YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tule mukaan vaikuttamaan Tampere3 -brändiin!

Tampere3-brändityössä toteutetaan syksyn aikana laajan tutkimusprojektin brändin kehittämisen pohjaksi. Opiskelijoilla ja henkilöstöllä on nyt erinomainen tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, millainen Tampere3 -brändistä muodostuu. Tule siis mukaan ja kerro näkemyksesi!

Tutkimuksen toteuttaa Taloustutkimus Oy ja siinä on kaksi osiota opiskelijoille ja kaksi henkilöstölle. Voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua tutkimuksiin alla olevista linkeistä. Ilmoittautua voi 7.9.2017 saakka.

This survey is only in Finnish. Tutkimuksessa on yhteensä neljä erilaista osiota, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi joko yhteen tai useampaan osioon alla olevista linkeistä.

 

Opiskelijat: Kvalitatiivinen tutkimus, ryhmäkeskustelut

Opiskelijat pääsevät keskustelemaan Taloustutkimuksen tutkijoiden vetämiin pienryhmiin, joissa kerätään näkemyksiä, ideoidaan ja kehitetään uutta ryhmissä annettavista teemoista. Ryhmän kesto on noin 2,5 h ja toteutus on Tampereen keskustassa arkipäivänä syyskuun lopulla, viikolla 39. Ryhmiin otetaan yhteensä 30 opiskelijaa.

Tästä linkistä voit ilmoittaa halukkuuteesi osallistua tähän tutkimukseen:

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvaliO

 

Opiskelijat: Kyselytutkimus

Ilmoittautuneille opiskelijoille lähetään sähköpostiin linkki, jonka kautta kyselyyn vastataan. Vastaaminen vie arviolta 15 minuuttia. Toivomme tähän erittäin runsasta osallistumista.

http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/17335KvantiO

 

Vastaajan anonymiteetti ja tietojen luottamuksellisuus

Taloustutkimus Oy:ssä käsitellään kaikki tutkimustiedot luottamuksellisesti, eikä vastaajan nimi- tai yhteystietoja yhdistetä tämän vastauksiin missään tilanteissa ilman vastaajan erikseen antamaa suostumusta.

Vastaajien nimi- tai yhteystietoja ei myöskään käytetä eikä luovuteta edelleen mihinkään myynti- tai markkinointitarkoituksiin. Vastaajarekistereitä käsitellään tietosuojavaltuutetun toimiston antamien ohjeiden mukaisesti.

Taloustutkimus noudattaa myös kansainvälisen markkinatutkimustoimistojen liiton (ESOMAR), Kansainvälisen Kauppakamarin (ICC) ja Markkinatutkimusliiton (SMTL) tutkimussääntöjä.

 

Lisätietoja: 

Tamk: viestintäpäällikkö Leena Stenman, leena.steenman@tamk.fi, tel: 050-3844900