Uusi kasvo Solulla: tervetuloa Katriina!

Viestintäasiantuntijamme siirryttyä Lapin kauniisiin maisemiin, joukkoomme on saapunut uusi kasvo: Katriina Kaikkonen. Katriina aloitti Tamkon tiedottajana elokuun alussa.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen alun perin kotoisin Imatralta, Etelä-Karjalasta. Imatralta tieni vei Jyväskylään, missä opiskelin pääaineenani yhteisöviestintää (Organizational Communication & Public Relations) Jyväskylän yliopistossa. Maisterin paperit sain kouraani viime vuonna. Viestinnän työkokemusta olen kerryttänyt vuosien varrella pääasiassa opintojeni ohella erilaisissa organisaatioissa. Olen aikanaan työskennellyt mm. Saimaan ammattikorkeakoulun viestintäpalveluissa, joten ammattikorkeakoulumaailma on sitä kautta minulle tuttu. Pirkanmaalle muutin pari vuotta sitten, kun avomieheni työt siirtyivät tänne.

Mikä on fiilis nyt kuukauden työskentelyn jälkeen?

Oikein hyvä fiilis! Olin todella otettu, kun minut valittiin Tamkon remmiin. On ollut ihanaa päästä tarttumaan viestinnän tehtäviin ja tutustua uusiin ihmisiin. Tamko on mielestäni viestinnällisestä näkökulmasta katsottuna hyvin mielenkiintoinen kokonaisuus, joten uskon, että eteeni tulee vielä monipuolisia viestinnän tehtäviä.

Mitä työnkuvaasi Tamkolla kuuluu?

Tulette näkemään työni jäljen Tamkon ulkoisessa viestinnässä, kuten Tamko Topicsissa, painotuotteissa, nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Tavoitteenani on myös kehittää Tamkon viestintää, kunhan saan siitä ensin itse paremman kokonaiskuvan.

Mikäli sinulle, rakas lukija, herää ajatuksia tai kehitysehdotuksia Tamkon viestintään liittyen, otan niitä mielelläni vastaan!

Katriina Kaikkonen

Tiedottaja, Tamko

tiedottaja[at]tamko.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *