YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Jäsenyyden siirto / lyhyt poissaolo

Monivuotiset ennakkoon maksetut jäsenmaksut voidaan siirtää eteenpäin, mikäli kausi siirretään (siirrosta ilmoitetaan Tamkolle) etukäteen (et ole vielä noutanut ko. kauden tarraa eikä kausi ole kulunut). Mikäli tiedät, että olet tai tulet olemaan poissaolevana opiskelijana TAMKista, niin ota yhteyttä toimisto(ät)tamko.fi osoitteeseen. Jälkeenpäin ilmoitettua poissaoloa ei hyvitetä. Maksettu jäsenmaksukausi kuluu riippumatta siitä onko noutanut lukuvuositarran tai ei, ellei ole etukäteen ilmoittanut poissaolosta.

ESIM:

  • Vaihtoon lähtiessä voit itse päättää siirretäänkö jäsenyyttä vai oletko sen ajan jäsen. Mikäli siirto tehdään, niin tällöin et saa ko. kaudelle lukuvuosi tarraa. Mikäli käytät jäsenyytesi, niin saat tarran normaalisti ja voit hyödyntää mm. VR:n etuja opiskelijakortilla kulkiessasi lentokentälle ja takaisin.
  • Armeijaan lähtiessä kannattaa pyytää jäsenyyden siirto vuodeksi. Sillä mikäli olet siellä vain puolisen vuotta, niin se saadaan kyllä tarvittaessa otettua aiemmin käyttöön.