YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Jäsenyys

Jäsenyys on avain opiskelijaetuihin

Opiskelijakunnan jäsenyydestä on monenlaista hyötyä. Tamkon jäsenenä saat opiskelijakortin, joka on avain satoihin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelijaetuihin. Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Tamkon jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevat. Tervetuloa joukkoon - meitä on jo yli 7000!

Uusi jäsen

Helpoiten liityt jäseneksi ja tilaat opiskelijakortin täyttämällä sähköisen hakemuksen. Tällöin voit maksaa jäsenmaksusi verkkomaksupainikkeilla tai luottokorteilla.Voit valita myös, että maksat jäsenmaksusi Tamkon toimistolla korttia noutaessasi käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla.

Liity jäseneksi tästä!

Jatkava jäsen

Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta sekä päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Ne, jotka eivät ole maksaneet monivuotista jäsenyyttä, voivat maksaa vuosittaisen jäsenmaksun Tamkon tilille tai Tamkon toimistolla käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Katso maksuohjeet.

Erilaiset opiskelijakortit

  • Kesään 2017 asti jäsenille on tilattu SAMOK -opiskelijakortteja.
  • Kesästä 2017 alkaen jäsenille tilataan AMK -opiskelijakortti.
  • Vuodesta 2017 alkaen jäsenien on ollut mahdollista ladata PIVO -mobiiliopiskelijakortti muovisen opiskelijakortin rinnalle.

Jatkavien opiskelijoiden ei tarvitse vaihtaa korttia, mutta mikäli SAMOK -opiskelijakortti katoaa tai hajoaa, niin kadonneen kortin tilalle tilataan AMK-opiskelijakortti. AMK -opiskelijakortilla todistat olevasi opiskelija mm. VR:n ja Matkahuollon lippuja ostaessasi/käyttäessäsi kuten sillä saat myös Kelan ateriatuen, samoin kuten SAMOKin siniselläkin opiskelijakortilla.