Syksyn jäsenkampanja

Kiinnostaisiko ravintolaillallinen, hemmottelu, hotelliyö, tai ihan vain ostaa tonnikalaa ja makaronia varastoon koko opiskeluiden ajaksi? Mikäli vastasit kyllä, niin hyviä uutisia: Tamkon syksyn jäsenkampanja on taas täällä!

Tänä vuonna arvomme yhteensä 5 kpl S-ryhmän 100 euron lahjakorttia, joista 3 kpl arvotaan uusien jäsenten kesken ja 2 kpl kaikkien jäsenten kesken. S-ryhmän lahjakortilla voit maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa.

Tsekkaa alta vielä tarkemmat ehdot arvontaan osallistumiselle. May the odds be in your favor!

Uudet jäsenet

Arvontaan osallistuvat kesäkuussa 2020 tai sen jälkeen Tamkoon liittyneet jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseneksi sähköisellä liittymislomakkeella sekä maksaneet kerralla monivuotisen jäsenyyden.

Kaikki jäsenet

Arvontaan osallistuvat jäsenet, joiden jäsenyys on voimassa 1.10.2020.

Yleistä

  • Uudet liittyvät jäsenet (kesäkuu 2020 – syyskuu 2020), jotka liittyvät paperisella lomakkeella ja / tai eivät maksa monivuotista jäsenmaksua kerralla, eivät osallistu uusien jäsenten arvontaan.
  • Arvonnat suoritetaan perjantaina 2. lokakuuta 2020.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Monivuotisiksi jäsenmaksuiksi tulkitaan 3,5 -4,5 vuoden maksut. YAMK opiskelijoiden osalta monivuotiseksi jäsenmaksuksi tulkitaan myös 1,5 vuoden jäsenmaksu.
  • Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Syyskampanja 2019 arvonta suoritettiin 3.10.2019 ja voittajille ilmoitettiin henkilökohtaisesti voitosta. Lahjakorttien onnelliset voittajat olivat: Jere Vesaaja (konetekniikka), Lauri Pärssinen (sosionomi), Niko Väisänen (liiketalous), Rebecca Heino (nursing) ja Nella Hämäläinen (terveydenhoitaja).