YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Jäsenedut

Opiskelijakunnan jäsenenä saat valtakunnallisen opiskelijakortin, joka oikeuttaa kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelija-alennuksiin. Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Edut saat näyttämällä opiskelijakorttia, jossa on voimassa oleva lukukausi- tai lukuvuositarra.

Jäsenenä saat muun muassa:

-Yli 300 (Opiskelijan Tampere) opiskelijaetua Tampereen seudulla

-Tamkon palvelut, erilliset jäsenedut ja tapahtumat jäsenhintaan

- Pivo -mobiiliopiskelijakortti, sis. mm. Slicen yli 400 kansallista etua. Etuja saatavilla Satakunnassa, Espoossa, Helsingissä, Vantaaltaalla, Seinäjoella, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Joensuussa, Lahdessa, Vaasassa, Turussa, Jyväskylässä ja Kaakkois-Suomessa.

Lisäksi:

- Opiskelijakortilla saat lukemattomia alennuksia museoista, uimahalleista, teattereista jne. Jäsenenä saat siis kaikki kuviteltavissa olevat opiskelijaedut!

- Monipuolinen opiskelijakortti taipuu TAMKissa kirjastokortiksi ja tulostuskortiksi sekä maksukortiksi Campusravita Oy:n ravintolassa Kuntokadun kampuksella.

- Jäsenenä pääset tietenkin vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan äänestämällä edustajistovaaleissa tai asettumalla itse ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.

- Jäsenillä on myös mahdollisuus anoa avustusta esimerkiksi opintomatkalle tai kerhotoimintaan.

- Huom! Tampereen seudun joukkoliikenne määrittelee itse opiskelijastatuksen myöntämisperusteet ja pohjimmiltaan ne ovat kaupunginvaltuuston päätettävissä. Eri ikäisille opiskelijoille on määritelty eri kriteerejä, joiden jokaisen on täytyttävä opiskelijastatuksen myöntämiseksi. Voit tutustua asiaan tarkemmin täällä.

Valtakunnalliset edut löytyvät sivun lopusta.

Lue lisää!

Tampereen seudun opiskelijaedut

www.opiskelijantampere.fi

Opiskelijoiden Liikuntaliiton edut

www.opiskelijaliikunta.fi

KELAn ateriatuki

www.kela.fi

 

Tamkon omat jäsenedut

Campusravita Oy: Käyttämällä Tamkon opiskelijakortin maksuominaisuutta säästät vielä normaalin Kelan ateriatuen lisäksi pienen summan peruslounaan hinnoista joka päivä. www.campusravita.fi

Hammasklinikka Kruunu: 20% alennus kaikesta hammashoidosta (ei koske hammasteknisiä kuluja eikä oikomishoitoa). Etu voimassa 30.9.2020 asti.  www.kruunu.net

Aamulehti: Tamko tarjoaa v. 2019  jäsenetuna Aamulehden kuudeksi viikoksi täysin veloituksetta. Lahjatilaukseen sisältyy Aamulehti digi ja halutessasi myös painettu lehti. Tilaamalla osallistut myös 1 000 euron arvontaan. Lisäksi voit voittaa Finnkinon elokuvalippupaketin, Spotifyn tai Netflixin lahjakortin. Lisätietoja Tamko Topics -uutiskirjeessä. (HUOM. Tilaus on tehtävä viimeistään 3.11.2019).

Norlandia Tampere Hotel tarjoaa majoitusta lähellä Kuntokadun kampusta (TAMKin pääkampus). Tamkon jäsenille yöpyminen nyt opiskelijaystävälliseen hintaan 85€/1hh/yö sisältäen runsaan hotelliaamiaisen. Tee varaus soittamalla numeroon +358503844400 tai sähköpostitse osoitteeseen tampere(ät)norlandia.com. Varaudu esittämään opiskelijakorttisi pyydettäessä.

Dream Hostel / Hotel: Tamkon jäsenet 10% alennuksen kaikesta majoituksesta. Edun saat varaamalla majoituksen suoraan Dream Hostelista puhelimitse, sähköpostitse, kotisivuilta tai paikan päällä. Muistathan näyttää Tamkon opiskelijakortin sisäänkirjautumisen yhteydessä! Tämä etu on voimassa vuoden 2018 loppuun asti. www.dreamhostel.fi

Scandic hotellit: Varaukset ainoastaan Scandicin nettivisuilta Tamkon toimistolta saatavalla koodilla. Saat eniten alennusta tekemällä varauksesi ajoissa, ja suorittamalla maksun varaushetkellä. Muistathan pyytää koodi Tamkon toimistolta hyvissä ajoin ennen varausta joko käymällä toimistolla tai sähköpostitse / toimisto(ät)tamko.fi (HUOM. Tamkon jäsenyys tarkistetaan ennen koodin toimittamista). Huomioithan myös, että iltaisin ja viikonloppuisin kukaan ei ole toimitittamassa sinulle koodia.

Scandic_edut

Tamkon sauna / Solun sauna: Saunavaraukset edulliseen jäsenhintaan.  Lisätietoja: www.tamko.fi/tilavuokraus

Tule Kuntoon Oy: hierontaa, fysioterapiaa ja PT-palveluita alennuksella

Jounille:

Urheiluhieronta

45min. 25e

60min. 30e

5x60min -paketti 140e

PT-palvelut

1x60min 60e

5x60min 249e

10x60min 475e

Katille:

Fysioterapiakäynnit (Manipulatiiviseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, Maitland)

60min. 70e

45min. 60e

(Jos sinulla on fysioterapialähete, jokaisesta 45min. ajasta Kela korvaa 6e, tunnin ajasta 8e). Hinnat voimassa 30.12.2019 asti. Maksuvälineenä käy SMARTUM, EDENRED, E-PASSI, pankki- ja luottokortit sekä käteinen/osamaksu. Katso lisätiedot ja tilaa aika.

 

Valtakunnalliset jäsenedut

Edun antaja Etu Huomautukset
If **************

Jäsenhintaiset vakuutukset. www.if.fi/samok
 
Kelan ateriatuettu ruokailu

**************

kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä opiskelijakortti, jossa on Kelan logo.

Etu vain opiskelijakortilla, jossa on Kelan logo
Matkahuolto

**************

Bussiyritykset myöntävät lipuistaan opiskelija-alennusta. Alennusprosentit ja alennuksiin oikeuttavat kilometrimäärät voivat jatkossa

vaihdella ja poiketa toisistaan yrityksittäin. Ajantasaiset hintatiedot myös opiskelijahintaisten lippujen osalta löytyvät jatkossakin Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi Aikataulut ja liput –hausta. Opiskelijahintaisia lippuja voi tuttuun tapaan ostaa Matkahuollon verkkosivuilta, uudesta Bussiliput-mobiilisovelluksesta, Matkahuollon toimipaikoista ja lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä sekä matkatoimistoista.

Etu vain opiskelijakortilla, jossa on Matkahuollon logo
Visa

**************

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä amk-opiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

 
VR

**************

30%:n alennus kaukoliikenteen perus- ja säästölipuista sekä sarjalipuista. Lähiliikenteen junissa 50% alennus kertalipuista ja 10 matkan sarjalipusta.

Etu vain opiskelijakortilla, jossa on VR:n logo
Eckerö Line

**************

AMK-opiskelijakortilla alennusta Eckerö Linen reitti- ja risteilymatkoista

Myönnämme 20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.2019-28.2.2020. Ajalla 1.7.-12.8.2019 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta.

Etu on voimassa myös verkosta varatuille ryhmille kokoustila- ja bussivarauksia lukuunottamatta. Varaudu ilmoittamaan varauksen yhteydessä nimet ja syntymäajat koko ryhmälle.

Käytä varatessasi tuotekoodia:

JARJ19

Etu on varattavissa helposti suoraan tämän linkin kautta: www.eckeroline.fi/AMK

AMK–opiskelijakortti esitettävä lähtöselvityksessä.

Eckerö Line

Tallink Silja

**************

MATKAETU AMK-OPISKELIJAKORTIN HALTIJALLE

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan alk. 10 €/hytti

Matkustusaika: su–to 1.2.–31.5.2019 (ei 15.–21.2., 18.–21.4., 29.–30.5.) & 12.8.–22.12.2019 (ei 16.–18.10., 5.–6.12.)

23 h -risteily Turusta alk. 15 €/hytti

Matkustusaika: su–ke 1.2.–31.5.2019 (ei 15.–21.2., 18.–21.4., 29.–30.5.) & 12.8.–9.10.2019

Varaa nyt alennuskoodilla TS115383 osoitteessa silja.fi

**************

AMK–opiskelijakortti esitettävä lähtöselvityksessä.

Ylemmät hyttiluokat lisämaksusta. Paikkoja rajoitetusti. Ei voimassa erikoisristeilyillä. Matkaetu ei oikeuta alennettuihin liityntäkuljetuksiin

eikä ole vaihdettavissa rahaksi. Voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. 1 hytti/matkaetu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.