YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 13/2017

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta
1. Rallienglannillakin on voitettu miljoonia - ilmoittaudu kansainvälisyystuutoriksi!
2. Tamko Mediapoliksella 28.3.
3. Sähköinen PIVO opiskelijakortti on tulossa käyttöön lähiaikoina
4. Lautapeli-ilta Solulla 28.3.

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
5. Unipoli Sport: Haetaan Personal Traineria
6. Osallistu TAMKin opiskelijoiden ryhmähaastatteluun
7. IOP 2017 With TIRO 
8. TIRO ry:n sääntömääräinen kevätkokous 29.3.
9. After sKool 
10. Tolun kevätekskursio: Seinäkiipeily
11. Tolun vakiovuoro
12. Teatterikerhon esitys Painomustetta ensi-illassa 4.4
13. Feel Good, Feel Safe -tapahtuma tulee taas 6.-7.4.2017 
14. Salibandyn avoimet treenikerrat naisille
15. Formulatiimin renkaanvaihdot alkavat 24.3.

English Summary
16. Become an International Tutor!
17. Boardgame evening at Solu on 28.3.
18. TIRO ry’s general assembly 29th of March
19. IOP 2017 With TIRO 
20. Tolu's weekly sport shift
21. Tolu's spring excursion: Wallclimbing
22. Teatterikeho Ääriraja's play Painomustetta, premiere 4.4
23. Feel Good, Feel Safe -event is here again on 6th – 7th of April 2017

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Rallienglannillakin on voitettu miljoonia - ilmoittaudu kansainvälisyystuutoriksi!

Tamko kouluttaa kansainvälisyystuutoreita TAMKiin tulevien vaihto-opiskelijoiden avuksi. Koulutuksissa käsitellään muun muassa vaihto-opiskelijan saapumiseen liittyviä käytännön asioita sekä tuutorin vastuita.

Koulutus on kaksi-iltainen ja järjestetään tiistaina 11.4. ja torstaina 20.4. klo 17-20 auditoriossa G00-10. Kutsumme kaikki ilmoittautuneet kuulemaan lisää kansainvälisyystuutoroinnista vielä ennen koulutuksia.

Koulutuksissa on tarjolla kahvia ja sämpylää. Muistathan, että monen muun kivan kokemuksen ja uuden tuttavuuden lisäksi kansainvälisyystuutoroinnista saa myös opintopisteitä. Lisäksi opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon.

Voit ilmoittautua koulutukseen alla olevasta linkistä, ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 5.4.2017.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23463/lomake.html

Kysyttävää? Ota yhteyttä international@tamko.fi

Saat Tursaspassiisi leiman kohtaan "Hae vertais- tai kv-tuutoriksi", kun haet kv-tuutoriksi!

Tervetuloa mukaan tuutoroimaan!

2. Tamko Mediapoliksella 28.3.

Pidämme päivystystiskiä Mediapoliksella tiistaina 28.3. klo 10-14. Tervetuloa hoitamaan jäsenasioita ja turisemaan mukavia!

3. Sähköinen PIVO opiskelijakortti on tulossa käyttöön lähiaikoina

Tamkon jäsen- / opiskelijakortista on tulossa sähköinen versio - Pivo opiskelijakortti. Tämän takia Tamkon jäsenrekisteristä tullaan jatkossa siirtämään opiskelijakunnan jäsenyystieto (jäsen/ei jäsen) TAMKin tietojärjestelmään. Mitään muuta tietoa ei tallenneta TAMKin järjestelmään.

Käytännössä asia toteutetaan siten, että yhdessäkään TAMKin käyttöliittymässä Tamkon jäsenyystieto ei tule näkyviin. Ainoastaan muutamat tietohallinnon edustajat, joilla on mahdollisuus nähdä kaikki muukin tieto henkilöstä pystyvät näkemään opiskelijakunnan jäsenyystiedon TAMKin järjestelmistä.

Tämä tehdään, että PIVOn sähköinen opiskelijakortti voidaan ottaa käyttöön. Opiskelijakortin voivat siis ottaa käyttöön TAMKin opiskelijat, jotka ovat myös opiskelijakunnan jäseniä. Ainakin alkuvaiheessa kirjautuminen opiskelijakorttin toteutetaan HAKA-kirjautumisella, joka kirjautumisen yhteydessä siis tarkistaa TAMKin tietojärjestelmästä, että ihminen on todella TAMKin läsnäoleva opiskelija sekä opiskelijakunnan jäsen.

Tiedotamme erikseen kun PIVO-mobiiliopiskelijakortti on ladattavissa Tamkon jäsenille. 

Lisätietoja: Tomi Hyppänen, toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi

4. Lautapeli-ilta Solulla 28.3.

Tule ystäviesi kanssa viettämään rentoa lautapeli-iltaa Solun saunalle tiistaina 28.3. klo 17-22. Tamkolta löytyy hyvä kattaus pelejä, mutta voit myös tuoda omat suosikkipelit mukanasi ja tutustuttaa meidät aivan uusiin peleihin! Tästä tapahtumasta saa leiman Tursaspassiin. Huomioithan sen, että tämä ilta on alkoholiton.

******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

5. Unipoli Sport: Haetaan Personal Traineria

Unipoli Sport mahdollistaa laadukkaat, monipuoliset ja tasavertaiset liikuntapalvelut Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Käytössä kolmen korkeakoulun liikuntapalvelut. Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat avoinna kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin 35 000 korkeakouluopiskelijalle ja 4 500 työntekijälle, joista tällä hetkellä reilut 8000 on maksanut liikuntamaksun.

Haemme Unipoli Sportille TAMKin liikuntakeskukseen Personal Traineria tuntityöhön. Ensisijaisena asiakaskuntana ovat TAMKin kampuksen opiskelijat ja henkilökunta (Unipoli Sportin maksun maksaneet). Työtä on mahdollista tehdä myös Unipoli Sportin muilla kampuksilla.

Oletko energinen, myyntihenkinen ja ihmisläheinen? Sinulla on valmiudet Personal Trainerin työhön ja halu aktivoida ihmisiä liikunnan pariin. Arvostamme liikunta-alan koulutusta ja/tai alalta hankittua vankkaa työkokemusta.

Personal Trainerin työtehtäviin kuuluu asiakashankinta sekä yksilöllisen palvelun tuotto asiakkaalle sekä suomeksi että englanniksi. Työ on tuntityötä ja työajat vaihtelevia, voit itse suunnitella oman viikkoaikataulusi, joten työ sopii hyvin opiskelijalle. Työtä on mahdollista tehdä joko työsopimuksella tai toiminimen kautta.

Tarjoamme käyttöösi Unipoli Sportin laajan asiakaskunnan lisäksi upeat liikuntatilat ja kannustavan työympäristön. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse sports@tamk.fi 5.4.2017 mennessä.

Lisätiedot:

Liikuntapäällikkö Esko Tirkkonen 050 593 2552 Liikuntakoordinaattori Heidi Olsbo 040 627 9551

6. Osallistu TAMKin opiskelijoiden ryhmähaastatteluun

Eurooppalainen EADTU-verkosto (http://eadtu.eu) pyrkii edistämään digitaalista ja verkko-oppimista Euroopan korkeakouluissa. 
EADTU tekee Changing Pedagogical Landscpes (CPL) -tutkimusta, jossa tulisi haastatella muutamien Suomen korkeakoulujen, mm. TAMKin opiskelijoita. Kysymykset koskevat TAMKin opintojen monimuotoisuutta.

Haastattelua varten tarvitaan TAMKista 5 - 7 opiskelijan ryhmä, jota Tamkin erikoissunnittelija Teija Lehto tulee haastattelemaan. Tilanteeseen ei ole tarkoitus  valmistautua etukäteen. Haastateltavien nimi ei tule esiin. Haastateltavien nimet kerätään, mutta nimiä ei yhdistetä missään vaiheessa kommentteihin, tai käytetään nimimerkkejä. Haastattelutilanteesta tehdään äänitallenne, jota käytetään vain apuna raporttia kirjotettaessa. Ryhmähaastattelu tehdään suomeksi.

Ryhmässä olisi hyvä olla edustettuna sekä päivä- että ilta- (aikuis-, monimuoto-) opiskelijoita eri koulutusaloilta.
Ryhmähaastattelu pidetään Tamkissa ma 10.4. klo 16.00 - 17.00. Ilmoittauduthan mukaan, jotta saadaan opiskelijoiden ääni kuuluviin eurooppalaiseen tutkimukseen!
Ilmoittautumiset sähköpostitse: teija.lehto@tamk.fi

7. IOP 2017 With TIRO 

Insinööriopiskelijapäivät eli IOP on tapahtuma, johon insinööriopiskelijat kokoontuvat sankoin joukoin ympäri Suomea kiertämään erilaisia rasteja. Huikean rastikierroksen päätteeksi järjestetään jatkot kauppakeskus Stellan tähtitorilla. TIRO ry järjestää bussikuljetuksen Tampereelta Mikkeliin ja takaisin jäsenhintaan 20e/hlö tai ei-jäsenelle 25e/hlö. Matka tapahtumaan starttaa TAMK:lta 8.4. kello 7.00 ja takaisin Manseen lähdemme seuraavana aamupäivänä 9.4.

Voit ostaa itsellesi kyydityksen Solun tiskiltä.

#iop2017withtiro

Lisätietoa löydät facebook-tapahtumasta nimellä IOP 2017 With TIRO 

LYHYESTI: MITÄ: Linja-autokuljetus IOP:lle 8.-9.4.2017 MISTÄ: Lähtö Tampereelta 8.4. kello 7.00 HINTA: 20e/jäsen TAI 25e/ei-jäsen 

8. TIRO ry:n sääntömääräinen kevätkokous 29.3.

Toivotamme kaikki TIRO ry:n jäsenet tervetulleeksi TIRO ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 29.3. Kokous pidetään opiskelijakunnan tiloissa Solun saunatiloissa. Esityslista on lähetetty jäsenille sähköpostiin ja on nähtävissä TIROn ilmoitustaululla D-rakennuksessa. Esityslista on hieman tavallisesta poikkeva, sillä luvassa on mm. sääntömuutosesityksiä ja hallituksen muutosehdotuksia kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaan.

Tarjolla on pientä purtavaa ja juomaa, mutta janoisimpien kannattaa ottaa lisäjuomaa matkaan. Saunakin lämpiää totutusti kokouksen jälkeen, joten pyyhkeet mukaan.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään kevätkokouksessa!

9. After sKool 

Ovatko tiistai-iltasi olleet tylsiä ja merkityksettömiä? Ota kaverisi mukaan ja lähtekää opiskelijaystävälliseen hintaan(TIROn jäsenkorttia tai opiskelijakorttia vilauttamalla) parille kuluttamaan aikaa TIROn ja muiden opiskelijoiden kanssa. Bar K tarjoaa opiskelijoille yhteisen ”olohuoneen” jonne kaikki voivat kokoontua omien mielenkiinnon kohteidensa pariin. TIRO järjestää mm. lautapelejä, pöytäfutista, dartsia, haalarimerkkien ompelua ja kisastudiota tulijoiden iloksi, eikä omia aktiviteetteja ole kielletty tuomasta (kohtuuden nimissä toki). Toiveitanne aktiviteeteista kuunnellaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Kiinnostuksen mukaan olemme valmiita järjestämään tasting-iltamia, pubivisaa, muuta pientä aktiviteettiä sekä kaikkea mitä mieleen juolahtaa. 

Ota siis kaverisi mukaan viettämään tiistai-iltaa ja nauttimaan fiiliksestä, järjestämistämme aktiviteeteista, unohtamatta edullisia virvokkeita ja pikkupurtavia. 

Seuraavalla kerralla 4.4. mahdollisuus pelailla pöytäfutista, dartsia sekä monenlaisia lautapelejä. Mahdollisuus myös ommella haalarimerkkejä. ( bar K tarjoaa tarvikkeet ja haalarimerkin). Jukeboxia voi myös soittaa ilmaiseksi ja taustalla pyörii urheilua tv:stä. 

Elikkäs: MITÄ? Vapaata oleskelua ja seurustelua. MISSÄ? Bar K, Kauppakatu 11, 33200 Tampere MILLOIN? 4.4. klo 19.00 --> MIKSI? Koska yksin himassa on tylsää, eikä aina oo pakko vetää päätyyn asti.

10. Tolun kevätekskursio: Seinäkiipeily
 
Tolun perinteikäs liikuntaekskursio tekee paluun!
 
Virtaako suonissasi Veikka Gustafssonin tahto vailla kokemusta?
Ei hätää, tällä kertaa menemme kokeilemaan seinäkiipeilyä Tampereen kiipeilykeskukselle keskiviikkona 29.3 kuudesta kahdeksaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita sillä paikan päällä saat kaiken kattavan opastuksen.
Hinta on vaivaiset 10 euroa sisältäen tarvittavan varustuksen sekä opastuksen.

Ilmoittautuminen Solulla TAI verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/tolury/product/e5cfa2fbf94b5cf6bcb87fd38d2dd0f5/

MITÄ: Seinäkiipeilyä
MISSÄ: Tampereen kiipeilykeskus, Mäntyhaantie 2,
33800 TAMPERE
MILLOIN: Keskiviikkona 29.3 klo 18-20

11. Tolun vakiovuoro
 
Vakiovuorolla tiistaina 28.3 klo 17-19 pelataan lentopalloa. Muistathan, että täältä saa leimaa tursaspassiin sekä käymällä usein sinulla on mahdollisuus voittaa lahjakortti XXL:ään!
 
Vakiovuoron tukijana Unipoli Sport.

12. Teatterikerhon esitys Painomustetta ensi-illassa 4.4

TAMKin pääkampuksen juhlasalissa huhtikuun ensimmäisellä viikolla esitettävä Painomustetta näkee ensi-iltansa tiistaina 4.4. Lipunmyynti esityksiin käy kuumana, ethän jää ilman omaa lippuasi! 

Teatterikerho ständeilee viikolla 13 seuraavasti:

- Maanantaina 27.3 Kuntokatu 3: pääaulassa klo 10.30-13.30 ja MusTe:n Demoillassa klo 19.00
- Tiistaina Mediapoliksella 28.3 klo 10.30-13.30. 

Ständellä mahdollista ostaa ennakkoon lippuja sekä väliaikatarjoilua. Lippukombo haalarimerkki+lippu vain 7 €! Nopeimmille ostajille kaupan päälle upea keltainen kerhomerkki. Huom. esitys sisältää väliajan, jolloin mahdollista on nauttia niin kahvista ja leivoksesta, kuin myös alkoholillisista virvokkeista - muista ostaa omasi ennakkoon! 

"Kuinka rankkaa on salaisuuden kantaminen? Miksi jokapäiväinen Aamulehti jää tulematta? Liittyykö tapaukseen onnettomuus vai jopa julkea surmatyö?
Lastenkoti Säteen vanhat asukkaat tapaavat taas vuosien jälkeen. Muistot palaavat pintaan niin hyvässä kuin pahassa. Epäilyksiä herättänyt tapahtuma ei olekaan unohtunut vaan salaisuudet ovat yhä kannettavana.
Pitäisikö kertoa kaikki mitä tiedetään vai vaan yrittää unohtaa?"

Tule ja ota selvää mitä on oikein tapahtunut! Ensimmäisen vuoden tursaille teatterikäynnistä leima tursaspassiin! Lisätietoja facebookista: facebook.com/teatterikerhoaariraja, tai Instagramista @aariraja

13. Feel Good, Feel Safe -tapahtuma tulee taas 6.-7.4.2017 

TAMKin hyvinvointiklinikka järjestää jälleen hyvinvoinnin ja turvallisuuden Feel Good, Feel Safe -tapahtuman yhdessä monialaisen opiskelija- ja henkilöstötiimin sekä Tamkon ja SOPUn kanssa. Tapahtuma on avoinna torstaina 6.4 ja perjantaina 7.4. klo 10-14 pääkampuksen aulatiloissa Kuntokatu 3:n puolella.
Tarkempaa tietoa Feel Good, Feel Safe -tapahtuman ohjelmasta tulossa myöhemmin, mutta tapahtumajärjestelyjä yms. voit seurata somessa jo nyt!

Facebook: www.facebook.com/feelgoodfeelsafetapahtuma
Instagram: @fgfstamk
Snapchat: FGFS-TAMK

Lisätietoja tapahtumasta: Hyvinvointiklinikka Anne Ketola, anne.ketola@tamk.fi, p.040 572 7881 Projektipäällikkö Roosa Keteli, roosa.keteli@soc.tamk.fi, p. 040 536 2771

14. Salibandyn avoimet treenikerrat naisille

Oletko haaveillut uudesta harrastuksesta joukkuelajin parissa? 
Omaatko pallopelitaustaa, mutta sopivaa joukkuetta ei ole löytynyt?
Nyt meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä salibandyjoukkue SBS Tamppi järjestää avoimet treenikerrat innostuneille naisopiskelijoille! 

Järjestämme salibandyn kokeilukerrat kolmena peräkkäisenä tiistaina 28.3, 4.4 ja 11.4. klo 20-21 Tamppi Areenalla Hervannassa! Treenikertojen jälkeen on mahdollista jatkaa joukkueen toiminnassa esimerkiksi höntsyvuorojen muodossa tai jopa ensi kauden lisenssipelaajana!
Voit osallistua kaikille treenikerroille tai vain osalle kerroista.
Ilmoittautumiset viimeistään treenikertaa edeltävänä päivänä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot titta.saarinen@hotmail.com
Kotisivu: http://www.students.tut.fi/~sbtamppi/

15. Formulatiimin renkaanvaihdot alkavat 24.3.

TAMKin formulatiimi aloittaa taas kevään renkaanvaihdot 24.3.!

Perinteikästä renkaanvaihtoa suoritetaan F-siiven autolaboratoriossa F0-23 tilassa. Vaihtoja suoritetaan perjantaina 24.3., sekä viikoilla 13 ja 14 aikavälillä 8-16.
 
Hinnat: Renkaidenvaihto 20€  -  Rengaspesu 15€
 
Ajanvaraus puhelinnumerosta 050 365 3241, s.postiosoitteesta formula@tamk.fi ja paikanpäältä F0-23.

(Muista mukaan myös mahdolliset lukkopultit!)
 
Tervetuloa!

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

16. Become an International Tutor!

Tamko is training again new international tutors to help our incoming exchange students. In the trainings we will cover for example practical matters concerning the arrival of the exchange students and tutor’s responsibilities.

The training will take place on Tuesday 11th of April and on Thursday 20th of April at 5pm-8pm in auditorium G00-10. We'll invite all participants to a team brief to hear more about tutoring and ask questions.

Coffee and sandwiches are served in the trainings. You'll get a bunch of nice experiences, a lot of new friends and credits. When the course is done, you'll get also an extra point when applying to the exchange.

You can register for the training by following the link below.

Registration ends on Wednesday 5th of April 2017 Registration link: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23463/lomake.html

Questions? Contact international@tamko.fi

Welcome to the world of tutoring!

17. Boardgame evening at Solu on 28.3.

Come with your friends and enjoy this laid-back evening by playing board games at Solu on Tuesday 28.3. at 17-22. Tamko has a good selection of games but you can also bring your own favourite games with you. You will get a stamp on your Tursaspassi from this event. Please note that this evening is non-alcoholic.

18. TIRO ry’s general assembly 29th of March

We wish all of TIRO ry’s members welcome to TIRO ry’s general assembly on 29th of March. The assembly will be held at Solu’s sauna. The agenda has been sent to all TIRO’s members via email and is also visible at the official bulletin board of TIRO in the D-building. The agenda is a little different from normal as we’re discussing changes in the rules of the organization as well as changes to operation plan of 2017

We’re offering some snacks and drinks, but if you’re feeling thirstier than normal bring some drinks of your own. The sauna will warm up as usual, so bring a towel!

Warm welcomes and we’ll see you in the general assembly!

19. IOP 2017 With TIRO 

Finland’s 100th Independence Day is being celebrated by Engineer Student Days in Mikkeli. TIRO ry wants to make sure you are able to attend the event. 

Engineer Student Days (Finnish abbreviation IOP) is a happening where engineer students gather up all over from Finland to circle around and completing different kinds of tasks and challenges. A huge after party is then held in a shopping center Stella after the groups have completed the round. 

TIRO ry organizes a bus transportation from Tampere to Mikkeli and back. It costs 20€ per member and 25€ per non-member. The bus ride to the event starts from TAMK’s main entrance at 7 a.m. 8th of April. Back to Finland’s Manchester we’ll go in the forenoon of 9th.

You can get yourself a ticket to the bus ride from Solu

Recap: WHAT: A bus ride to IOP and back 8-9th of April FROM: TAMK’s main entrance at 7 a.m. 8th of April PRICE: 20€ per member and 25€ per non-member

20. Tolu's weekly sport shift
 
At Tolu's weekly sport shift this week we're playing volleyball. Remember that by visiting our shift often you have a chance to win a gift card to XXL!
 
Unipoli Sport is partner of our sport shift.

21. Tolu's spring excursion: Wallclimbing

Tolu arranges extremely fun spring excursion! Join us in 29th of March from 6pm till 8pm! This time we're going to Tampereen Kiipeilykeskus and learn the basics of wallclimbing.
 
The price is just 10 euros including equipment and guidance.
Go to Solu and redeem your place to this amazing excursion OR buy your ticket directly from our web store: https://holvi.com/shop/tolury/product/e5cfa2fbf94b5cf6bcb87fd38d2dd0f5/
 
WHAT: Tolu's sporty spring excursion: Wall climbing
WHERE: Tampereen kiipeilykeskus, Mäntyhaantie 2,
33800 TAMPERE
WHEN: Wednesday 29.3 from 6pm to 8pm

22. Teatterikeho Ääriraja's play Painomustetta, premiere 4.4

TAMK's Theater Club Ääriraja's third play Painomustetta comes out this April! Painomustetta tells a story of four former residents of an orphange who have been carrying a big secret since their youth. 

How does the past reflect today? Should they reveal the secret or not?

Showtimes are:
Tuesday 4th of April at 18:30
Thursday 6th of April at 18:30
Saturday 8th of April at 13:00

The Place to be: TAMK Main campus, Kuntokatu 3, Festival Hall D1-04

The play is in Finnish.

Find more information about Painomustetta on Facebook: facebook.com/teatterikerhoaariraja

23. Feel Good, Feel Safe -event is here again on 6th – 7th of April 2017

TAMK Wellbeing Clinic organizes the safety and well-being event Feel Good, Feel Safe together with TAMKO and SOPU, as well as with staff and students in different fields. The event takes place in the lobby of the main campus at Kuntokatu 3, from Thursday 6th to Friday 7th of April from 10am to 2pm.
More information about Feel Good, Feel Safe –event will be coming soon. In the meanwhile you can follow us in social media to see how the event is coming together!
Facebook: www.facebook.com/feelgoodfeelsafetapahtuma
Instagram: @fgfstamk
Snapchat: FGFS-TAMK

For more information about the event, please contact: Wellbeing Clinic Anne Ketola, anne.ketola@tamk.fi, phone +358 40 572 7881 Project manager Roosa Keteli, roosa.keteli@soc.tamk.fi, phone +358 40 536 2771

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics