YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 14 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. #EVVK - Edunvaltontaviikko 3.4. - 5.4.

2. Missasitko kansainvälisyystuutoriksi ilmoittautumisen? 

3. Tamkon illanvietto 25.4.

4. Loppumetri 18.4.2018 live: Kasmir 

5. Haemme opiskelijaedustajia

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

6. T3 Brändi-ilta 19.4. - Ilmoittaudu mukaan nyt!

7. Tolun vakiovuoro 3.4.

8. Insinööristä on moneksi! - Insinöörien uratarinoita edunvalvontaviikolla 3.4. 

9. TaRe ry:n Ku**iralli tulee taas 5.4.

10. Huhtikuun Fitness-teemaiset haalaribileet 5.4.

11. TaRe ry:n synttärihumpat Itämerellä 15.4

12. Hommaa lippu Teatteri Äärirajan näytelmään - Lippuständi 9.4. TAMKilla 

13. Varjo IOP

14. Teatteri Äärirajan näytelmä "Kenelle kertoisin minusta"

15. Nuorisoviikko-kampanjan tarvikekeräys TAMKissa 16. - 20.4. 

16. Tule mukaan käsikirjoittamaan NääsPeksiä 2018! 

17. VIP-Pesis 27.4.

18. Pohjoismaista kuoromusiikkia afrikkalaisin maustein 17.4.

English Summary

19. The Week of Promoting Students' Interests 3.4. - 5.4.

20. Did you miss the International Tutoring enrollment?

21. Tamko's evening 25.4.

22. Tamko presents: Loppumetri 18.4.2018 - Live Kasmir

23. Tampere3 Brand launch evening 19.4.

24. April's Fitness themed Overall Party 5.4.

25. VIP Finnish baseball tournament 27.4.

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. #EVVK - Edunvalvontaviikko 3.4. - 5.4.

Minkälaista olisi opiskelijoiden elämä, jos edunvalvontaa ei olisi? Miten kaikki voisi olla huonommin? Tule ottamaan siitä selvää Tamkon edunvalvontaviikolle 3.4. - 5.4. kello 10-14!

Tamkissa opiskelijoita on noin 10 000, ja Tampereella kokonaisuudessaan lähes 70 000. Ketkä ovat ne ihmiset ja elimet, jotka toimivat sinun ja muiden opiskelijoiden äänitorvena? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla tutustumaan heihin! Edunvaltontaviikolla pääset tapaamaan ja keskustelemaan sinua edustavien opiskelijoiden ja toimijoiden kanssa, kuten oman ainejärjestösi, kerhosi, opiskelijakuntasi, opiskelijakuntien liiton, työelämäliittojen ja muiden edunvalvontaelimien toimijoiden kanssa! 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa

2. Missasitko kansainvälisyystuutoriksi ilmoittautumisen? 

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan kansainvälisyystuutorointiin 3. - 5.4. klo 10-14 Tamkon edunvalvontaviikon ständillä! Mikäli et liiku tuohon aikaan pääkampuksella, voit ilmoittautua mukaan myös tästä linkistä. Tervetuloa mukaan tuutoroimaan!

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä Tamkon hallituksen kv-vastaava Annaan: international(at)tamko.fi. Ps. Saat Tursaspassiisi leiman kohtaan "Hae tuutoriksi", kun haet kansainvälisyystuutoriksi! 

3. Tamkon illanvietto 25.4. 

Tervetuloa Tamkon illanviettoon pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin 25.4. kello 17-21 Solun saunalle! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa/ tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. Illanvietosta saat leiman tursaspassiin joko haalarimerkkien ompeluillan tai lautapeli-illan kohdalle. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa

4. Loppumetri 18.4.2018 live: Kasmir

Vuoden kovimmat lukuvuoden päätösbileet ovat täällä! Loppujen lopuksi on vain yksi ainoa oikea tapa päättää lukuvuosi: LOPPUMETRI2018! Nämä legendaariset bileet järjestetään UNION - Work and Leisure Clubissa keskiviikkona 18.4. kello 22.00 - 04.00. 

LOPPUMETRI2018 on mahdollisuutesi soutaa vadelmaveneellä Kasmirin kyydittämänä Unioniin opiskeluja pakoon! Ole valppaana, tässä on oiva mahdollisuus vaikkapa pieneen vapun varaslähtöön. Ennakkoliput (3€) myynnissä nyt Solulla ja bailataan.fi:ssä! Lippuja myöhemmin myynnissä myös Loppumetrin ständeillä. 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa

5. Haemme opiskelijaedustajia 

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta: http://www.tamko.fi/avoimet-tehtavat. 

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

6. T3 Brändi-ilta 19.4. - Ilmoittaudu mukaan nyt!

Torstaina 19.4.2018 Tampereen Pakkahuoneella julkistetaan uusi yhteinen brändimme, sen ydinajatus ja visuaalinen ilme. Tapahtuma alkaa kello 16, varsinainen ohjelma kello 17.

Bränditarinan lisäksi illan aikana on luvassa puheenvuoroja ja toimintaa teeman ympärillä, musiikkia ja vapaamuotoista yhdessäoloa – ensimmäistä kertaa tällä porukalla. Kutsu on tarkoitettu korkeakoulujen päätoimiselle henkilöstölle ja läsnäoleville opiskelijoille. Ilmoittaudu tästä heti, nopeimmat mahtuvat mukaan! 

7. Tolun vakiovuoro 3.4.

Tolun vakiovuorolla pelataan käsipalloa tiistaina 3.4. klo 17-19 TAMKin liikuntahallilla. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna Unipoli Sportin jäsenmaksua ja mukaan pääsee kuka vain. Muistathan, että käymällä vuoroillamme usein sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti XXL:ään! Vakiovuoron yhteistyökumppanina toimii Unipoli Sport.

8. Insinööristä on moneksi! - Insinöörien uratarinoita edunvalvontaviikolla 3.4. 

Oletko miettinyt mitä insinöörit tekevät työmaailmassa? Koodarit juovat kolaa öitä myöten, raksainssit nojaavat lapioon työmaalla tai sähkön kaverit leikkivät Jakkea ja Sepiä sähkölangoilla?

Nyt kysymyksiin saa vastauksia uratarinoiden muodossa edunvalvontaviikolla 3.4. kello 16.00 - 18.00 TAMKin auditoriossa E1-06. 

Nykypäivänä insinööri ei aina tule tekemään juuri sitä mihin on alun perin lähtenyt opiskelemaan. Toiset vaihtavat linjaa kesken opintojen, ja toisilla se valmistuminen vain hiukan venähtää. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin insinööriys ja opintojen jälkeen siirtyminen työelämään oppimaan vankaksi ammattilaiseksi. Iltapäivän aikana kuullaan neljä tarinaa insinööreiltä, kuinka eri käänteiden kautta he ovat siirtyneet uraputkeen, miten sinne on päästy ja millaisten kommellusten kautta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja tapahtuman luonne on hyvin rento sekä kysymyksille on jätetty hyvin aikaa.

Auditorion kapasiteetti on rajallinen (80 hlöä), joten vastaa reippaasti tapahtumakutsuun Facebookissa, jotta tiedämme vaihtaa tilaa tarpeen tullen. Tilaisuuden järjestää Tampereen Insinöörit ry yhdessä TIRO ry:n kanssa. Tervetuloa! 

9. TaRe ry:n Ku**iralli tulee taas 5.4.

Legendaarinen Ku**iralli tulee taas! Torstaina 5.4.2018 on luvassa jälleen tekemistä to do-listan muodossa ympäri Keskustaa ja lähimaastoa. Kerää siis kasaan neljän hengen dream teamisi, osta liput ja suuntaa klo 17.00 Bar Piiloon (Tammela), missä liput vaihdetaan suorituspasseihin! Liput myynnissä bailataan.fi, Solulta ja Kolopäivystykseltä ja ständeiltä!

Tapahtuma kustantaa vain 3€ (bailataan.fi: 3,35€, sis. palvelumaksu). Sadalle ensimmäiselle lähtijälle on luvassa myös haalarimerkki. Epävirallisina jatkoina toimii huhtikuun Haalaribileet. Voittajajoukkueelle on luvassa myös huikea palkinto, nimittäin me lähetämme teidät Särkän Märkään (4 lippua, arvo 60€) ja jatkkoille Ilonaan. Myös kaikilla tehtävälistansa ajoissa palauttaville mahdollisuus voittaa arvonnan kautta yllätyspalkintoja.  

10. Huhtikuun Fitness-teemaiset haalaribileet 5.4. 

Kesä lähestyy, vaikka säästä sitä ei välttämättä arvaisikaan, joten nyt on loistava aika laittaa hikipanta päähän ja lenkkarit jalkaan: fitness-haalaribileet ovat täällä!

Lähestyvä lämmin vuodenaika tuo mukanaan roppakaupalla Kesäkuntoon-haasteita, niistä viihdyttävimmän voit ottaa vastaan Haalaribileissä! Huhtikuussa luvassa on sporttinen teema ja sen seurauksena voit nauttia aktiivisesta ohjelmasta koko illan ajan! Nappaa siis mukaasi Haalaribileiden fitness-bingo, osallistu Passion-etkoilla NHL-turnaukseen tai voita itsellesi liikuttavia palkintoja. Näistä bileistä löytyy jokaiselle jotain, olit sitten tuleva olympiavoittaja tai todellinen penkkiurheilija! 

Ilta alkaa jo viime kuusta tuttuun tapaan Bar Passionissa Tullinaukiolla ja juhlat jatkuvat Ilonassa klo 21.00 lähtien aamuun saakka! Liput ennakkoon 3€ (ovelta 5€) Solulta ja bailataan.fi:stä. 

Lisätiedot Facebook-tapahtumassa

11. TaRe ry:n synttärihumpat Itämerellä 15.4.

TaRe ry vie neljävuotisjuhlansa Itämeren aalloille ja kutsuu sinut mukaan humppaamaan! Sunnuntaina 15.4.2018 lähdetään koululta kohti Helsinkiä, jossa lastaudumme Silja Europan kyytiin ja matkaamme kohti Viroa. Ja mikä sen parempaa, tällä risteilyllä sinulla on mahdollisuus jalkautua myös Viroon ja napata vappujuomat mukaan!

Risteilyllä on vielä muutamia paikkoja vapaana. Ilmoittautua voit Kololla tai osoitteeseen katri.s.pajukoski(at)biz.tamk.di. Koko lysti kustantaa jäsenillemme 30€ ja ei-jäsenille 35€  sisältäen kuljetuksen ja risteilyn. Nappaa siis paikkasi ennen kuin ne täyttyvät!

12. Hommaa lippu Teatteri Äärirajan näytelmään - Lippuständi 9.4. TAMKilla 

Kenelle kertoisin minusta? -näytelmän ensi-ilta lähestyy, ja jos sinulta uupuu vielä lippu, niin hätä ei ole tämän näköinen! Ständeilemme tutulla ja turvallisella TAMKin pääkampuksella 9.4. kello 10-14! Opiskelijalipun hinta ständiltä 5€ (muut kuin opiskelijat +2€). Ständeillä myös LIPPU+HAALARIMERKKITARJOUS, kimppahintaan 7€. Ständeiltä saatavilla myös ennakkoon ostettavia väiaikatarjoiluja! 

Ständipäivät (klo 10-14):

  • Ke 4.4 Yliopiston pääaula
  • To 5.4 TTY:n Tietotalon aula
  • Ma 9.4 Pääkampus (Kuntokatu 3)

13. Varjo IOP

Suuren kysynnän vuoksi tarjoamme nyt mahdollisuuden osallistua varjolipulla vuoden parhaille Insinööriopiskelijapäiville. Liput ovat myynnissä bailataan.fi -palvelussa: IOP 2018 Varjojatkot. Lippu sisältää päivätapahtuman ja rastikierroksen, kuten muutkin liput, sekä oman varjohaalarimerkin ja varjojatkobileet ravintola Kaijakassa. 

14. Teatteri Äärirajan näytelmä "Kenelle kertoisin minusta" 

“Pitäis voida nauraa ja huutaa, ja joskus itkeä, jonkun kanssa pahaa vihaa kitkeä", J.Vesterinen. Jokainen meistä tarvitsee jonkun. Teatteri Äärirajan neljännessä näytelmässä “Kenelle kertoisin minusta” esitetään, kuinka tärkeää on, että jokaisen elämässä on joku, joka kuuntelee, ymmärtää ja tukee kun on vaikeaa. 

Tositarinoiden pohjalta dramatisoitu näytelmä keskittyy fiktiivisen Kalevan yläkoulun oppilaiden ja henkilökunnan arkeen, jota varjostaa yksinäisyys. Postmodernin näytelmän tuokiokuvat seuraavat nuorten taivalta, heidän kipuillessaan yksinäisyyden, ulkopuolisuuden ja erilaisuuden tuntemuksiensa kanssa. Esityksen kesto n. 2h, sisältäen väliajan. Tule samaistumaan, liikuttumaan ja nauttimaan!

Esityksen kesto n. 2h, sisältäen väliajan. Kaikki näytökset ovat TAMKin juhlasalissa D1-04. Lavalla nähdään vierailevat koiratähdet Vinka ja Poju.

Näytösajat:

  • Ke 11.4. klo 18
  • La 14.4. klo 13
  • To 19.4. klo 18
  • Pe 20.4. klo 18
  • La 21.4. klo 13

15. Nuorisoviikko-kampanjan tarvikekeräys TAMKissa 16. - 20.4. 

Huomio kaikki TAMKin opiskelijat! Oppiyrityksemme VALTOS OPY järjestää nuorisoviikon 16.4.-20.4. yhteistyössä HOPE RY:n kanssa. Tarkoituksena olisi saada kerättyä Pirkanmaan vähävaraisten perheiden nuorisolle vaatteita, kenkiä sekä urheiluvälineitä. Keräyspiste on Campus Shopin edessä (Kuntokatu 3 / Teiskontie 3). 

Alla muutama kriteeri minkälaisesta tavarasta on suurin pula:

 - Vaatteet 14-17 vuotiaille tytöille sekä erityisesti pojille

- Vaatteiden tulee olla ehjiä ja puhtaita

- Kenkiä (erityisesti pojille, kengän koko 41+)

- Urheiluvälineitä (kesä ja talvi)

- Jos haluaa, niin voi myös tuoda uusia tuotteita nuorille: hiustuotteita, meikkejä, hygieniatuotteita eli yksinkertaisesti kaikkea mitä nuoret tarvitsevat arkielämässä.

Tahdomme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia, yhdessä saamme paljon aikaiseksi! 

16. Tule mukaan käsikirjoittamaan NääsPeksiä 2018!

Miltä tuntuisi kuulla oma vitsi speksilavalla? Onko sinulla mielikuvitusta luoda hassuja hahmoja ja jännittäviä juonenkäänteitä tai haluaisitko löytää sisäisen Shakespearesi rennossa ympäristössä? Kuinka siistiä olisikaan päästä vaikuttamaan rainan aiheeseen?

NääsPeksin käsikirjoittaminen on huhtikuusta elokuuhun kestävä ryhmäprojekti, josta ei puutu mielikuvitusta, naurua tai hyvää fiilistä. Olitpa sitten vitsinikkari tai tekstin syvällinen analysoija, vasta-alkaja tai konkari näytelmäkäsikirjoituksen saralla, löytyy ryhmäkirjoittamisessa jokaiselle rooli, jossa pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan kirjoittajana ja oppimaan paljon uutta.

Käsikirjoitustiimin ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 5.4. klo 18 alkaen Kultaisessa Apinassa Hervannassa (Insinöörinkatu 30). Ekassa tapaamisessa kerätään halukkaiden käsistäjien yhteystiedot ja aletaan ideoida tulevan rainan aihetta. Tapaaminen kestää noin kaksi tuntia, ja siihen osallistuminen ei sido mihinkään. Ilmoittautua ei tarvitse. Jos et tällä kertaa pääse paikalle, mutta haluaisit osallistua myöhemmin, laita viestiä osoitteeseen tuottajat(at)naaspeksi.fi. Samaan osoitteeseen voi myös lähettää mahdollisia kysymyksiä asiasta. Kohta mennään taas, hurraa!

17. VIP-Pesis 27.4.

Tervetuloa viettämään sporttista kevätpäivää pesäpallon merkeissä! Osana Tamyn Wappuviikkoja järjestettävä legendaarinen VIP-Pesis kokoaa jälleen ainejärjestö-pesäpallon ystävät Kaupin urheilupuistoon mittelemään mestaruudesta ja nauttimaan grillin ja ongintakojun antimista perjantaina 27. huhtikuuta kello 9-16. 

Joukkueiden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.3. ja päättyy 13.4. Turnauksen osallistumismaksu on 40 euroa per joukkue. Yliopiston järjestöjen lisäksi myös TAMK:n ja TTY:n joukkueet ovat tervetulleita turnaukseen! 

Sitova ilmottautuminen tapahtuu osoitteeseen vippesis(at)gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa joukkueen nimi, ainejärjestö ja yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköposti. Turnaukseen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä joukkuetta, joten pidä kiirettä! Parhaiten sijoittuneiden joukkueiden lisäksi myös parasta meininkiä ja urheiluhenkeä edustava joukkue palkitaan huikeilla palkinnoilla!

Tapahtuma tarjoaa pesiksen lisäksi myös tuotteita grillistä. Jos suu kaipaa muutakin kostuketta kuin kahvia tai mehua, ongintakojulta voi voittaa nestemäisiä palkintoja. Varaudu siis ottamalla mukaan käteistä! VIP-Pesiksen tarjoavat Reettorit, Patina ja Lexica.

Turnaus Facebookissa

18. Pohjoismaista kuoromusiikkia afrikkalaisin maustein 17.4.

Pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon kulttuurit kohtaavat Tampereen yliopiston laulajien (TYL) konsertissa Baba Yetu – Pohjoismaista kuoromusiikkia afrikkalaisin maustein tiistaina 17.4. klo 19 Aleksanterin kirkossa. Afrikkalaisia sävyjä konserttiin tuo myös senegalilainen rumpali Ismaila Sane.

Tampereen yliopiston laulajat tarjoaa monipuolisen musiikkimatkan, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Sielua hivelevä latinankielinen ohjelmisto kohtaa rytmikkään ja aurinkoisen Afrikan sävelet, ja yhdistää taitavasti kaksi näkökulmaa saman teeman alle. Tuoretta kotimaista musiikkia kuullaan muun muassa Jaakko Mäntyjärveltä ja Antti Nissilältä, muista Pohjoismaista Edward Griegiltä ja Knut Nystedtiltä. Afrikkalaisia rytmejä kuullaan eteläafrikkalaisten laulujen lisäksi konsertin huipentavassa swahilinkielisessä kappaleessa Baba Yetu, joka on Civilization IV -tietokonepelistä tuttu sävelmä.

Tampereen yliopiston laulajat on vuonna 1964 perustettu, noin 60 nuoresta laulajasta koostuva sekakuoro. Pääasiassa Tampereen yliopiston opiskelijoista koostuvaa joukkoa yhdistää rakkaus musiikkiin ja erityisesti laulamiseen. Harkituista konserttikokonaisuuksista ja raikkaasta soinnista kiiteltyä kuoroa on vuodesta 2010 alkaen johtanut musiikin maisteri Päivi Liimola.

Käsiohjelmat 13/8€ ovelta tai ennakkoon kuorolaisilta. Lisätiedot konsertista: tyl-pj(at)uta.fi. ******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

19. The Week of Promoting Students' Interests 3.4. - 5.4. 

What kind of would be a life of a student if there weren't organizations who promote students' interests? How everything could be worse? Come and find out at Tamko's Week of Promoting Students' Interests on 3.4. - 5.4. at 10-14!

TAMK has about 10 000 students, and there are nearly 70 000 students in Tampere. But who are the people and organizations who act as your, and other students', voice when needed? Now you'll have a unique chance to meet them! At the week of promoting students' interests, you'll have a chance for example to meet and talk with student associations, clubs, The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences (Tamko), University of Applied Sciences Students in Finland (SAMOK), trade unions and other organizations who take care of students' interests! 

Week's program will be revealed later. Please keep and eye on Topics and our Facebook event "The Week of Promoting Students' Interests" for more information. 

20. Did you miss the International Tutoring enrollment?

No worries, 'cause now you'll have a chance to enroll at Tamko's "The Week of Promoting Students' Interests" stand on 3. - 5.4. at 10-14! If you don't visit the main campus on that time, you can also register via this link. Welcome to the world of tutoring!

The training will take place on Tuesday 10th and Thursday 12th of April at 5pm-8pm in auditorium G00-10. We'll invite all participants to a team brief to hear more about tutoring and ask questions. Questions? Contact: international(at)tamko.fi. 

21. Tamko's evening 25.4. 

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people on 25.4. at 5-9 pm to Solu! You can bring some games, activities etc. with you. Tamko offers some light snacks and drinks. You will get a stamp on your Tursaspassi from this event to Overall patches' sewing evening or Board games evening. Please note that the happening is non-alcoholic. 

22. Tamko presents: Loppumetri 18.4.2018 - Live Kasmir

The moment we've all been waiting for! LOPPUMETRI2018 is here! This is THE party to finish the hard school year. This year's LOPPUMETRI will be held in UNION - Work and Leisure Club Wednesday 18th of April at 22.00 - 04.00.  

One of the most popular artists in Finland right now, Kasmir, will make sure that this party will be epic. You don't want to miss this, so keep your eyes on this event page! Tickets (3€) now available at Solu!

More information and the ticket competition at Facebook event

23. Tampere3 Brand launch evening 19.4.

Welcome, students and staff of Tampere universities to share a historic moment. Our new brand, the idea and the visual appearance uniting the three Tampere universities, will be launched at Pakkahuone Tampere on Thursday 19 April. The event starts at 16 pm, showtime at 17. During the evening, besides the brand story, there will be talk and action around the theme as well as music and free mingling – together like this for the first time.

The invitation is for full-time staff and attending students. Registrate here for the Brand party, the fastest ones will get in! 

24. April's Fitness themed Overall Party 5.4. 

Haalaribileet is the most legendary student party in Tampere. The party is held every month on the first Thursday after student allowance. Come and join the party in the most sparkling and glamorous night club of the city, Viihdemaailma Ilona! (Verkatehtaankatu 3). 

Doors open in Ilona at 21:00. Tickets: 3 € in advance from Tamko's office Solu and Bailataan.fi. Advance tickets include passage past the regular queue until 23:00. We wish that cloakroom would only be used for coats, not for backbags or bags.

More info at Facebook event 

25. VIP Finnish baseball tournament 27.4. 

It's time to spend a sporty spring day playing Finnish baseball! VIP Finnish baseball tournament for student associations is held at Kauppi sports park on Friday, 27th of April at 9-16. Maximum amount of teams is 12, so be quick to register your team! Entry fee for the tournament is 40€/team.

Team registration is open from 26.3. to 13.4. and the email address for registrations is vippesis(at)gmail.com. The registration email has to contain the following information: name of the team, name of your student association, as well as phone number and email address of the contact person. Please note that the registration is binding!

Maximum amount of players in one game is 12 for each team, and the team should have at least 9 players. In each game, one round of batting will be played before starting to count outs, so that everyone gets to bat at least once. The best teams will be rewarded with amazing prizes! Please bring some cash if you wish to buy anything from the grill.

The event is presented by Tampere University's Student associations Reettorit, Patina and Lexica. If you have any questions, do not hesitate to contact the organizers!

The tournament on Facebook******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics