YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
kesäkuun ma - pe kello 10.00 - 14.00

Rastien suorituskuvaukset

Passin leimaus

Passin leimaus tapahtuu suorituskuvauksessa olevan tahon toimesta suorituspaikassa ellei erikseen mainita paikkaa tai tahoa leiman saamiselle. Onnea passin täyttöön!

 

Rastit 2016-2017

Tamkon Alkumetri
Polkaise lukuvuosi kanssamme tyylillä käyntiin ja osallistu keskiviikkona 7.9. Alkumetrillemme Union Work & Leisure Clubilla!

Tamkon Tursajaiset
Tursajaisissa uusista opiskelijoista leivotaan Tursaita! Kulkueemme starttaa TAMKin Pääkampukselta Kuntokadulta, Taivaallisen rauhan aukiolta keskiviikkona 14.9. kello 12.00. Oletko valmis?
 
Tamkon Loppumetri
Lukuvuoden loppu vaatii tottakai vertaisensa juhlat, joten tule juhlistamaan selätettyä vuotta kanssamme! Tapahtuman aika ja paikka tiedotetaan keväällä 2017.

Tamkon Pikkujoulut
Live-musiikki, rauhallinen tunnelma, vähemmän rauhallinen tunnelma sekä iso kasa opiskelijoita. Niistä on Tamkon pikkujoulut tehty. Tamkon Pikkujoulut, niistä on joulu tehty! Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Tamkon Sitsit
Sitsit on akateeminen pöytäjuhla, jossa laulu raikaa ja virvokkeet virtaavat. Tule Tamkon Sitseille tutustumaan jo vuosikymmeniä vanhaan opiskelijoiden perinteeseen! Aika ja paikka tiedotetaan niiden varmistuttua.

Lataa ravintola.fi -app ja rekisteröidy asiakkaaksi
1. Ravintola.fi mobiiliapplikaation täytyy olla ladattuna puhelimeen. Ohjeet löydät osoitteesta www.ravintola.fi/mobile
2. Kirjaudu sisään applikaatioon puhelinnumerollasi ja salasanallasi tai rekisteröidy kanta-asiakkaaksi
3. Avaa oikeasta yläreunasta profiili-valikko ja valitse "Muokkaa tiliä"
4. Klikkaa kohtaan "Syötä kampanjakoodi"
5. Kirjoita avautuvaan kenttään koodi: TAMKO16
Tehtyäsi tämän kaiken, avaa sovellus uudestaan. Uusi opiskelijan ravintola.fi -etukorttisi päivittyy vasta sovelluksen uudelleen avaamisen jälkeen.
Leiman saat näyttämällä mobiilikorttiasi Solun tiskillä. Mikäli sinulla on jo valmiiksi joku muu erikoiskortti (esim. yhteistyökumppani tai staff), ei hätää. Leimaa passiin merkintä omalla tyylilläsi ihan itse!

Juhli Fat Ladyssä arki-iltana
The party ain't over until the Fat Lady sings; tästä yökerhosta ei tunnelmaa puutu. Saat leiman passiisi, kun käyt yökerho Fat Ladyssa arki-iltana.

Pelaa kierros Crazy Golfissa
Hullunhauska hubailupaikka Crazy Golf tarjoaa hupia ja lystiä osoitteessa Puutarhakatu 21.

Herkuttele burgerilla Koskikeskuksen American Dinerissä
Käy viihtymässä rennossa amerikkalaismiljöössä ja täytä kupusi mehevällä burgerilla!

Bailaa Unionissa lauantaina
Union Work & Leisure Club on Tampereen yöelämän kirkkain tähti. Saat leiman passiisi, kun käyt yökerhossa perjantai-iltana.

Hohtokeilaa Space Bowlingissa
Space Bowling & Billiards palvelee osoitteessa Hämeenkatu 23, 3krs.

Nauti kahvihetkestä Wayne's Coffeessa
Hörppää kuppi kuumaa yksin tai yhdessä Hämeenkadun tai Koskikadun Wayne's Coffeessa.

Syö vatsa täyteen Villisian kotilounaalla
Kotiruokalounas noutopöydästä sisältää runsaan salaattipöydän, kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa, leivän ja levitteen. Villisian löydät osoitteesta Verkatehtaankatu 3.

Pelaa bilistä Galaxie Centerissä
Tampereen suurin biljardiravintola rautatieaseman kupeessa, osoitteessa Rautatienkatu 27.

Käy siivillä Sticky Wingersissä
Tampere on Suomen siipi-pääkaupunki! Nappaa leima plakkariin herkuttelemalla rapeilla wingseillä!

TTO - Hervannan Humala Hyppely
Pubikierros - no Hervannassa! Hervannan Humala Hyppely on Suomen suurin alatyylisen tyylitelty opiskelijatapahtuma.

Pirate - Pakoputki
Pakoputki - opiskelijatapahtuman järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat - PIRATE ry. Tapahtuma järjestetään kerran vuodessa, vuodenvaihteen jälkeen. Opiskelijat hyppäävät busseihin ja matkaavat kohti tuntemattomimpia, kaukaisimpia ja hämyisimpiä mansen baareja ja bubeja. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole ajoissa. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Sopu - Selfie Sakke Sopulin kanssa
Nappaa itsestäsi naamakuva sosiaalialan opiskelijoiden ainejärjestön maskotin Sakarin kanssa. Sakke kulkee Sopulaisten mukana ständeillä, tapahtumissa ja päivystyksissä. Tägää kuvaan #Sakarisopuli

Tare - Pi**uralli
Sopu, TaRe ja Konekerho järjestävät yhdessä kaikille avoimen rastikierrostapahtuman Pi**urallin Tampereen keskustassa keskiviikkona 21.9.2016. Tapahtumassa kierretään neljän hengen porukoissa rasteja ja suoritetaan niissä annettuja tehtäviä.

Tiro - T-Itse
T-Itse Labra on perinteeksi muodostunut opiskelijoiden baarirastikierros, jonka järjestää Tampereen Insinööriopiskelijat TIRO ry. Tapahtumassa kerätään leimoja labrapassiin ja suoritetaan rasteja joukkueina keskustan eri baareissa. Rastikierros on avoin kaikille opiskelijoille sekä opiskelijamielisille! Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Musta - Konserttikäynti tai jamit
Konserttivierailu yhdessä Musiikkiakatemiakampuksella järjestettävässä konsertissa lukuvuoden aikana. Leiman saat konserttilipun hakemisen yhteydessä kampuksen vahtimestarilta. Konserttien ajankohdat löydät osoitteesta http://tampereenmusiikkiakatemia.fi/tapahtumat/

Happo - Talvirieha
Talviriehassa vietetään aikaa porukalla erilaisten ulkolajien ja pienten kisailujen merkeissä.

Tampio - Metsäpilkki
Tampereen ammattikorkeakoulun metsäopiskelijat ry Tampio kutsuu kaikki MetsäPilkki-kisoihin Näsijärvelle kevättalvella 2017.
Kisoissa kilpaillaan useissa sarjoissa, kuten pienin kala, suurin kala, suurin kokonaissaalis ja mitä kaikkea nyt vielä keksitäänkin!

Haalarimerkkien ompeluilta
Onko laatikon pohjalle kertynyt jo pino haalarimerkkejä? Syyhyävätkö kätesi ompelemaan niitä, mutta sopivaa hetkeä ei tunnu löytyvän? Tule Tamkon Haalarimerkkien ompeluiltaan Solulle ja nauti käsitöiden lomassa hyvästä seurasta! Ompeluilloista tiedotetaan Tamkon sosiaalisessa mediassa sekä Tamko Topicsissa.

Lautapeli-ilta
Haasta kaverisi tuttuihin lautapeleihin Tamkon Lautapeli-illassa Solulla ja saat leiman Tursaspassiisi! Lautapeli-illoista tiedotetaan Tamkon Facebookissa.

Hae vertais- tai kv-tuutoriksi
Tuutorina on kivaa! Hae vertaistuutoriksi tai kv-tuutoriksi ja ilmottaudu haastatteluun. Tuutorihaastattelussa muista vilauttaa Tursaspassiasi, niin haastattelija lyö siihen leiman!

Todista Tamkon jäsenyytesi
Vilauta opiskelijakorttiasi todistuksena jäsenyydestäsi Solun tiskillä ja korjaa leima talteen!

Osallistu Tamkon kerhon tapahtumaan
Kerhot tiedottavat tapahtumistaan itse. Seuraa haluamiasi kerhoja vaikkapa Facebookissa, niin pysyt kartalla! Listan kerhoista löydät osoitteesta: http://www.tamko.fi/kerhot

Tolun vakiovuoro
Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura Tolu ry järjestää joka tiistai TAMKin palloilusalissa vapaavuoron kaikille liikuntamaksun maksaneille. Saat passiisi leiman osallistumalla vakiovuorolle kolme kertaa. Vakiovuorosta ja siellä pelattavista lajeista lisätietoa osoitteesta: https://www.facebook.com/urheiluseuratolu/

Tolun tapahtuma
Tolu järjestää liikunnantäyteisiä tapahtumia pitkin vuotta, kuten ekskursioita ja piknikkejä. Saat leiman passiisi osallistumalla yhteen Tolun tapahtumista. Seuraava tapahtuma Tolumppialaiset keskiviikkona 28.9.2016!

Bubiklubin Bubivisa
Osallistu Bubiklubin Bubivisaan Kaijakassa ja pyydä järjestäjiltä leima passiisi. Lisätiedot ja päivämäärät: https://www.facebook.com/groups/595657273868781/?fref=ts

Suksi V*ttuun
Talviaiheinen, Bubiklubihenkinen rastitapahtuma. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Äänestä Tamkon edustajistovaaleissa
Edustajisto on opiskelijakunnan ylin päättävä toimielin. Edustajistossa valtaa käyttävät juuri ne henkilöt, jotka ääniä saavat, joten muista käyttää ääntäsi! Äänestää voit joko sähköisesti tai virallisella äänestyspisteellä. Lisätietoa vaalien ajankohdasta ja äänestyspisteiden sijoittelusta julkaistaan lähempänä syksyn vaaleja.
HUOM: Mikäli käytät äänesi ennakkoon, voit noutaa leiman varsinaisina vaalipäivinä äänestyspisteiltä.

Verenluovutus TAMKissa
Onko sinusta luovuttajaksi? Ojenna auttava kätesi ja luovuta Suomen Punaisen Ristin veripalvelun pisteellä TAMKissa. Opiskelijakunta järjestää 1-2 verenluovutusta lukuvuoden aikana Kuntokatu 3:n kampuksella.

Hanki opiskelijahaalarit
Opiskelijahaalarit ovat must! Hanki itsellesi opiskelijahaalarit ja tule näyttäytymään haalarit jalassasi Tamkon toimistolle, MusTalle tai Tarinalle.

Portti työelämään
Portti työelämään kokoaa yhteen opiskelijat ja työnantajat. Pääkampukselle saapuu esittelemään toimintaansa eri alojen työnantajia. Tarkastuta CV:si CV-klinikalla tai nappaa itsellesi kesätyö! Seuraa tiedotusta tarkemmasta ajankohdasta ja tule nappaamaan leimasi Tamkon pisteeltä! www.porttityoelamaan.fi

Käy Pyynikin kampuksella
Käy leimaamassa passisi TAMKin Pyynikin kampuksen infotiskillä. Toiveena on, että leimat haettaisiin hyvissä ajoin (tunti ennen infon sulkeutumista) jonojen välttämiseksi.

Käy Mediapoliksen kampuksella
Käy leimaamassa passisi TAMKin mediapoliksen kampuksen infotiskillä.

Käy Pääkampuksen kirjastossa
Käy leimaamassa passisi TAMKin pääkampuksen kirjastossa.

Osallistu Tamkon edustajiston kokoukseen
Tamkon edustajiston kokoukset ovat kaikille avoimia ja niissä käsitellään paljon tärkeitä opiskelijakunnan ja koulun asioita. Osallistu Tamkon edustajiston kokoukseen ja pyydä edustajiston puheenjohtajalta leima passiisi. Kokouksista tiedotetaan muun muassa Tamko Topicsissa.

Osallistu Y-kampuksen tapahtumaan
Osallistu johonkin Y-kampuksen tapahtumaan lukuvuoden aikana ja pyydä leima passiisi tapahtuman järjestäjiltä. Tapahtumien ajankohdista tiedotetaan myöhemmin.
Nuoret Onnistujat 2016 - 9.9. klo 12-15, TAMK Auditorio D1-04

Osta opiskelutarvike Campus-shopista
Tiesitkö, että Campus-shopissa pääkampuksen kirjaston kupeessa myydään yhtä jos toista opiskelutarviketta? Käy ostamassa jokin tarvitsemasi kouluväline ja muista kysyä oston yhteydessä leima passiisi!

Vieraile Tamyn toimistolla
Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi Tamyn toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Vieraile TTYY:n toimistolla
Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi TTYY:n toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Kerho- ja ainejärjestöpäivä
Tamko järjestää kerho- ja ainejärjestöpäivän. Tamkon kerhot ja ainejärjestöt levittäytyvät ympäri Kuntokatu 3:n aulaa esittelemään toimintaansa. Tule mukaan tutustumaan kerhoihin ja ainejärjestöihin! Leiman saat Tamkon pisteeltä.

Osallistu alayhdistyksen vuosikokoukseen
Osallistu jonkin mukana olevan Tamkon ainejärjestön tai kerhon syyskokoukseen ja pyydä kokouksen vetäjiltä leima passiisi. Mukana olevat alayhdistykset:
Antura, Konekerho, TASO, Tawis, TIRO, Pirate, MusTa, Tarina, Sopu
Ajat ja paikat tiedotetaan myöhemmin!

Tamkon opiskelijafoorumi
Kurssi oli ja meni, mutta missä menee nopat? Opetusmetodit suoraan muinaishistoriasta? Ainahan sitä jotain purnattavaa löytyy, vai löytyykö? Tule Tamkon opiskelijafoorumiin kertomaan, mikä koulussa toimii hyvin ja mikä huonosti.

Teatterikerho Äärirajan näytelmä
Tule katsomaan Äärirajan uusin spektaakkeli ja leimaa passisi lipun oston yhteydessä. Esitysajat julkaistaan myöhemmin.

Osallistu Tamkon syyskokoukseen marraskuussa 2016
Syyskokous on opiskelijakunnan jännittävin kokous. Tämä on se hetki, kun hiillostetaan uusia hallitusehdokkaita, valitaan opiskelijaedustajat erilaisiin koulun toimielimiin ja hyväksytään opiskelijakunnan budjetti seuraavalle vuodelle. Uudesta hallituksesta äänestää vasta valittu edustajisto; ehkä juuri sinun kannatuspuheenvuorosi mukaan?

Nauti aamiainen Campusravitalla
Aamiaisella alkaa hyvä päivä! Tule kokemaan Campusravitan herkullinen aamiainen ja pyydä leima passiisi maksun yhteydessä.

Kokeile Campusravitan Smoothieta
Oletko jo huomannut, että Campusravita tarjoilee myös herkullisia smoothieita? Nappaa leima talteen vilauttamalla passia oston yhteydessä.

Bonus 1
Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.

Bonus 2
Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.

Bonus 3
Bonuksista tiedotetaan niiden varmistuttua Tamkon sosiaalisen median ja Tamko Topicsin kautta.