YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko hakee tiedottajaa

Onko sana hallussa? Kuuluvatko viestintä, markkinointi ja myynti intohimoihisi? Etsitkö viestinnän työpaikkaa rennossa ja lämpimässä työympäristössä, jossa pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä?

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (Tamko) hakee TIEDOTTAJAA!

Tiedottajan tehtävä on toteuttaa ja kehittää Tamkon viestintää opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille sekä sidosryhmille. Tiedottaja pitää yllä opiskelijakunnan kotisivuja sekä muita sähköisiä viestintäkanavia kuten sosiaalista mediaa ja vastaa opiskelijakunnan jäsentiedottamisesta viikoittaisella tiedotteella. Tehtävään kuuluu myös julisteiden, oppaiden ja muun painetun materiaalin laatimista.

Tamkossa arkiviestintää tekevät kaikki, mutta tiedottaja vastaa viestinnästä kokonaisuutena. Hän perehdyttää ja tukee muita opiskelijakunnan toimijoita tiedotukseen ja viestintään liittyvissä asioissa.

Tiedottajan tehtävään kuuluu myös opiskelijakunnan ilmoitusmyynti ja tapahtumamarkkinointi, joista hän vastaa kokonaisuutena samoin kuin viestinnästä.

Edellytämme hakijalta:

  • Vahva suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi
  • Hyvät tietotekniset taidot (erityisesti Microsoft Office, Adobe)
  • Työkokemusta viestinnän tehtävistä

Katsomme eduksi:

  • Ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot (tai muu tuntemus ammattikorkeakouluopiskelusta)
  • Muu kielitaito
  • Työkokemus myynnistä ja/tai markkinoinnista

Toivomme hakijalta yhtä lailla kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmässä toimimiseen. Haemme henkilöä, jolla on omia ajatuksia ja rohkeutta oman työnsä sekä opiskelijakunnan kehittämiseen erityisesti viestinnän osa-alueella.

Työaika on 37,5 h/vko. Työsuhteissa noudatetaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien palveluksessa olevia toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan viimeistään 16.7.2017 sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi

Työn aloitus 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pyritään järjestämään 19. – 25.7.2017 välisenä aikana.

Lisätietoja:

  • hallituksen puheenjohtaja, Verna Rantala, puheenjohtaja(ät)tamko.fi, 044 082 6560
  • toiminnanjohtaja, Tomi Hyppänen, toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi, 044 382 6560 (arkisin 9 – 15)