Tamko Topics 45 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.
Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta
1. Anna Laurila valittu SAMOKin hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2020
2. Edustajistovaalit jatkuvat – uurnaäänestys keskiviikkona!
3. Hae nyt vertaistuutoriksi – hakuaika päättyy 17.11.
4. Tamkon avoin kokous 5.11.
5. Portti Työelämään 21. – 23.1.2020
6. Kysely edustajistovaaleista

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
7. Tolun Megazone
8. Inssibeerpong 21.11.
9. Tolun vakiovuoro 5.11.
10. Tolun syysekskursio – Irti maasta! 13.11.
11. Valvira siirtyy sähköiseen asiointiin – vastuu ammatinharjoittamisoikeuden hakemisesta siirtyy valmistuneille
12. Jeesaa opiskelijoita – vastaa kyselyyn ja voita leffaliput!
13. Veritas Forum 7.11.
14. Etsinnässä vapaaehtoisia asunnottomien jalkapallon MM-kisoihin 28.6. – 5.7.2020
15. Futsalin Opiskelijoiden SM-kisat 7. – 8.12.
16. Voita lahjakortti ja vastaa kyselyyn
17. Haalaribileet – Fiesta de los Muertos 7.11.

English Summary
18. Vote in Council elections – ballot box voting on Wednesday!
19. Enroll now for degree tutoring!
20. Council elections questionnaire
21. Apply to Tamko’s Board!
22. Portti työelämään – Gateway to Worklife 21. – 23 January 2020
23. Tolu’s weekly sports shift 5 November
24. Tolu’s Megazone
25. Help fellow students – answer to a survey and win movie tickets!
26. Tolu’s fall climbing excursion 13 November
27. Music quiz night 20 November

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Anna Laurila valittu SAMOKin hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2020

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Anna Laurila on valittu Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2020. TAMKin liiketalouden opiskelija Laurila on toiminut Tamkon hallituksen puheenjohtajana vuonna 2019 sekä kansainvälisyysvastaavana vuonna 2018.

”Olen valtavan kiitollinen luottamuksesta ja teen parhaani Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n puheenjohtajana. Odotan innolla ensi vuotta ja AMK-opiskelijoiden edun ajamista valtakunnallisesti”, vastavalittu Laurila kommentoi.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun tampereella opiskeleva ammattikorkeakouluopiskelija on valittu SAMOKin hallituksen puheenjohtajaksi. SAMOKissa on aikaisemmin toiminut hallituksen jäsenenä TAMKissa opiskellut Jenni Tuomainen vuonna 2011 ja 2012.

SAMOKin 24. varsinainen liittokokous järjesttiin tällä kertaa Helsingissä Haaga-Helia ammattikorkeakoululla. Uusi SAMOKin hallitus aloittaa toimintansa tammikuussa 2020.

2. Edustajistovaalit jatkuvat – uurnaäänestys keskiviikkona!

Tamkon edustajistovaalien sähköinen äänestys järjestetään 23.10.2019 kello 10.00 alkaen ja päättyen 6.11.2019 kello 15.00. Uurnavaali järjestetään 6.11.2019 kello 9.00 – 15.00. Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki läsnä oleviksi ilmoittautuneet Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, jotka ovat suorittaneet opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Sähköisen äänestyksen tunnukset ja linkki palveluun on lähetetty jäsenten viralliseen TUNI-sähköpostiin ja poikkeustapauksissa jäsenen jäsenrekisteriin ilmoittamaan muuhun sähköpostiosoitteeseen. Vaalin aikana liittyneet jäsenet saavat välittömästi itselleen äänestystunnukset sähköpostiinsa.

Edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 67 ehdokasta 7 eri listalla: Insinööri, Yhden tähden, SoTen Valitut Palat, Palvelun ammattilaiset, Kokoomus, Soittomediapolista ja Tradenomit. Lisätietoja edustajistovaaleista, vaalilistat sekä ehdokkaat löydät Tamkon nettisivuilta.

Edustajistovaali käydään suhteellisena listavaalina. Äänestäjä äänestää siis ehdokkaan lisäksi myös tämän ehdokaslistaa. Valitun edustajiston kokoonpano määräytyy listojen suosion mukaan. Sähköisesti äänestettyäsi voit käydä hakemassa Solulta upean Vaikuta-haalarimerkin näyttämällä ”olet äänestänyt” -ilmoitusta puhelimestasi. Uurnavaalissa 6.11. äänestävät saavat haalarimerkin vaalipaikalla.

3. Hae nyt vertaistuutoriksi – hakuaika päättyy 17.11.

Oletko pohtinut tuutoriksi hakemista? Mikäli sanoit kyllä, niin meillä on sinulle iloisia uutisia: hakuaika vertaistuutorointiin on vielä avoinna! Tuutoroinnista saat opintopisteiden lisäksi uusia kavereita ja mahtavia kokemuksia.

Vertaistuutorointi, hakuaika 21.10 – 17.11.2019

Vertaistuutorit huolehtivat, että uusi opiskelija tuntee olonsa kotoisaksi TAMKissa ensimmäisestä päivästä lähtien. Vertaistuutorit perehdyttävät opiskelijoita Tampereen ammattikorkeakoulun toimipaikkojen käytäntöihin ja koulutusalan opintoihin sekä uuteen paikkakuntaan ja paikalliseen opiskelijaelämään.  

Hae mukaan vertaistuutoriksi tästä linkistä.

4. Tamkon avoin kokous 5.11.

Olisitko kiinnostunut lähtemään mukaan Tamkon toimintaan hallituslaisena? Nyt sinulla on tilaisuus tulla tutustumaan hallituksen toimintaan avoimessa kokouksessa 5.11. klo 16.30 alkaen Solun saunalle! Kokouksen jälkeen on mahdollista jutella sinua kiinnostavasta pestistä nykyisten hallituslaisten kanssa.  

Hallitukseen voivat hakea kaikki TAMKin opiskelijat. Sinun ei tarvitse olla ollut ehdolla edustajistovaaleissa, jotta voisit toimia Tamkon hallituksessa. Uudet hallituksen jäsenet valitaan vastavalitun edustajiston ensimmäisessä (järjestäytymis)kokouksessa 25.11. klo 17 alkaen pääkampuksen E1-06 auditoriossa.

Tamkon hallitukseen valitaan 8 jäsentä, jotka hoitavat kukin omia tehtäväalueitaan, eli sektoreita. Tehtäväalueina on mm. puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, koulutuspoliittinen vastaava (kopo), sosiaalipoliittinen vastaava (sopo), tapahtumavastaava, tuutorointi- ja liikuntavastaava, kansainvälisyysvastaava sekä kerhot- ja alayhdistykset -vastaava. Tehtäviä voidaan myös muokata, riippuen uusien hallitusjäsenten mielenkiinnonkohteista.

5. Portti työelämään 21. – 23.1.2020

Portti työelämään -rekrytointimessut tulevat jälleen! Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksella 21. – 23.1.2020 kello 10 – 14. Tule nappaamaan itsellesi työ-, harjoittelu- tai opparipaikka!

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, ja sen tarkoituksena on luoda matalankynnyksen kohtaamispaikka TAMKin opiskelijoille ja eri organisaatioiden edustajille. Tapahtumapäiviä on hieman jaoteltu eri alojen mukaisesti, mutta kannattaa vilkuilla esillelaittajien tarjontaa kokonaisuudessaan, ja saapua paikalle sinua kiinnostavien yritysten ständipäivinä.

Tarjolla on laaja kattaus eri alojen organisaatioita, ja löydät listauksen niistä Facebook-tapahtumastamme, Portti työelämään -nettisivuilta sekä myöhemmin julkaistavasta messukatalogista. Tsekkaa sinua kiinnostavat yritykset ja nappaa CV:si messiin!

Eikö CV ole vielä reilassa? Ei hätää, voit tulla hiomaan sen kuntoon työnhakua varten TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteellä Campusravitaa vastapäätä olevaan lämpiöön. Paikalla on myös ammattivalokuvaaja, jonka luona voit käydä otattamassa edustavan valokuvan itsestäsi CV:hen.

6. Kysely edustajistovaaleista

TAMKin liiketalouden opiskelijoiden ryhmä toteuttaa Tamkon kanssa yhteistyössä kyselyn edustajistovaaleista. Kyselyllä pyritään selvittämään opiskelijoiden tietoisuutta edustajiston merkityksestä ja tärkeydestä. Kyselyyn vastaamiseen ei mene kuin pari minuuttia ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinto! Toivottavasti saamme mahdollisimman suuren otannan kyselyyn, jotta tätäkin asiaa pystytään kehittämään ja viemään eteenpäin! Kysely on avoinna 6.11.2019. saakka, ja siihen pääsee helposti klikkaamalla tätä linkkiä.

 

******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

7. Tolun Megazone

Tolu järjestää perinteikkään megazonen yöpelin maanantaina 18.11. klo 20:00 – 24:00. Hinta peleille on tänäkin vuonna vaivaiset 8€. Lunasta paikkasi peliareenalle maksamalla osallistumismaksu Tolun Holvi-verkkokaupasta. Ota mukaan tummat liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja halutessasi hikipyyhettä ja pikkusuolasta.

Saavu paikalle viimeistään 19.40 ja pidä hauskaa! Lisätietoja Facebook eventistämme.

8. Inssibeerpong 21.11.

Supersuosittu mittelö palaa isompana kuin koskaan. Taitoa, tietoa ja hullun tuuria tarvitaan taas 21.11. klo 17, kun pingispallot kostuu ja mukit värisee. Voittajille on tiedossa huikeita palkintoja ja lisäksi tärkeimpänä ikuista ihailua, matkalla voitettujen joukkueiden kateutta ja tietenkin sensein rooli InssiBeerPongin piireissä. Kerää siis itsellesi neljän hengen tiimi, jonka hiotte voittamattomaksi koneeksi. Virittäkää heittokädet huipputerään, luokaa lyömättömät strategiat jokaiseen pelitilanteeseen ja treenatkaa villisti, sillä turnauksen taso tulee olemaan entistä kovempi.

Juokkuepaikat tulevat Solulle myyntiin ma 4.11. klo 9, hinta 40 e/joukkue, sisältäen kaikki pelioluet. Joukkueen kapteeni ilmoittaa kaikki joukkueen jäsenet (eli neljän hengen joukkueen) ja oman sähköpostiosoitteensa. Jottei tapahtuma jäisi vain kokemukseksi ja kaljaläikiksi haalareihin, jokainen osallistuja saa huippuhienon haalarimerkin ja pelaajapassin.

Ole valppaana, sillä liput viedään käsistä!

9. Tolun vakiovuoro 5.11.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 5.11. klo 17 – 19 pelaamaan salibandyä TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.

 

10. Tolun syysekskursio – Irti maasta! 13.11.

Onko syksyn koulutaival saanut sinut jo kiipeilemään seinille? Onko liikkuminen jäänyt syksyllä vähemmälle? Nyt TAMKin urheiluseura Tolu on järjestämässä kaikille halukkaille matalan kynnyksen syysekskursion kiipeilyn pariin 13.11. kello 18.

Irti maasta on Tullintorilla sijaitseva kiipeilypuisto jossa on monenmoista ja -tasoista kiipeilyä tarjolla. Sekä kokeneet että aloittelijat ovat tervetulleita, ja tapahtuman hintakin on erityisen edukas: 5€ hintaan sisältyy tunnin kiipeily ja lainavarusteet. Ei muuta kuin kaverit kokoon ja kokeilemaan!. Lippuja saa FB-eventin Holvi-linkistä tai Solun jäsenpalvelutiskiltä.

11. Valvira siirtyy sähköiseen asiointiin – vastuu ammatinharjoittamisoikeuden hakemisesta siirtyy valmistuneille

Valviran sähköinen asiointi terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille on otettu käyttöön. Ammattikorkeakoulusta valmistuneet voivat nyt hakea terveydenhuollon ammattihenkilön ammatinharjoittamisoikeutta kätevästi Valviran sähköisessä asioinnissa. Paperiasiakirjoja ei tarvita, vaan ammatinharjoittamisoikeuden käsittely hoituu palvelussa sähköisesti alusta loppuun.

Voit hakea ammattioikeutta sähköisen asioinnin kautta, kun olet suorittanut tutkinnon ja saanut tutkintotodistuksen. Huomaathan, että ammattioikeushakemusta ei voi jättää etukäteen ennen kuin olet valmistunut. Laillistamista on haettava 30 päivän sisällä valmistumisesta.

Lisäksi tarvitset

  • suomalaisen henkilötunnuksen
  • verkkopankkitunnukset
  • sähköpostiosoitteen
  • puhelinnumeron

Lisätietoja aiheesta Valviran nettisivuilla.

12. Jeesaa opiskelijoita – vastaa kyselyyn ja voita leffaliput!

Teemme asiakastyytyväisyystutkimusta TIERin sähköpotkulaudoista Tampereella. Tutkimus on osa opiskelijaprojektia, mutta tulokset ja palaute menevät kaikki suoraan TIERin palvelujen kehittämiseen. Ei ole väliä oletko käyttänyt sähköpotkulautoja vai et, mielipiteesi kiinnostaa meitä silti. Vastaamalla tähän kyselyyn voit osallistua leffalippujen arvontaan. Kyselyyn vastaaminen ei vie sinulta kauempaa kun n. 5 minuuttia. Voit vastata kyselyyn 10.11. asti. Vastaa kyselyyn tästä. Kiitos ajastasi!

13. Veritas Forum 7.11.

Osaammeko kiistellä politiikasta ja uskonnosta – ja säilyttää sananvapauden ja puhevälit? Tervetuloa Veritas Forumiin 7.11. klo 16.15. – 18.00 Tampereen yliopistolle! (luentosali PINNI B1096).

Kun sosiaalisen median heimot käyvät taistoon, ei armoa jaeta. Paitsi omille. Omien faktat saavat heittää. Omat saavat polttaa olkiukkoja. Vastustajien argumenttien virheet nostetaan tikunnokkaan. Vahvistusvinoumista viis, kun asia on oikea. Tällainen kuvio käynnistyy usein juuri politiikan ja uskonnon kuumissa perunoissa. Mutta mistä nykyajan rajut ja perustavaa laatua olevat erimielisyydet oikeastaan johtuvat? Ryhmien muodostamiseen taipuvasta ihmisluonnosta, perinteiset tiedolliset auktoriteetit kyseenalaistaneesta teknologisesta murroksesta vai poliittisen vastakkainasettelun kasvusta? Mihin asti erimielisyyksiä tulisi sietää ja voiko niitä pyrkiä jopa ratkaisemaan? Jos, niin miten niitä siedetään tai ratkotaan? Ja jos sopua ei näy eikä kuulu, niin kuinka paljon ja minkälaista kiistelyä suomalainen sananvapaus lopulta kestää?

Näitä kysymyksiä käsittelevät Veritas Forum-tilaisuudessa Tampereen yliopistossa ”totuuden jälkeistä” aikaa tutkinut journalistiikan työelämäprofessori ja toimittaja, YTT Olli Seuri sekä teologian yliopistonlehtori Olli-Pekka Vainio, joka on kirjoittanut siitä, miten ollaan hyveellisesti eri mieltä. Keskustelua juontaa tieteellisiä kiistoja tutkinut YTT Pia Vuolanto. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Loppuun on varattu aikaa yleisökysymyksille ja tilaisuuden jälkeen tarjotaan kahvit.

14. Etsinnässä vapaaehtoisia Asunnottomien jalkapallon MM-kisoihin 28.6. – 5.7.2020

Tampereella järjestetään Asunnottomien jalkapallon MM-kisat (Homeless World Cup) 28.6. – 5.7.2020. Tapahtumassa pelaa entisiä asunnottomia, jotka ovat saaneet elämän syrjästä kiinni jalkapallon avulla ja kisat juhlistavat siitä syntynyttä toivoa. Kisat ovat kansainväliset, joihin on tulossa 50 maasta pelaajia (sekä naisia että miehiä) yhteensä noin 700. Kisapaikkana toimii Tampereen stadion Ratinassa. Etsimme nyt kisojen ajaksi vapaaehtoisiksi kielitaitoisia joukkueisäntiä hoastaamaan eri maiden joukkueita muun muassa käytännön asioihin liittyen.

Jokaisella joukkueisännällä tulisi olla vähintään sujuva englannin kielen taito. Etsimme myös erityisesti espanjan, portugalin ja venäjän taitajia. Joukkueisännät toimivat joko yksin tai pareittan riippuen isäntien määrästä. Jokainen kisoihin osallistuva joukkueisäntä saa perehdytyksen tehtävään. Valitettavasti tehtävästä ei makseta korvausta, mutta jokaiselle hoastille tarjotaan ruokailu sekä staff-asu.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: krista.hamunen(at)hdl.fi.

15. Futsalin Opiskelijoiden SM-kisat 7. – 8.12.

Futsalin OSM-kisat pelataan jo kolmatta kertaa ainutlaatuisissa olosuhteissa Suomen urheiluopistolla 7.-8.12.2019! Vierumäelle kokoontuu viikonlopun aikana futsalin merkeissä noin 20 joukkuetta ja yhteensä 400 ihmistä.

Lauantaina Teatrossa Mäkki pitää pelaajien lämmön yllä myös pelien jälkeen, ja joukkueen päätösristeilyä voi lähteä viettämään merelle, sillä jokainen turnaukseen osallistuja saa Viking Linen lahjakortin hyppysiinsä! Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta

osmkisat.fi/events/futsal2019 sekä Facebookista että Instagramista @osmvierumaki. Hikipisaroita ja unohtumattomia kokemuksia, nähdään Vierumäellä joulukuussa!

16.  Voita lahjakortti ja vastaa kyselyyn

Olemme International Business opiskelijoita ja teemme kyselyä Bistro Naapurille. Vastaamiseen menee alle 5 minuuttia ja vastausaikaa on 6.11.2019 klo 23.59 asti. Arvostamme kaikkia vastauksia ja vastanneiden kesken arvotaan lahjakortti Bistro Naapuriin. Linkki
kyselyyn.

17. Haalaribileet – Fiesta de los Muertos 7.11.

Torstaina 7.11. matkataan Meksikon kaduille, jossa marraskuun alku on riehakkaan kuolleiden päivän karnevaalin aikaa. Día de los Muertos on Meksikon värikkäin karnevaali, ja synkästä aiheestaan huolimatta nämä juhlat ovat täynnä väriä ja eksoottisia rytmejä! Saavu siis juhlimaan kuolleiden päivää Viihdemaailma Ilonaan torstaina 7.11. kello 21 alkaen. Haalaribileiden tunnelman nostavat kattoon huippuDJ, karaoke sekä live-esiintyjänä MANSESTERI!

Liput Kide.app 3,30€, ovelta 5€. Ennakkolipulla varmistat pääsyn jonon ohi klo 23 saakka. Tervetuloa juhlimaan haalareilla tai ilman!

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

18. Vote in Council elections – ballot box voting on Wednesday!

Tamko Council elections’ electronic voting is carried out from 23rd of October to 6th of November (ending at 3pm). Council elections’ ballot box voting will be carried out on 6th of November at 9am – 3pm. All Tamko members who have paid the membership payment and registered as an attending student for the study year, are eligible to vote in the Council elections.

Voting ID and the link for the electronic voting system has been sent to members’ formal TUNI email addresses and in some exceptions to some other email address which the member has informed to Tamko member register. Members who have joined to Tamko during the electronic voting period will receive the voting ID and link right away to their email.

A total of 67 candidates are standing as a candidate in the Council elections on 7 different lists: Insinööri, Yhden tähden, SoTen Valitut Palat, Palvelun ammattilaiset, Kokoomus, Soittomediapolista and Tradenomit. More information about the Council elections, lists and the candidates can be found from Tamko’s website.

Council elections will be held as an proportional representation of a list. The voter thus votes not only the candidate but also the list. The composition of the selected Council depends on the popularity of the lists.

19. Enroll now for degree tutoring!

Enrollment for international and degree tutoring is now on! You can enroll for international tutoring by 3 November and for Degree tutoring by 17 November.

Degree tutors are helping out new degree students of TAMK. They are playing an important part in integrating new students to Tampere and Finland. Degree tutors will gain new friendships and study credits: sounds like a great deal, huh? The training aims to train foreign students to work as degree tutors with their Finnish peer tutor colleagues.

Enroll here for degree tutoring.

20. Council elections questionnaire

A group of TAMK business students is conducting a questionnaire about Tamko’s Council elections. The aim of the questionnaire is to research students’ level of knowledge about Council elections. It takes about two minutes to answer, so please help out your fellow students! We’re raflling a prize among those who have answered. The questionnaire is open till 6th November and you can answer it by clickin this link. Thank you for your time!

21. Apply to Tamko’s Board!

Would you be interested in joining Tamko as a board member? Tamko is having an open meeting at Tamko’s office sauna facilities on 5 November at 4.30pm. The open meeting is meant for students who are pondering on applying to Tamko’s board. The event starts with an open meeting and continues as a relaxed social evening with Tamko’s Board members with whom the students will have an opportunity to discuss about the different Board tasks.

You do not need to be a candidate in the Representative Council elections in order to serve on the Tamko Board. The new Board members will be elected at the first meeting of the newly elected Representative Council on 25 November. starting at 5 pm in the auditorium of the main campus E1-06. All TAMK students can apply for the board. Please note that Board’s working language is Finnish.

22. Portti työelämään – Gateway to Work-life 21. – 23 January 2020

Portti työelämään recruiting event comes again! The event is held at TAMK main campus lobby area on 21 – 23 January 2020 at 10am – 2pm. Welcome to fetch a work, trainee or thesis place!

The event is free for TAMK students and aims to create a low-threshold meeting place for students and representatives of different organizations. Event days are themed according to different fields of study but you should keep an eye on all event days and find the organizations which are the most interesting to you.

There’s a wide range of organizations attending to Portti työelämään and you can find the full listing of them from Portti työelämään website, Facebook event and later from the event catalogue.
Check out the most interesting organizations from the listing and bring your CV with you.

In need of a CV prepping? No worries, you can get your CV checked at TAMK working life services’ CV stand in the event. There’s also an opportunity to have your photo taken by a professional photographer in a CV photo booth.

23. Tolu’s weekly sports shift 5 November

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM – 7PM at TAMK’s sports hall. We’ll play a different sport each week and on next time it’s going to be floorball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don’t need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you’re coming to Tolu’s sport shift.

24. Tolu’s Megazone 18 November

Tolu organizes 4 hour laser tag evening at Megazone on 18th November at 8pm – midnight! There will be different kind of laser tag games during the night, so if you haven’t played laser tag before we will start from the basics and you’ll become a true laser tag champion before midnight. Tickets can be purchased at Tolu’s web-store Holvi.

Be quick. There is only limited amount of laser guns. Dress some comfy dark clothes, bring water bottle, maybe some snack and towel. Be on time. not later than 19:40. HAVE FUN! More information on Facebook event.

25. Help fellow students – answer to a survey and win movie tickets!

A group of students is conducting a customer satisfaction survey for TIER e-scooters. Help out fellow school mates and answer! Answering takes about 5 minutes and as a thanks, you’ll have a chance to win movie tickets! The survey is also a great chance to give feedback and to have an impact in TIER services. The survey is open ’till 10 November. Thank you for your time!

26. Tolu’s fall climbing excursion 13 November

Are you ready to reach new heights? Tired of keeping your feet on the ground? Join tolu for a fun climbing excursion on November 13th at 6pm. For the low price of 5€, you can come climbing at the Irti Maasta climbing gym at Tullintori for an hour. You don’t have to have any previous experience, as there will be an instructional session that everybody has to attend before we start climbing. So get some friends together and come get some easy, fun exercise. Tickets can be bought through Solu, or our online store Holvi. The link for the online store is on our Facebook event page.

27. Music quiz night 20 November

On Wednesday the 20th of November, you have the opportunity to show off your extensive music knowledge to your fellow students – and win prizes for it! Grab your mates, and come on down to Olympia for a cozy evening of quiz, beer and atmosphere. Pick a mixed team – the categories are quite diverse!
 
Student ID will give you 15% off in the bar. Participation is free: just show up and join a table. The door opens at 19:00, and the quiz starts at 20:00 sharp. So be on time. We look forward to seeing you! More info in Facebook event.

 

******************************************************************************************
How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics