YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 17 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Viimeinen mahdollisuus hakea kansainvälisyystuutoriksi!

2. Wabueilopu 30.5.

3. Tamkon toimiston poikkeusaukioloaikoja

4. Palauta Tursaspassisi Solulle 30.4. mennessä!

5. Portti työelämään -palautekysely opiskelijoille

6. Wabu ei lobu! - vapputapahtumalistaus

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

7. Tolun vakiovuoro 23.4.

8. Kela: Opintotuen vapaaehtoiset palautukset tehtävä 31.5. mennessä

9. Pappilan pullakahvit 25.4.

10. Muistathan ilmoittautua läsnäolevaksi 31.5. mennessä!

11. Nuorille töitä Pirkanmaa -tapahtuma 8.5.

12. Pelimessut 25.4.

13. Kartanon Kevätpäivä 26.4.

14. Dildobingo 29.4.

15. Sellaista elämä on – lauluja ja runoja Tuomiokirkossa 26.4.

16. Osallistu Opiskelijoiden Liikuntaliiton käyttäjätutkimukseen!

17. SCIL: Someta Duuniin -tapahtuma verkossa

18. Search for the job 24.4.

19. Nyytin chat: Kiire ja hoppu - oon ihan loppu 25.4.

English Summary

20. Exceptions to Tamko's office opening hours

21. Registration for attendance or non-attendance by 31 May

22. Job offer: QA tester intern

23. Dildo bingo 29 April

24. Search for the job event 24 April

25. Listing of 1st of May student events

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Viimeinen mahdollisuus hakea kansainvälisyystuutoriksi!

Menikö kansainvälisyystuutorihaku ohi? Ei hätää, nyt voit vielä hakea! Tamko järjestää 7.5. kv-tuutorikoulutusillan Solulla kello 16 alkaen. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Iltaa voit jatkaa halutessasi solun saunan lämmössä.

Kansainvälisyystuutorit ovat tukena ja apuna TAMKin vaihto-opiskelijoille heidän vaihtonsa ajan (3 - 6 kk). Kansainvälisyystuutorina toimimisesta saat liudan uusia kavereita, parannusta kielitaitoosi (pärjäät tosin nykyiselläkin kielitaidollasi vallan mainiosti. Ja hei, onhan rallienglannillakin voitettu miljoonia!), tuutorointitodistuksen, 2 opintopistettä ja yhden lisäpisteen, mikäli haet itse vaihtoon.

Hae mukaan tästä linkistä.

2. Wabueilopu 30.5.

Eikö oo suunnitelmia vapulle? No nyt on! Unionissa vietetään tänä vuonna opiskelijoiden vappua! Haalarit ja lakit niskaan ja kerätkää kaikki opiskelutoverit ja opiskelijanmieliset ystävät messiin juhlimaan. Illan aikana tietenkin opiskelijaystävälliset hinnastot. Ennakkolippu maksaa 3€, ja ne ovat saatavilla Solulta.3. Tamkon toimiston poikkeusaukioloaikoja

Toimisto suljettu:

Vappupäivänä ke 1.5.

Helatorstaina to 30.5.4. Palauta Tursaspassisi Solulle 30.4. mennessä!

Tursaspassin palautus lähenee! Viimeinen mahdollinen palautuspäivä on vappuaattona 30.4. kello 16 Solun jäsenpalvelutiskillä sijaitsevaan laatikkoon. Eniten leimoja kerännyt tursas nappaa itselleen Mahtitursaan kunniakkaan arvonimen! Toiseksi eniten leimoja kerännyt nappaa taas, ei yhtään vähäpätöisemmän, Päällikkötursaan arvonimen! Arvonimien lisäksi luvassa on mahtavat palkintopaketit. Mahtitursaan ja Päällikkötursaan palkintojen lisäksi arvotaan palkintopaketti niiden kaikkien kesken, jotka ovat keränneet vähintään 10 suoritusleimaa sekä palauttaneet passinsa ajoissa.

Palkintojen joukossa mm. matkalahjakortti, elektroniikkaketjun lahjakortti, NoHon lahjoittamia upeita palkintoja, museokortti, Campusravitalounaita sekä tietty aivan mahtava bluetooth-kaiutin (unts, unts, unts).

Lue lisää Tursaspassista ja palkinnoista Tamkon sivuilta.5. Portti työelämään -palautekysely opiskelijoille

Portti työelämään -rekrytointitapahtuma järjestettiin 22. - 24.1.2019 TAMKin Kuntokadun kampuksella. Olemme luoneet tapahtumaan liittyen TAMKin opiskelijoille suunnatun kyselyn, jonka vastauksia aiomme hyödyntää vuoden 2020 tapahtuman suunnittelussa. Kysely tehdään vasta nyt, sillä haluaisimme saada tietoa myös tapahtuman jälkeen mahdollisesti syntyneistä rekrytoinneista. Paljon kiitoksia vastauksistasi jo etukäteen! Kyselyyn pääset täältä.6. Wabu ei lobu! - vapputapahtumalistaus

Vappu on pian täällä ja se tarkoittaa, että luvassa on paljon erilaisia kinkereitä vappufiiliksen nostatukseen. Kokoamme listaa tapahtumista Topicsiin huhtikuun ajan. Lista päivittyy joka kerta, joten pidäthän sitä silmällä ja valkkaat juuri sinulle sopivimmat tapahtumat vapun juhlintaan!

TAMKin tapahtumia

- Teatteri Äärirajan "Kaikki keinot sallittu" 13. - 27.4.

Teatteri Äärirajan viides huikea näytelmä, joka törmäyttää humoristisesti yhteen politiikan ja ihmissuhteet. Lisätietoja Facebookissa.

- Opiskelijan vappu 30.4. #wabueilopu

Unionissa vietetään tänä vuonna opiskelijoiden vappua! Haalarit ja lakit niskaan ja kerätkää kaikki opiskelutoverit ja opiskelijanmieliset ystävät messiin juhlimaan. Illan aikana tietenkin opiskelijaystävälliset hinnastot. Ennakkolippu maksaa 3€, ja ne ovat saatavilla Solulta 16.4 alkaenKorkeakouluyhteisön yhteisiä tapahtumia

- WappuMättöRundi 23.4.

Wapun makein tapahtuma, WappuMättöRundi, on täällä taas! Kerää siis kaverisi kasaan ja lähtekää vetämään Wapun kovin sokerihumala kiertämällä kahviloita ja herkuttelemalla. Rundipassi 5€ + herkkukulut. Liput Kide.app. Lisätietoja Facebookissa.

- SportUnin Wappu-Bic 24.4.

Wappunakin liikutaan Tamppi Areenalla! Luvassa megalomaaninen maraton-bic klo 16 - 19. Luvassa nonstop ilmalentopalloa, fitjoogaa, combatia, funcTr ja venyttelyä. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille korkeakoulyhteisön jäsenille.

- Särkän Märkä 2019 24.4.  

Perinteinen opiskelijatapahtuma Särkänniemessä, jossa tunnelma nousee korkeammalle kuin Näsinneulan huippu. Lisätietoja Facebook-tapahtumassa. 

- Kolmiot 25.4.

Tampereen yliopiston ainejärjestöjen Luupin, Staabin ja Indecsin järjestämät kevään viimeiset Kolmiot. Bileiden teema ja muut lisätiedot Facebookissa.

- Dildobingo 29.4.

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median ainejärjestö UDK ry:n Dildobingo 29.4. klo 18 - 23.55 Klubilla (Tullikamarin aukio 2). Tapahtuma on ilmainen. Lisätietoja Facebookissa.

- Teekkarikaste 1.5.

Tampereen teekkarifuksien lakitus (30.4. klo 24), fuksikulkue (1.5. klo 12) ja teekkarikaste (klo 13). Lisätietoja Facebookissa.

- Haalaribileet 2.5.

Mikäli Wabun jälkeen on vielä voimia, toukokuun Haalaribileet tarjoaa paikan kuluttaa viimeisetkin energian rippeet. Lisätietoja ja kuukauden teema myöhemmin Facebookissa.  

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

7. Tolun vakiovuoro 23.4.

Tolun vakiovuorolla pelataan lippupalloa tiistaina 23.4. kello 17 - 19 Kaupin SportUnin palloiluhallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenyyttä, eli mukaan pääsee kuka vain. Tervetuloa!8. Kela: Opintotuen vapaaehtoiset palautukset tehtävä 31.5. mennessä

Voit perua tai palauttaa opintotukea, jos haluat korottaa vuositulorajaasi, alentaa korkeakouluopintojen edistymisen seurannassa huomioon otettavien tukikuukausien määrää tai säästää korkeakouluopintojen tukikuukausia. Voit itse valita, minkä kuukausien tuet perut tai palautat. Sinun pitää perua tai palauttaa sekä opintoraha että mahdollinen asumislisä.

Mikäli haluat korottaa vuositulorajaasi tai säästää opintotukikuukausia, on opintotuen palautus maksettava tukivuotta seuraavan vuoden toukokuun loppuun mennessä. Esimerkiksi vuonna 2018 maksetut tuet on palautettava 31.5.2019 mennessä. Huomioi, että palautuksen määräaika on erilainen silloin, kun haluat alentaa korkeakouluopintojen edistymisen seurannassa huomioon otettavien tukikuukausien määrää.

Lisätietoja Kelan sivuilta.9. Pappilan pullakahvit 25.4.

Pappilassa on jälleen pannu kuumana 25.4. kello 12 - 15!  Hellitä hetkeksi ja tule nauttimaan kahvit kaikessa rauhassa. Pappila löytyy Kuntokatu nelosen ala-aulasta (entinen info). Kolmosen puolelta tullessasi hilpase pihan poikki tai ilman ollessa kehno liiku tuubin suojissa.10. Muistathan ilmoittautua läsnäolevaksi 31.5. mennessä!

Säilyttääkseen opiskeluoikeutensa opiskelijan on lukuvuosittain ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi. Ilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle tehdään PAKKI-työpöydällä pääsääntöisesti 1.3. - 31.5.

Ilmoittautumisen laiminlyönti tarkoittaa opintoikeuden menettämistä. Opiskelija voi hakea ilmoittautumisvelvollisuuden laiminlyömisen seurauksena menetettyä opiskeluoikeutta palautettavaksi hakemuskuukauden alusta alkaen. Ennen hakemuksen täyttämistä tulee maksaa hakemuksen käsittelymakasu 50 euroa ja maksutosite tulee liittää hakemukseen. Pankkiyhteystiedot voi käydä katsomassa lomakkeelta.

Lisätietoja TAMKin Opinto-oppaasta.11. Nuorille töitä Pirkanmaa -tapahtuma 8.5.

Alle 30-vuotiaat osaajat ja valmistumisen kynnyksellä olevat nuoret aikuiset kohtaavat työnantajia Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella keskiviikkona 8.5.2019 klo 13 - 15 välisenä aikana. Nuorille Töitä Pirkanmaa -tapahtumassa tavataan tänäkin vuonna työnantajia eri toimialoilta. Nuoria osaajia haetaan nyt esimerkiksi kaupan alan, asiakaspalvelun, toimistotyön, sisälogistiikan, terveydenhoidon ja ravintola-alan tehtäviin. Tapahtumassa uusia tekijöitä etsivät mm. Kesko, IKEA, Transval, Pirkanmaan Osuuskauppa, Pancho Villa sekä Kotipalvelu Mehiläinen - ja moni muu!

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen Kaupungin Työllisyyspalvelut, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, EURES – Eurooppalainen työnvälitysverkosto ja Ohjaamo Tampere.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta.12. Pelimessut 25.4.

TAMKin tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelma (Tiko) järjestää tänä keväänä Pelimessut TAMKin pääkampuksella 25.4. klo 10 - 15. Ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat tiimeissä tehneet tammikuusta lähtien mobiilipelejä, joilla kannustetaan korkeakouluopiskelijoita liikkumaan arjessa enemmän. Tervetuloa tutustumaan peleihin!13. Kartanon Kevätpäivä 26.4.

Tule kokemaan kolmannen vuoden restonomiopiskelijoiden järjestämä RestoSmash -tapahtuma Hatanpään kartanolle! Paikan päällä on myös toukokuussa virallisesti avattava Café Elsa pop up -kahvilan muodossa.

Myynnissä mm. kahvia, pientä suolaista ja makeaa, edullisin hinnoin! Kahvilan tuotteita valmistetaan rajoitettu erä tapahtuman luonteen vuoksi. Kartanon yläkerrassa on muiden restonomiopiskelijoiden järjestämiä aktiviteetteja lapsille, kuten valokuvasuunnistusta ja kierrätyspeli sekä hedelmien maistelupeli.

Onko nurkissa ylimääräistä tavaraa joista haluat päästä eroon? Kartanon kevätpäivässä pääset myymään tavaroitasi kirppistyylillä ilman paikkamaksua! Yhteydenotot: reetta.viitala(at)tuni.fi14. Dildobingo 29.4.

Ennennäkemättömän nautinnollinen spektaakkeli DildoBingo tulee 29.4. ja täyttää aukon vapun tapahtumatarjonnassa! Bingo on perinteinen, mutta bingon palkinnot sen sijaan ovat hieman….. erilaisia. Palkinnot sponsoroi Maukaste.

Tapahtuma ja bingoon osallistuminen ovat maksuttomia, mutta vaivaiseen 3 euron hintaan voit lunastaa itsellesi upean, ensimmäisen Wapun Dildobingon haalarimerkin! Klubin narikka on opiskelijoille ilmainen. Klubin ovet Dildobingoon aukeavat maanantaina 29.4.2019 kello 18 ja itse bingoaminen aloitetaan tuntia myöhemmin kello 19. Tapahtuma sisältää viihdyttävääkin viihdyttävämpää juontoa, virvokkeita Klubin tiskiltä sekä tietenkin niitä dildoja.

Ilta jatkuu Klubilla bingoamisen jälkeen!

Tule, ota mukaan kaikki kaverisi ja voita nautinnollisia palkintoja kotiinviemiseksi - tervetuloa pelaamaan Dildobingoa!

Lisätietoa tapahtumasta.15. Sellaista elämä on – lauluja ja runoja Tuomiokirkossa 26.4.

Sellaista elämä on -ilta perjantaina 26. huhtikuuta Tuomiokirkossa kutsuu tamperelaisia laulun ja runojen äärelle. Ilta on rakennettu yhteistyönä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilaisten ja seurakuntien kanssa.

Illan rungoksi valikoitui Junnu Vainion kappaleita, joihin illan ohjaaja, opettaja, näyttelijä Auvo Vihro onnistuneesti lisäsi Veikko Lavin tuotantoa. Musiikin lomassa kulkee valikoituja otteita Risto Kormilaisen, Solveig von Schoultzin ja Rutger Koplandin tuotannosta.

Lauluja ja runoja tulkitsevat opiskelijat Valtteri Aaltonen, Matleena Junttanen ja Meeri Uusi-Äijö. Säestyksestä vastaavat opettaja Kalle Elkomaa ja opiskelija Aleksi Laukkonen.

Sellaista elämä on -ilta perjantaina 26.4. kello 18 Tuomiokirkossa. Vapaa pääsy.16. Osallistu Opiskelijoiden Liikuntaliiton käyttäjätutkimukseen!

Osallistu käyttäjätutkimukseen ja kerro meille millaisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluja ja -sisältöjä juuri sä haluaisit käyttää sun arjessa. Yksilöhaastattelut pidetään joko Helsingissä Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) tiloissa Kampissa tai vaikkapa kahvilassa. Haastattelu voidaan tehdä myös etäyhteyden avulla. Korvaukseksi noin tunnin pituisesta rennosta yksilöhaastattelusta saat 2 kpl Finnkinon leffalippuja!

Osallistumalla käyttäjätutkimukseen autat meitä kehittämään parempia ratkaisuja korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi.

Kiinnostuitko? Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat Hannasofialta: hannasofia.hardwick@oll.fi; puh. +358 46 9211215

Lue lisää Opiskelijoiden Liikuntaliitosta kotisivuiltamme.17. SCIL: Someta Duuniin -tapahtuma verkossa

Ilmainen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma Slack-alustalla 15.4.-3.5.2019. Tule juttelemaan eri alojen työnantajien kanssa ja löytämään itsellesi vaikka kesätyöpaikka. Seuraa tapahtumia verkossa silloin tällöin piipahtaen tai osallistu aktiivisemmin. Verkostoidu ja seuraa esimerkiksi webinaareja – omalta kotisohvaltasi. Silloin, kun sinulle sopii.

Tapaa yrityksiä ja asiantuntijoita sekä tutustu Sometaduuniin-hankkeen tuottamiin materiaaleihin. Tule mukaan!

Ilmoittautuminen.

Taustatietoa löydät täältä.18. Search for the job 24.4.

Hei opiskelija! Ovatko tulevaisuuden työkuviot vielä auki? Etsitkö keikkatöitä opiskelun oheen? Eikö kesätöiden haku onnistunut? Search for the job - Mahdollisuuksia tulevaisuuteen tuo saman katon alle rekrytointifirmat, työnantajat ja opiskelijat. Kyseessä on vapaamuotoinen verkostoistumis- ja työnhakutapahtuma, jossa voit katsastaa työtarjontaa, kontaktoitua tärkeimpien työnvälityksen toimijoiden kanssa ja saada vinkkejä työnhakuun.

Tapahtuma järjestetään Y-Kampus Kaupin tiloissa Y-Kampuksen ja kolmannen vuoden restonomiopiskelijoiden yhteistyönä keskiviikkona 24.4. Tilaisuus on avoin kaikille ja ajankohta on 10-14 välillä. Tule pistäytymään tai viihtymään pidemmäksi aikaa. Tapahtumassa on mahdollista myös kuvata oma video-CV ja saada se itselle avuksi työnhakuun. Tervetuloa!19. Nyytin chat: Kiire ja hoppu - oon ihan loppu 25.4.

Tuntuuko että voimat uupuvat? Onko arkesi yhtä suorittamista?  Torstaina 25.4. klo 18 – 20 chatissa jutellaan siitä, miten tukea omaa jaksamista ja jaetaan siihen vinkkejä.

Chatin löydät sivujemme chat-osiosta, kuten myös kevätkauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä.******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

20. Exceptions to Tamko's office opening hours

Tamko's office Solu is exceptionally closed:

May day (vappu), Wednesday, 1st of May

Ascension Day, Thursday 30th of May.21. Registration for attendance or non-attendance by 31 May

To preserve their study entitlement, students have to register for attendance or non-attendance each academic year. Registration for the following academic year is made through PAKKI-desktop between 1.3. - 31.5 as a rule.

If a student neglects the registration obligation for attendance or non-attendance during the duration of the study entitlement, (s)he will lose the study entitlement. The student may apply for return of the study entitlement lost due to negligence of the registration obligation from the beginning of the application month. A fee of 50 euros is collected on processing of the application.

Check out more information here.22. Job offer: QA tester intern

Traplight has new games under development, and we are getting ready for an exciting summer! Currently we are looking for someone to help us with quality assurance and testing of our upcoming games. Please read the job description below and contact us immediately if you think you would be the right fit for the job!

As a QA Tester you will be:

 • Carefully testing the game throughout the development cycle, especially before shipping updates
 • Communicating issues to programmers & support team
 • Verifying the bug fixes made by programmers
 • Communicating fixes to player support
 • Replicating issues the players are reporting
 • Organizing and keeping up the bug tracking system

What we expect from you:

 • Great social and group working skills
 • Attention to detail
 • Proficient English skills
 • Enthusiasm for games
 • Initiative, independent and hard working attitude
 • Knowledge of programming or game development is a big plus

We offer:

 • Paid 3-5 month internship and a chance of a full-time job later
 • An exciting chance to work in a growing game development company
 • The best team mates in the world
 • Central location: Traplight has the most amazing office in the heart of Tampere, Finland

Interested? Apply now! Send a free form application to jobs(at)traplightgames.com with the subject “QA Tester - Intern” by 30.4.2019. Remember to attach your CV. We can’t wait to hear from you! Check out our website for more info.23. Dildo bingo 29 April

Unprecedentedly voluptuous spectacle Dildo Bingo takes place on 29 April and fills up the hole on 1st of May range of events. The bingo is traditional but the prizes are a bit... different.

Prizes are sponsored by Maukaste.

The event and bingo are free of charge but with a cheap price of 3 euros, you can get magnificent and first ever 1st of May Dildo Bingo overall patch! Klubi's (Tullikamarin aukio 2) doors will open at 18:00 and the bingo starts an hour later, at 19:00. The event includes also some entertaining hosting, refreshments and of course, dildos.

Bring your friends with you and win some pleasureful prizes to take home, welcome to play Dildo Bingo!24. Search for the job event 24 April

Hi student! Is your future working place still a mystery? Are you looking for some extra work alongside studies? Did you miss summer job recruitments? Don’t worry because the springs most laid back event for job hunt is here. Search for the job – event brings private employment agencies and students together. Come check out if there would be opportunities for you, connect with major private agencies and get some tips for the job searching.

Event is located in Y-kampus on 24.4. between 10-14. Stop by at any time. There is also a possibility to film your own video CV to boost your changes in getting your dream job. Welcome!25. Listing of 1st of May student events

Dear English speaking students of TAMK! Vappu is getting closer! (What's vappu?) Well, 1st of May (Vappu in Finnish) is the biggest spring time event for students all over Finland. On 1st of May, students will crawl out of their winter hiding places and come together to celebrate the spring time. Check out these events and pick the ones you like and join the reveling! If you need more info, I'm happy to help!

- SportUni's Wappu-Bic 24 April

SportUni's crazy 1st of May sport event at Tamppi Areena (Korkeakoulunkatu 12). Group exercise hall: Fit yoga (in English) at 16 - 17, Combat (in English) at 17 - 18, FuncTR (in English) at 18 - 18.30, Stretching (in English) at 18.30 - 19. The event is free and open to all students and staff in the university community.  

- Kolmiot party 25 April

Tampere University student associations Luuppi, Staabi and Indecs' is organizing the last Kolmiot party for this spring. Tickets available later from Kide.app.  

- Dildobingo 29 April

Tampere University's information sciences and interactive media student association UDK is organizing a dildo bingo on 29th April at 18:00 - 24:00 at Klubi (Tullikamarin aukio 2). The event is free.

- Students' Vappu 30.4.

Do you've any plans for vappu? If not, no worries! Union night club is having huge Students' vappu party and everyone's invited! Put on your silly party hat and bring all your friends. Tickets are now available at Solu with a price of 3€.

- Teekkari Dipping 1 May

Tampere University's first year technology students will swim in the Tammerkoski river at 13:00. Come and see!

- May's Student overall party 2 May

If you still have some energy left after May Day, this spring's last Student Overall party is held on 2nd of May at Night club Ilona. Tickets from Kide.app.  

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics

Viestin osoitelähde: Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenrekisterissä olevat Tamkon jäsenet. Sähköpostiosoite noudetaan TAMKin järjestelmästä (eli jos olet tehnyt TAMKin sähköpostijärjestelmästä siirron toiseen sähköpostiisi, myös Tamko Topics siirtyy).

Viestin tarkoitus: Yhdistyslain mukainen jäsenyyssuhteen ylläpito ja hoito.

Lisätietoja: tiedottaja(ät)tamko.fi.