YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 10 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamkon illanvietto!

2. Tule mukaan kansainvälisyystuutorointiin!

3. Tamko kouluttaa: Henkilöbrändäys ja LinkedIn

4. Haemme opiskelijaedustajia

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Kesäopinnot 2018

6. Tule mukaan kehittämään Unipoli Sportin liikuntapalveluita Tampere3-muutoksessa!

7. PISTOT Beauty and the Geek

8. TIRO & TaRe: Oscar-sitsit

9. Tule mukaan jääkiekkokerho ATIKin toimintaan!

10. Osuuspankin rekrytapahtuma TAMKilla

11. TIRO ry presents: T-Itse Labra Back To The Roots 

12. Koskenalustan stipendihaku käynnissä

13. IOP - Insinööriopiskelijapäivät

14. Y-Break Kauppi: OP Kevytyrittäjä

15. Haussa järjestyksenvalvojia ja talkoolaisia Insinööriopiskelijapäiville!

16. SalesDay2018 - Digitaalinen myynti asiakkaan aikakaudella

17. Tekniikka X

18. TIROn kevätkokous

19. Teatteri Äärirajan uusi näytelmä: Kenelle kertoisin minusta?

20. Haetaan yhdyskunta/rakennustekniikan insinööriä 

English Summary

21. Tamko's Evening!

22. Become an International Tutor!

23. PISTOT Beauty and the Geek

24. TIRO is looking for voluntary workers to Engineering Student Days!

25. IOP - Engineering Student Days 

26. Engineering and X

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tamkon illanvietto!

Tervetuloa maanantaina 19.3. klo 16.00 alkaen Tamkon illanviettoon pelailemaan lautapelejä, ompelemaan haalarimerkkejä ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Kaikenlaista muutakin tekemistä saa ehdottaa tai tuoda mukanaan. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. Illanvietosta saat leiman tursaspassiin joko haalarimerkkien ompeluillan tai lautapeli-illan kohdalle. Huomaathan, että illanvietto on alkoholiton. Tervetuloa Solulle!

2. Tule mukaan kansainvälisyystuutorointiin!

Tamko kouluttaa kansainvälisyystuutoreita TAMKiin tulevien vaihto-opiskelijoiden avuksi. Koulutuksissa käsitellään muun muassa vaihto-opiskelijan saapumiseen liittyviä käytännön asioita, tuutorin vastuita sekä kulttuurishokkia.

Koulutus on kaksi-iltainen ja järjestetään tiistaina 10.4. ja torstaina 12.4. klo 17-20 auditoriossa G00-10. Kutsumme kaikki ilmoittautuneet kuulemaan lisää kansainvälisyystuutoroinnista vielä ennen koulutuksia. Koulutuksissa on tarjolla kahvia ja sämpylää. Muistathan, että monen muun kivan kokemuksen ja uuden tuttavuuden lisäksi kansainvälisyystuutoroinnista saa myös opintopisteitä. Lisäksi opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon.

Voit ilmoittautua koulutukseen alla olevasta linkistä, ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 28.3.2018. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: international(at)tamko.fi. PS. Saat Tursaspassiisi leiman kohtaan "Hae tuutoriksi", kun haet kansainvälisyystuutoriksi! Tervetuloa mukaan tuutoroimaan!

3. Tamko kouluttaa: Henkilöbrändäys ja LinkedIn 

Fakta: noin kolme neljästä työntekijästä rekrytoidaan yksityisellä puolella ilman avointa hakua. Mistä näitä piilotyöpaikkoja sitten löytää ja kuinka ne napataan? Vastauksen näihin kysymyksiin saat Tamkon henkilöbrändäys ja LinkedIn -koulutuksesta 5.4. kello 15 alkaen. Tule kuulemaan, kuinka brändäät itsesi ja luot verkostot, joiden kautta nappaat itsellesi unelmien työpaikan!

Kouluttajana toimii markkinointipäällikkö, kouluttaja ja konsultti Jani Wahlman (KTM, FM, tradenomi). Koulutus kestää 2-3 tuntia. Hinta Tamkon jäsenille 5€, TAMKin henkilökunnalle 20€ ja muille 50€. Ilmoittauduthan viimeistään 8.3.2018 täällä

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

Lue lisää kouluttajasta

4. Haemme opiskelijaedustajia 

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. 

Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Kesäopinnot 2018

Onko edessäsi kesä ilman töitä? Vai haluaisitko edistää opintojasi kesäduunin ohella? TAMKin kesäopintotarjonta on nyt julkaistu. Ilmoittautuminen kesäopintoihin alkaa 15.3. Tiesithän, että voit hakea Kelasta myös kesäopintotukea? Opintotukea voi saada kesäajalla suoritettaviin tutkintoon kuuluviin opintoihin, opinnäytetyön tekemiseen, vaihto-opiskeluun tai harjoitteluun. Kesäopinnoiksi katsotaan ajalla 1.6. – 31.8. suoritetut opinnot. 

Lue lisää kesäopinnoista.

Lisätietoa kesäopintotuesta.

6. Tule mukaan kehittämään Unipoli Sportin liikuntapalveluita Tampere3-muutoksessa!

Haemme 4-6 Unipoli Sportin liikuntamaksun maksanutta opiskelijaa mukaan liikuntapalveluiden kehittämistoimintaan, joka koostuu kolmesta työpajatyyppisestä osiosta. Ensimmäinen osio on ryhmähaastattelu, jossa kartoitetaan Unipoli Sportin liikuntapalveluprosessin nykytilaa ja kehittämistarpeita. Toisessa osiossa (toukokuu) ideoidaan uutta liikuntapalveluprosessia ja kolmannessa osiossa (elokuu) testataan uuden liikuntapalveluprosessin toimivuutta. Työpajat toteutetaan osana YAMK-opinnäytetyötä. Palkitsemme työpajoihin osallistuvat kauden 18-19 Unipoli Sportin liikuntamaksulla!

Ensimmäinen osio, ryhmähaastattelu, pidetään tiistaina 27.3. klo 17 alkaen TAMKin liikuntakeskuksen kerhotilassa. Työpajoihin ei tarvitse valmistautua etukäteen. Seuraavien osioiden ajankohdat sovitaan erikseen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 20.3. mennessä: heidi.olsbo(at)unipolisport.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, millä kampuksella opiskelet ja mitä liikuntaa Unipoli Sportin liikuntatarjonnasta harrastat: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu vai liikuntakurssit? Valituille ilmoitetaan heti 20.3. jälkeen.

7. PISTOT Beauty and the Geek 

Tervetuloa torstaina 15. maaliskuuta Union Work&Leisure Clubile, kun paikka täyttyy nörteistä, kaunottarista ja komistuksista. Näissä bileissä saat päästää sisäisen nörttisi valloilleen ja pukea päällesi lempi Star Wars-paitasi tai pukeutua hurmaavaksi kaunottareksi/komistukseksi, sillä tänä iltana voi käydä flaksi. Union avaa ovensa kävijöille klo 21.30 ja bileet jatkuvat totuttuun tapaan aina klo 04.00 saakka.

Liput ennakkoon 3€, ovelta 5€. Lippuja saa lisäksi Tamkon toimistolta (ma-pe 9-16), Piraten toimistolta (ke 10-13), Kuntokatu 3:n ständeiltä bileviikolla ja Bailataan.fi:stä

PISTOT järjestää TTO ry, TIRO ry ja PIRATE ry. Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.

8. TIRO & TaRe: Oscar-sitsit

Oletko koskaan haaveillut olevasi osa Hollywoodin glamouria? Onko Oscar-gaala ollut aina bucketlistilläsi? TIRO ry & TaRe ry ylpeänä esittää: sponsoroimattomat Oscar-sitsit.

Tänä keväänä järjestettävät yhteistyösitsit ovat jo toiset laatuaan. Pukukoodinamme tänä vuonna on glamour - nyt on hyvä tilaisuus kaivaa kaapista ne kimaltavimmat ja metallinhohtoisimmat asut, joita olet aina halunnut päästä käyttämään ja astella omalle punaiselle matollemme!

Sitsit järjestetään Tampereen Pursiseuran tiloissa, osoitteessa Kekkosenkatu 10, jonne pääset kätevästi bussilla nro 2 (Naistenlahti). Liput, 12,5€/jäsen, 15€/muut, myynnissä bailataan.fi:ssä! Paikkoja sitseille on rajoitetusti, joten nopean toiminnan sankarit päihittävät hitaat! Huomaathan, että eri ainejärjestöjen edustajille on erikseen omat liput. Jäsenlipun ostaneilta tarkistetaan jäsenyys ovella!

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa 

9. Tule mukaan jääkiekkokerho ATIKin toimintaan!

Jääkiekkokerho ATIK etsii innokkaita pelaajia ja maalivahteja. Jäävuorot ovat maanantaisin ja omat varusteet on oltava. Vuoroilla pelataan harrastekiekon säännöillä (ei taklauksia tai lämäreitä), joten kaikki ovat tervetulleita. Jos kiinnostuit ja haluat lähteä mukaan niin ota yhteytta atik(at)tamko.fi.

10. Osuuspankin rekrytapahtuma TAMKilla

Oletko vailla työpaikkaa? Koetko olevasi oikea myyntitykki ja palat halusta päästä käyttämään taitojasi? Ei huolta, ongelmasi on ratkaistu! OP Keskitetty palvelutuotanto etsii myynnillisiä asiakasneuvojia Tampereelle henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin vakituisiin työsuhteisiin. Pidämme avoimen keskustelutilaisuuden TAMKin pääkampuksen aulassa ti 6.3. klo 11.00 - 14.00. Tulehan juttelemaan uramahdollisuuksistasi OP:ssa! 

OP on monialainen palveluyritys, Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. 

11. TIRO ry presents: T-Itse Labra Back To The Roots 

Keväällä vuonna 1997 neljä tamperelaista insinööriopiskelijaa saivat idean: Mennään Tekulta keskustaan jokaisen baarin kautta! Ja miksi tehdä se vain nelistään, kutsutaan kaikki kaverit mukaan! Näin sai alkunsa Teiskontieltä Itsenäisyydenkatua pitkin kulkenut baarikierros T-Itse labra! Tänä vuonna labraillaan 15.3!

Illan aikana kierretään 6-8 baaria, joissa nautitaan ilojuomaa 1-3 leiman edestä ja samalla kirjoitetaan raportteja illan kulusta. Parhaimman ja luovimman raportin kirjoittajat palkitaan ruhtinaallisesti. Tapahtuman reitti kulkee TAMKin kautta Teiskontietä pitkin Itsenäisyydenkadulle, tai missä tahansa järjestyksessä sen haluaa kulkea. Kerää kasaan enintään viiden hengen joukkue, joiden kanssa haluat leimasi suorittaa ja raporttisi kirjoittaa. Toki voit kirjoittaa raporttisi myös yksin, mikäli et luota luokkakavereidesi kirjoitustaitoihin.

Tapahtuman leimapassi maksaa 4€ ja se noudetaan tapahtumapäivänä (15.3.) TAMKin Teiskontien puoleiselta aukiolta. Ensimmäiset pääsevät liikkeelle klo 16.30 ja kiertäminen jatkuu aina klo 22 asti, jonka jälkee nokat käännetään jatkoille, joina toimivat PISTOT! Lipunmyynti alkaa 21.2. bailataan.fi:ssä. Passeja saa myös loman jälkeen (viikolla 10) Solun tiskiltä.

12. Koskenalustan stipendihaku käynnissä

Liisa ja Aarre Koskenalustan säätiön stipendihaku on käynnissä 28.3.2018 saakka. Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää opiskelua ja uusien teknisten keksintöjen aikaansaamista.

Haettavana on kaksi eri stipendiä:

1) Stipendi Englantiin tehtävää opintomatkaa varten englannin kieltä opiskelevalle tai talouselämää tutkivalle henkilölle ja 2) Stipendi teknisen alan henkilölle idean, keksinnön tai patentin kehittelyä varten. Kummatkin stipendit ovat arvoltaan 1.000 euroa.

Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään selvitys aikaisemmista opinnoista, tutkimuksista sekä matkasuunnitelma (1) ja työsuunnitelma (2). Lisätietoja antaa säätiön asiamies Eeva Mäihäniemi, puh. 0503689602. Hakemukset lähetetään osoitteeseen Eeva Mäihäniemi, Isolammenkatu 1 C 9, 33710 Tampere. 

Lisätietoja.

13. IOP - Insinööriopiskelijapäivät

TIRO ry kutsuu kaikki insinöörit ja insinöörinmieliset opiskelualaan ja työllisyystilanteeseen katsomatta Insinööriopiskelijapäiville (IOP) 7.4. teemana SUOMIROCK! Vuosittain järjestettävä IOP on tapahtuma, joka tuo yhteen opiskelijoita joka puolelta Suomea. Tapahtuma keskittyy Tampereen Keskustorille, jossa löytyy mm. sponsoreiden oheistoimintaa, haalarimerkkitori, rockimeininkiä ja paljon muuta aktiviteettia, joista infotaan myöhemmin. Keskustorilta starttaa myös rastikierros, joka huipentuu jatkoihin Hullussa porossa ja Rannassa, jossa esiintyy Tamperelainen Uniklubi! 

Tsekkaa lisää Facebook -eventistä IOP 2018 Tampere tai osoitteesta www.iopaivat.fi.

14. Y-Break Kauppi: OP Kevytyrittäjä

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Y-kampus ja OP Tampere järjestävät tietopaketin työelämän kasvavasta ilmiöstä, kevytyrittäjyydestä. OP Kevytyrittäjä -palvelusta saapuu kertomaan yksi sen kehittäjistä, Lassi Leppänen. OP:lla jokainen palvelun käyttäjä saa oman y-tunnuksen, jolloin heistä tulee virallisesti yrittäjiä. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan yrittäjältä, millaista kevytyrittäjänä toimiminen on käytännössä. Täältä saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin! 

Tapahtuma järjestetään 8.3. kello 14.30 alkaen TAMKin Y-kampuksen Pajatilassa C1-23. Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

15. Haussa järjestyksenvalvojia ja talkoolaisia Insinööriopiskelijapäiville!

TIRO on saanut kunniakseen järjestää vuosittaiset Insinööriopiskelijapäivät Tampereella lauantaina 7.4. ja tarvitsee alkutapahtumaan  talkoolaisia. Alkutapahtuma on Tampereen Keskustorilla ja kestää kello 11.00 noin kello 17.00 asti. Talkoolaisia tarvitaan noin 20. Kaikki mukaan lähtijät saavat tapahtuman teeman mukaisen staff-paidan, jonon ohi pääsyn jatkoille Ravintolamaailmaan, jossa esiintyy Uniklubi sekä muutaman virkistävän juoman jatkoilla. Tapahtuma on kaikille opiskelijoille, joten opiskelualallasi tai työllisyystilanteellasi ei ole väliä. Kiinnostaako olla mukana järjestämässä vuoden kovinta insinöörien tapahtumaa? 

Laita viestiä info(a)iopaivat.fi ja ilmoittaudu mukaan! 

16. SalesDay2018 - Digitaalinen myynti asiakkaan aikakaudella

SalesDay2018-tapahtuma kokoaa yhteen 9.3. klo 8.30 - 12.00 kaikki myynnin tulevaisuudesta kiinnostuneet: 70 syksyllä 2017 myyntitradenomin opintopolun aloittanutta opiskelijaa sekä TAMKin myyntiosaamisen koulutuksen 17 yrityskummia. Olet tervetullut kuulemaan ajankohtaista asiaa myynnistä, eli miten yritysten välistä kauppaa saadaan aikaiseksi tänä päivänä yrityksissä!

Tällä kertaa SalesDayn teemana on "Digitaalinen myynti asiakkaan aikakaudella". Puhujina paikalla Sani Leino, joka on Suomen johtava social selling -asiantuntija, Myynninmaailman Markus Jokinen, Inboundin kruunaamaton kuningas Jani Aaltonen ja tietysti Reijo Karhulahti, joka toimii myös TAMKin myynnin koulutusten pääkummina. Paneelikeskustelussa mukana lisäksi Toni Luhti, Jukka Pulkkinen ja Sirpa Levola. Lisätietoa esiintyjistä ja ohjelmasta löydät täältä

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä.

17. Tekniikka X

Tekniikka ja X on vuosittain Insinööriopiskelijapäivien yhteydessä järjestettävä kilpailu, jossa haetaan nokkelaa keksintöä, joka yhdistää tekniikan ja vuosittain vaihtuvan teeman, eli X:n. Teeman päättää Insinööriopiskelijaliiton hallitus. Vuoden 2018 teemaksi on valittu tekniikka ja ääni. Kilpailu järjestetään ensi keväänä Tampereen Insinööriopiskelijapäivien yhteydessä. Kerää siis Pelle Peloton -henkinen kaveriporukkasi kasaan ja antakaa sisäisen insinöörinne nousta pintaan! Toivomme runsasta osallistumista ja iloa ideointiin! Lisäinfoa osoitteesta ww.iopaivat.fi

18. TIROn kevätkokous

Toivotamme kaikki TIRO ry:n jäsenet tervetulleeksi sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.3. Kokous pidetään Solun saunatiloissa. Esityslista lähetetään jäsenille kaksi viikkoa ennen kokousta ja se julkaistaan ilmoitustaululla D-aulassa. Sauna lämpeää kokouksen jälkeen. Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa ja jonkinverran juotavaa. Janoisimmat kokoustajat OPM!

Tervetuloa ja nähdään kevätkokouksessa! 

19. Teatteri Äärirajan uusi näytelmä: Kenelle kertoisin minusta?

“Pitäis voida nauraa ja huutaa, ja joskus itkeä, jonkun kanssa pahaa vihaa kitkeä”, J.Vesterinen. Jokainen meistä tarvitsee jonkun. Teatteri Äärirajan neljännessä näytelmässä “Kenelle kertoisin minusta” esitetään, kuinka tärkeää on, että jokaisen elämässä on joku, joka kuuntelee, ymmärtää ja tukee kun on vaikeaa. 

Tositarinoiden pohjalta dramatisoitu näytelmä keskittyy fiktiivisen Kalevan yläkoulun oppilaiden ja henkilökunnan arkeen, jota varjostaa yksinäisyys. Postmodernin näytelmän tuokiokuvat seuraavat nuorten taivalta, heidän kipuillessaan yksinäisyyden, ulkopuolisuuden ja erilaisuuden tuntemuksiensa kanssa. Tule samaistumaan, liikuttumaan ja nauttimaan!

Näytösajat:

ke 11.4. klo 18

la 14.4. klo 13

to 19.4. klo 18

pe 20.4. klo 18

la 21.4. klo 13.

Esityksen kesto n. 2h, sisältäen väliajan. Kaikki näytökset ovat TAMKin juhlasalissa D1-04. Lavalla nähdään myös vierailevat koiratähdet, Vinka ja Poju.

Lippujen hinnat: 

Ennakkoon: Opiskelijat 5€, muut 7€. Ovelta: Opiskelijat 7€, muut 9€. Ennakkolippuja voit ostaa Solulta, Bailataan.fi sekä ständeiltä. Täydennä teatterielämys ja osta väliaikatarjoilu yhdessä päiväkohtaisen ennakkolipun kanssa!

Kahvi/tee+leivos 6€. Seuraa tapahtuman tiedotusta Facebook-tapahtumasivulla.

Lisätietoja: teatterikerho(at)tamko.fi

20. Haetaan yhdyskunta/rakennustekniikan insinööriä

Hei sinä valmis tai tutkintosi loppusuoralla oleva yhdyskuntatekniikan tai rakennustekniikan insinööri! Aluetaito Oy hakee nopealla aikataululla työntekijää elokuuhun asti kestävään sijaisuuteen Lapualle. Yritykseen on myös mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työ on pääosin toimistotyötä, mutta siihen sisältyy lisäksi mittaustyötä maastossa sekä pohjatutkimuksia. Työt saattavat edellyttää oman auton käyttöä. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lue lisää.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

21. Tamko's Evening!

Welcome to play board games, sew overall patches' and meet new people on 19.3. at 16.00! You can bring some games, activities etc. with you. Tamko offers some light snacks and drinks. You will get a stamp on your Tursaspassi from this event to Overall patches' sewing evening or Board games evening. Please note that the happening is non-alcoholic. Welcome to the Solu!

22. Become an International Tutor!

Tamko is training again new international tutors to help our incoming exchange students. In the trainings, we will cover for example practical matters concerning the arrival of the exchange students, tutor’s responsibilities and culture shock. The training will take place on Tuesday 10th and Thursday 12th of April at 5pm-8pm in auditorium G00-10. We'll invite all participants to a team brief to hear more about tutoring and ask questions.

Coffee and sandwiches are served in the trainings. You'll get a bunch of nice experiences, a lot of new friends and study credits. When the course is done, you'll also get an extra point when applying to exchange studies. You can register for the training by following the link below. Registration ends on Wednesday 28th of April 2018.

Registration link

Questions? Contact international(at)tamko.fi. Welcome to the world of tutoring!

23. PISTOT Beauty and the Geek

I've got the brains you've got the looks... On Thursday the 15th of March Union Work & Leisure Club is filled with geeks and beauties. In this party you get to release your inner nerd and put on your favourite Star Wars shirt or become a gorgeous piece of beauty or handsomeness, because on this night you might just get lucky! Gather your squad and be there!

Music for the night is being taken care of by the world-class DJ FLIP all the way from Ireland! Union opens at 21:30 and the party goes on until 04:00. Theme-related drinks available

The highlight of the night is the already traditional competition where one of you gets to fight their way past the competition in order to win a seat to the party trip to Malaga organized in May!! You can take part in the competition on the night in Union! More information on it will emerge later on, so make sure you hit that "attending" button and follow the PISTOT facebook page so you are constantly kept up to date!

The pre party for PISTOT Beauty and the Geek is T-Itse Labra. Costume ideas can be found at Punanaamio, where you can get 20% discount showing your PISTOT party pass. 

TICKETS in advance 3€/ from the door 5€: (With party pass, free entry and separate queue). Tickets also available at Tamko's office (SOLU) (Mon-Fri 9-16), Pirate's office (Wed 10-13), Kuntokatu 3 stands during the partyweek

and Bailataan.fi.

PISTOT is organized by student associations TTO ry, TIRO ry and PIRATE ry. 

24. TIRO is looking for voluntary workers to Engineering Student Days!

Engineering students of Tampere are organizing the annual IOP on April 7, which brings students together from all around Finland. We are looking for volunteers (about 20 persons) to help out with the events setup. All the volunteers get a free pass to the afterparty in Hullu Poro and Ranta and a cool staff shirt. If you are interested, please contact us info(a)iopaivat and be part of the greatest engineering event of the year. You can find more info about the event in Facebook "IOP 2018 Tampere". 

25. IOP - Engineering Student Days 

TIRO ry invites all engineers, engineer minded students and everyone who wants to have a rocking time at Engineering Student Days (IOP) on 7.4! The annually organized IOP brings students together from all around Finland. The D-Day starts from central square of Tampere which is also the place where team challenge tour begins. Alongside of all the happening you can find overall badge market, several activities set up by our sponsors and great Rock n’ Roll atmosphere! The whole day ends up with a magnificent After Party feat. Uniklubi in Hullu poro / Ranta. You can find more info from Facebook event: IOP 2018 Tampere and www.iopaivat.fi.

26. Engineering and X

Engineering and X is an annual competition organized during Engineering Student Days. The competition is seeking clever inventions which combines engineering and annually alternating theme, the X. Theme is determined by Engineering Student government. This year's theme is Engineering and Sound! The competition is held this April during Engineering Student Days. Build up a team of friends and release your inner brainiac to work! Good luck for the competition!

More info at www.iopaivat.fi 

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics