YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Rastien suorituskuvaukset

Passin leimaus

Passin leimaus tapahtuu suorituskuvauksessa olevan tahon toimesta suorituspaikassa ellei erikseen mainita paikkaa tai tahoa leiman saamiselle. Onnea passin täyttöön!

Useat tapahtumat, joista passiin saa leiman käyttävät oheista logoaan tiedotuksessa.

Rastit 2018 - 2019

HUOM: Tapahtumien päivitys on aloitettu, mutta vielä kesken. (päivitetty 8.6.2018)

Tamkon Alkumetri

Polkaise lukuvuosi kanssamme tyylillä käyntiin ja osallistu keskiviikkona 5.9.2018 Alkumetrillemme Fat Ladyssa!

Tamkon Tursajaiset

Tursajaisissa uusista opiskelijoista leivotaan Tursaita! Kulkueemme starttaa TAMKin Pääkampukselta Kuntokadulta, Taivaallisen TAMKin aukiolta keskiviikkona 12.9.2018 kello 12.00. Oletko valmis?

Tamkon Loppumetri

Lukuvuoden loppu vaatii tottakai vertaisensa juhlat huhtikuussa 2019, joten tule juhlistamaan selätettyä vuotta kanssamme! Tapahtuman tarkka aika ja paikka tiedotetaan syksyllä 2018.

Tamkon Pikkujoulut

Live-musiikki, rauhallinen tunnelma, vähemmän rauhallinen tunnelma sekä iso kasa opiskelijoita. Niistä on Tamkon pikkujoulut tehty. Tamkon Pikkujoulut, niistä on joulu tehty! Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Tamkon Sitsit

Sitsit on akateeminen pöytäjuhla, jossa laulu raikaa ja virvokkeet virtaavat. Tule Tamkon Sitseille tutustumaan jo vuosikymmeniä vanhaan opiskelijoiden perinteeseen! Aika ja paikka tiedotetaan niiden varmistuttua.

Lataa ravintola.fi –app ja rekisteröidy asiakkaaksi. – Download ravintola.fi –app and register as a customer

1. Ravintola.fi mobiiliapplikaation täytyy olla ladattuna puhelimeen. Ohjeet löydät osoitteesta: ravintola.fi/mobile

2. Kirjaudu sisään applikaatioon puhelinnumerollasi ja salasanallasi tai rekisteröidy kanta-asiakkaaksi

3. Avaa oikeasta yläreunasta profiili-valikko ja valitse "Muokkaa tiliä"

4. Klikkaa kohtaan "Syötä kampanjakoodi"

5. Kirjoita avautuvaan kenttään koodi: TAMKO17

Tehtyäsi tämän kaiken, avaa sovellus uudestaan. Uusi opiskelijan ravintola.fi -etukorttisi päivittyy vasta sovelluksen uudelleen avaamisen jälkeen.

Leiman saat näyttämällä mobiilikorttiasi Solun tiskillä. Mikäli sinulla on jo valmiiksi joku muu erikoiskortti (esim. yhteistyökumppani tai staff), ei hätää. Leimaa passiin merkintä omalla tyylilläsi ihan itse!

Osallistu Bubirundille – Participate in the Bubirundi

Bubiklubin Bubirundilla pääset tutustumaan Tampesterin pubeihin. Bubirundi järjestetään torstaina 30.8.2018 ja suorituspassin saat 5€ hintaan Tamkon toimistolta, lipunmyyntiständeiltä tai tuutoriltasi.

Käy Sikatiistailla – Attend Sikatiistai

Rähinä Records on jo vuosia hallinnut Tampereen tiistaiyöelämää Sikatiistai klubillaan. Täysi tupa, halvat hinnat ja taitavat tiskijukat takaavat Tampereen parhaat arkibileet! Leiman passiisi saat ravintola Fat Ladyn baaritiskiltä tiistaisin.

Käy Sunnuntaipuuroilla – Attend Sunnuntaipuuro

Sunnuntai, ravintolahenkilökunnan lauantai. Sunnuntaipuuro on ravintola Fat Ladyssä järjestettävä sunnuntaiklubi, jossa viikon paineet on hyvä purkaa vaikkapa venäläisen marssimusiikin tahtiin, sillä Music style - NO STYLE! Leiman passiisi saat ravintola Fat Ladyn baaritiskiltä sunnuntaisin.

Juo Nokian Panimon tuote Ruby & Fellasissa – Have a Nokian Panimo drink at Ruby & Fellas

Tammerkosken kupeessa palveleva Ruby & Fellas - Irish Pub & Kitchen palvelee livemusiikin ja maistuvan pubiruoan lisäksi myös laajalla juomavalikoimallaan. Leiman saat Ruby&Fellasin baaritiskiltä tilatessasi Nokian Panimon tuotteen.

Käy Crazy golfaamassa – Go Crazy golfing

Hullunhauska hubailupaikka Crazy Golf tarjoaa hupia ja lystiä osoitteessa Puutarhakatu 21.

Käy Space Bowlingissa – Go Space Bowling

Space Bowling & Billiards palvelee osoitteessa Hämeenkatu 23, 3krs.

Käy Sticky wingersissä siivillä – Eat wings at Sticky wingers

Tampere on Suomen siipi-pääkaupunki! Nappaa leima plakkariin herkuttelemalla rapeilla wingseillä!

Syö Jack The Roosterissa keskiviikon kymppiburger – Eat a Wednesday’s kymppiburger at Jack The Rooster

Keikkapaikkojen kuningas Jack The Rooster - Rock and kitchen viihtyisine terasseineen tarjoaa keskiviikkoisin hampurilaista kymmenellä eurolla! Leiman saat Jack The Roosterin tiskiltä keskiviikkoisin tilatessasi hampurilaisen hintaan 10€.

Tamkon haalarimerkkien ompeluilta – Tamko’s overall patch sewing evening

Onko laatikon pohjalle kertynyt jo pino haalarimerkkejä? Syyhyävätkö kätesi ompelemaan niitä, mutta sopivaa hetkeä ei tunnu löytyvän? Tule Tamkon Haalarimerkkien ompeluiltaan Solulle ja nauti käsitöiden lomassa hyvästä seurasta! Ompeluilloista tiedotetaan Tamkon sosiaalisessa mediassa sekä Tamko Topicsissa.

Tamkon lautapeli-ilta – Tamko’s board game evening

Haasta kaverisi tuttuihin lautapeleihin Tamkon Lautapeli-illassa Solulla ja saat leiman Tursaspassiisi! Lautapeli-illoista tiedotetaan Tamkon Facebookissa.

Hanki opiskelijahaalarit – Get student overalls

Opiskelijahaalarit ovat must! Hanki itsellesi opiskelijahaalarit ja tule näyttäytymään haalarit jalassasi Tamkon toimistolle, MusTalle tai Tarinalle.

Todista olevasi Tamkon jäsen – Prove your Tamko membership

Vilauta opiskelijakorttiasi todistuksena jäsenyydestäsi Solun tiskillä ja korjaa leima talteen!

Happo: Talvirieha

HAPPOn perinteinen Talvirieha helmikuussa. Paikalla pulkkailua, kyykkää, mölkkyä ja grillailua. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

MusTa: Käy konsertissa Musiikkiakatemian Pyynikkisalissa – Visit a concert at the Music academy’s Pyynikkisali

Leiman saa konservatorion vahtimestarilta.

PIRATE: Pakoputki

Pakoputki-opiskelijatapahtuman järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat - PIRATE ry. Tapahtuma järjestetään kerran vuodessa, vuodenvaihteen jälkeen. Opiskelijat hyppäävät busseihin ja matkaavat kohti tuntemattomimpia, kaukaisimpia ja hämyisimpiä Mansen baareja ja bubeja. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole tarkkana! Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Sopu: Osallistu tiistaipäivystykseen – Participate in a Tuesday reception

Tampereen sosionomiopiskelijat – SOPU ry järjestää tiistaipäivystyksiä lähes viikottain. Päivystykset järjestetään Kuntokatu 3:n h0-käytävällä tiistaisin klo 12.00–13.00. SOPUn päivystyksissä on tarjolla kahvia ja teetä vapaaehtoisella maksulla. Päivystyksissä voit myös liittyä SOPUn jäseneksi, ostaa haalarimerkkejä ja vaihtaa kuulumisia. Parhaiten varmistat päivystysten ajankohdat nettisivuiltamme: www.sopury.fi

TAMPIO: Osallistu TAMPIOn tapahtumaan – Participate in an event organized by TAMPIO

Tapahtumista tiedotetaan TAMPION Facebook-sivulla ja Tamko Topicsissa!

Tarina: TTVO-festarit – The TTVO fest

TTVO-festarit on täynnä TTVO:lta lähtöisin olevaa live-musiikkia ja taiteellista osaamista! Tarina järjestää kauden kovimmat bileet! Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

TaRe: Hakamettän Haalarilöylyt

Haalarilöylyt on opiskelijoille suunnattu tapahtuma Hakametsän jäähallissa, jossa joukkueet kiertävät suorittamassa ensin erilaisia rasteja, joiden jälkeen he pääsevät lipulla katsomaan liigaottelua!

TIRO: T-Itse

Teiskontien - Itsenäisyyydenkadun Labra järjestetään jo 22. kerran tuttuun tapaan huhtikuussa. Tämän baarikierroslabran suorittamisesta ei noppia heru, mutta märkää on luvassa muussakin muodossa kuin Suomen sään puolesta!

TTO: Hervannan Hum*la Hyppely

Pubikierros - no Hervannassa! Hervannan Hum*la Hyppely on Suomen suurin alatyylisen tyylitelty opiskelijatapahtuma.

Teatterikerho Äärirajan näytelmä – A play by Teatterikerho Ääriraja

Tule katsomaan Äärirajan uusin spektaakkeli ja leimaa passisi lipun oston yhteydessä. Esitysajat julkaistaan myöhemmin.

Osallistu alayhdistyksen syyskokoukseen – Participate in a fall meeting of an affiliate

Osallistu jonkin mukana olevan Tamkon ainejärjestön tai kerhon syyskokoukseen ja pyydä kokouksen vetäjiltä leima passiisi. Mukana olevat alayhdistykset: HAPPO ry (vain jäsenet), PIRATE ry (vain jäsenet), MusTa ry, SOPU ry, Tarina ry, TaRe ry, TIRO ry, Tatek ja Source

TiTeLAN

TiTeLAN on tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden ainekerhon järjestämä verkkopelitapahtuma TAMKin opiskelijoille. Pelipaikan lunastaneet pääsevät pelaamaan kuumimpia online moninpelejä ja voittamaan huikeita palkintoja. Tätä kukaan PC-pelien ystävä ei halua missata.

SoTaKone kyykkä

SoTaKone on tieto-, sähkö-, ja konetekniikan ainejärjestöjen yhteinen toistuva kyykkähöntsäily. Pelipaikkana toimii mikäs muu kuin legendaarinen Hakametsän hallin parkkipaikka. Sopii kaikille opintovuoteen tai -alaan katsomatta ja on hyvää treeniä isommille areenoille.

TASO: Megazone

Tampereen ammattikorkeakoulun sähköopiskelijat ry järjestää vuosittain Megazone tapahtuman. Tila on varattu vain tapahtumaan osallistuvien käyttöön. Tapahtumaan voi osallistua vaikka ei kuuluisi TASOon. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Score: Game night

Osallistu pelikerho Scoren peli-iltaan! Peli-illoista tiedotetaan päivämäärien ja paikkojen varmistuttua.

CLINTin tapahtuma – An event by CLINT

CLINT järjestää kansainvälisiä opiskelijatapahtumia pitkin vuotta erityisesti vaihto-opiskelijoille, mutta myös kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille. Saat leiman passiisi osallistumalla yhteen CLINT tapahtumista.

Vieraile Tarkan taidenäyttelyssä – Visit Tarkka’s art exhibition

Päivämäärästä ja paikasta tiedotetaan myöhemmin

Pi**uralli

Sopu, TaRe ja Konekerho järjestävät yhdessä kaikille avoimen rastikierrostapahtuman Pi**urallin Tampereen keskustassa. Tapahtumassa kierretään neljän hengen porukoissa rasteja ja suoritetaan niissä annettuja tehtäviä.

Osallistu Tamkon kerhon tapahtumaan – Participate in an event by Tamko’s club

Kerhot tiedottavat tapahtumistaan itse. Seuraa haluamiasi kerhoja vaikkapa Facebookissa, niin pysyt kartalla! Listan kerhoista löydät osoitteesta: http://www.tamko.fi/kerhot

Tolun vakiovuoro – Tolu’s weekly intramural sports

Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura Tolu ry järjestää joka tiistai TAMKin palloilusalissa tai ennakkoon ilmoitetussa paikassa vapaavuoron kaikille TAMKin opiskelijoille. Saat passiisi leiman osallistumalla vakiovuorolle kolme kertaa. Vakiovuorosta ja siellä pelattavista lajeista lisätietoa osoitteesta: https://www.facebook.com/urheiluseuratolu/

Tolun tapahtuma – An event by Tolu

Tolu järjestää liikunnantäyteisiä tapahtumia pitkin vuotta, kuten ekskursioita ja piknikkejä. Saat leiman passiisi osallistumalla yhteen Tolun tapahtumista. Seuraava tapahtuma Tolumppialaiset keskiviikkona 6. syyskuuta!

Bubiklubin Bubivisa

Osallistu Bubiklubin Bubivisaan Kaijakassa ja pyydä järjestäjiltä leima passiisi. Lisätiedot ja päivämäärät: https://www.facebook.com/groups/595657273868781/?fref=ts

Suksi V*ttuun

Talviaiheinen, Bubiklubihenkinen rastitapahtuma. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

PISTOT

PISTOT pistää Tampereen viikkoiltaan toivottua kuhinaa! Tampereen Tradenomiopiskelijat TTO ry, Tampereen insinööriopiskelijat TIRO ry ja Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat – PIRATE ry järjestävät Work & Leisure Club Unionin kanssa kuukausittaiset PISTOT-opiskelijabileet, jotka täyttävät Tampereen yön bilekansalla  Kirkkokatu 10:ssä.

Kerho- ja ainejärjestöpäivä

Tamko järjestää kerho- ja ainejärjestöpäivän. Tamkon kerhot ja ainejärjestöt levittäytyvät ympäri Kuntokatu 3:n aulaa esittelemään toimintaansa. Tule mukaan tutustumaan kerhoihin ja ainejärjestöihin! Leiman saat Tamkon pisteeltä.

Lataa TAMK Events – Download TAMK Events app

Lataa Tamkon ilmainen sovellus ja et enää koskaan missaa tapahtumia! TAMK Eventsillä löydät kaikki Tamkon, urheiluseura Tolun sekä ainejärjestöjen ja kerhojen tapahtumat yhdestä paikasta. Lataa sovellus ja hae leima Solun tiskiltä.

Hae tuutoriksi – Apply for tutoring

Tuutorina on kivaa! Hae vertaistuutoriksi tai kv-tuutoriksi ja ilmottaudu haastatteluun. Tuutorihaastattelussa muista vilauttaa Tursaspassiasi, niin haastattelija lyö siihen leiman!

Äänestä Tamkon edustajistovaaleissa – Vote in Tamko’s council election

Edustajisto on opiskelijakunnan ylin päättävä toimielin. Edustajistossa valtaa käyttävät juuri ne henkilöt, jotka ääniä saavat, joten muista käyttää ääntäsi! Äänestää voit joko sähköisesti tai virallisella äänestyspisteellä. Uurnavaalit järjestetään 7.-9.11, ennakkoäänestys 10.-30.10.

HUOM: Mikäli käytät äänesi ennakkoon, voit noutaa leiman varsinaisina vaalipäivinä äänestyspisteiltä.

Osallistu Tamkon syyskokoukseen – Participate in Tamko’s fall meeting

Syyskokous on opiskelijakunnan jännittävin kokous. Tämä on se hetki, kun hiillostetaan uusia hallitusehdokkaita, valitaan opiskelijaedustajat erilaisiin koulun toimielimiin ja hyväksytään opiskelijakunnan budjetti seuraavalle vuodelle. Uudesta hallituksesta äänestää vasta valittu edustajisto; ehkä juuri sinun kannatuspuheenvuorosi mukaan?

Osallistu Tamkon edustajiston kokoukseen – Participate in a meeting of Tamko’s council

Tamkon edustajiston kokoukset ovat kaikille avoimia ja niissä käsitellään paljon tärkeitä opiskelijakunnan ja koulun asioita. Osallistu Tamkon edustajiston kokoukseen ja pyydä edustajiston puheenjohtajalta leima passiisi. Kokouksista tiedotetaan muun muassa Tamko Topicsissa.

Portti Työelämään

Portti Työelämään kokoaa yhteen opiskelijat ja työnantajat. Pääkampukselle saapuu esittelemään toimintaansa eri alojen työnantajia. Kaksipäiväinen Portti työelämään järjestetään Kuntokatu 3 -kampuksella 23.-24.1.2018. Tule nappaamaan leimasi Tamkon pisteeltä ja mahdollinen kesätyö tai harjoittelupaikka messuilta!

Tamkon Opiskelijafoorumi

Kurssi oli ja meni, mutta missä menee nopat? Opetusmetodit suoraan muinaishistoriasta? Ainahan sitä jotain purnattavaa löytyy, vai löytyykö? Tule Tamkon opiskelijafoorumiin kertomaan, mikä koulussa toimii hyvin ja mikä huonosti.

Ota Tamkon toimijan kanssa selfie – Take a selfie with a Tamko board or staff member

Tamkossa toimii 10 luottamustoimijaa ja 5 työntekijää. Nappaa selfie jonkun heistä kanssa ja saat leiman!

Seuraa Tamkoa sosiaalisessa mediassa – Follow Tamko on social media

Tamko löytyy Facebookista, Instagramista ja Twitteristä!

Lataa Pivo-mobiiliopiskelijakortti – Download the Pivo mobile student card

Kortti toimii kuten muovinenkin opiskelijakortti. Korttia näyttämällä saat mm. VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä KELAn ateriatuen.

Lataa siis PIVO puhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play tai AppStore), ota opiskelijakortti käyttöösi etuohjelmien joukosta. Ota mobiiliopiskelijakortti käyttöösi ja hae leima Solun tiskiltä.

Lataa Tuudo-sovellus – Download the Tuudo app

Lataa Tuudo, ja olet paremmin kartalla! Tuudo on korkeakouluopiskelijoille suunnattu mobiilisovellus, jonka avulla pääset käsiksi Pakki-palvelun tietoihin. Näet mm. oman lukujärjestyksesi ja opintosuorituksesi. Tuudosta löydät myös pääkampuksen kartan, ruokalistat, joukkoliikennehaun sekä kampuksen keskeisimmät palvelut. Lataa Tuudo ja tule hakemaan leima Solun tiskiltä!

Käy Pyynikin kampuksella – Visit the Pyynikki campus

Käy leimaamassa passisi TAMKin Pyynikin kampuksen infotiskillä. Toiveena on, että leimat haettaisiin hyvissä ajoin (tunti ennen infon sulkeutumista) jonojen välttämiseksi.

Käy Mediapoliksen kampuksella – Visit the Mediapolis campus

Käy leimaamassa passisi TAMKin Mediapoliksen kampuksen infotiskillä.

Käy Pääkampuksen kirjastossa – Visit the main campus library

Käy leimaamassa passisi TAMKin pääkampuksen kirjastossa.

Y-kampus: Nuoret onnistujat – Young achievers

Y-kampus Kauppi järjestää juhlasalissa vuotuisen tapahtuman Nuoret Onnistujat 29.9.2017 klo 12–15. Tapahtuma kerää yhteen korkeakouluopiskelijoita kuulemaan menestystarinoita tämän hetken kuumimmilta nimiltä. Tänä vuonna tarinansa tulevat kertomaan monitaituri Roope Salminen sekä VR-ohjaaja Jannicke Mikkelsen (NOR).

Osta opiskelutarvike Campus Shopista – Buy a school supply from Campus Shop

Tiesitkö, että Campus-shopissa pääkampuksen kirjaston kupeessa myydään yhtä jos toista opiskelutarviketta? Käy ostamassa jokin tarvitsemasi kouluväline ja muista kysyä oston yhteydessä leima passiisi!

Nauti aamiainen Campusravitan ravintolassa – Eat breakfast at Campusravita

Aamiaisella alkaa hyvä päivä! Tule kokemaan Campusravitan herkullinen aamiainen ja pyydä leima passiisi maksun yhteydessä.

Osta smoothie Campus Cafésta – Buy a smoothie from Campus Café

Oletko jo huomannut, että Campusravita tarjoilee myös herkullisia smoothieita? Nappaa leima talteen vilauttamalla passia oston yhteydessä.

Vieraile Tamyn toimistolla – Visit Tamy’s office

Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi Tamyn toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Vieraile TTYY:n toimistolla – Visit TTYY’s office

Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi TTYY:n toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Käy yksillä Bar Studiolla – Have a drink at Bar Studio

Tiesitkö, että koulumme tiloissa toimii opiskelijoiden toimesta ravintola? Käy yksillä Bar Studiolla ja nappaa leima mukaan maksun yhteydessä.

Verenluovutus TAMKissa – TAMK blood donation event

Onko sinusta luovuttajaksi? Ojenna auttava kätesi ja luovuta Suomen Punaisen Ristin veripalvelun pisteellä TAMKissa. Opiskelijakunta järjestää 1-2 verenluovutusta lukuvuoden aikana Kuntokatu 3:n kampuksella. Mikäli olet henkilökohtaisesta syystä estynyt luovuttamaan verta, nykäise Tamkolaista hihasta verenluovutuksessa.

Feel good, feel safe

Feel Good, Feel Safe -tapahtuman tarkoituksena on kannustaa turvallisuuteen jokapäiväisessä elämässä sekä huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tapahtuman messupisteillä kävijä voi tutustua hyvinvoinnin ja turvallisuuden eri osa-alueisiin alan opiskelijoiden avustuksella sekä yhteistyökumppanien tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtuma järjestetään Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella osoitteessa Teiskontie 33 viikolla 44 ja on avoinna vierailijoille ti 31.10. - ke 1.11.2017 klo 10-14. Tapahtuma on maksuton.

Käy liikkumassa TAMK Liikuntakaverin kanssa – Exercise with TAMK Exercise Buddy

TAMK Liikuntakaveri on apunasi etsiessäsi liikunnallista seuraa. Liity TAMK Liikuntakaveri -facebook ryhmään, käy liikkumassa sieltä löytämäsi kaverin kanssa ja tule hakemaan leima Solulta.

Osallistu Unipoli Sportin Suomi100-haastetapahtumaan – Take part in Unipoli Sport’s Suomi100-challenge event

Unipoli Sport järjestää Suomi100-haastetapahtuman TAMKin liikuntakeskuksessa ma 4.12.2017 klo 15–18. Tapahtumassa toteutetaan ns. massasuorituksina Unipoli Sportin päähaasteet, joissa myös palkitaan parhaat suoritukset. Päähaasteiden lisäksi tapahtumassa tarjolla pientä purtavaa ja muuta oheistoimintaa sekä yhteisjumppaa. Osallistujien kesken arvotaan myös tuotepalkintoja. Tapahtumasta lisätietoja nettisivuillamme, lisää päivä jo nyt kalenteriisi!

Osallistu ryhmäliikuntatunnille TAMKin liikuntakeskuksessa – Participate in a group exercise class at TAMK’s rec center

Osallistu yhdelle valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille!

 

Bonus 1

Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.

Bonus 2

Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.

Bonus 3

Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.