Tamko Topics 37 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.
Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta
1. Edustajistovaalit 2019
2. Tamkon Tursajaiset 11.9.
3. Solu pop upit Proakatemialla ja Mediapoliksella
4. Tamkon syyskampanja – voita 100€ S-ryhmän lahjakortti!
5. Sisäilmalomake

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
6. Ota kirjasto omaksesi avajaisviikolla 9. – 13.9.
7. Campusravitan ravintoloissa muutoksia hinnoitteluun
8. Tolun vakiovuoro 10.9.
9. Bubiklubin Bubivisat syksyllä 2019
10. PAH – Puhallinorkesteri Akateeminen Henkäys – avoimet harjoitukset 11.9.

11. TAMKin Tammat

12. Café Scientifique -tiedekahvila 19.9.
13. PUBG OSM 2019 19.10.
14. Nyytin chat 12.9. – Miten selvitä kiusaamisesta?
15. AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!
16. Haku Tampereen mentoriohjelmaan 9.9.-22.9.2019

English Summary
17. Tamko Council Elections 2019
18. Tamko Tursajaiset 11 September
19. Tamko office pop ups at Mediapolis and Proakatemia
20. Tamko’s autumn campaign- win a 100€ S-group gift card!
21. Tolu’s weekly sports shift 10 September
22. Embrace your library during opening week
23. PUBG Finnish Student Championship 19 October
24. Join AIESEC Tampere!

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Edustajistovaalit 2019

Tampereen ammattikorkeakoulun edustajistovaalit pidetään 23.10. – 6.11.2019. Edustajistoon valitaan 21 jäsentä. Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki läsnä oleviksi ilmoittautuneet Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, jotka ovat suorittaneet opiskelijakunnan jäsenmaksun. Vaalien sähköinen äänestys alkaa 23.10. ja päättyy 6.11. Uurnavaali pidetään 6.11.

Ehdolle voivat asettua kaikki äänioikeutetut jäsenet. Ehdokkaaksi voit asettua 18.9. – 9.10.2019 välisenä aikana. Asettuaksesi ehdolle, sinun tulee täyttää sähköinen ehdokasilmoitus Tamkon nettisivuilla, tai paperinen Tamkon toimistolla, ja ilmoittautua ehdokaslistalle.  

Edustajistovaali käydään suhteellisena listavaalina. Äänestäjä äänestää siis ehdokkaan lisäksi myös tämän ehdokaslistaa. Valitun edustajiston kokoonpano määräytyy listojen suosion mukaan.
Ehdokaslistoja keräävät mm. ainejärjestöt sekä muut tahot. Mikäli et löydä hyvää listaa, voit perustaa myös oman! Ehdokaslistoja keräävät tahot markkinoivat listojaan omien kanaviensa kautta. Lisätietoja listoista voit kysyä myös Tamkon toimistolta.

Edustajisto, lempinimeltään edari, on kuin eduskunta, joka kokoontuu noin kerran kuussa ja tekee päätökset tärkeimmistä opiskelijakuntaa koskettavista asioista. Edari mm. valitsee Tamkon hallituksen jäsenet ja valvoo hallituksen toimintaa. Se myös päättää Tamkon talousarviosta, tilinpäätöksestä, isoimmista poliittisista linjauksista sekä valitsee opiskelijaedustajat TAMKin monijäsenisiin toimielimiin. Edarissa pääset mukaan Tamkon toimintaan, olit sitten kiinnostunut vaikuttamisesta tai opiskelijakokemuksen parantamisesta.

Lisätietoja löydät virallisesta vaalikuulutuksesta.

2. Tamkon Tursajaiset 11.9.

On taas se aika vuodesta, kun Tampere on pullollaan päättömästi vaeltelevia Tursaita. Tursaspaimenet joutuvat töihin, kun nämä vielä hieman eksyksissä olevat opiskelijan alut haalitaan kasaan. On siis aika seitsemänsienkymmenienseitsemänsien (KYLLÄ OIKEESTI) Tamkon Tursajaisten!

Tursajaiset 2019 alkavat perinteisesti pääkampuksen Taivaallisen rauhan aukiolta jättikulkueella kohti Keskustoria klo 12. Ennen tätä on järkevää tankata ruokaa, sillä päivä on pitkä. Tursaiden juhlapäivän kunniaksi, tursasruokkimo Campusravita tarjoaa lounasjuomaksi myös vaihtoehtoisesti olutta tai siideriä. Kun torilla tavataan, Tursaat laitetaan valan alle. Paluuta ei luonnollisesti tämän jälkeen ole. Valan jälkeen Tursaskulkue suuntaa kohti lopullista kohdetta, iloista Tursasmaata. Tursasmaassa heistä koulitaan pois loputkin epäopiskelijan rippeet.

Tapahtumapäivä on pitkä, joten oma juomapullo on suotava ottaa mukaan, mutta ethän tuo lasisia juoma-astioita mukanasi. Tursasmaassa on tarjolla myös ruoka- ja anniskeluasiota, joten käteinen rahe on best.

Jotta bileet ei lopu kesken, jatkoille hamuavat voivat suunnata illalla kohti Venue FL. Jatkolippu kustantaa ennakkoon Tamkon jäsenille 5 €, ei-jäsenille 7 € ja ovelta kaikille 7 €. Lippuja myydään Tamkon Solulla, Kideapp.fi’ssä sekä ständeillä. Lipunmyynnistä tiedotetaan FB-tapahtumassa. Päivätapahtuma on Tursaille ilmainen.
Haalarimerkki vain ennakkolipun ostaneille ja 1000 ensimmäiselle.

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös Tursajaisissa on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt ja tavoitat heidät sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi.

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

3. Solu pop upit Proakatemialla ja Mediapoliksella

Tamko järjestää Solu pop upit Mediapoliksella 17.9., 22.10. ja 19.11. sekä Proakatemialla 24.9., 29.10. ja 26.11. Olemme paikalla kello 9 – 13. Tuomme mukanamme opiskelijakorttien tarrat, haalarimerkit ja ajankohtaiset tapahtumaliput. Jos tahdot hakea opiskelijakorttisi pop up -päivystyksestä, niin ilmoitathan meille siitä hyvissä ajoin (vähintään kaksi päivää) etukäteen sähköpostilla: toimisto(at)tamko.fi. Tervetuloa juttelemaan, nauttimaan kahvia ja tietysti löhöilemään Solun sohville!

4. Tamkon syyskampanja – voita 100€ S-ryhmän lahjakortti!

Tamkolla on jälleen käynnissä perinteinen syyskampanja, jonka palkintona on S-ryhmän 100€ lahjakortteja! Palkintoja arvotaan uusien ja kaikkien jäsenten kesken.

Kesäkuussa 2019 tai sen jälkeen sähköisellä jäsenlomakkeella liittyneiden, ja monivuotisen jäsenmaksun maksaneiden, jäsenten kesken arvotaan 3 kpl S-ryhmän sadan euron (100,00€) lahjakortteja. Lisäksi arvomme 2 kpl (100,00€) lahjakortteja kaikkien jäsenten kesken, joiden jäsenyys on voimassa 1.10.2019. Nyt siis kannattaa liittyä Tamkon jäseneksi tai hoitaa jäsenyysasiat kuntoon syksylle!

5. Sisäilmalomake

TAMKissa sisäilma-asiat ovat tärkeitä, sillä sisäilman laatu vaikuttaa suoraan opiskelijoiden viihtyvyyteen, terveyteen ja jaksamiseen. Jos koet sisäilmaongelmia, täytäthän tämän lomakkeen

Mikäli sinulle herää kysymyksiä aiheesta, voit olla yhteydessä esimerkiksi opinto-ohjaajaasi tai Tamkoon.

******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

6. Ota kirjasto omaksesi avajaisviikolla 9. – 13.9.

Korkeakouluyhteisön avajaisviikolla 9. – 13.9. kirjasto palvelee täydellä teholla ja juhlamielellä. Opiskelijat ja muut kirjaston käyttäjät; tervetuloa tutustumaan, kotiutumaan ja osallistumaan kahteen kisaamme! Osallistumalla voit saada itsellesi kirjaston uunituoreen haalarimerkin.

Haalarimerkkijahti: Juhlaviikoksi olemme piilottaneet uusia haalarimerkkejämme kirjastoihin. Tutki kirjastoa ja löydä omasi! Arvaa haalarimerkkien määrä: Arvaa, kuinka monta merkkiä on purkissa kirjaston tiskillä. Voit osallistua kisaan myös kirjaston Instagramissa tai Facebookissa. Palkinnoiksi olemme varanneet pinon leffalippuja, joista oikein arvannut saa kaksi ja loput arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Kirjastossa voit juhlaviikollakin poiketa, kysyä, työskennellä tai saada apua. Jos et ehdi käymään, tavoitat meidät aina chatissa, sähköpostilla tai puhelimella.

7. Campusravitan ravintoloissa muutoksia hinnoitteluun

1.9. alkaen opiskelijoille tarjottavat kahvilatuotteet ovat siirtyneet normaalin arvonlisäverotuksen piiriin, verottajan antaman päätöksen mukaisesti. Tämä on aiheuttanut hintamuutoksia eri tuoteryhmiin, ja samalla opiskelijoille suunnattu erillinen hintaluokka on poistunut. Joissain tuotteissa hinta on hieman noussut, mutta muutamia tuoteryhmiä myymme edelleen vanhalla hinnalla, vaikka niihin kohdistuu tulevaisuudessa vero. Esimerkiksi kahviloissa myytävien pullien, kinkku-, kasvis- ja juustosämpylöiden hintataso pysyy ennallaan.

”Pelkän ruoan valmistuspalvelun myynti koulutuksenharjoittajan raaka-aineista ei ole ravintola- tai ateriapalvelun myyntiä, sillä luovutus ei tällöin sisällä ruokien tai juomien luovuttamista koulutuksensaajalle. Ruoan valmistamispalvelun myynti on arvonlisäverollinen palvelun myynti. Oppilaitoksessa tapahtuva kahvila- ja kioskitoiminta kuten esimerkiksi kahvin, virvoitusjuomien, kahvileipien ja erilaisten välipalojen myynti on arvonlisäverollista. Tällaisten tuotteiden nauttiminen ei liity oppilaitosten tavanomaiseen ateriointiin”
 

8. Tolun vakiovuoro 10.9.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 10.9. klo 17 – 19 pelaamaan salibandya TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.
 
 
9. Bubiklubin Bubivisat syksyllä 2019

Uusi lukukausi tarkoittaa uusia kujeita, uutta motivaatiota opiskeluun sekä uusia Bubivisoja! Kerää siis 2-5 hengen joukkue ja saavu Kaijakkaan klo 19.30. Luvassa opiskelijaystävällisiä hintoja sekä mahtavat visapalkinnot!

Syksyn visakauden visat jatkoineen:

12.9. Pistot
19.9. Kolmiot
3.10. Haalaribileet
24.10. Kolmiot
14.11. Kolmiot
21.11. Pistot
12.12. Haalaribileet

Lisätietoja Facebookissa.

10. PAH – Puhallinorkesteri Akateeminen Henkäys – avoimet harjoitukset 11.9.

Osaatko soittaa jotakin puhallinsoitinta? Tervetuloa soittamaan yhdessä Puhallinorkesteri Akateemiseen Henkäykseen! Raahaa itsesi, soittimesi ja mahdollinen nuottitelineesi avoimiin harjoituksiin 11.9. klo 18.30 TAMKin juhlasaliin. Kysyttävää? Ota yhteyttä: pah.hallitus(at)gmail.com tai puheenjohtaja Emilia Löfmaniin, 0405360764

 

11. TAMKin Tammat

Hei sinä neitonen joka tykkäät palloilulajeista! Tule meidän kanssa Sportunille pelaamaan rennolla meiningillä sunnuntaisin klo 19-20. TAMKin Tammat on tarkoitettu tytöille, naisille, daameille ja muille itsensä sellaiseksi kokeville. Vuorolle tulee olla maksettuna Sportunin jäsenyys. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiempaan lajitaustaan katsomatta! Jos tulee jotain kysyttävää, laita viestiä osoitteeseen mikaela.salmi(at)tuni.fi.

12. Café Scientifique -tiedekahvila 19.9.

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen Tiedekahvilaan pääkirjasto Metsolle 19.9. kello 18! Tiedekahvilan aiheena on tällä kertaa valtakunnallinen ja Tampereen kaupunkiseudun lukiouudistus. Vieraspuhujana on Jaana Nieminen Tampereen kaupungilta. Tilaisuuden aikana keskustellaan muun muassa siitä, miten lukiokoulutus tulee muuttumaan ja miksi muutokseen kannattaa ottaa paikallinen näkökulma.

Café Scientifique -tiedekahvilat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluentoja ajankohtaisista aiheista. Tiedekahvila kokoontuu Tampereen pääkirjasto Metson Lehmus-salissa koulukuukausittain.

13. PUBG OSM 2019 19.10.

4Towers järjestää PlayerUnknown’s Battlegrounds pelin OSM-kisat 19.-20.10.2019. Kisat pelataan kahden (2) päivän aikana ja kisoihin voi osallistua verkon välityksellä omalta kotikoneelta. Mukaan mahtuu 20 joukkuetta ja yhdessä joukkueessa tulee olla 4 pelaajaa.
Kisat alkavat lauantaina kolmella kartalla ja päättyy sunnuntain huipentumaan. Turnaus pelataan tietokoneella.

Lue tarkemmat säännöt täältä. Turnaukseen voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä 19.9.2019 klo 12.30. Pelit striimataan 4Towerssin Twitch kanavalla. Seuraa kisojen etenemistä 4Towerssin sosiaalisen median kanavilla ja helpoiten vastauksen kisoihin liittyviin kysymyksiin saat 4Towerssin Discord kanavalta tai sähköpostilla 4towersgaming@gmail.com.

Lisätiedot Facebook-tapahtumassa.

14. Nyytin chat 12.9. – Miten selvitä kiusaamisesta?

Kiusaaminen satuttaa ja jättää usein syvät jäljet jäljet. Opiskeluyhteisöissä tapahtuva kiusaaminen on ilmiö, joka on syytä ottaa vakavasti. Toivoa kuitenkin on, kiusaamisesta on mahdollista selvitä ja opiskeluyhteisöt voivat löytää keinoja kiusaamisen vähentämiseksi. Chatissa pohditaan, miten selvitä kiusaamisesta ja mitä opiskeluyhteisöt voisivat tehdä kiusaamiseen puuttumiseksi.

Chatin löydät sivujemme chat-osiosta, kuten myös syyskauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä.

Tervetuloa chattailemaan!

15. AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

Haluatko kehittää käytännönosaamistasi monikutturisen tiimityön kautta? Pääajatuksenamme on kehittää ihmisistä parempia versioita itsestään, ja sitä kautta vähentää kulttuurien välisiä konflikteja ja edistää ihmisten keskinäistä ymmärrystä. Tähän tavoitteeseen pyrimme kehittämällä nuorten johtajuusominaisuuksia käytännön projektien kautta.

Jos kiinnostuit, AIESEC on juuri sinua varten! AIESECissa uskomme, että  johtamistaitoja ja itsensä johtamista voidaan kehittää kenessä tahansa.

AIESECissa saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin ja kansallisiin konferensseihin, ulkomaan projekteihimme ja harjoittelupaikkoihimme, joissa saat mahdollisuuden kasvattaa verkostoasi ja tutustua AIESECin yhteistyöyrityksiin. Tunnetuimpia kumppaneitamme globaalisti ovat YK, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux ja Plan International. Katso lisätietoa toiminnastamme täältä.

Sinulla on mahdollisuus hakea tiimijohtajan/projektimanagerin tai tavallisen jäsenen paikkaa mm. markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta, myynnistä ja asiakaspalvelusta Sinun ei tarvitse opiskella tiettyä alaa, hakeaksesi positioihin etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Uteliaisuus ja valmius omien kykyjesi kehittämiseen riittää! Paikallistoimintamme on vapaaehtoista, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus työllistyä AIESECin kansallisiin tai kansainvälisiin tehtäviin.

Täytä lomake täällä viimeistään 15.9.2019 klo 23.59 ja otamme sinuun yhteyttä!

16. Haku Tampereen mentoriohjelmaan 9.9.-22.9.2019

Tunnetko omat vahvuutesi? Osaatko sanoittaa oman osaamisesi? Suomen Mentorien mentoriohjelma starttaa taas tänä syksynä Tampereella ja haku on auki 9.9.-22.9.2019. Suomen Mentorien mentoriohjelma on tarkoitettu korkeakoulutetuille, pian valmistuville ja työuraansa aloittaville korkeintaan 32-vuotiaille nuorille.

Suomen Mentorit tarjoaa korkeakoulutetuille nuorille huippuosaavia, kokeneita ja innostuneita työelämän konkareita, jotka ovat valmiita jakamaan kokemuksiaan ja asiantuntemustaan. Suomen Mentoreista löydät itsellesi täysin maksutta henkilökohtaisen mentorin, joka kannustaa ja auttaa sinua löytämään oman paikkasi työelämästä.

Mentoriohjelma on vuoden pituinen prosessi, jonka aikana mentori ja aktori tapaavat toisiaan vähintään 8 kertaa. Lisäksi ohjelmaan osallistuvat mentorit ja aktorit tapaavat muita ohjelmassa mukana olevia vuoden aikana järjestettävissä koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksissa. Mentorointi auttaa omien vahvuuksien tunnistamisessa, unelmien sanoittamisessa ja työn haussa kohti unelma uraa.

Lähde siis mukaan ja ilmoittaudu jo tänään mentoriohjelmaan.

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

17. Tamko Council Elections 2019

Tampere University of Applied Sciences’ Council Elections are held on 23 October – 6 November 2019. 21 members are elected to the council. All students who have paid Tamko membership payment and registered themselves as an attending (present) to TAMK are eligible to vote in council elections. Electronic voting starts on 23rd of October and ends 6th November. Ballot box voting is held on 6th November.

All who are eligible to vote can also stand as a candidate. (Please notice that all council meetings are held in Finnish). One can stand as a candidate on 18th September – 9th October 2019. In order to become a candidate, you need to fill out an electronic candidate notification via Tamko’s website or a paper form at Tamko’s office. You’ll also need to sign up for a candidate list provided by your student association or some other list provider.  

Council elections are held as a proportional open list voting where a voter is also voting for a candidate’s list. The Council’s assembly is determined by popularity of lists. If you cannot find a suitable list, you can also establish your own!

The Council (edustajisto in Finnish), also known as edari, is like Tamko’s parliament. It holds the highest decision making power and has the final say about matters that concern The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences. The Council also decides for example about Tamko’s budget, financial statements, political guidelines and chooses students to Tamko’s Board and TAMK’s organs. Whether you are interested in influencing or improving students’ study experience, the Council might be your thing.

18. Tamko Tursajaiset 11 September

Tursajaiset is an annual initiation rite, where your status as a student in TAMK get’s it’s rightful measures.

We begin our journey at 12 o’clock as a big parade from Kuntokatu 3 main square (Main Campus) and together we head to Keskustori, where you’ll have your rite of passage. From Keskustori the parade heads to the Golden Kingdom of Tursas, where you, recently assigned Tursa’s, have the opportunity to participate in a checkpoint competition in teams. (Pick a witty costume theme for your team as there’s also going to be a costume competition!)

The daytime event is free for all the new students, but the pre-sale tickets for the after party in Venue FL costs 5€ (7€ for non-members) or 7€ from door. If you happen to bring a ”juice” bottle of your own, please make it plastic or aluminum one, Thank you!

All Tamko’s events are strictly free of harassment. We have trained contacts also at Tursajaiset, so if you face any kind of harassment during the event, please do contact hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi

19. Tamko office pop ups at Mediapolis and Proakatemia

Tamko organizes Tamko office pop ups at Mediapolis on 17 September, 22 October and 19 November and Proakatemia on 24 September, 29 October, 26 November. Pop up is open from 9AM – 1PM.

We’ll bring with us the study year stickers, overall patches and event tickets. If you want that we bring your student card to the pop up, please inform us about the matter well before (at least 2 days before!) via email: office(at)tamko.fi. Welcome to chat, have some coffee or tea and of course to rest on Solu’s sofas!

20. Tamko’s autumn campaign- win a 100€ S-group gift card!

Tamko has launched its traditional autumn campaign. This year we’re raffling off 5 pcs of 100€ S-group gift cards among Tamko members.

Two gift cards are raffled among new Tamko members who have applied with an electronic application form and paid for multi year membership and the other three gift cards among all members of Tamko whose membership is valid on 1st of October 2019. So now is a great time to become a Tamko member or get your membership payment done for this autumn!

21. Tolu’s weekly sports shift 10 September

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM – 7PM at TAMK’s sports hall. We’ll play a different sport each week and on next time it’s going to be floorball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don’t need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you’re coming to Tolu’s sport shift.

22. Embrace your library during opening week

During opening week of Tampere Universities 9 – 13 September, the library serves with full power and elation. All students and other users of the library, you’re welcome to visit us, check out and participate in our two competitions! By attending, you can get yourself a brand new overall badge of Tampere University Library.

Overall badge hunt: For the festive week, we’ve hidden our new overall badges in the library. Explore the library and find yours!
Guess the number of overall badges in a jar: Guess how many badges are in the jar at the library counter. You can also participate in the library’s Instagram or Facebook. For the prizes, we have reserved a stack of movie tickets, two of which will go to the right guess and the rest will be drawn between all participants.

You can also drop by or work, ask questions and get help during the festive week. If you don’t have time to visit us, you’ll always reach us via chat, email or phone. Welcome!

23. PUBG Finnish Student Championship 19 October

4Towers is organizing The Finnish Student championship of PlayerUnknown’s Battlegrounds at 19.-20.10.2019. You can participate to the tournament online from home with your own computer. We have space for 20 teams and in the one team you have 4 players. Games starts saturday with 3 maps and ends sunday. The tournament is played on a computer.

Read all the rules from here. You can apply to the tournament from this link at 12.30 pm, 19.9.2019. We going to stream all the games at 4Towers twitch channel and you can follow the competition at our social media channels. You can ask questions at our Discord channel or with email 4towersgaming(at)gmail.com.

24. Join AIESEC Tampere!

Are you interested about developing your practical skills through multicultural teamwork? Do you think international networking is important?

AIESEC is a global youth-led organisation striving to achieve peace and fulfillment of humankind’s potential by activating leadership qualities in young people. We activate leadership qualities by learning from practical experiences in challenging environments. If you got interested, AIESEC is just the place for you!

In AIESEC you get a chance to participate national and international conferences, our projects and internships abroad where you will get an opportunity to wide your network with our global partners. Our partners are for example United Nations, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux and Plan International. Check for more information here.

AIESEC Tampere is educating new members to join our local activities! We have positions open for Marketing, Team Leaders/Project managers, Business to Customers and Business to Business sections. You don’t need to be student from these fields, or to have previous experience. It is enough that you have genuine interest to develop your skills!

To become a member,fill the form in here, latest on 15.9.2019 23.59 and we will contact you!  

******************************************************************************************
How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics