Tamko Topics 9 / 2020

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.
Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamkon toimisto avoinna lyhennetyllä aukioloajalla hiihtolomaviikolla
2. Vertaiskoutsiksi?
3. Edustajiston kokous 3.3.
4. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin
5. TAMK OY:n hallituksen opiskelijajäsenen valinta

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
6. Kesäopintotori 10.3.
7. SportUni: Kevään toinen kurssi-ilmoittautuminen 2. – 11.3.
8. Campusravitan hiihtolomaviikon aukioloajat
9. Tolun vakiovuoro 25.2. (toivelaji)
10. Sparris-pajat
11. Tolun säbäturnaus 13. – 15.2.2020
12. SalesUp-myyntitapahtuma 5.3.
13. Konekerhon Spring Break 5. – 6.4.
14. Happoa Kolpakossa -sitsit: Episode II 2.4.
15. Särkän Märkä 28.4. – tietoa lipunmyynneistä
16. Haetaan klarinetinsoiton tuntiopettajaa ja tanssinopettajaa!
17. Nyytin chat 27.2. – Mistä motivaatio muutokseen?
18. Super OSM 2020
19. Osallistumiskutsu Tampereen yliopiston psykologian oppiaineen tutkimukseen – palkkiona elokuvalippu!

English Summary
20. Tamko office opening hours during winter holidays
21. TAMK summer studies fair 10 March
22. Tolu’s weekly sports shift 25th of February
23. Campusravita opening hours during winter holiday week  
24. Tolu’s traditional floorball tournament 13. – 15.3.2020

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Tamkon toimisto avoinna lyhennetyllä aukioloajalla hiihtolomaviikolla

Tamkon toimisto Solu on avoinna hiihtolomaviikolla (24. – 28.2.) maanantaista perjantaihin kello 10.00 – 14.00. Tervetuloa!

Tiesithän, että voit käydä päivittämässä tietojasi (”Päivitä jäsentietosi / Tarkista tietosi jäsenrekisteristä” -lomake) ja maksamassa kauden jäsenmaksun (”Jäsenmaksu/ Jatka jäsenyyttäsi” -lomake) myös nettisivuillamme? Mikäli maksat jäsenmaksun lomakkeen kautta, se päivittyy automaattisesti jäsenrekisteriimme ja sitä kautta myös Pivoon. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimisto(at)tamko.fi.

2. Vertaiskoutsiksi?

Oletko kiinnostunut tuutoroinnista Tamkossa? Haluaisitko kehittää TAMKin henkeä vielä yhteisöllisemmäksi? Haluatko lisää noppia tuutoroinnista? Lanseeramme TAMKiin uuden tuutorointimuodon; vertaiskoutsauksen!

Vertaiskoutsauksen avulla pyrimme tavoittamaan (akateemisesti) vanhempia opiskelijoita, jotka hyötyisivät vertaisohjauksesta. Vertaiskoutsin tarkoituksena on ohjata ja tukea siirto-opiskelijoita, opintoihin palaavia, opintojen taitekohdassa olevia ja sparrausta kaipaavia opiskelijoita.

Tervetuloa vertaiskoutsauksen aloitustapahtumaan maanantaina 9.3.2020 klo 16:30 – 18:00 Y-kampuksen Backstagelle. Ilmottauduthan tapahtumaan tästä linkistä viimeistään 3.3., jotta osaamme mitoitaa tarjoilut oikein.

Tapahtuma ei itsessään velvoita sinua vielä mihinkään. Vertaiskoutsaus sopii erityisen hyvin sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuutoritoiminnasta Tamkossa tai opiskelet sosiaalialalla. Aiempi kokemus tuutoroinnista ei kuitenkaan ole edellytys vaan innostunut ja positiivinen asenne riittää! Lisätietoja Tamkon hallituksen tuutorivastaavalta Ainolta (tuutori(at)tamko.fi) tai Tamkon tuutoroinnin asiantuntijalta Elliltä (elli(at)tamko.fi).

 

3. Edustajiston kokous 3.3.

ervetuloa edustajiston kokoukseen tiistaina 3.3.2020 E1-06 auditorioon klo 17 alkaen. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) jäsenet.
Edustajisto kokoustaa noin kuukauden välein ympäri vuoden ja päättää kaikki Tamkon tärkeimmät asiat, kuten esimerkiksi talousarvion ja säännöt.

Edustajisto koostuu 21 opiskelijasta, jotka opiskelevat eri aloja TAMKissa. Edustajiston jäseneksi voi hakea syksyn edustajistovaaleissa.

4. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin

Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä kovin paljon.

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Neuvottelukuntien toimikaudet ovat kaksivuotisia (2019-2020), joten nyt haussa oleviin neuvottelukuntiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2020 ajaksi. Tamko järjestää toimikauden alussa perehdytyksen opiskelijaedustajille.

Tällä hetkellä hetaan opiskelijaedustajia seuraaviin neuvottelukuntiin:

  • Ammatillisen opettajankoulutuksen neuvottelukunta
  • Talotekniikka-alan neuvottelukunta (LVI ja STATE)
  • Terveydenhoitajakoulutuksen neuvottelukunta
  • Terveysalan ylempien amk-tutkintojen neuvottelukunta

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi opiskelijaedustajalomakkeen kautta pikimmiten tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.

5. TAMK OY:n hallituksen opiskelijajäsenen valinta

Ammattikorkeakoululain (932/2014) 17§ mukaisesti ammattikorkeakouluosakeyhtiön hallitukseen valitaan kaksi jäsentä ammattikorkeakouluyhteisöstä, yksi opiskelijoihin kuuluva ja yksi henkilöstöön kuuluva. Opiskelijoihin kuuluvan jäsenen valinnasta määrätään tarkemmin opiskelijakunnan säännöissä. Valinnan vahvistaa yhtiökokous.

Tampereen ammattikorkeakoulussa esityksen opiskelijoihin kuuluvasta hallituksen jäsenestä tekee Tamkon edustajisto. Valinta toteutetaan suorana henkilövaalina, jossa ehdolle voivat asettua kaikki Tampereen ammattikorkeakoulun tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat, joiden opiskeluaika kestää hallituksen toimikauden ajan (kevääseen 2021 asti). Edustajisto tekee esityspäätöksen kokouksessaan 3.3.2020 klo 17, TAMKissa pääkampuksella. Tarkka kokouspaikka päivitetään tiedotteeseen myöhemmin.

Tampereen ammattikorkeakoulu on osakeyhtiömuotoinen oikeushenkilö, johon sovelletaan ammattikorkeakoululakia ja osakeyhtiölakia. Opiskelijoihin kuuluvaksi hallituksen jäseneksi ehdolle asettuvien toivotaan tuntevan ammattikorkeakoulun toimintaperiaatteet ja sitä säätelevää lainsäädäntöä niin, että hän pystyy toimimaan yhtiön hallituksen täysipainoisena jäsenenä. Opiskelijajäsen on yhtälailla vastuullinen hallituksen jäsen, kuin muutkin hallituksen jäsenet.

Lisätietopyynnöt ja kysymykset tehtävästä: Tomi Hyppänen / Toiminnanjohtaja Tamko

******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

6. Kesäopintotori 10.3.

Kesäopinnot mielessä? Tule tutustumaan TAMKin tarjoamiin mahdollisuuksiin kesäopintotorilla 10.3.2020 kello 10 – 13 C-siiven kahvilan ja juhalasalin väliseen aulaan!

TAMKin kaikille opiskelijoille on tarjolla useita mahdollisuuksia kesäksi. Tampere Summer Schoolista ja TAMKin omasta kesäopintotarjonnasta löytyy monta erilaista kurssia, jotka ovat erinomaisia lisiä tutkintoon ja omaan osaamiseen.

CampusOnline taas puolestaan mahdollistaa ympärivuotisia ja maksuttomia verkko-opintoja ammattikorkeakoulujen tarjoamana, jotka voit myös liittää osaksi tutkintoasi. TAMKin työelämäpalvelut ovat paikalla kertomassa kesäharjoittelun mahdollisuuksista, ja Learning Lab sekä Y-kampuksen Innovaatiohaasteet tarjoavat kesällä käytännönläheisiä projekti-opintoja.

Kesäiseen opiskelijaelämään liittyy toki muutakin; myös TOAS, POAS ja Kela päivystävät kesäopintotorilla ja omalta osaltaan neuvovat mieltä askarruttavissa tilanteissa. Kelan pöydältä voit tulla kyselemään neuvoa muihinkin, kuin kesäisiin asioihin. Poikkea juttelemassa kesästä ja löydä itsellesi sopiva kesä-kurssi tai projekti!

Lisätietoja: Johannes Paavola, johannes.paavola(at)tuni.fi

7. SportUni: Kevään toinen kurssi-ilmoittautuminen 2. – 11.3.

SportUnin toinen kurssi-ilmoittautumisjakso alkaa maanantaina 2.3. kello 9 aamulla ja päättyy keskiviikkona 11.3. kello 23.59. Tutustu kurssilistaukseen nettisivuilla ja löydä itsellesi sopivimmat kurssit. Jos haluat lajitella kurssilistaustaulukkoa niin, että näet vain tässä ilmoittautumisjaksossa olevat kurssit, klikkaa ilmoittautumisaika-sarakkeen otsikkoa.

Huomaathan, että sekä SportUnin liikuntamaksu että mahdollinen erillinen kurssikohtainen maksu on oltava maksettuna ennen kurssin alkua. Varmistathan kurssimaksusuorituksen ennen eräpäivää, jotta vahvistat paikkasi kurssilla. Ilmoittautuminen on sitova! Maksamatta jättäminen ei peruuta maksuvelvoitetta. Voit peruuttaa ilmoittautumisen VAIN kurssien ilmoittautumisaikana. Kurssimaksu on maksettava, mikäli peruminen tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Luethan kurssiehdot ennen ilmoittautumista. Kysy tarvittaessa lisää sähköpostitse sportuni(at)tuni.fi. Tervetuloa kursseille!

8. Campusravitan hiihtolomaviikon aukioloajat

Ravintolan B-linjastot sekä Deli-kahvilinja ovat avoinna maanantaista perjantaihin 24.-28.2. klo 8 – 14.30. Lounas on tarjolla B-linjastoissa klo 10.30 – 14 välillä. Lauantaina 29.2. ravintola on suljettu. Campusravitan kaikki muut linjastot, sekä CampusCafé ja CampusShop ovat suljettuina koko hiihtolomaviikon ajan.     

 

9. Tolun vakiovuoro 25.2. (toivelaji)

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 25.2. klo 17:00 – 19:00 pelaamaan toivelajia TAMKin liikuntasaliin! Aikaisemmista vuosista poiketen TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää jokatiistaisen vakiovuoron nyt myös lomaviikolla. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.

10. Sparris-pajat

Sparris-pajat on tarkoitettu sinulle, joka etsit ratkaisuja erilaisiin oppimisen ja opintojen edistymisen haasteisiin. Vetäjinä toimivat TAMKin erityisopettajat. Tule rohkeasti mukaan kaikille avoimiin pajoihin, ennakkoilmoittautumista ei tarvita! Pajat ovat kello 16 – 17.30 ja tapaamispaikkana toimii Floworks-tila (B3-08, Kuntokatu 3).

Tulevat pajat:
tiistaina 3.3. Tukea oppimisen taitoihin
torstaina 5.3. Lukustrategioita ja vinkkejä kirjoittamiseen
tiistaina 10.3. Vinkkejä ja apuvälineitä kielten opiskeluun
torstaina 12.3. Tukea opinnäytetyöhön
tiistaina 17.3. Tukea oppimisen taitoihin
tiistaina 24.3. Vinkkejä ja apuvälineitä kielten opiskeluun
torstaina 2.4. Tukea opinnäytetyöhön

11. Tolun säbäturnaus 13. – 15.2.2020

Tolun perinteinen säbäturnaus tulee jälleen! Turnaus pelataan 13. – 15.3. L-rakennuksen liikuntasalissa. Joukkueen osallistumismaksu on 10 euroa. Turnauksessa parhaiten menestyneille joukkueille luvassa erinomaiset palkinnot!

Osallistujilta edellytetään SportUnin jäsenyyttä, mutta vaikka sinulla ei olisi jäsenyyttä, niin ei hätää! Ei-jäsenille on tarjolla koko turnauksen ajaksi edullinen 6 euron pääsymaksu. Joukkuepaikat ovat myynnissä Solun tiskillä. Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantaina 6.3.! Lisätietoja tapahtumasta Tolun Facebook-sivulla.

12. SalesUp-myyntitapahtuma 5.3.

TAMK:in liiketalouden ja international business -linjan opiskelijat järjestävät SalesUp -myyntitapahtuman 5.3.2020 TAMK:in pääkampuksen aulassa klo 9.45-13. Myyntitapahtumaan tulee Tampereen liiketalouden ja international business -linjojen lisäksi osallistujia myös Raumalta SAMK:ista ja Tsekeistä Brnosta. Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda oppiyrityksiä ihmisten tietouteen.

Tapahtuma on kaikille avoin ja kauppaa voi käydä virtuaalirahalla, jonka käyttöön saa ohjeet tapahtuman infopisteeltä. Lisäksi tapahtumassa voi osallistua peleihin ja arvontoihin, joista on mahdollista voittaa huikeita palkintoja. Tapahtuman Instagram -tili löytyy käyttäjänimellä @salesup2020

13. Konekerhon Spring Break 5. – 6.4.

Hei janoinen ystävä! Onko juomavarastosi hupenemassa ja tarvitset täydennystä vapun rientoihin? Ei huolta. Tampereen Konekerho ry:n perinteinen viinanhakuristeily Spring break on täällä taas! Nyt on siis erinomainen mahdollisuus lähteä täydentämään varastoasi opiskelijabudjetilla aina niin ihanaan Tallinnaan.

Mukaan mahtuu 60 janoista matkaajaa ja hytit ovat 4 hengen B-hyttejä. Koko lysti kustantaa 22€ konekerhon jäsenille ja 25€ muille. Bussikuljetus lähtee Tampereelta sunnuntaina 5.4. klo 14 ja palaa takaisin maanantaina 6.4. noin klo 19:30. Lipunmyynti Kideapissa! Tänä vuonna Springbreak toimii myös epävirallisena jatkoristeilynä IOP RIXU 2020 -tapahtumalle. Kyytiin voit siis hypätä myös Riihimäeltä.

14. Happoa Kolpakossa -sitsit: Episode II 2.4.

Valmistaudu elämäsi seikkailuun, kun Happo ja Kolpakko yhdistävät jälleen voimansa ja järjestävät jo toiset Happoa Kolpakossa -sitsit! Nyt on aika kaivaa kaapista avaruusmatkailijan arvolle soveltuva varustus tai riisua ihmispuku yltäsi ja paljastaa todellinen luontosi. Olipa kotiplaneettasi sitten Maa tai jokin muu taivaankappale jossain päin kosmosta, ovat tänne tervetulleita niin ihmiset, avaruusoliot, astronautit, ajan herrat ja foliohattuilijat kuin myös muut universumin asukkaat.

Ketään syrjimättä lippu kustantaa 15,60€ Kide.apista, vaikka lempiharrastuksesi olisikin alienien mäiskiminen. Hintaan sisältyy sitsiruoka, alkoholilliset tai holittomat juomatarjoilut sekä ainutlaatuinen haalarimerkki. Liput ovat myynnissä kide.appissa aina 27.3.2020 asti. Jos avaruusmatkailu yksin ei houkuta, on lipun oston yhteydessä mahdollista esittää kaveritoive. Pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet parhaamme mukaan.

Suuntaa siis askeleesi Tampereen Pursiseuraksi naamioitua avaruusalustamme kohti 2.4. klo 18 alkaen, ja lähde hulppealle avaruusmatkalle galaksien halki! Iltaa voi jatkaa kohti mustaa aukkoa ja/tai huhtikuun Poikkitieteellisiä Haalaribileitä.

15. Särkän Märkä 28.4. – tietoa lipunmyynneistä

Opiskelijavapun kohokohta Särkän Märkä palaa hurjempana kuin koskaan, kun tuhannet opiskelijat ympäri Suomea saapuvat Tampereelle nauttimaan kevään kruunavasta tapahtumasta! Jo kuudetta kertaa järjestettävässä vappuspektaakkelissa on opiskelijoille tarjolla huvipuistolaitteiden pyöritystä, mahtavia kilpailuja ja esityksiä sekä älytön määrä muuta oheisohjelmaa – opiskelijahintaisia ruokia ja juomia unohtamatta! Koko Särkänniemi on tapahtuman ajan anniskelualuetta ja ikimuistoisen illan kruunaa neljät huikeat jatkot, kun lavalle nousevat Suomen eturivin artistit.  
 
Lippu sisältää pääsyn Särkänniemen alueelle, huvittelun kaikissa avoinna olevissa huvipuistolaitteissa, bussikuljetukset Tampereen keskustaan, kevään hurjimmat jatkot Suomen ykkösartistien tahdittamana sekä tietenkin haalarimerkin.

Lipunmyynti alkaa seuraavasti:
Kide.app:
Ryhmälipunmyynti – 16.3.
Yksittäislipunmyynti – 30.3.

Kampuslipunmyynnit:
Keskusta – 23.3.
Hervanta – 24.3.
TAMK – 25.3.

Lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

16. Haetaan klarinetinsoiton tuntiopettajaa ja tanssinopettajaa!

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto etsii klarinetinsoiton tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja tanssinopettajaa päätoimisen tuntiopettajan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.
Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto on Savonlinnan musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä vireä taideoppilaitos, jossa annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta tanssissa ja musiikissa. Opisto järjestää opetusta Savonlinnan kaupungissa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi Enonkoskella, Kerimäellä, Punkaharjulla ja Sulkavalla.

Klarinetinsoiton opettajalta toivomme kokemusta eri-ikäisten oppilaiden musiikkikasvatustyöstä, monipuolista pedagogista osaamista yksilö- ja ryhmäopetuksessa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tanssinopettajan paikkaa hakevalla tulee olla valmiudet työskennellä varhaisiän tanssinopetuksesta perusopetuksen edistyneimpien oppilaiden opetukseen saakka. Opetustyön ohessa opettajilla on mahdollisuus osallistua työyhteisöä ja opiston toimintaa kehittävään työhön. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen, koska opetusta on myös sivutoimipaikoissa. Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tanssinopetuksen lajeina ovat baletti, nykytanssi, jazztanssi ja katutanssi. Opiston tanssinopetuksessa on tällä hetkellä n. 350 oppilasta. Oppilaitoksen opetuskieli on suomi.

Vapaamuotoiset hakemukset, kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen, pyydetään toimittamaan 15.3.2020 mennessä rehtori Kari Kropsulle osoitteeseen: kari.kropsu(at)slmo.fi. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Tanssinopettajan tehtävässä on 6 kk:n ja klarinetinsoiton opettajan tehtävässä 4kk:n koeaika.

Tiedustelut: Apulaisrehtori Arto Häyrynen, arto.hayrynen(at)slmo.fi, p. 050 552 8481

17. Nyytin chat 27.2. – Mistä motivaatio muutokseen?

Haluaisitko muuttaa terveystottumuksia, opiskelurutiineja tai jotain muuta elämässäsi, mutta motivaatio tuntuu hiipuvan alun jälkeen? Illan chatissa jutellaan siitä, miten päästä alkuun muutoksessa ja miten pitää yllä motivaatiota.

Chatin löydät sivujemme chat-osiosta, kuten myös kevätkauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Tervetuloa chattailemaan!

18. Super OSM 2020

Kolme lajia kattavat opiskelijoiden SM-kisat järjestetään Suomen Urheiluopistolla 9. – 10.5.2020. Lajeina on jalkapallo, salibandy ja frisbeegolf. Kilpasarjojen voittajat palkitaan edustuspaikalla opiskelijoiden EM-kisoissa!

Luvassa kilpailua, mukavaa yhdessäoloa ja tietenkin huikeat afterpartyt! Kokoa jengi kasaan ja tule nauttimaan urheiluopiston tunnelmasta. Seuraa meitä somessa, niin tiedät tasan tarkkaan missä mennään: Instagram @osmvierumaki, Facebook OSM Vierumäki. Lisätiedot ja osallistumisohjeet.

 

19. Osallistumiskutsu Tampereen yliopiston psykologian oppiaineen tutkimukseen – palkkiona elokuvalippu!

Etsimme osallistujia psykologian oppiaineen Fysiologiset reaktiot sosiaalisessa vuorovaikutuksessa – tutkimukseen, jossa selvitämme, millaisia fysiologisia reaktioita yksinkertaiset vuorovaikutustilanteet herättävät ihmisessä. Tutkimustilanne kestää noin n. 1,5 – 2 tuntia. Korvaukseksi tutkimukseen osallistumisesta annamme elokuvalipun.

Tutkimukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joilla ei ole todettua neurologista tai psykiatrista diagnoosia. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, ja tutkittavalla on oikeus keskeyttää tutkimus milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Tutkimuksen keskeyttämisestä ei aiheudu mitään haittaa. Kaikki tutkittavien luovuttamat tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Aineiston analysoinnissa ilmiöitä tarkastellaan vain ryhmätasolla. Sähköisessä muodossa tallennettava aineisto tallennetaan yliopiston palvelimelle (Tietoarkiston Aila-palvelu). Tiedostoihin pääsy on ainoastaan alla mainituilla tutkimuksen vastuuhenkilöillä. Tutkimusta rahoittaa Suomen Kulttuurirahasto.

Linkin kautta saat nähdäksesi tutkimuksen (EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämän) tietosuojailmoituksen. Tutkimuspaikka on psykologian oppiaineen Human Information Processing -laboratorio, joka sijaitsee Tampereen yliopiston Pinni B -rakennuksen 3. kerroksessa, osoitteessa Kanslerinrinne 1. Osallistuaksesi tutkimukseen, lähetä sähköposti osoitteeseen helena.kiilavuori(at)tuni.fi, niin tarjoamme sinulle mahdollista tutkimusaikaa. Ilmoittautuminen ei ole tässä vaiheessa sitova.

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

20. Tamko office opening hours during winter holidays

Tamko’s office Solu is open with shortened opening hours during the students’ winter holiday 24th – 28th February. We will be open from Monday to Friday at 10am – 2pm during the time. Welcome!

Did you know that you can update or check your membership information with ”Updating your membership information” -form on our website? You’re also welcome to check your info on our member service desk during the office opening times. See you at Solu!

21. TAMK summer studies fair 10 March

Thinking about summer studies? Come explore the possibilities offered by TAMK at the summer studies fair on 10.3.2020 between 10am – 1pm at the lobby between the C-wing café ad the Festival Hall!

There are many options available to all TAMK students. You can find a range of different courses from Tampere Summer School and TAMK’s own summer study offerings which are excellent additions to your degree and professional skills and capabilities.

CampusOnline allows students to choose from courses offered by many universities of applied sciences and study them throughout the year, free of charge. Courses taken at CampusOnline can also be included in your degree. TAMK’s career services will be at the fair to talk about summer traineeship/internship possibilities, and the Living Lab and Y-kampus Innovation challenges are offering hands-on project studies during the summer.

Of course, there are other things related to a student’s summer; TOAS, POAS and Kela will be present at the fair to give advice on their particular areas. You can ask the Kela representative about most Kela-related business that you might need help with, aside from summer-related topics.

Come have a chat about your summer and find the right summer study course or project for yourself! More information: Johannes Paavola, johannes.paavola(at)tuni.fi

 

22. Tolu’s weekly sports shift 25th of February

Welcome to Tolu’s weekly 2-hour drop-in sports shift on Tuesday the 25th of February from 17:00 to 19:00 at TAMK’s sports hall. Unlike in previous years, Tolu is organizing the weekly regular shift also during the holiday week. We’ll play a different sport each week and next time it’s going to be a desired sport! All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to have fun and get you moving. You don’t need SportUni membership in order to attend, just say that you’re coming to Tolu’s weekly sport shift at the customer service desk.

23. Campusravita opening hours during winter holiday week

Campusravita restaurant serves lunch on winter holiday week, 24th – 28th of February, from Monday to Friday at 10.30am – 2pm. Restaurant’s B lunch line and Deli coffee line are open from 8am – 2.30pm. All the other lunch lines, CampusCafé and CampusShop are closed during the time. Also, lunch will not be served on Saturday 29th of February.  

24. Tolu’s traditional floorball tournament 13. – 15.3.2020

Tolu’s traditional floorball tournament is here again! The tournament is played 13. – 15.3. in the sporting hall of the L building. Participation fee is 10 euros per each team. The best teams will be showered with great prizes!

Attendees are required to have the SportUni membership, but have no fear if you don’t have it! Non-members can attend to the tournament throughout the weekend with a single 6 € entrance fee. Team spots are sold at Solu’s counter. Last date to sign up is Friday 6.3.! More info can be found from Tolu’s Facebook-page.

 

******************************************************************************************
How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics