YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
kesäkuun ma - pe kello 10.00 - 14.00

Jäsenyys

Jäsenyys on avain opiskelijaetuihin

Opiskelijakunnan jäsenyydestä on monenlaista hyötyä. Tamkon jäsenenä saat valtakunnallisen SAMOK-opiskelijakortin, joka on avain satoihin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelijaetuihin. Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Tamkon jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevat. Tervetuloa joukkoon - meitä on jo yli 6000!

Uusi jäsen

Helpoiten liityt jäseneksi ja tilaat opiskelijakortin täyttämällä sähköisen hakemuksen. Tällöin voit maksaa jäsenmaksusi verkkomaksupainikkeilla tai luottokorteilla.Voit valita myös, että maksat jäsenmaksusi Tamkon toimistolla korttia noutaessasi käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla.

Liity jäseneksi tästä!

Jatkava jäsen

Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta sekä päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Ne, jotka eivät ole maksaneet monivuotista jäsenyyttä, voivat maksaa vuosittaisen jäsenmaksun Tamkon tilille tai Tamkon toimistolla käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Katso maksuohjeet.