Uusi vakionaama Solulla: Ilona

 

 

 

 

sdr

Nimeni on Ilona Uusitalo ja aloitin työt Tamkon edunvalvonta-asiantuntijana 1.8. Toimenkuva on kokonaan uusi, joten saappaat ovat näkemykseni mukaan varsin väljät.

Olen toiminut aiemmin Tamkon valtuuston varapuheenjohtajana ja toisen vuoden hallituksessa. Opiskelijaelämän riemut ja murheet, Tamko, TAMK ja Tampere ovat tulleet minulle tutuiksi, kun kuusi vuotta sitten muutin tänne ilman opiskelu- tai työpaikkaa. Kahden hampurilaisten ja Veikkauskuponkien tuoksuisen välivuoden jälkeen sain tekstiviestin Tampereen ammattikorkeakoululta, jossa ilmaisivat haluavansa minut tänne opiskelemaan sosiaalialaa. Eivät varmasti tuolloin arvanneet, etten ihan tavoiteajassa pois lähtisikään.

Nyt saan aloittaa työt, jotka tulevat oikealla tavalla iholle. Oli kyse sitten kunnallispoliittisesta päätöksestä, koulun järjestelmien toimimattomuudesta tai yksinkertaisesti tavasta tehdä asiat vielä entistä paremmin, Tamko on täällä sinua varten -nyt yhdellä pelaajalla lisää.

 

Melkein kuukausi töitä takana: mitä sitten on tullut tehtyä?

Opiskelijakorttien myöntämisehdot muuttuivat kesällä 2016 ja ensi töikseni pääsin suunnittelemaan pienimuotoista jäsenkampanjaa monimuoto- ja yamk-opiskelijoille ja jalkauttamaan suunnitelmaa näille ryhmille. Tämän lisäksi osallistuin uuden Tursaspassin valmisteluihin sekä pääsin sukeltamaan sääntömuutosten ihmeelliseen maailmaan. Miten nimittäin viestiä ulospäin, kun valtuusto muuttuu edustajistoksi ja koko vaalitapa muuttuu? Edustajistovaaleista tulette kuulemaan pian lisää.

Muun muassa näiden ja toivottavasti monien muiden kysymysten parissa saa ja pitää olla yhteydessä. (Innokkuuteni on nimittäin luokkaa terrierinpentu.)

 

Ilona Uusitalo

Edunvalvonta-asiantuntija

045 697 1599

edunvalvonta[at]tamko.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *