Anssi Juvela, Tamkon kansainvälisyysvastaava (also in English!)

dsc_0511-copy

1. Kuka olet?

Olen Anssi Juvela, 2. vuoden musiikkipedagogiopiskelija.

 

2. Mitä teet Tamkossa?

Tällä hetkellä toimin Tamkon kansainvälisistä asioista vastaavana hallituksen jäsenenä.

Koordinoin siis kansainvälisyys eli kv-tuutorien toimintaa, huolehdin vaihtareiden hyvinvoinnista sekä edustan opiskelijoitamme kv-aiheissa koulun suuntaan.

 

3. Mitä haluat/haluaisit saada Tamkossa aikaan?

Tuoda kv-tuutoroinnin mahdollisimman lähelle opiskelijoita. Onhan rallienkullakin voitettu maailmanmestaruuksia! Kv-hommissa tutustuu moniin tosi mielenkiintoisiin typpeihin eri puolilta maailmaa. Ajan oloista huolimatta kannustan verkostoitumaan eri kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kanssa, se avartaa maailmankuvaa ja hälventää ennakkoluuloja. Kv-tuutoroinnissa kotikansainvälistyy huomaamattaankin ja edesauttahan se omaakin vaihtoon lähtöä. Enkunkielisen viestinnän kehittäminen on myös lempiteemojani.

 

4. Mikä on mieluisin muistosi TAMKin ajalta?

Melkein koko tamkkiaikahan on ollut katkeamatonta euforiaa :D Mieluisia muistoja on paljon,vaikea valinta… Ehkä niistä ylitse muiden nousee tämän vuoden Tursajaiset. Huikea ilmapiiri, urheilujuhlakarnevaaliin asti nouseva humu väenpaljoudessa sekä hellivä loistelias keli! Tämän rinnalla jopa siementäjänhanskat kädessä vietetty pullopartionakkikin unohtuu…

 

5. Mitä eväitä antaisit luottamustoimesta kiinnostuneelle opiskelijalle?

Tamkossa tehdään yhdessä! Vaikka käsittelemme vakaviakin aiheita, kannattaa tietty pilke pitää silmäkulmissa. Asioihin kannattaa perehtyä huolella niin ymmärtää elämää ja opiskelua laajemminkin. Luottamustoiminmasta kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja tutustua helmiin ihmisiin eri koulutusaloilta ja kulttuuritaustoista!

 

IN ENGLISH: Anssi Juvela, Tamko’s International Representative

 

1.    Who are you?

I’m Anssi Juvela, 2nd year student in degree program of music pedagogy

 

2. What do you do in Tamko

At the moment I work as the board member for international affairs. That means I coordinate international tutoring, take care of the well-being for our exchange students and represent students in the school administration with international matters.

 

3. What would you like to do or get done in Tamko?

I’d like to bring international tutoring as close to people as possible. Finnish drivers have won world championships with ”rally english”! In the international sector you meet a lot of interesting people from all over the world! Dispite the phenomena going on in our society I encourage to network yourself with people coming from various cultural backgrounds. It widens you perspective of the world around you and dissolves prejudices. Within international tutoring one home internationalizates and it also profits going to exchange. English-speaking communications is one of my favourite topics as well.

 

4. What is your dearest memory from TAMK times?

Well almost the entire time in tamk has been endless euphoria :D There has been so many outstanding memories that it’s difficult to pick up the top one. Maybe it is Tursajais-party (the Tamko intiation party) this year. Fantastic atmosphere, carnival feel within the crowd and untypically Finnish weather – the sun actually shined for whole day! That made me to even forget the time I spent rubber gloves on returning empty cans that day!

 

5. What tips would you like to give for students interested in Tamko posts?

We do things together in Tamko! Altough we deal with serious matters  it’s helpful to maintain certain sense of humour. Find the facts thoroughly and you’ll understand  studying and life more profoundly. Take out everything you can from your posts – go and meet the cool folks from various degree programs and cultural backgrounds!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *