YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 15 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Loppumetri 18.4.2018 live: Kasmir

2. Tamkon illanvietto 25.4. 

3. Haemme opiskelijaedustajia 

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

4. T3 Brändi-ilta 19.4. - joko ilmoittauduit?

5. Feel Good, Feel Safe -tapahtuma tulee taas 10.-11.4.

6. PIRATEn, TIROn ja TTOn perinteinen Wappustartti 18.4.

7. Opiskelijoiden bingon SM-kilpailut 20.4.

8. PISTOT Trailer Park 12.4.

9. Café Scientifique -tiedekahvila: Valoon perustuvat teknologiat 11.4.

10. Aikuisten suunnistuskoulu 16.4.

11. Nyyti ry: Opiskelijoiden mielenterveyspäivä 18.4.

12. Bioanalyytikko-opiskelijat lisäävät tietoisuutta antibioottiresistenssistä 15.4.

13. Monologimusikaali Pieni Balleriina 14.- 15.4.

14. OP hakee myynnillisiä asiakas- ja sijoitusneuvojia

15. MKTG:n rekrykiertue TAMKilla 9.4.

16. Startup World Cup Suomen osakilpailu 26.4.

17. Kesätöitä vielä tarjolla Kuntarekryssä!

18. Naiskulttuuripäivät tarjoaa mimmiräppiä ja ajankohtaisia keskusteluja kulttuurista ja sukupuolesta 11. - 12.4.

19. Tarjolla apurahaa verkkokaupankäyntiin liittyvään koulutukseen tai projektiin 

English Summary

20. Tamko presents: Loppumetri 18.4.2018 - Live Kasmir

21. Tamko's evening 25.4.

22. We deserve some chill out – welcome to our own Brand party on 19th of April

23. Feel Good, Feel Safe -event is here again on 10th – 11th of April 

24. PIRATE, TIRO and TTO’s traditional Wappustartti 18th of April

25. The biomedical laboratory science students raise awereness about antibiotic resistance!

26. Green / Red Party on 12th of April

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Loppumetri 18.4.2018 live: Kasmir

Vuoden kovimmat lukuvuoden päätösbileet ovat täällä! Loppujen lopuksi on vain yksi ainoa oikea tapa päättää lukuvuosi: LOPPUMETRI2018! Nämä legendaariset bileet järjestetään UNION - Work and Leisure Clubissa keskiviikkona 18.4. kello 22.00 - 04.00. 

LOPPUMETRI2018 on mahdollisuutesi soutaa vadelmaveneellä Kasmirin kyydittämänä Unioniin opiskeluja pakoon! Ole valppaana, tässä on oiva mahdollisuus vaikkapa pieneen vapun varaslähtöön. Ennakkoliput (3€) myynnissä nyt Solulla ja bailataan.fi:ssä! 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa

2. Tamkon illanvietto 25.4. 

Tervetuloa Tamkon illanviettoon pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin 25.4. kello 17-21 Solun saunalle! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. Illanvietosta saat leiman tursaspassiin joko haalarimerkkien ompeluillan tai lautapeli-illan kohdalle. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa 

3. Haemme opiskelijaedustajia 

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

4. T3 Brändi-ilta 19.4. - joko ilmoittauduit?

Tervetuloa kaikki Tampere3-korkeakoulujen väki torstaina 19.4. Tampereen Pakkahuoneelle viettämään iltaa yhdessä – ensimmäistä kertaa koko Tampereen korkeakouluyhteisön porukalla. Illan teema on yhteinen brändimme eli miten näyttäydymme yhdessä ensi vuonna.

Ovet avataan kello 16, varsinainen ohjelma alkaa kello 17, ja ilta jatkuu kello 22 saakka. Aikataulu on opiskelijaystävällinen, sillä Pakkahuoneelta ennättää vielä hyvin muihin bileisiin (paikalle voi tulla haalareissa).

Mitä illan aikana tapahtuu? Julkistamme yhteisömme uuden visuaalisen ilmeen ja brändin ydinajatuksen. Lisäksi on luvassa teemaan sopivaa toimintaa ja vapaamuotoista yhdessäoloa. Bilemusiikista vastaa dj Sampl, erikoismusiikkivieraana on Tuomo Prättälä Trio feat. Verneri Pohjola. Buffetpöydässä on tarjolla suolaista ja makeaa, juomat tarjoilee drinkkirobotti.

Olet sydämellisesti tervetullut brändibileisiin! Ilmoittaudu tästä!

5. Feel Good, Feel Safe -tapahtuma tulee taas 10.-11.4.

TAMKin hyvinvointiklinikka järjestää jälleen hyvinvoinnin ja turvallisuuden Feel Good, Feel Safe -tapahtuman yhdessä monialaisen opiskelija- ja henkilöstötiimin sekä Tamkon kanssa. Tapahtuma järjestetään pääkampuksen aulatiloissa Kuntokatu 3:n puolella tiistaina 10.4. ja keskiviikkona 11.4. klo 10-14. Tarjolla on monipuolisia näytteilleasettajia, opiskelijaystävällisiä hintoja sekä toiminnallisia ständejä.

Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat toivottavat kaikki tervetulleeksi heidän järjestämäänsä kahvilaan, jossa tarjolla on terveellistä pientä suolaista ja makeaa opiskelijaystävälliseen hintaan positiivisen palvelun kera.

Tarkempaa tietoa Feel Good, Feel Safe -tapahtuman ohjelmasta löydät tapahtuman some-kanavilta. Tervetuloa tutustumaan! 

Facebook 

Instagram @fgfstamk

Snapchat: FGFS-TAMK

6. PIRATEn, TIROn ja TTOn perinteinen Wappustartti 18.4.

Taas on aika kaivaa serpentiinit kaapista, puhaltaa ilmapallot täyteen ja laittaa sima käymään, sillä WAPPU on täällä! PIRATEn, TIROn ja TTOn perinteinen Wappustartti valtaa Sorsapuiston 18.4. klo 17 alkaen! Nappaa siis kaverit matkaan pelaamaan mm. jättibeerpongia sekä nauttimaan piknikmeiningistä! Mukana menossa TASO, Konekerho, Happo, SOURCE, Antura ja BioKe. Viihtyvyyden takaa Grr8t Sports. Tapahtuman epävirallisina jatkoina toimii Loppumetri.

Lisätiedot Facebook-tapahtumasta 

7. Opiskelijoiden bingon SM-kilpailut 20.4.

Lapin yliopiston ylioppilaskuna (LYY) järjestää yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) kanssa opiskelijoiden bingon SM-kilpailut Rovaniemellä 20.4.2018. Bingokisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. 

Osallistumismaksua kisoihin ei ole, mutta ole valmis todistamaan kisapaikalla opiskelijuutesi muovisella tai sähköisellä opiskelijakortilla. Kisoissa pelataan pelkkä kilpasarja, jonka voittaja kruunataan hallitsevaksi bingon opiskelijoiden Suomen mestariksi. Voit ilmoittautua mukaan kisoihin täältä.   

Kisajärjestäjät eivät järjestä erillistä majoitusta kisojen ajalle, mutta pelipaikkakunnalta löytyy monia majoituspaikkoja, kuten hostelleja, joihin suosittelemme kisailijoiden olevan yhteydessä. Mikäli majoitustilanteeseen tulee muutoksia, päivitämme tiedot. Kisoissa noudatetaan OLL:n sääntöjä. Tervetuloa paikalle kokemaan ainutlaatuinen elämys bingon parissa!  

8. PISTOT Trailer Park 12.4.

Torstaina 12. huhtikuuta Union Work&Leisure Clubilla bailataan lukuvuoden viimeiset PISTOT-bileet Trailer Park -tyyliin. Näihin bileisiin ei kannata vetää ykkösiä niskaan! 

Union avaa ovensa kävijöille klo 21.30 ja bileet jatkuvat tunnin pidempään, aina klo 05.00 saakka. Bilepassilaisille yksityistilaisuus yläkerrassa klo 21 alkaen, luvassa mm. beerpongia ja arvontoja. Ensi kuussa kymmenen onnekasta suuntaa nokan kohti Malagan aurinkoa, joten leimatut passit kannattaa ehdottomasti tulla palauttamaan!

Liput ennakkoon 3 €, ovelta 5 €. Lippuja saa lisäksi Tamkon toimistolta (ma-pe 9-16), Piraten toimistolta (ke 10-13), Kuntokatu 3:n ständeiltä bileviikolla ja Bailataan.fi:stä. PISTOT järjestää PIRATE ry, TIRO ry ja TTO ry. 

Lisätietoja Facebook-tapahtumasta

9. Café Scientifique -tiedekahvila: Valoon perustuvat teknologiat 11.4.

Tällä kertaa tiedekahvilassa on aiheena valoon perustuvat teknologiat. Illan puhujana fotoniikan professori Martti Kauranen. Tiedekahvila pääkirjasto Metsossa 11.4. kello 18.00. 

Optiikka ja fotoniikka, valoa hyväksi käyttävät tieteen ja tekniikan alat, vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme koko ajan. Internetin suuret tietomäärät kulkevat optisia kuituja pitkin, ruokakaupassa tuotteiden hinnat luetaan kassalla laserilla ja silmäleikkaukset tehdään nykyään myös laserilla. Tiedekahvilan esityksessä kerrotaan esimerkkien avulla, missä kaikessa optiikka ja fotoniikka ovat mukana, sekä siitä, miten nämä alat vaikuttavat Tampereella. 

Tilaisuuden järjestää Tampereen LUMATE-keskus. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa! 

10. Aikuisten suunnistuskoulu 16.4.

Tampereen Pyrinnön suuren suosion saanut Aikuisten suunnistuskoulu pyörähtää jälleen käyntiin 16.4.2018 UKK-instituutilla. Kurssi-illat ovat maanantaisin klo 18-20, yhteensä kahdeksan kertaa. Opetusta annetaan eri tasoryhmissä, ja kokeneille on oma tasoryhmänsä. 

Jukolan viesti 2019 suunnistetaan Kangasalla. Osa kurssilaisistamme on laittanut rohkeasti tavoitteeksi Jukolan tai Venlojen viestiin osallistumisen! Suunnistus on hyödyllinen kansalaistaito – kaikki me tarvitsemme suunnistustaitoa niin marjametsällä, vieraassa paikassa nähtävyyksiä etsiessä, Lapin vaelluksilla, kuin myös kuntoillessa vaikkapa Iltarasteilla. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

11. Nyyti ry: Opiskelijoiden mielenterveyspäivä 18.4.

Tänä keväänä järjestetään ensimmäisen kerran valtakunnallinen Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanja. Mielenterveyspäivää vietetään keskiviikkona 18.4. 

Kutsumme kaikki mukaan järjestämään myötätuntoa ja mielen hyvinvointia lisäävää toimintaa omissa opiskeluyhteisöissään ympäri Suomen. Toimintaa voi toteuttaa kuka vain, niin opiskelijat kuin henkilökunta. Toiminnan ideoinnissa rajana on vain mielikuvitus. Tule mukaan – Opiskelijoiden mielenterveyspäivä tehdään yhdessä!

Kampanjaan voi osallistua myös verkossa ottamalla osaa some-haasteeseen, hyppäämällä mukaan ryhmächattiin ja vaikkapa seuraamalla webinaaria. Kampanjan aikana sosiaalisessa mediassa ja kampanjasivuilla jaetaan monipuolista myötätuntoteemaista sisältöä, kuten blogipostauksia, tarinoita ja videoita. Seuraa kampanjaa somessa tunnisteilla: #opiskelijoidenmielenterveyspäivä #myötätunnostahyvinvointia

Lisätietoja kampanjasta 

12. Bioanalyytikko-opiskelijat lisäävät tietoisuutta antibioottiresistenssistä 15.4.

Kansainvälistä bioanalyytikkopäivää vietetään 15.4. teemalla “Antibioottiresistenssi maailmanlaajuisena uhkana”. TAMK:n toisen vuoden bioanalyytikko-opiskelijat juhlistavat päivää julkaisemalla aiheesta animaatiolyhytelokuvan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta antibioottiresistenssistä ja sen leviämisen ehkäisystä. 

Katso elokuva YouTubesta

13. Monologimusikaali Pieni Balleriina 14.- 15.4.

TAMKin 4. vuoden musiikkiteatterin opiskelija Teemu Sytelän monologimusikaali Pieni Balleriina on tarina erilaisuudesta, musikaalitähteydestä, hyväksymisestä ja rakkaudesta. 14.4. klo 20.00 Musiikkiakatemian Pyynikkisalissa ensi-iltansa saava esitys on Sytelän opinnäytetyö. 

Tunnin mittainen kantaesitys käsittelee erilaisuuden hyväksymistä ja nuoren identiteetin rakentumista Tina The Ballerina -musikaalitähden näkökulmasta. Esitykseen sävelletyn uuden musiikin ja vahvojen monologien kautta päästään kurkistamaan Drag tähden show'hun, jonka taustalla on paljon muutakin kuin glitteriä ja shamppanjaa. Matkalla tavataan häikäisevän kauneuden ja ulkoisen säihkeen lisäksi myös Pieni Balleriina kimaltelevan ulkokuoren alla. 

Kevään esitykset Pyynikkisalissa: 

- la 14.4. Klo 20, ensi-ilta

- su 15.4. Klo 17 ja 20

Liput (HUOM. vain käteisellä!): 10 € peruslippu, 5 € opiskelijat, siviilipalvelusmiehet, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset. Suosittelemme esitystä yli 13-vuotiaille.

14. OP hakee myynnillisiä asiakas- ja sijoitusneuvojia

Oletko valmistumassa ja etsit unelmiesi työpaikkaa finanssimaailmasta? OP hakee keskitettyyn palvelutuotantoon myynnillisiä asiakasneuvojia ja sijoitusneuvojia. 

OP keskittää palveluitaan Kepaan eli Keskitettyyn palveluntuotantoon ja kasvun myötä etsimme haemme osaajia. Teemme Asiakas keskiöön – muutosmatkaa ja investoimme merkittävästi teknologiaan ja palveluiden kehittämiseen.

Sinulla onkin mahdollisuus päästä dynaamiseen työyhteisöön. Tehtävissä pääset hyödyntämään myyntiosaamistasi, palvelemaan asiakkaista monissa eri kanavissa sekä käyttämään asiantuntijuuttasi esimerkiksi sijoittamisen tai rahoittamisen alueilla. Koska OPssa eletään vahvaa muutoksen aikaa, tehtävistä kehittyy koko ajan asiantuntijamaisempia ja arvostamme kehittävää otetta työhön. Meillä pääset kasvamaan ammattilaisena ja kehittymään myös itse urallasi!

Pääset lukemaan lisää ja hakemaan paikkoja täältä

15. MKTG:n rekrykiertue TAMKilla 9.4.

Suomen johtava kokemuksellinen markkintointitoimisto MKTG:n Instituutour 2018 -rekrytointikiertue saapuu TAMKin pääkampukselle 9.4. kello 10-15. Paikalla myös kolmen yhteistyökumppanin, Arabia Mainio Sarastus-astiaston, Beroccan ja Ukko.fi:n, pisteet. 

MKTG:n omalla pisteellä sinulla on mahdollisuus kysyä promoottorina työskentelystä ja saada lisätietoa meneillään olevasta rekrystä. Arabian pisteellä on esittelyssä uusi Mainio Sarastus -asiasto. Jaossa myös Mainio-mukeja, kasseja ja pinssejä. Lisäksi pisteellä olevasta aktivointipelistä on mahdollisuus voittaa isompia tuotepalkintoja. Beroccan pisteellä näytteillä uutuustuote Berocca Fizzy Melts sekä hauska reaktiopeli, jossa pääset testaamaan omaa vireystilaasi. Ukko.fi taas tarjoaa pisteellään tietoa ja vinkkejä kevytyrittämisestä. 

16. Startup World Cup Suomen osakilpailu 26.4.

Silicon Vikings tuo Startup-maailman kuumimmat nimet Tampereelle huhtikuussa, kun Pakkahuoneella pitchataan 26.4. kello 17-22 suomenmestaruudesta! Suomen parhaaksi valittu startup pääsee loppukilpailuun San Franciscoon kisaamaan startuppien maailmanmestaruudesta ja miljoonan dollarin palkintopotista.

Pakkahuoneella startuppien pitchausta arvioivat Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, Broadius Partners Oy:n perustajaosakas Saga Forss, FIBANin perustajajäsen Riku Asikainen sekä Nurmiranta Holdings Oy:n toimitusjohtaja Sami Somero. Tuomaristoon kuuluu myös tapahtumaa Pohjoismaissa järjestävän Silicon Vikings -startupyhteisön vaikuttajia. Tapahtuma tarjoaa mielenkiintoista sisältöä myös muille kuin startup-yrittäjille, sillä Keynote-puhujana toimii Woltin perustaja Juhani Mykkänen, joka paljastaa yleisölle seitsemän keinoa menestyä yrittäjänä.

Linkki Facebook-tapahtumaan

17. Kesätöitä vielä tarjolla Kuntarekryssä!

Kesätyöntekijöiden haku jatkuu Kuntarekry.fi:ssä, ja kunta-alan kesätyöpaikkoja on vielä tarjolla – myös nuorille, joilla on vähän tai ei lainkaan työkokemusta. Kuntarekry.fi:ssä on kesätyöpaikkoja esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kultturialalta, nuorisotoimessa, matkailun, hallinnon ja kuntatekniikan tehtävissä. 

Kesätöiden lisäksi Kuntarekryssä on lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisuuksia, jotka sopivat opintojen oheen. Kesätyöpaikkoja on aiempina vuosina ollut tarjolla toukokuuhun asti, mutta määrä alkaa jo selvästi laskea. Nyt hakemukset vauhdilla matkaan! Kuntarekry.fi.

Ps. Rajaa hakua avainsanalla/työavaimella: kesätyö 

18. Naiskulttuuripäivät tarjoaa mimmiräppiä ja ajankohtaisia keskusteluja kulttuurista ja sukupuolesta 11. - 12.4.

Tamyn Naiskulttuuripäivät 2018: Becoming Woman tuo Tampereen tapahtuma- ja kulttuuritarjontaan feminististä ohjelmaa 11.–12.4. Luvassa on muun muassa ajankohtainen leffanäytös Wille Hyvösen elokuva-alan maskuliinista kulttuuria tarkastelevasta Tuntematon-elokuvasta. Lisäksi ohjelmassa on sukupuolta, kulttuuria ja kasvatusta käsittelevä paneelikeskustelu, jossa on mukana rivi niin kasvatuksen, taiteen kuin politiikankin edustajia, muun muassa mainittu Hyvönen sekä tutkija-opettaja-bloggaaja Minja Koskela.

Naiskulttuuripäivien iltabileet järjestetään Klubilla, jossa päästään nauttimaan Helsingin DocPoint-festareilla loppuunmyydyille saleille esitetystä SILVANA-dokumentista sekä suomalaisesta räpistä naisten esittämänä. Nuoria naisräppäreitä esiin nostavat "Mimmit räppää" -illat ovat saavuttaneet suuren suosion Helsingissä ja vastaavankaltainen tapahtuma järjestetään nyt Tampereella ensimmäistä kertaa.

Naiskulttuuripäivät on Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan feministinen tiede- ja kulttuuritapahtuma, joka on järjestetty yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1982. Tänä keväänä tapahtuma järjestetään viimeistä kertaa korkeakoulujen yhdistyessä vuoden lopussa.

Tapahtuman ohjelman löydät täältä

19. Tarjolla apurahaa verkkokaupankäyntiin liittyvään koulutukseen tai projektiin 

Haaveiletko työskentelystä markkinoinnin, muodin, myynnin, tietotekniikan, kaupan tai johtamisen alalla? Siinä tapauksessa me haluamme auttaa sinua. Olemme luoneet Trendhim apurahan, joten vuosittain me tuemme yhtä tai useampaa opiskelijaa 2000 € :lla. Jotta hakemuksesi voitaisiin ottaa huomioon, koulutuksesi tai projektisi, johon etsit varoja, tulisi liittyä verkkokauppaan.

Apuraha perustettiin kattamaan verkkokaupan koulutukseen tai projekteihin liittyvät kustannukset. Joten ne voivat olla matkakustannuksia, konferenssimaksuja, ateriakuluja tai koulunkäyntiin liittyviä kuluja. Hakemuksen määräaika on 1.11.2018.

Lisätietoja ja hakuohjeet 

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

20. Tamko presents: Loppumetri 18.4.2018 - Live Kasmir

The moment we've all been waiting for! LOPPUMETRI2018 is here! This is THE party to finish the hard school year. This year's LOPPUMETRI will be held in UNION - Work and Leisure Club Wednesday 18th of April at 22.00 - 04.00.  

One of the most popular artists in Finland right now, Kasmir, will make sure that this party will be epic. You don't want to miss this, so keep your eyes on this event page! Tickets (3€) now available at Solu!

More information and the ticket competition at Facebook event

21. Tamko's evening 25.4. 

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people on 25.4. at 5-9 pm to Solu! You can bring some games, activities etc. with you. Tamko offers some light snacks and drinks. You will get a stamp on your Tursaspassi from this event to Overall patches' sewing evening or Board games evening. Please note that the happening is non-alcoholic. 

22. We deserve some chill out – welcome to our own Brand party on 19th of April

Welcome, students and staff in Tampere universities to join our spring party on Thursday 19 April at Pakkahuone – for the first time all of us together. The theme of the night is our new brand, the way we look as a community next year.

Doors open at 16, the programme starts at 17, and the party-time ends at 22. The timeframe is quite student-friendly: from Pakkahuone you can still make it to other night events in town (you are welcome to wear your overalls).

What is the night about? We will launch our new visual image and the core idea of our brand. There will be activities around the theme and free mingling. Party music will be played by dj Sampl, the musical guest star is Tuomo Prättälä Trio feat. Verneri Pohjola. Buffet snacks at Klubi. Drinks served by a robot!

You are warmly welcome to our own Brand party! Register here!(https://www.lyyti.fi/reg/Tampereen_korkeakouluyhteison_Brandiiltamat_194...)

23. Feel Good, Feel Safe -event is here again on 10th – 11th of April 2018

TAMK Wellbeing Clinic organizes the safety and well-being event "Feel Good, Feel Safe" together with Tamko, as well as with staff and students of different fields. The event takes place in the lobby of the main campus at Kuntokatu 3, from Tuesday 10th to Wednesday 11th of April from 10am to 2pm.

For more information about Feel Good, Feel Safe -event you can follow us in social media. Welcome! 

Facebook

Instagram: (at)fgfstamk

Snapchat: FGFS-TAMK

24. PIRATE, TIRO and TTO’s traditional Wappustartti 18th of April

Once again, it’s time to dig out the serpentine from the closet, blow the balloons and put some sima on the go because WAPPU is here! The traditional Wappustartti of PIRATE, TIRO and TTO is going to take over the Sorsapuisto on 18 April starting at 5PM. So take your friends with you and come to play some giant beerpong and enjoy the picnic! Collaborators are TASO, Konekerho, SYNTAKSI, HAPPO, SOURCE, Antura ja BioKe. Grr8t Sports guarantees the enjoyment. The unofficial afterparty for the event is Tamkos Loppumetri. 

Additional information about the event

25. The biomedical laboratory science students raise awereness about antibiotic resistance!

International Biomedical Laboratory Science Day is celebrated on 15th of April. The theme for 2018 is “Antibiotic Resistance: Biomedical Laboratory Scientists respond to the global threat”. The second year biomedical laboratory science students in TAMK have contributed by producing a short animation movie to raise awareness about antibiotic resistance and the ways its spread can be prevented by everyone of us.

Watch the movie at YouTube

26. Green / Red Party on 12th of April 

International Business students of HAMK are organizing a Green / Red Student Party on 12th of April at 8 pm onwards at Aussie Bar Tampere.  The idea of an evening is to wear clothes of a color that coordinates with your relationship status: red is taken, green is single. (The status is also shown with bracelets: you'll receive one when you enter. So no worries if you don't own any green/red clothes!). Tickets: 5€ on doors. 

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics