YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Liity jäseneksi

Voit liittyä Tamkon jäseneksi sekä tilata opiskelijakortin, mikäli täytät sinisen tai vihreän opiskelijakortin myöntämisehdot.

Kortin tilaus

• Tarvitset itsestäsi passikuvan kaltaisen kasvokuvan jpg-tiedostona (väh. 600 x 450 pikseliä, max. 1MB)

• Jotta osaat vastata lomakkeen kysymyksiin, pidä opiskelupaikkasi tiedot saatavilla

• Maksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla (Visa, Master), verkkopankki tunnuksilla, MobilePaylla sekä Siirto maksuna (Nordea, OP ja S-pankki / Halutessasi käyttää Siirtoa valitse Nordea ja sieltä Siirto).

Mikäli tilaus keskeytyy verkkomaksusivun (Paytrail) ollessa jo näkyvissä, korttisi lähtee silti tilaukseen. Tällöin voit maksaa korttisi noutaessasi sitä toimistolta

• Opiskelijakortti saapuu Tamkon toimistolle 2–4 viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Voit tilata korttisi jo ennen opintojen alkua, jolloin se valmistuu nopeammin ja saatat saada sen käyttöön opintojesi alkaessa. Kortin saapumisesta ilmoitetaan TAMKin sähköpostiin. Valmis kortti noudetaan toimistolta

• Kesken jätetty tai väärin täytetty lomake hidastaa opiskelijakortin saamista

Kuvaohjeet

Hyvä kuva näyttää selkeästi kasvot edestä eikä sitä ole rajattu tiukasti. Tilauksessa kuva on aina rajattava, vaikka se olisi jo valmiiksi melkein oikean kokoinen.

Siirry täyttämään lomake omassa ikkunassaan tästä

 

Maksu maksukorteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Myös MobilePay on maksutapana.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kysyttävää?

Mikäli sinulle tulee maksamiseen, liittymiseen tai korttiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteys Tamkoon: toimisto(at)tamko.fi