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit tai teet ja pitäkää huilitauko FB Liven puolituntisen parissa. Liveä voi seurata Nyytin Facebook-sivulta.17. Y-Kampus - Young Achievers 20.9.

Syksyn inspiroivin tapahtuma on täällä taas! Starttaa lukukautesi käyntiin vuosittaisella Y-kampuksen Young Achievers -tapahtumalla 20.9. kello 12.00 - 15.00 TAMKin pääkampuksella. 

Luvassa on jälleen mahtavia tarinoita yrittäjyydestä. Tällä kertaa vieraana ovat palkittu innovoija ja MusiClockin keksijä Perttu Ylönen sekä koulutuspalveluja tarjoavan Sivupersoonan luoja Reetta Keränen. Tapahtuman jälkeen on luvassa jatkot Y-kampuksen uusituissa tiloissa. Tervetuloa verkostoitumaan, kahvittelemaan ja nauttimaan pientä syötävää!

Lue lisää mielenkiintoisista vieraista Y-Kampuksen Facebook-tapahtumasta.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

18. Council election's nomination of candidates has started!

TAMK has over 10 000 students and these students are represented by Students' Union of Tampere University of Applied Sciences, in short Tamko. The way how Tamko represents the students is decided by its highest decision making body, the council. Council is consisted by a chairperson and 20 representatives, and now you can be one of them! 

All Tamko members who are eligible to vote can stand for a nomination. Council's working language is Finnish. The nomination of candidates starts on Wednesday 12 September at 9.00 and ends on Wednesday 10 October 2018 at 12.00. Every nominee candidate needs to fill out an application form. Applications are available at tamko.fi -website as an e-form and as paper forms at Tamko's office Solu. 

The electoral system used is called as the proportional representation in which multiple candidates are elected through allocations to an electoral list. So find a list that represents you, or if there is none, you can establish a new list. More info about the council elections can be found from Tamko's website.19. Tamko's evening 19 September

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people on 19 September at 5pm - 9pm to Solu! You can bring some games, activities etc. with you. Tamko offers some light snacks and drinks.

You will get a stamp on your Tursaspassi from this event to Overall patches' sewing evening or Board games evening. Please note that the happening is non-alcoholic. Welcome!20. Renew your study year sticker now and you'll take part in competition!

Tamko has launched a membership campaign for this Autumn. We're raffling Ticketmaster 100€ gift vouchers among new and continuing Tamko members. So now is a great time to apply for a student card or to get a new sticker for your student card!

New members who have joined Tamko in June 2018 or later and filled out the membership application online and paid multi year membership (Degree students) are eligible to join the raffle. We're raffling two gift vouchers among new members. Also continuing members who have joined Tamko before June 2018 and whose membership is valid on 1 October are eligible to join the raffle. We're raffling three gift vouchers among continuing members. 

Please note that the blue study year sticker (9/2018) is valid until 30 September. Our office is open Mon - Fri at 9am - 4pm. Welcome!

More information about the membership campaign can be found from Tamko's website.21. Blood Donation at TAMK 3 October

Once again it’s the time to give up some blood when FRC Blood Service comes to TAMK. On Wednesday, 3 October between 11.00 AM and 3.00 PM, come to the main campus (building B next to the dining area) and reach your helping hand! This event is accessible, so you can get to the place with the elevator.

If you’re unsure about your eligibility to donate, you can take an online test here (choose “In English” in the top left corner) and the momentarily blood need you can check here

Bring your ID card with you, because a student card isn’t enough. In order to donate, you’ll also need a Finnish social security number. You can also get a stamp on your Tursaspassi from the event!22. Tamko pop up office at Mediapolis campus

Tamko is having a pop up office at Mediapolis Campus' orange area on Tuesday 18 September at 10am - 2pm. 

Services: guidance, study year stickers, Unipoli Sport fees, overall batches, membership fee payment and membership applications. You can pay by cash or with a card. NB! If you've ordered a student card, you can pick it up only from our office (Solu) at  Kuntokatu Main Campus. 23. Tamko goes Tallinn 15 October - 17 October 2018

Autumn, darkness and cold weather are coming - now is the time to go south! Come and experience Tallinn's warm atmosphere with Tamko on invigorating mini holiday! Our journey starts on Monday 15 October and ends on Wednesday 17 October (this is the independent study week which means no lectures at TAMK). 

Tamko's package holiday includes:

 • Buss from Tampere - Helsinki - Tampere (departure from Tampere around 1.45pm). 
 • Boat trip Helsinki - Tallinn and accommodation in 2 person cabin (MS Silja Europa)
 • Hotel night in Tallinn in 2 person room (16 October - 17 October night, breakfast included)
 • Boat trip Tallinn - Helsinki with place on a deck (MS Silja Europe). (Return to Tampere around 7pm). 

Whole price for this trip is just 80€ (for Tamko members, non-members 100€). So gather up your mates and register quickly to this trip! You can register here.

NB. The registration is binding. The trip must be paid before the departure. 24. Cirque De La Medicine 18 September

Health care students from TAMK come together with med students from UTA, to have a pub crawl to remember and an after party that will most probably give you a hangover. 

Here's how it works:

Purchase a ticket from the closest office or booth and spend that student loan by buying tickets for friends too. Then come to Koskenranta on September 18th 5pm sharp. Your ticket acts as your "passport" in which you collect stamps from bars mentioned on it - by collecting at least 6 stamps, you will earn a Cirque patch, which you can then sew on your overalls by using the correct and the most aseptic technique.

More information on the event page.

Ticket: 4€ (5 tickets/person). Sponsored by Grr8t Sports, Kaalimato, RedBull and Catapult Cat25. Join AIESEC Tampere!

Are you interested about developing your skills through practical experiences and making the world better place through youth leadership? Do you think international networking is important? If you said yes, AIESEC might be just the place for you!

AIESEC Tampere is educating new members to join our local activities! We have positions open for Team Leaders/Project managers, human resources, business to customers and business to business sections. You don't need to be student from these fields,or to have previous experience. It is enough that you have genuine interest to develop your skills!

To become a member, fill the form in here, no later than 18.9.2018 23.59 and we will contact you! 

 

26. Y-Kampus - Young Achievers 20 September

Boost your semester and come to Y-Kampus Kauppi to the annual Young Achievers to hear amazing stories from Perttu Pölönen, awarded innovator and MusiClock founder, and Reetta Keränen, the founder and chairperson of educational services provider Sivupersoona. The event is held on 20 September at 12.00 - 15.00 on Y-kampus Kauppi (TAMK main campus). 

After the main event we will have a great afterparty in Y-kampus Kauppi to celebrate our new improved premises: matchmaking, networking, coffee and snacks are the agenda of the evening. 

Read more about the event and the amazing guests from Y-kampus Facebook event.******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics