YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
Avoinna: ma - ke kello 10.00 - 16.00
to kello 10.00 - 18.00, pe 10.00 - 14.00

Liikunta

TAMKin opiskelijat ja henkilökunta voivat suorittaa SportUni-liikuntamaksun, jonka maksettuaan on mahdollisuus käyttää sekä TAMKin että Tampereen yliopiston liikuntapalveluita. Maksun voi maksaa syys- tai kevätlukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan. Maksun suorittaneille lisätään kulkuoikeudet tiloihin.  Tarkat tiedot maksuista ja tarjonnasta löydät SportUnin nettisivuilta.

Omatoimiseen liikkumiseen Tamkon jäsen voi lainata liikuntavälineitä, kuten mailoja ja palloja opiskelijakunnan toimistolta. Tarjontaa voit tarkastella linkistä vasemmalta laidalta.

Tamko toimii yhteistyössä TAMKissa toimivan urheiluseura Tolun kanssa, joka järjestää opiskelijalähtöistä liikuntaa kampuksellamme pitkin vuotta! Lisää heistä selviää heidän omilta sivuiltaan.

Tamkon jäsenet voivat halutessaan perustaa uuden lajikerhon, ja hakea opiskelijakunnalta avustusta sen toimintaan. Lue lisää Tamkon Kerho-oppaasta!

Opiskelijakunta on Hämeen Liikunta, Urheilu ry:n ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry:n jäsen. Tampereen liikunta- ja urheilutarjonnasta saat lisätietoa myös Tampereen kaupungin sivuilta.

 

SportUni - Yhteiset liikuntapalvelut Tampereen korkeakouluyhteisölle

Oman koulusi liikuntamaksulla saat käyttöösi kaikkien korkeakouluyhteisön kampusten liikuntapalvelut. Liikuntatarjontaan kuuluvat muun muassa kuntosalit, ryhmäliikuntatunnit, kurssit ja palloiluvuorot. Lisäksi tarjolla on yksilöpalveluita.

SportUni -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti. Liikuntamaksun voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksa liikuntamaksu siihen kouluun, jonka opiskelija olet. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää omalla kampuksella, ja kulkuoikeuksien noutamisen jälkeen myös kahdella muulla kampuksilla

Kulkuoikeudet muihin kouluihin tulee noutaa henkilökohtaisesti kohdekorkeakoulusta. Ota mukaasi SportUni -liikuntamaksun maksukuitti, henkilöllisyystodistus ja opiskelijakortti. Näytä kulkukorttia lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä.

Lisätietoja SportUnin nettisivuilta.

Lisätietoa: 
Sports 
liikunta(at)tamko.fi 
+358 (0)44 082 6565