YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 21 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Solun aukioloajat kesällä

2. Uudet lukuvuositarrat saatavilla elokuussa

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

3. Muistathan ilmoittautua läsnäolevaksi 31.5. mennessä!

4. Hatanpään kartanokahvilan avajaiset 26.5.

5. Kela: Opiskelijoiden kesäajan toimeentulo

6. Ota kantaa kampusvision teeseihin Flingassa!

7. Kesätreenit Sorsapuistossa

8. Kirjaston aukioloajat kesällä 27.5. - 18.8.

9. Opiskelijan Tampere: nauti opiskelijaeduista myös kesällä!

10. Olemisen vapaus -rekryrekkakiertue Tampereen keskustorilla 22.5.

11. Café Scientifique -tiedekahvila 21.5.

12.  Nyytin chat: Teetkö opintoja kesällä? 23.5.

13. SCIL Kesä 2019 – Ilmoittaudu ennen projektien alkua!

14. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

15. Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali 21. - 26.5.

English Summary

16. Tamko's office Solu opening hours during summer

17. New study year stickers available in August

18. Registration for attendance or non-attendance

19. Library opening hours during summer 27 May - 18 August

20.  Pop up summer workouts in Sorsapuisto

21. SCIL Summer 2019 – Join us before the start of the projects!

22. Student's Tampere: enjoy student discounts also during summer!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Solun aukioloajat kesällä

Tamkon toimisto Solu on kiinni helatorstaina 30.5. Kesäkuussa olemme avoinna lyhennetyllä aukioloajalla ma - pe klo 10 - 14. Heinäkuussa olemme auki vain sopimuksen mukaan. Palaamme normaaleihin aukioloaikoihin (ma- pe klo 9.00 - 16.00) jälleen 1.8.2019.

2. Uudet lukuvuositarrat saatavilla elokuussa

Opiskelijakortin vihreä lukuvuositarra on voimassa 30.9.2019 saakka. Uudet lukuvuositarrat ovat saatavilla Tamkon toimistolta torstaina 1.8.2019 alkaen. Tamkon uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa sähköisen liittymislomakkeen yhteydessä tai Solulla käteisellä tai pankki/luottokortilla. Jatkavat jäsenet voivat tarkastaa maksutilanteensa jäsenrekisteristä ja suorittaa maksun tarvittaessa siellä tai Solulla.

Lisätietoja: toimisto(at)tamko.fi

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

3. Muistathan ilmoittautua läsnäolevaksi 31.5. mennessä!

Säilyttääkseen opiskeluoikeutensa opiskelijan on lukuvuosittain ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi. Ilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle tehdään PAKKI-työpöydällä pääsääntöisesti 1.3. - 31.5.

Ilmoittautumisen laiminlyönti tarkoittaa opintoikeuden menettämistä. Opiskelija voi hakea ilmoittautumisvelvollisuuden laiminlyömisen seurauksena menetettyä opiskeluoikeutta palautettavaksi hakemuskuukauden alusta alkaen. Ennen hakemuksen täyttämistä tulee maksaa hakemuksen käsittelymakasu 50 euroa ja maksutosite tulee liittää hakemukseen. Pankkiyhteystiedot voi käydä katsomassa lomakkeelta.

Lisätietoja TAMKin Opinto-oppaasta.4. Hatanpään kartanokahvilan avajaiset 26.5.

Hatanpään kartano avaa taas ovensa kesän ajaksi, kun TAMKin restonomiopiskelijat perustavat kesäkahvilan kartanon upeaan miljööseen. Café Elsan tytöt toivottavat teidät kahville 20.5. kello 11 alkaen! Virallisia avajaisia vietämme 26.5. klo 12 - 18. Luvassa avajaistarjouksia sekä tarjolla itsetehtyjä- ja lähituotteita, tervetuloa!5. Kela: Opiskelijoiden kesäajan toimeentulo

Päätoimisen opiskelijan ensisijainen etuus on aina opintotuki. Opiskelija voi kuitenkin hakea Kelasta kesäksi perustoimeentulotukea, jos hän ei voi turvautua ensisijaisiin etuuksiin eikä saa kesätöitä. Ennen perustoimeentulotukeen turvautumista opiskelijan on myös nostettava opintolaina, jos hänellä on oikeus siihen. Tämä koskee pääsääntöisesti kaikkia täysi-ikäisiä opiskelijoita.

Opiskelija voi hakea Kelasta kesäajalle perustoimeentulotukea, jos hän ei voi saada ensisijaisia etuuksia tai turvata elantoansa muulla tavoin, kuten työskentelemällä kesällä. Jos opiskelijan opinnot jatkuvat syksyllä, hänen pitää ensisijaisesti hakea kesätöitä tai opiskella opintotuella kesäkuukausina. Myös kesäopintojen ajalle on nostettava opintolainaa. Opiskelijan pitää tarvittaessa osoittaa esimerkiksi verkkopankista otetulla tiliotteella tai pankista saatavalla todistuksella, että hän on nostanut koko lukuvuodeksi myönnetyn opintolainan.

Jos opiskelijan opinnot jatkuvat syksyllä ja hän ei ole nostanut opintolainaa, hänen pitää nostaa kaikki nostettavissa olevat lainaerät elämisen kustannusten kattamiseksi kesällä. Opintolaina on nostettavissa 31.7. saakka.

Jos kesäajalle ei ole töitä tai opintoja

Jos perustoimeentulotukea hakeva opiskelija ei työskentele eikä saa opintotukea kesällä, hänen täytyy liittää hakemukseen:

- selvitys mistä hän on hakenut töitä ja

- selvitys siitä, ettei hän voi suorittaa valmistumista edistäviä opintoja kesällä.

- Opiskelijan oma selvitys riittää, ja sen voi esittää hakemuksen Lisätietoja-kentässä, viestillä verkkoasiointipalvelussa tai suullisesti.

Valmistuvat opiskelijat

Jos valmistuvalla opiskelijalla ei ole työtä, hänen kuuluu ennen perustoimeentulotuen hakemista ilmoittautua TE-palveluihin työttömäksi työnhakijaksi sekä hakea työttömyysetuutta ja yleistä asumistukea. Työttömyysetuutta kannattaa hakea vasta 5 päivän omavastuuajan jälkeen.

Näin haet perustoimeentulotukea

Jos sinulla on edellytykset perustoimeentulotuen saamiseen, arvioi ensin tuen määrää perustoimeentulotuen laskurilla. Jos tuen saaminen on mahdollista, hae sitä Kelan asiointipalvelussa.6. Ota kantaa kampusvision teeseihin Flingassa!

Tampereen korkeakouluyhteisön kampusvision luominen on käynnissä. Näkemyksesi kampuskehityksen tärkeimmistä suuntaviivoista on meille tärkeä!

Ota kantaa kampuskehityksen nykytila-analyysin kautta syntyneisiin kampusvision teeseihin Flingassa "tykkäämällä" tai luomalla omia teesiehdotuksiasi, jos valmiita mieluisia ei löydy. Tykkäys-toiminto tulee esiin ruutua klikkaamalla. Yhtä teesiä voit tykätä vain kerran, mutta tykkäyksiä tai omien teesiehdotusten määrää ei ole muutoin rajattu. Oman ideasi voit jättää Flingan oikeassa ylänurkassa kirjoittamalla teesisi message – kohtaan ja painamalla send. Isomman Flinga ruudun nähdäksesi, klikkaa kuvaa ja oikean alanurkan kuvaketta.

Osallistuminen ottaa vain pienen hetken, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Flingailu jatkuu 24.5.2019 saakka, klikkaa linkkiä ja vaikuta!

Opiskelijan Flinga

Henkilöstön Flinga

Lisätietoja kampuskehityksestä, satu.hyokki(ät)tuni.fi7. Kesätreenit Sorsapuistossa

Unohda tunkkaiset kuntosalit ja tule fysioterapeuttiopiskelijoiden ohjaamiin kesätreeneihin Sorsapuistoon!

3.6.2019-1.8.2019. Treenien kesto 45min.

Ma klo 18 Bootcamp, Sorsapuisto

Ma klo 19 Palautus, Sorsapuisto

Ke klo 18 Kahvakuula (mukana oma kuula), Sorsapuisto

Ke klo 19 Palauttava, Sorsapuisto

To klo 6.45 Street workout for all, Ratinan sillan alla

Puistotreeneihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, maksu (5e) paikanpäällä käteisellä, kortilla tai myös e-passilla. Voit säädellä treenin tasoa oman kuntosi mukaan! Mukaan tarvitset vain omat välineet (juomapullo, jumppamatto ja liikuntavaatteet). Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa ja voimaan hyvin Suomen kesässä! Treenien ohjaajana toimii Motive Osk, joka on Tamkin viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelijoiden hyvinvointiyritys.

Tervetuloa voimaan hyvin Suomen kesässä! Lisätietoja kotisivuiltamme.

Tapahtuma Facebookissa: Ulkotreenit Tampere 2019 kesä

Kysy lisää: info(at)motiveosk.fi

 

8. Kirjaston aukioloajat kesällä 27.5. - 18.8.

TAMK Pääkampus

Ma - su klo 7 - 22. Pääsy palveluaikojen ulkopuolella TAMKin kulkuluvalla. Kirjasto on suljettu 8.7. - 21.7.2019, jolloin ei ole käyntiä kulkuluvalla.

Palveluaika

Ma - pe klo 9 - 15

Palvelua ei saatavilla 8.7. - 21.7.2019TAMK Mediapolis

Kirjastotilojen aukioloaika: Pääsy TAMKin kulkuluvalla 24/7. Kirjasto on suljettu 17.6. - 2.8.2019, jolloin ei käyntiä kulkuluvalla.

Palveluaika

Tiistai, torstai, perjantai klo 9 - 15

Palvelua ei saatavilla 17.6. - 2.8.2019

TAMK Musiikkiakatemia

Kirjastotilojen aukioloaika: ma - pe klo 10 - 14.

Kirjasto suljettu 21.6. - 2.8.

Palveluaika

Ma - pe klo 10 - 14

Palvelua ei saatavilla 21.6. - 2.8.20199. Opiskelijan Tampere: nauti opiskelijaeduista myös kesällä!

- Ilves jalkapallo

Nyt opiskelijoita hemmotellaan Ilveksen kotiotteluissa, sillä opiskelijakorttia vilauttamalla saat hotdog+virvoitusjuoman yhteishintaan 5€. Seuraava kotiottelu pelataan ma 20.5. Tammelassa klo 18.30 alkaen, kun vastaan asettuu IFK Marienhamn.- Kajon 10% alennus taksipalveluista

Etkot päättymässä ja kiire päästä porukalla baariin, mutta viimeinen bussi meni jo? Tarvitsetko kantoapua painavien tavaroiden kanssa? Ei hätää, sillä saat Kajon 24/7 taksipalveluista -10% alennuksen koko vuoden ajan käyttämällä koodia OT10. Tilaa Kajon taksi/tilataksi Menoksi-sovelluksella. Matka maksetaan sovelluksella vasta kuljetuksen päätyttyä, joten se soveltuu joustavasti myös isompiin ryhmäkuljetuksiin.

- Laita kämppäsi vuokralle kesäksi

Lähdetkö kesäksi pois Tampereelta, ja etsit vuokralaista? Jätä ilmoitus Opiskelijan Tampereen asuntopalstalle! Tarvitset vain kuvat ja perustiedot: vuokra, ajankohta, sijainti, koko ja mitä kalusteita asuntoon jää. Kämpästä kiinnostuneet pyytävät yhteystietojasi. TOASin ja POASin opiskelija-asunnoissa väliaikaisen vuokralaisen ei tarvitse olla opiskelija kesäaikana. Muista ilmoittaa asunnon omistajalle välivuokrauksesta.

Opiskelijan Tampereen uutiset:

- Syysfest tulee jälleen 3.9. ja lipunmyynti tapahtumaan alkaa 1.8., eli merkitsehän aika jo kalenteriisi!

- Muista käyttää kevään Supervihkon edut toukokuussa. Etuja tarjoavat mm. Zarillo, Jone's Barber, Kaupin Keilahalli, Tampereen teatteri ja monet muut.10. Olemisen vapaus -rekryrekkakiertue Tampereen keskustorilla 22.5.

"Olemisen vapaus" on kampanja, joka tuo esille Pohjois-Savon sekä Joroisten ja Pieksämäen työpaikkoja. Kampanjan toteuttaa Future Savo -hanke. Kampanjan rekryrekkakiertue saapuu Tampereen keskustorille 22.5. klo 10 - 18. Tervetuloa tutustumaan Savon alueen avoimiin työpaikkoihin ja muihin mahdollisuuksiin!

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.11. Café Scientifique -tiedekahvila 21.5.

LUMATE-keskuksen kauden viimeinen tiedekahvila järjestetään tiistaina 21.5. tuttuun tapaan pääkirjasto Metson Lehmus-salissa kello 18 alkaen. Tällä kerralla kuullaan luonnon monimuotoisuudesta Jyväskylän yliopiston professori Janne Kotiahon luotsaamana.

Hallitusten välinen luontopaneeli IPBES hyväksyi toukokuun 4. päivä 2019 Pariisissa historian kattavimman arvion maailman luonnon tilasta. Raportin yksi pääviesteistä oli, että ihminen on hävittänyt jo suuren osan luonnosta ja sen lajeista sekä luontotyypeistä. Tämä luonnon monimuotoisuuden ja sen tuottamien ekosysteemipalveluiden katoaminen on nyt nopeampaa kuin koskaan ihmiskunnan historiassa. Asteittainen muutos kohti kestävämpää tuotantoa ja kulutusta ei enää riitä saattamaan ihmiskuntaa kestävän kehityksen mukaiselle polulle, vaan ainoa vaihtoehto on tehdä mittavia ympäristön tilaa tukevia järjestelmämuutoksia.

Tilaisuuden järjestää Tampereen LUMATE-keskus. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisätiedot täältä.12.  Nyytin chat: Teetkö opintoja kesällä? 23.5.

Kuluuko kesäsi opintojen tai opinnäytetyön parissa?  Tuu torstaina 23.5. klo 18 – 20 chattiin tuulettamaan ajatuksiasi ja purkamaan fiiliksiä kesäopinnoista.

Chatin löydät sivujemme chat-osiosta, kuten myös kevätkauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä.

Tervetuloa chattailemaan!13. SCIL Kesä 2019 – Ilmoittaudu ennen projektien alkua!

Laajuus: 4–6 OP / 5 viikkoa | Toteutus: 3.6.–5.7.2019 ja 15.7.–16.8.2019 @Proakatemia | Tyyppi: Kesäprojekti / palkaton harjoittelu | Kieli: suomi / englanti | Asiakas: Tampereen korkeakouluyhteisö

SCILissä opiskelija on asiantuntija. Juuri sinun taidoillasi, osaamisella ja energisellä otteella on kysyntää monialaisissa projekteissamme. Tule mukaan, niin pääset vaikuttamaan, kehittämään ja kehittymään. SCILissä sinulla on mahdollista työskennellä intensiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa tiimityömenetelmiä hyödyntäen. Kesän aikana pääset kasvattamaan verkostoasi ja vahvistamaan osaamistasi. Projektitiimisi tuotoksina syntyy jotain käsin kosketeltavaa, niin demoja kuin täysin valmiita tuotoksia.

Pääset mukaan, kun ilmoittaudut ennen projektijaksojen alkua, eli aiemmin kuin 3.6. tai 15.7.:14. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

Kiinnostaako sinua itsesi kehittäminen käytännön haasteiden kautta, sekä kehittää parempaa tulevaisuutta nuorten johtajuuden kautta? Tahdotko kokemusta globaalista toimintaympäristöstä ja onko kansainvälinen verkostoituminen mielestäsi tärkeää? Jos vastasit kyllä, AIESEC on juuri sinua varten! AIESECissa uskomme, että johtamistaitoja ja itsensä johtamista voidaan kehittää kenessä tahansa. Uskomme, että jokaisella on kyky muuttaa maailmaa, vaikka he eivät sitä vielä tiedostaisi.

AIESECissa saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin ja kansallisiin konferensseihin, ulkomaan projekteihimme ja harjoittelupaikkoihimme, joissa saat mahdollisuuden kasvattaa verkostoasi ja tutustua AIESECin yhteistyöyrityksiin. Tunnetuimpia kumppaneitamme globaalisti ovat YK, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux ja Plan International. Voit tutustua lisää toiminnastamme täältä. https://aiesec.fi/.

Sinulla on mahdollisuus hakea tiimijohtajan/projektimanagerin tai tavallisen jäsenen paikkaa mm. henkilöstöhallinnosta, B2C (Business to customers) tai B2B (Business to business) -osastoilta! Sinun ei tarvitse opiskella tiettyä alaa, hakeaksesi näihin paikkoihin, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Uteliaisuus ja halukkuus omien kykyjesi kehittämiseen riittää! Paikallistoimintamme on vapaaehtoista, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus työllistyä AIESECin kansallisiin tai kansainvälisiin tehtäviin.

Jos kiinnostuit, täytä lomake täällä ja otamme sinuun pian yhteyttä!15. Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali 21. - 26.5.

Tervetuloa inspiroivan nykytanssivirran vietäväksi Tanssivirtaa -festivaalille 21. - 26.5.2019. Tämän vuoden Tanssivirtaa-festivaali venyttää kehon ja inhimillisyyden rajoja sekä luo näkymiä eri aikoihin ja ulottuvuuksiin. Festivaalin päätapahtumapaikkana toimii Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämö Hämeenkadulla (Hämeenkatu 25). Tutustu koko ohjelmistoon täällä.  www.tanssivirtaa.net

Esitykset Hällä-näyttämöllä:

Ti 21.5. klo 19 Mira Kautto: Station to station to station

Ke 22.5. klo Theo Clinkard: The Days

To 23.5. klo 19 TADaC & Lea Moro: Their limbs their lungs their legs

Pe 24.5. klo 19 Soile Lahdenperä, Anna-Maija Terävä & Nina Viitamäki: Duo Bold Absurdium

La 25.5. klo 17 Liisa Pentti: The Body

Su 26.5. klo 17 Janina Rajakangas: Kanarialintu

Liput näyttämöteoksiin Hällä-näyttämöllä: 25€ peruslippu, 17€ eläkeläinen/ alle 17v., 10€ opiskelija/työtön/tanssi- ja teatterialan ammattilainen. Lippuvaraukset ja myynti: Hällä-näyttämöllä arkisin klo 12 - 16 ja 1h ennen esityksiä tai liput(at)tanssivirtaa.net.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

16. Tamko's office Solu opening hours during summer

 

Tamko's office Solu will be closed on Ascension day, Thursday, 30th of May. In June, we're open from Monday to Friday at 10AM - 2PM. In July, we're open only by appointment. We return to normal opening hours (Mon - Fri 9AM - 4PM) again on 1st of August.17. New study year stickers available in August

Student card's green study year sticker is valid until 30th September 2019. New study year stickers are available on 1st of August from Tamko's office Solu. New Tamko members can pay the membership fee while filling out the electronic membership application or at Tamko's office with cash or bank / credit card. Continuing members can check their member information and payment situation from the member register and continue the membership at Tamko's office. Available payment methods are cash and bank / credit card.

We're happy to help if you've any further questions: office(at)tamko.fi. 18. Registration for attendance or non-attendance

 

To preserve their study entitlement, students have to register for attendance or non-attendance each academic year. Registration for the following academic year is made through PAKKI-desktop between 1.3. - 31.5 as a rule.

If a student neglects the registration obligation for attendance or non-attendance during the duration of the study entitlement, (s)he will lose the study entitlement. The student may apply for return of the study entitlement lost due to negligence of the registration obligation from the beginning of the application month. A fee of 50 euros is collected on processing of the application.

Check out more information here.19. Library opening hours during summer 27 May - 18 August

TAMK Main Campus Library

Mon - Sun at 7 - 22. Access with an access card after the service times. The library is closed on 8th July - 21th July and there's no access with an access card during the time.

Service times

Mon - Fri at 9 - 15

Service not available on 8th July - 21 July 2019

TAMK Mediapolis Library

Mon - Sun at 7 - 22. Access with an access card 24/7. The library is closed on 17th June - 2nd August and there's no access with an access card during the time.

Service times

Tue, Thu and Fri at 9 - 15

Service not available on 17th June - 2nd August 2019

TAMK Music Academy

Mon - Fri at 10 - 14. The library is closed 21st June - 2nd August.

Service times

Mon - Fri at 10 - 14.

Service not available 21st June - 2nd August 2019.20.  Pop up summer workouts in Sorsapuisto

Forget the dusty gym and come and join us for pop-up summer workouts in Sorsapuisto on 3.6.-1.8.2019!

On Mondays 18.00-18.45 Bootcamp

On Mondays 19.00-19.45 Recovery

On Wednesdays 18.00-18.45 Kettlebell (bring your own kettlebell)

On Wednesdays 19.00-19.45 Recovery

On Thursdays 6.45-7.30 Street workout for all under the Ratina bridge

No commitments. Payment on the spot, 5€ per training. Just bring your own training equipment (water bottle, yoga mat and training clothes) and happy workout mood! Welcome to workout and enjoy the Finnish summer!

Pop up summer workouts is organized by TAMK's physiotherapy students' business Motive osk. If you've any further questions, please contact: info(at)motiveosk.fi.21. SCIL Summer 2019 – Join us before the start of the projects!

When? 3.6.–5.7.2019 and 15.7.–16.8.2019 | Where? @Proakatemia | What? Summer project / Unpaid internship, 4–6 CU / 5 weeks | Language? Finnish / English | Client? Tampere higher education community

At SCIL student is an expert. Your skills, know-how, and energy are needed. Join us and make a difference in the development of Tampere higher education community and yourself!

You will get to work with the authentic development cases while gaining theoretical and practical experience. At the same time you will not only learn about agile methods and user experience but widen your professional network. At SCIL you will have the possibility to work in interdisciplinary teams. Team learning together with our expert coaches will be an experience for the future. Your motivated and creative project team will get to produce demos or fully finished products or services.

Register before the start of the projects! This means we want to hear from you before June 3rd or July 15th. Join us here.22. Student's Tampere: enjoy student discounts also during summer!

- Ilves soccer: hotdog + soft drink 5€

Is football your passion or do you need new experiences with your friends? Now, students are pampered at Ilves’ home matches, as you get a hotdog + soft drink with a student card at a total price of 5 €. The next home game will be played on May 20th at Tammela stadium at 6.30pm, when our home team faces IFK Mariehamn.

- Kajon: 10% discount on taxi services

Pre-party is ending and you’re in a rush to get to the bar but the last bus already went away? Do you have a lot of suitcases to bring to somewhere but it’s too much of a hassle to carry yourself? Don’t worry because Kajon taxi is here, as you get a 10% discount on Kajon 24/7 taxi services throughout the year using code: OT10.

Subscribe to Kajon Taxi / minibus with Menoksi-app. The trip is paid for with the application only after the transport is completed, so it is also flexible for larger group transport.

- Rent your flat for the summer

Are you travelling away in the summer so your apartment is empty for months? Do you want to rent it out for someone else? List your flat at Opiskelijan Tampere’s Apartments! All you need is adding pictures and basic information about the apartment, e.g: location, rent, available months, size, etc. and wait for those who are interested in to contact you. In TOAS and POAS student apartments the tenant doesn’t have to be a student during summer. Also do not forget to inform the housing company that you are getting a temporary tenant.

Student's Tampere news:

- Save the date: Opiskelijan Tampere’s and Särkänniemi’s SyysFest is here for the second time and the student festival will hit Särkänniemi in September 3rd! All of the best rides in the amusement park are open, so the fun is guaranteed for the whole evening. The ticket sales start on the 1st of August! You also need a valid student card. More information about the tickets and the event will come along the summer!

- Superleaflet for spring 2019: Superleaflet for Spring 2019 is valid till the end of May! Discounts from Zarillo, Jone’s Barber, Kaupin Keilahalli, Tampereen teatteri and many more are waiting for you.******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics