YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 3 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Talvitursajaiset 19.1.

2. Portti työelämään 23.- 24.1.

3. Haalarimerkkien ompeluilta 24.1.

4. Haemme opiskelijaedustajia!

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Vuoden 2018 ensimmäinen Bar Studio 18.1.

6. Tolun vakiovuoro

7. Tule mukaan suunnittelemaan lasten kesäleiriprojektia - tarjolla opintopisteitä!

8. Inssikyykkä 2018

9. Tolun talviliikuntaviikko

10. TIRO & tekniikan kerhot: Stand up -jatkot

11. Tolun hallituksen täydennyskokous

12. Pehmeä lasku kontakti-improvisaatioon 

13. OP Tampereen kesätyöhaku

14. Teatterikerho Ääriraja on nyt TEATTERI ÄÄRIRAJA

15. Aamulehti TAMKilla - pisteellä kävijöille Kismet!

16. Teemaseminaari: Tradenomin tutkinnolla menestykseen 22.1.

17. Kehitä johtajuuttasi AIESECin jäsenenä

18. Uusi kahviautomaatti F0:n aulassa

19. Y-Break Kauppi: Tulevaisuuden työelämäkenttä 

English Summary

20. Tursajaiset goes Winter 19.1.

21. Tolu's weekly sport shift

22. First Bar Studio of the year 2018 on 18.01.

23. Inssikyykkä 2018

24. Stand up afterparty

25. Develop your leadership in AIESEC

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Talvitursajaiset 19.1.

Tursas on opiskelija. Tursaalla on elämä mallillaan, sillä hän on saanut opiskelupaikan Suomen vetovoimaisimmasta ammattikorkeakoulusta. Be like Tursas!

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä Tursaaksi Tamkon ENSIMMÄISISSÄ Talvitursajaisissa! Tursajaiset on kymmeniä vuosia vanha perinne, jossa uudet opiskelijat kastetaan. Tursajaisia ei ole kuitenkaan koskaan ennen järjestetty myös talvella! 

Talvitursajaiset päräytetään käyntiin perjantaina 19.1. klo 17.00 Kaupin keilahallin parkkipaikalla (Keilakuja 1, 33520 Tampere). Tapahtuma-alueella uudet opiskelijat kiertävät joukkueittain erilaisia tehtävärasteja ja illan päätteeksi parhaiten suoriutunut joukkue palkitaan ruhtinaallisesti!

Keilahalli pitää ystävällisesti ovensa avoinna meitä varten, joten kipakan pakkassään sattuessa pääsee keilahallin lämpöön sulamaan. Keilahallin baarissa myytävänä pikkupurtavaa ja palanpainiketta - opiskelijahintaan tottakai. Päivätapahtuman loppupuolella mahdollisuus myös keilata ilmaiseksi!

Keilahallilta siirtyminen kohti ravintola Bricksiä (Hämeenkatu 18) ja hurjia jatkoja klo 22! Ennakkolipulla pääset näppärästi jonojen ohi ennen klo 24! Ennakkolippu toimii sisäänpääsylippunasi ja se vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla nautit jatkoista opiskelijahinnoin. HUOM! Jatkoille EI pääse opiskelijahaalareilla! Itse päivätapahtuma on maksuton.

Ennakkoliput tulevat myyntiin Solulle ja Bailataan.fi maanantaina 8.1. Ennakkoliput Tamkon jäsenille hintaan 3€ ja muille 5€ (ovelta 6€).

PS. Sikälimikäli matkaasi tarttuu ikioma mehupullo (tai kymmenen), niin ethän ota lasista. Muoviset ja alumiiniset pakkaukset on kivempiä. Kivi kivempi kivein. #talvitursajaiset2018

2. Portti Työelämään 23. - 24.1.

Portti Työelämään -rekrytointitapahtuma lähestyy! 23. ja 24.1. kello 10 - 14 TAMKin pääkampuksen täyttää lähes 70 eri alojen yritystä, jotka hakevat kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Tarkempia tietoja osallistuvista yrityksistä voit lukea Portti Työelämään -messukatalogista, jonka löydät Solulta, TAMKrekryn toimistosta sekä ympäri pääkampusta.

Vuoden 2018 messujen teemana on CV ja alkukeväästä kuumana käyvä kesätyöhaku. Yritysten tapaamisen lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hioa CV:nsä timanttiseen kuntoon CV-preppauspisteessä sekä käydä otattamassa itsestään edustava valokuva CV:tä varten. 

Tsekkaa kattava yrityslistaus Portti Työelämään -tapahtuman nettisivuilta! Lisätietoja tapahtumasta löydät myös Facebookista: Portti työelämään -rekrytointimessut. Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa.

3. Haalarimerkkien ompeluilta 24.1. 

Jäikö edellinen ompelukerta väliin ja merkkejä kasaantuu nurkkiin? Ei hätää, sillä vuoden 2018 ensimmäinen haalarimerkkien ompeluilta on täällä! 

24.1. kello 17.00 - 22.00 Solun saunalla saa taas ommella merkkejään kiinni ja ostaa uusia, jos niitä ei vielä ole tarpeeksi (vain korttimaksu). Omat ompeluvälineet on hyvä ottaa mukaan, mutta Tamkolta löytyy tarvittaessa myös jonkun verran neuloja ja erilaisia lankoja. Muista kutsua kaveritkin mukaan ja huolehtia siitä, että Tursaspassit on matkassa! Tapahtuma on alkoholiton. Tervetuloa!  

4. Haemme opiskelijaedustajia!

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. 

Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta.

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Vuoden 2018 ensimmäinen Bar Studio 18.1.

Uusi vuosi ja uudet kujeet saapuivat Bar Studiolle, mutta ovet ovat avoinna edelleen 18.1. klo 16-21. Illan aikana pidämme visan viime vuoden kohokohdista, joten tulehan muistelemaan niitä kanssamme! Aikaisempien jo tutuksi tulleiden naposteltavien tilalla tällä kertaa tarjolla on makeita ja suolaisia vohveleita. Tule viettämään hauska ilta kavereidesi kanssa visailun ja edullisten tuotteiden parissa!

6. Tolun vakiovuoro

Tolun vakiovuorolla pelataan koripalloa tiistaina 16.1. klo 17-19 TAMKin liikuntahallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna Unipoli Sportin jäsenmaksua ja mukaan pääsee kuka vain. 

Vakiovuoron yhteistyökumppanina toimii Unipoli Sport.

7. Tule mukaan suunnittelemaan lasten kesäleiriprojektia - tarjolla opintopisteitä! 

Etsimme 7-10 -vuotiaiden lasten toiminnallisen päiväleirin suunnitteluun moniammatillista opiskelijaryhmää. Mukaan kaivataan muun muassa sosionomeja, sairaanhoitajia, tradenomeja, restonomeja ja fyssareita. Projektiryhmän rekrytointi päättyy tammikuun lopussa ja työskentely aloitetaan heti sen jälkeen. Projektista on mahdollista saada opintopisteitä esimerkiksi hankeopintoihin, vapaasti valittaviin opintoihin tai jopa harjoittelujaksoihin projektiin käytetyn tuntimäärän mukaan. 

Leiri järjestetään 4.6.- 22.6.2018. Projektin toimeksiantajana toimii Hyvinvointiklinikka. Mikäli olet kiinnostunut lasten kanssa toimimisesta, täytä lyhyt hakemus linkin kautta ja kerro, mitä haluaisit projektissa tehdä. 

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta justiina.nisumaa(at)soc.tamk.fi tai Hyvinvointiklinikalta anne.ketola(at)tamk.fi.

8. Inssikyykkä 2018

Joko kyykkähammasta kolottaa? Etkö malta odottaa MM-kyykkää? Ei hätää, Inssikyykkä on täällä taas!

TIRO ry ja tekniikan kerhot tarjoavat kaikille TAMKin insinööriopiskelijoille mahdollisuuden hioa kyykkätaitojaan MM-kyykkää varten. Inssikyykässä on taas jaossa mainetta, kunniaa sekä palkintoja, joista pieni insinöörin alku voi vain haaveilla villeimmissä unissaan. Palkintojen joukosta löytyy muun muassa joukkuepaikkoja Inssibeerpongiin ja voittajajoukkueelle joukkuepaikka Akateemiseen MM-kyykkään! Tapahtumassa on jokaiselle jaossa silmiä hivelevä haalarimerkki sekä paikan päällä nälkäisemmille makkaraa ja mehua.

Joten kerää siis 4 hengen joukkue, marssikaa Solulle ilmoittautumaan ja saapukaa 27.1. kello 11.00 Solun taakse parkkipaikalle. Lippujen hinnat: 5€/hlö, eli 20€/joukkue. Virallisina jatkoina toimii stand up jatkot Yo-talolla klo 20.30 alkaen, jatkoliput joukkuepaikan kanssa 3€, muille ennakkoon ostajille 5€ ja ovelta 7€.

Järjestäjinä: TIRO ry, SOURCE, Konekerho ry, Antura, G.L.O.B.E., Tarkka, TASO ry, HAPPO ry, TaTek ja Paperikerho. Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

9. Tolun talviliikuntaviikko

Tolu järjestää talviliikuntaviikon 29.1.-2.2.2018. Luvassa on muun muassa niin laskettelua, kyykkää kuin avantouintiakin! Seuraa Tolua Facebookissa, minne päivittyvät Talviliikuntaviikon tapahtumat. 

10. TIRO & tekniikan kerhot: Stand up -jatkot

Opiskelijat ovat yleensä tottuneet viihdyttämään itseään vain arkipäivisin, mutta TIRO ja tekniikan kerhot ovat päättäneet vuoden alun kunniaksi järjestää viihdykettä myös tammikuun kylmään ja pimeään lauantai-iltaan.

Ota suunnaksi siis Tampereen historiallinen YO-talo, jossa ovet aukeavat klo. 20.30. Yhdeksän aikaan lavan ottaa haltuunsa stand up -koomikko Arimo Mustonen. Stand up shown jälkeen lavalle astuu Dj, jonka kanssa jatketaan aina neljään asti. Dj:n listalle on ujutettu tällä kertaa muutakin kuin Anatudea. Nestemäiset virvokkeet toimitetaan tälläkin kertaa opiskelijaystävälliseen hintaan. 

Hinta on varsin huokea: 5€ ennakkoon ja ovelta 7€. Liput saa ostettua joko bailataan.fi:stä tai Solun tiskiltä. Hae nyt omasi!

11. Tolun hallituksen täydennyskokous

Onko urheilu sinun juttusi? Onko järjestötoiminta lähellä sydäntäsi? Haluatko päästä kurkkaamaan, mitä opiskelijajärjestössä toimiminen on? Mikäli vastasit kyllä, nyt kannattaa lähteä mukaan toimintaan! Tolu järjestää hallituksen täydennyskokouksen, jossa sinun on mahdollista päästä osaksi iloista ja toimeliasta porukkaa! Täydennyskokous järjestetään 24.1. klo 17 E1-06 auditoriossa!

Tervetuloa mukaan liikuttamaan itseä ja muita!

12. Pehmeä lasku kontakti-improvisaatioon

Kontakti-improvisaation tanssikurssi 2. - 4.2. Unipoli Sportilla. Luvassa tanssillisia kohtaamisia!

Kurssilla kontakti-improvisaation perusteita lähestytään lempeän tanssillisesti. Harjoittelemme kehotietoisuuden, liikkumisen ja kontaktin perustaitoja monipuolisesti, selkeillä tehtävänannoilla. 

Näihin taitoihin tutustuminen avaa fyysisesti ja psyykkisesti turvallisen ja ennen kaikkea innostavan tilan vapaille tanssillisille kohtaamisille ja uuden oppimiselle. Tanssi voi olla luonteeltaan vauhdikasta, akrobaattista, leikkisää, pienieleistä tai hidasta.

Kurssin ohjaajana toimii tanssinopettaja ja somaattisten liikemenetelmien ohjaaja Antti Marjakangas. Apuohjaajana toimii sairaanhoitajaopiskelija Elvi Penttilä, joka on perehtynyt myös somaattisiin liikemenetelmiin. Kurssi on avoin kaikille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tule sellaisena kuin olet! Kurssin järjestävät yhteistyössä TreKI ry ja Osuuskunta Iloksi ja voimaksi.

Lisätietoja (mm. aikataulu, hinnat) Facebook-tapahtumassa.

Ilmoittautumiset: www.treki.fi/peruskurssi.   

13. OP Tampereen kesätyöhaku 

Sinä tulevaisuuden ammattilainen, kiehtooko finanssiala? Etsimme riveihimme eri puolille toimialuetta rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä – vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkoston alan aallonharjalta.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kuuluvat vahvuuksiisi, ymmärrät asiakkaan merkityksen ja olet valmis tarttumaan työhön niin Tampereen keskustassa, Lielahdessa, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Karkussa, Pirkkalassa, Nokialla kuin Lempäälässä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi.

Olet tavoitteellinen ja asiakaskeskeinen, haluat oppia uutta ja kehittyä monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita – niin kasvokkain, verkossa kuin puhelimitse. Me perehdytämme sinut tehtäviisi, ja työyhteisömme tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Asenne ratkaisee, mutta eduksesi toki lasketaan kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Me etsimme erityisesti sinua, joka etsit urapolkuasi finanssialalta – parhaassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Hae työtä 11.2.2018 mennessä OP:n sivuilla. Luemme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut ja valinnat tehdään helmi-maaliskuussa. Alan normaalin käytännön mukaisesti tarkistamme valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. 

Lisätietoja antaa puhelimitse henkilöstöasiantuntija Mira Järvenpää 22.1.2018 kello 10-12 numerossa 010 254 6217.

14. Teatterikerho Ääriraja on nyt TEATTERI ÄÄRIRAJA

Uusi vuosi ja uudet tuulet puhaltavat! Äärirajakin päätti samalla freesata ilmettään uuden nimen ja logon merkeissä. Enää ei tarvitse pahemmin hengästyä, kun voi meistä puhuttaessa sanoa vain Teatteri Ääriraja tai tuttavallisemmin Ääriraja. Mutta ei hätää! Varsinainen toimintamme pysyy samana. Olemme edelleen Tamkon alayhdistyksenä toimiva, opiskelijoiden ylläpitämä teatteriryhmä ja meiltä on tänäkin keväänä tulossa näytelmä.

Käy tsekkaamassa uuden upea logomme ja seuraa tulevaan näytelmäämme liittyviä paljastuksia:

Facebookissa

Instagramissa ja Snapchatissa @aariraja

Ps. Tarvitsemme vielä hieman lisäkäsiä puvustukseen ja lavastukseen! Jos kiinnostuit, niin laita meille viestiä Facebookissa.

15. Aamulehti TAMKilla - pisteellä kävijöille Kismet! 

Tervetuloa Aamulehden pisteelle maanantaina 15.1., tiistaina 16.1. ja keskiviikkona 17.1. klo 9-13. Tarjoamme Aamulehden tilauksen 18-29 -vuotiaalle -40% tilaushinnasta! Tilauksen päivien aikana tehneille leffalippu kaupan päälle. Halutessasi saat mukaasi myös päivän lehden. Pisteellä kävijöille tarjoamme Kismetin! (Huom. rajoitettu erä). Aamulehden pisteen löydät ruokalaan menevien portaiden alapäästä paikalta B0-17.

16. Teemaseminaari: Tradenomin tutkinnolla menestykseen 22.1.

Tradenomin tutkinnolla menestykseen - alumni on TAMKin toisen vuoden liiketalouden opiskelijoiden järjestämä tapahtuma. Tapahtuma on tarkoitettu etenkin ensimmäisen ja toisen vuoden liiketalouden (LIKO, IB & TIKO) opiskelijoille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös muiden alojen opiskelijat sekä TAMKin henkilökunta. 

Tapahtuma järjestetään TAMKin Pääkampuksella 22.1. klo 14.15 juhlasalissa D1-04. Seminaari on kestoltaan n. 1,5 tuntia. Seminaarissa kuullaan kolmea innostavaa puhujaa, jotka ovat menestyneet tradenomin tutkinnolla työelämässä. Ajatuksena on, että teemaseminaariin osallistuvat opiskelijat saavat ajatuksia, ideoita ja motivaatiota oman urapolkunsa suunnitteluun.

Tapahtuma löytyy Intran tapahtumakalenterista sekä Facebookista.

17. Kehitä johtajuuttasi AIESECin jäsenenä

AIESEC Tampere etsii jäseniä, joilla on palava halu kehittää omia työelämätaitojaan monikulttuurisessa ympäristössä! Ovatko kestävä kehitys ja johtajuus lähellä sydäntäsi? Tahdotko saada käytännön oppeja luokkahuoneen ulkopuolelta? 

Tutustu toimintaamme seuraamalla meitä Facebookissa: AIESEC in Finland, tai osallitu infotilaisuuteemme, jossa kuulet lisää toiminnastamme. Tapahtumakuvauksen löydät Facebookista nimellä AIESEC-info event Tampere.

18. Uusi kahviautomaatti F0:n aulassa

Konetekniikan 3. vuoden opiskelijoiden osuuskunta Pirkanmaan Lohko OSK on järjestänyt F0 aulaan uuden kahviautomaatin. Kuppi kahvia koneessa maksaa vain yhden euron, ja korttimaksu on käytettävissä. Käykää etsimässä ja kokeilemassa!

19. Y-Break Kauppi: Tulevaisuuden työelämäkenttä

TAMKin Y-kampuksella järjestetään 24.1.2018 klo 10.00 - 11.30 tulevaisuuden työelämäkentän murrokseen liittyvä tapahtuma. Taru Puukko Uraliftiltä ja työkulttuurin mullistaja Jussi Niemi saapuvat kertomaan työelämäkentän muutoksesta: miten siihen voi valmistautua ja miten selvitä mahdollisesta tutkintopettymyksestä. Tapahtuma opastaa vaiheittain, mitä kannattaa huomioida niin töitä hakiessa kuin sen jälkeen. Matka digitalisaation avulla ensimmäiseen työpaikkaan ja kohti sinun määrittelemääsi menestystä elämässä.

Ilmaisethan kiinnostuksesi painamalla "osallistun"-nappia Facebook-tapahtumassa, jotta osaamme varata tarpeeksi aamupalaa ja kahvia osallistujille! 

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

20. Tursajaiset goes Winter 19.1.

Tursajaiset is an annual initiation rite, where your status as a student in TAMK gets its rightful measures. This year we are having our first ever Tursajaiset on winter - Talvitursajaiset!

The event begins on Friday 19.1. at 5pm in the parking lot of Kaupin keilahalli (Keilakuja 1, 33520 Tampere). There you’ll have your rite of passage and you, recently assigned Tursas, have the opportunity to participate in a checkpoint competition in teams. Keilahalli (bowling hall) has their doors open for us, so if you get cold you can always swish inside for a cold one – or maybe a hot one? From 8pm to 10pm you also have the opportunity to bowl – free of charge!

After the event ends at 10pm we welcome you to join the outrageous afterparty at nightclub Bricks (Hämeenkatu 18, 33200 Tampere). With a pre-sale ticket you don’t have to queue when you arrive before midnight! The pre-ticket is your ticket to the afterparty and it will be exchanged to a bracelet which allows you to enjoy the night with student prices! 

NB! Bricks DOES NOT let party people in with student overalls.

The daytime event is free for all the new students, but the pre-sale tickets for the Afterparty in Bricks costs 3€ (or 5€ for non-members). Tickets are 6€ when bought from door. Tickets will be available from Solu or bailataan.fi on Monday 8th of January.

If you happen to bring a "juicebottle” of your own, please make it plastic or aluminium one, Thank you!

21. Tolu's weekly sport shift

We will play basketball in our weekly sport shift on Tuesday 16.1. from 5pm to 7pm at TAMK Sports Arena.  Everybody can join our sport shift even if you haven't bought Unipoli Sport membership. Unipoli Sport is partner of our sport shift.

22. First Bar Studio of the year 18.1.

New Year has arrived to Bar Studio and we’re open from 6pm to 9pm. During the evening we are having a quiz about the highlights of the past year so come to reminisce them with us! Instead of our usual Bar Studio food, we'll have sweet and salty waffles for you to enjoy! So come and have a nice evening, enjoy good food and join our quiz with your friends on 18.1. at 16-21! Bar Studio is situated at TAMK's catering studio. The entrance to the Bar Studio is on the left side of Kuntokatu 3 main doors. 

23. Inssikyykkä 2018

Is your kyykkä tooth aching? Can`t wait for Kyykkä's world championship games? Have no fear, Inssikyykkä is here!

TIRO ry and engineering guilds of TAMK are offering you a chance to improve your skills for Kyykkä's world championship. Once again we'll be offering you a chance for glory, fame and prizes a small engineering student could only dream of. The prizes for the three top teams include three team positions to Inssibeerpong and the winning team wins a team position to Kyykkä's world championship games. But have no worries, if you don’t manage to get to the top three: all participants will receive an overall patch and there'll be free sausages and juice for the hungry ones.

So collect a team of four, march to Solu and sign up for the event and arrive on Saturday 27th of January at 11.00 to Solu's parking space. 

Ticket prices: 5 € / person, 20 € / team. Official after party is stand up afterparty at 21.30 at Student House (Ylioppilastalo). Tickets with team place 3€, others in advance 5€ and from the door 7€. 

Organisers: TIRO ry, SOURCE, Konekerho, Antura, G.L.O.B.E., Tarkka, TASO, HAPPO ry, TaTek ja Paperikerho. 

24. Stand up afterparty

Students are always used to entertain themselves only on weekdays, but this time TIRO and engineering clubs of TAMK have decided to celebrate the beginning of the year by organizing some entertainment on this cold and dark January Saturday night. 

So, come to Tampere’s historical Student House (Ylioppilastalo), where the doors open at 8.30 p.m. Stand-up comedian Arimo Mustonen takes the stage at 9 o'clock. After the stand-up show the DJ steps on stage and rules the stage all the way till 4 a.m. This time however, the DJ is going to play more than just your generic club music. Liquid refreshments are also provided in student friendly prices.

The ticket price is quite cheap: 5 € (prepaid ticket), 7 € (at the doors). You can buy the tickets from Bailataan.fi or at Solu’s desk!

25. Develop your leadership in AIESEC

AIESEC Tampere is seeking for new members with desire to develop work skills in multicultural environment! Are sustainable development and leadership close to your heart? Do you want to improve your skills outside the classroom? 

Get to know our membership by following us on Facebook: AIESEC in Finland, or come to our info event to learn more about our activities. You can find more information from our Facebook event: AIESEC-Info event Tampere.

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics