YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Haemme kahta uutta häirintäyhdyshenkilöä opiskelijakunnalle!

Mikä ihmeen häirintäyhdyshenkilö? Kiusaaminen ja seksuaalinen häirintä eivät kuulu Tampereen ammattikorkeakouluun, kuten eivät millekään opiskelu- tai työpaikalle. Tamkolla on useamman vuoden ollut nimettynä mies- ja naisoletetut häirintäyhdyshenkilöt, jotka ovat TAMKin opiskelijoita. Nämä häirintäyhdyshenkilöt tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisuussopimuksen alaisuudessa. 

Valitut opiskelijat koulutetaan tehtävään, joten haemme empaattisia, kuuntelevaisia ja luotettavia opiskelijoita eri koulutuksista. Toivomme hakijoilta myös välttävää englannin kielen taitoa, sillä opiskelijayhteydenottoja saattaa tulla myös englanniksi. Valittuja häirintäyhdyshenkilöitä työssään tukee Tamkon työntekijä. Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja näkyvyyttä parannetaan kampanjoimalla toiminnasta syksyllä 2018. Yhteydenottomäärien mahdollisesti kasvaessa, rekrytoimme lisää häirintäyhdyshenkilöitä, sillä tarkoitus ei ole kuormittaa opiskelijoita vapaaehtoistoiminnalla. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus tehtävään osoitteeseen opiskelijaedustajat(at)tamko.fi perjantaihin 23.3.2018 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Lue lisää tai tutustu nykyisiin häirintäyhdyshenkilöihin Tamkon nettisivuilla