YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Liikunta

TAMKin opiskelijat ja henkilökunta voivat suorittaa Unipoli Sport-liikuntamaksun, jonka maksettuaan on mahdollisuus käyttää sekä TAMKin että TTY:n ja TAY:n liikuntapalveluita. Maksun voi maksaa syys- tai kevätlukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan. Maksun suorittaneille lisätään kulkuoikeudet tiloihin.  Tarkat tiedot maksuista ja tarjonnasta löydät Unipoli Sportin sivuilta.

Omatoimiseen liikkumiseen Tamkon jäsen voi lainata liikuntavälineitä, kuten mailoja ja palloja opiskelijakunnan toimistolta. Tarjontaa voit tarkastella linkistä vasemmalta laidalta.

Tamko toimii yhteistyössä TAMKissa toimivan urheiluseura Tolun kanssa, joka järjestää opiskelijalähtöistä liikuntaa kampuksellamme pitkin vuotta! Lisää heistä selviää heidän omilta sivuiltaan.

Tamkon jäsenet voivat halutessaan perustaa uuden lajikerhon, ja hakea opiskelijakunnalta avustusta sen toimintaan. Lue lisää Tamkon Kerho-oppaasta!

Opiskelijakunta on Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n sekä SAMOKin jäsen, joka on Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry:n jäsen. Tampereen liikunta- ja urheilutarjonnasta saat lisätietoa myös Tampereen kaupungin sivuilta.

 

UNIPOLI Sport - Yhteiset liikuntapalvelut Tampereen korkeakouluille

Oman koulusi liikuntamaksulla saat käyttöösi kaikkien kolmen korkeakoulun, TAMKin, TTY:n ja TaY:n kampusten liikuntapalvelut. Liikuntatarjontaan kuuluvat muun muassa kuntosalit, ryhmäliikuntatunnit, kurssit ja palloiluvuorot. Lisäksi tarjolla on yksilöpalveluita.

Unipoli Sport -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti. Liikuntamaksun voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksa liikuntamaksu siihen kouluun, jonka opiskelija olet. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää omalla kampuksella, ja kulkuoikeuksien noutamisen jälkeen myös kahdella muulla kampuksilla

Kulkuoikeudet muihin kouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Ota mukaasi Unipoli Sport -liikuntamaksun maksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelijakortti. Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä.

www.unipolisport.fi

 

Lisätietoa: 

Events and Sports 

tapahtumat(at)tamko.fi 

+358 (0)44 082 6569