Syksyn jäsenkampanja

Kiinnostaisiko ravintolaillallinen, hemmottelu, hotelliyö, tai ihan vain ostaa tonnikalaa ja makaronia varastoon koko opiskeluiden ajaksi? Mikäli vastasit kyllä, niin hyviä uutisia: Tamkon syksyn jäsenkampanja on taas täällä!

Tänä vuonna arvomme yhteensä 5 kpl S-ryhmän 100 euron lahjakorttia, joista 3 kpl arvotaan uusien jäsenten kesken ja 2 kpl kaikkien jäsenten kesken. S-ryhmän lahjakortilla voit maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa.

Syksyn 2020 syyskampanja on päättynyt. Onnea kaikille voittaneille, voittajien nimet päivitetään syksyn aikana tälle sivulle.

Uudet jäsenet

Arvontaan osallistuvat kesäkuussa 2020 tai sen jälkeen Tamkoon liittyneet jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseneksi sähköisellä liittymislomakkeella sekä maksaneet kerralla monivuotisen jäsenyyden.

Kaikki jäsenet

Arvontaan osallistuvat jäsenet, joiden jäsenyys on voimassa 1.10.2020.

Yleistä

  • Uudet liittyvät jäsenet (kesäkuu 2020 – syyskuu 2020), jotka liittyvät paperisella lomakkeella ja / tai eivät maksa monivuotista jäsenmaksua kerralla, eivät osallistu uusien jäsenten arvontaan.
  • Arvonnat suoritetaan perjantaina 2. lokakuuta 2020.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Monivuotisiksi jäsenmaksuiksi tulkitaan 3,5 -4,5 vuoden maksut. YAMK opiskelijoiden osalta monivuotiseksi jäsenmaksuksi tulkitaan myös 1,5 vuoden jäsenmaksu.
  • Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Syyskampanja 2020 arvonta suoritettiin 1.10.2020 ja voittajille ilmoitettiin henkilökohtaisesti voitosta. Lahjakorttien voittajien nimet julkaistaan tällä sivulla, kun kaikki ovat antaneet luvan nimen julkaisuun.